Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Greenways Lodge, Stansted Airport.

Church Road, , Bishops Stortford, CM22 7TS, Verenigd Koninkrijk

#16 van de 16 hotels in Bishops Stortford

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 243 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    6,6

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    6,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Betaald WiFi

    3,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    4,2
    Te duur
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen personeel gezien. Sleutel zat in de deur. Er moest £15 extra betaald worden voor inchecken na 23.00. Belachelijk. Veel te veel geld betaald voor wat je krijgt..

    Locatie dichtbij het vliegveld.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    4,6
    Het was een noodzakelijk kwaad
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De vriendelijkheid van de eigenaar. Doordat we per abuis (vanwege slechte ontvangst wifi op airport Stansted) dubbel geboekt hadden en dat meteen bij aankomst vermeldden, wilde de eigenaar ons niet tegemoet komen. Uiteindelijk na 3 weken een deel terugontvangen (bedrag minus 20%). Jammer dat er mensen zijn, die je na een vervelende situatie nog het slechtste gunnen.

    Voor ons was het een goedkope slaapgelegenheid omdat we het vliegtuig gemist hadden. Bus te laat, taxi die de verkeersopstopping te laat inzag etc)

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    3,3
    Jammer maar helaas
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De communicatie was erg kortaf in de e-mails. Ik moest uiteindelijk 15 pond bijbetalen voor mijn late aankomst na 00.00. Toen ik om 00.00 aankwam en de eigenaar zag zitten door het raam beneden deed hij net of hij mij niet zag en reageerde niet toen ik op de deur klopte. Er hing een A4 met mijn naam en een enigszins onvriendelijke wegwijzing naar mijn kamer. Geen enkel persoonlijk contact. In de ochtend was er wederom niemand te bekennen voor wat hulp om een taxi te bellen. De kamers zijn verouderd en niet echt fris. Allemaal erg jammer. Misschien voor niet zakelijk gebruik een prima plek of als je langer blijft en dan kan blijken dat de eigenaar heel aardig is. Wie weet...

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    10
    verademing
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    prima kamers, netjes en schoon

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    5,4
    Onvriendelijke man bij de receptie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Onvriendelijke man bij de receptie. Niet hulpvaardig. Konden geen eten bestellen via hem Gooide ons een foldertje toe met telefoonnummers zodat we zelf konden bestellen.

  • Beoordeeld op: 18 mei 2016

    5,4
    De service van de shuttle naar de luchthaven
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Dat er geen mogelijkheid is Pm iets te nuttigen ook geen ontbijt.

    De service van de shuttle naar de luchthaven

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    7,9
    We werden netjes ontvangen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We moesten zelf de kamer zoeken. Dat vond ik een minpuntje.

    We werden netjes ontvangen. De accomodatie zag er netjes en schoon uit.

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2015

    4,6
    Kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beddengoed niet schoon ; alleen kitkat en cola te krijgen. lekkage in badkamer

    Kamer

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: