Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Goodenough on Mecklenburgh Square 4-sterren

23 Mecklenburgh Square, Camden, Londen, WC1N 2AD, Verenigd Koninkrijk

#287 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 814 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 44

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    10
    Mooi verblijf, goede locatie, dicht bij King Cross en Russel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was zeer lekker, alleen zou het nog beter zijn met de toevoeging van harde broodjes en kaas. Rest was top!

    Mooi verblijf, goede locatie, dicht bij King Cross en Russel Square om zo gemakkelijk de metro te nemen. Ook haalbaar om vanaf het St. Pancrass te voet tot bij het hotel te geraken +/- 10min . Kamers netjes en verzorgd. vriendelijke ontvangst aan de receptie!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    7,9
    Comfortabel maar enkel om te slapen, geen bar/café
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wat we erg misten was een bar of cafe waar we 's avonds even konden zitten. Er is wel een huiskamer, waar een (toen wij er waren kapotte) koffie apparaat staat, maar even nog de dag afsluiten met een drankje zat er niet in. Voor het ontbijt moesten we naar het college aan de overkant van de straat. Al met al een prima slaapplaats, maar voor mijn gevoel niet 4 sterren.

    De kamers waren schoon en comfortabel. Ik moest wel meteen de verwarming uitzetten, want het was heel erg warm binnen. Het personeel was vriendelijk, en de bedden goed. Ik heb goed geslapen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    7,5
    Ontbijt viel voor mij persoonlijk wat tegen (tenzij je echt...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt viel voor mij persoonlijk wat tegen (tenzij je echt liefhebber bent van een Engels ontbijt, maar verder was er voor mij te weinig keuze, er was amper beleg, geen pistolets bv, ...).

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,1
    goed verblijf in goodenough maar prijs kwaliteit niet naar verhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    aankleding van de kamer. de kamer was gigantisch maar spartaans aangekleed. een aanvullende plant lamp of tafel had niet misstaan.

    badkamer was perfect, schoon en modern. helaas was dit het enige aan de kamer dat nieuw was. de rest van het interieur was gedateerd en toch aan vervanging toe.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    9,2
    zeer comfortabel en stijlvol
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Zeer comfortabele ruime kamers. Wij waren in een double gepland maar wilden toch graag een twin. De mensen bij de receptie hebben er alles aan gedaan om dat te regelen. Gratis gebruik van een "handy" smartphone met allerlei nuttige lokale gegevens (en mogelijkheid om gratis te bellen) was heel fijn. Het ontbijt in de grote zaal van het college is vooral een belevenis.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    5,8
    Gewoon goed genoeg.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    hygiene- normen liggen lager dan ik verwacht had. Kamer was stoffig. Blij dat ik slippers bij me had. Douchen lukte niet de eerste keer omdat er een prop haar in de afvoer onder het afvoerdeksel zat. Gemeld bij receptie- en direct opgelost. Te weinig kastruimte voor normale hoeveelheid kleding 2 personen. Badkamer is klein. In badkamer geen plankje of rekje om spullen te plaatsen. dus producten op de grond / op handdoek gezet.

    Keuze tussen gewoon en Engels ontbijt: genoeg keuze, lekker! De ligging van het hotel is op een comfortabele 10 min wandelafstand van st Pancras metro/ treinstation. Onthaal receptie zeer correct. Wij hadden een rustige kamer dus waren blij niet midden in het centrum (lawaai) te verblijven. Verduisterende gordijnen, goede nachtrust. Een goed ontbijt, correct onthaal en rustig slapen maakt de mindere punten goed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    7,5
    Prima accommodatie in relatief rustige omgeving, vlak bij Kings Cross
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er wordt gebruik gemaakt van een aantal faciliteiten van het Goodenough College; zoals de mogelijkheid om daar te dineren: dat is kwalitatief niet geweldig. Volgens mij heeft het college ook sportfaciliteiten etc- misschien zou daar ook wat mee kunnen. De metro/ het station zijn 15 min lopen.

    Goede ligging tov de Institute of child health, goed ontbijt, voor Londen redelijk grote kamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,9
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Housekeeping is een dag niet geweest Gehorig

    Schone kamers Niet groot, maar heeft alles wat we nodig hadden Lekkere bedden Rustige omgeving en toch op loopafstand van kings cross/ st Pancras

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 februari 2017

    4,6
    Rustige buurt, hotel geen 4 sterren waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eerste kamer die we kregen was op de groundfloor, met raam op de binnenhof. Iedere hotelgast passeerde onze kamer. Het was er warm en lawaaierig. We hebben om een betere kamer gevraagd en die was op de derde verdieping, zonder lift,zeer eenvoudig ingericht, maar gelukkig rustig en met uitzicht op het park. Rainshower maar geen bathcap, zodat je haar meteen drijfnat is. Coffee en teafacilities verstopt in een kast. Na 5 p.m. Geen mogelijkheid meer voor het drinken van een drankje. Ontbijt in het hotel zelf is heel klein en lawaaierig met tv aan. In the great hall aan de overkant van het hotel is een goed ontbijt verkrijgbaar. We vonden het hotel geen 4 sterren waardig en daardoor ook te duur voor wat het bood.

    We waren van hotel veranderd i.v.m. De locatie . Dus de locatie van dit hotel beviel ons het meest. Rustige buurt en op Loopafstand van Kings Cross station waar we aankwamen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    8,8
    Na 12 keer Londen eindelijk onze locatie voor verblijf gevonden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Na 1h nadenken nog altijd niets gevonden wat slecht was.

    We hadden gekozen voor typisch Engelse stijl en dat hebben we gekregen ook. Ontbijten tussen de studenten in Harry Potter stijl zoals andere bezoekers het al beschreven is werkelijk een aangename beleving. Wij gaan er in ieder geval nog terug.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    7,5
    Oke locatie maar duur voor wat het is. De vier sterren zijn overdreven.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer op min 1 zodat ik geen uitzicht had en dus weinig aantrekkelijk was. Van de koffiekoeken bij het ontbijt was de keuze al snel beperkt.

    Ligging voor de locatie waar ik moest zijn.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    7,1
    Nette kamer, wel flinke klim om er te komen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Behoorlijk gehorig, ik zat op de derde verdieping- te bereiken via smalle trap.

    Schone kamer met nette moderne badkamer. Prima ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    8,3
    Perfect gelegen hotel in een rustige buurt van Londen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ligt op wandelafstand van St.Pancras station. Rustige buurt. Typisch Engels ontbijt aan de overkant van straat.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    5,8
    Gezellig verblijf maar niet voor een tweede keer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    9,6
    De rustige ligging.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De rustige ligging. Locatie ontbijt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    9,6
    Heel rustige ligging - goed bed - ruime kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt van 6:30u, er is blijkbaar een beter ontbijt maar dat is pas om 7:30u.

    Heel rustige ligging - goed bed - ruime kamer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    9,2
    De rust, de ligging, het ontbijt.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De rust, de ligging, het ontbijt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    8,8
    Prima uitvalsbasis voor een korte trip naar Londen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bredere werktafel

    Centrale ligging in hartje Londen

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    9,2
    Gastvrij onthaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lange duur om warm water in de douche te krijgen

    Geweldig aardig personeel

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 4 december 2016

    10
    Alles was heel goed !
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was heel goed !!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 november 2016

    8,8
    Goede locatie en zeer verzorgd hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aangename kamer, mooi gerenoveerde badkamer, super ontbijt. Onze 5 de keer in dit hotel. Steeds tevreden.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 28 november 2016

    8,3
    Ontbijt heel goed en in mooie authentieke zaal
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    'S nachts lawaai van klapperende ramen

    Ontbijt heel goed en in mooie authentieke zaal

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    7,9
    Degelijk en lichtjes rustiek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer/wc heel erg krap bemeten. 'Gehorige' kamers. Niet erg verwarmd.

    Ontbijt was degelijk. Rustige omgeving.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,5
    ontbijt goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    warm water douche

    ontbijt goed

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    8,3
    mooi en rust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijdstip ontbijt weekend

    Ligging, ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    7,5
    ik kan het iedereen aanraden.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was heerlijk. evenals de ruimte. de locatie was geweldig. lekker rustig

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2016

    8,3
    Prima verblijf gehad.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De kamers zijn compleet, maar aan de kleine kant.

    Prachtige gebouw, vooral de Great Hall. Vriendelijk personeel, erg behulpzaam. Prima kamers.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    8,8
    Het ontbijt was super!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Enkele minpuntjes. We sliepen in de annex, mooie verzorgde kamers, maar af en toe lawaai van late gasten. Matrassen waren ook niet echt super. Voor de rest: zeer verzorgd, super douche en andere voorzieningen.

    Het ontbijt was super! Erg mooie locatie, old scool (deed me denken aan mijn internaatstijd). Het eten was lekker en uitgebreid. Voor elk wat wils, kortom dik in orde!!

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    10
    De ligging van het hotel was heerlijk rustig en toch...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niet aan de orde

    De ligging van het hotel was heerlijk rustig en toch centraal gelegen en de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. Kwaliteit van ontbijt, lunch (bij Freddies) en diner, waren prima! Neem wel een adapter mee voor opladen tel.

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    6,3
    Het hotel heeft een uitstekende ligging om het hart van...
    • Stel

    we hebben hier al enkele keren overnacht, toen hadden we een kamer met uitzicht op het park. nu was de kamer gelegen in een nieuwbouw op een binnenplein. Het was alsof je in containers zat. Niet erg voor te slapen, bedden waren goed, douche nieuw, maar om er een tijdje te relaxen was het onprettig.

    Het hotel heeft een uitstekende ligging om het hart van London te ontdekken ontbijtbuffet in een collegezaal, rustig

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    7,5
    locatie, dicht bij openbaar vervoer,
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen lift kamer nogal warm beetje ouderwets (maar dit is dan weer engelse stijl)

    locatie, dicht bij openbaar vervoer, goed gelegen t.o.v winkelstraten, covent garden, rustig ontbijt college sfeer

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    3,8
    Men zegt het eerst contact met het personeel is het ...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Zie boven

    Men zegt het eerst contact met het personeel is het belangrijk,daaruit kan je een imago hebben!!! Onze eerste contact aan de receptie was catastrofe, zelfs geen verwelkoming. De recepctioniste zei kom maar terug om 14h00 voor de check in omdat wij daar al waren vanaf 09h30. We wilden gewoon onze baggage zetten om london in te gaan!! De bed was te klein, het uitzicht was aan de kant van een grijze overbuur. Het is geen 140 euro waard, je legt nog 40 euro bij een je kan boeken in de Hilton. Ontbijt: inclusief maar aan de kassa begonnen ze zoals sinaasap aan te rekenen,fruit!! Dan is het voor mij geen inclusief ontbijt meer!

  • Beoordeeld op: 8 maart 2015

    7,9
    Veel licht in de kamers, die uitgeven op de binnenkoer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Continentaal ontbijt is sober, heel erg sober, maar voldoende. Het English breakfast heb ik niet geprobeerd, dus dat is mogelijk beter. Wel luidruchtige poetspersoneel, uitslapen is er niet bij.

    Veel licht in de kamers, die uitgeven op de binnenkoer. Haast geen omgevingsgeluid. Mooie kamers, zeer degelijk bed.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2015

    10
    Rustige en centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was nogal koud op kamer want de verwarming stond uit. Tegen de tijd (1 nacht) dat we weggingen was het wat warmer.

    Rustige en centrale ligging Zeer ruime kamers en de -weekend- ontbijtzaal was écht een zaal waar studenten normaal eten. Authentiek!

  • Beoordeeld op: 12 maart 2016

    9,2
    Ruime kamer met alle faciliteiten in rustige buurt van...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ruime kamer met alle faciliteiten in rustige buurt van London vlakbij St Pancrasstation

  • Beoordeeld op: 14 januari 2016

    7,5
    De handdoeken, locatie en rust.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt, kwaliteit van het bed.

    De handdoeken, locatie en rust.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    7,5
    Prima intercontinentaal ontbijt, weliswaar wel even de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima intercontinentaal ontbijt, weliswaar wel even de straat oversteken.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    7,9
    Gezellige kamer en kraaknette (nieuwe) badkamer!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Gezellige kamer en kraaknette (nieuwe) badkamer! De koffie en theefaciliteiten op de kamer werden door ons zeer geapprecieerd!

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    8,3
    prijs - kwaliteit
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    geen bar en of gemeenschappelijke zitruimte

    prijs - kwaliteit goede ligging en rustige buurt

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    7,9
    Rustige locatie, goed nieuw sanitair, leuke ontbijtlocatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Rustige locatie, goed nieuw sanitair, leuke ontbijtlocatie

  • Beoordeeld op: 30 september 2015

    9,6
    ruime en rustige kamer, regendouche
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    niets

    ruime en rustige kamer, regendouche

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    6,3
    vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    gebrek aan lift

    vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 10 april 2015

    7,5
    Het ontbijt bevond zich in een ander gebouw dan het hotel.
    • Zakenreis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt bevond zich in een ander gebouw dan het hotel.

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    7,5
    Rust, aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen lift, ontbijt eenvoudig

    Rust, aardig personeel

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 44

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: