Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Grosvenor House, A JW Marriott Hotel 5-sterren

Park Lane, Westminster, Londen, W1K 7TN, Verenigd Koninkrijk

#532 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 619 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    4,6
    Locatie van het hotel was erg fijn, op loop afstand waren...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel, erg onbeschoft. Steeds als we laat terug jn het hotel waren, moesten we allemaal steeds laten zien of we een sleutel hadden en of we hier verbleven. Kwam erg discriminerend over.

    Locatie van het hotel was erg fijn, op loop afstand waren alle winkels en restaurants te bezoeken.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    7,9
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Tweepersoonskamer met Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden - Toegang tot de Lounge
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Executive lounge had heerlijke hapjes en drankjes. Echter zijn de tijdstippen van serveren zo ongunstig dat het eigenlijk overal tussenin valt. Ben je van plan de gehele dag lekker de stad te gaan bezichtigen. Bespaar je dan de extra kosten voor een geweldige service die je niet of nauwlijks gebruikt.

    Uitstekend ontbijt, enorm gastvrij, prettige ambiance.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    9,6
    Super vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super vriendelijk personeel. Ontbijtbuffet overdadige verwennerij

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    7,9
    Ontbijt
    • Zakenreis
    • Stel

    kamer niet 100% schoon. (nog afgeknipte nagels van vorige bezoeker en badkuip niet schoon. Kamer rook een beetje naar rook.

    Ontbijt locatie personeel

  • Beoordeeld op: 14 januari 2015

    5,8
    De kamer was groot
    • Vakantiereis
    • Stel

    Televisie deed het niet; werd niet opgelost Bed was kapot; werd direct opgelost Er was geen gratis WiFi beschikbaar op de kamer Het ontbijt was niet lekker

    De kamer was groot

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    8,3
    ligging van het hotel, Steakhouse restaurant, ontbijt
    • Gezin met oudere kinderen

    incheck kamer pas 21.30u !!!!!!!! wij hadden verwittigd om tussen 18-19u aan te komen.

    ligging van het hotel, Steakhouse restaurant, ontbijt

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: