Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hampton Court Guesthouse

230 Renfrew Street, Glasgow Centrum, Glasgow, G3 6TX, Verenigd Koninkrijk

#21 van de 29 B&B's en herbergen in Glasgow

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1423 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 30

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    5,0
    verouderd, tapijt op de trap lag los wat heel gevaarlijk is,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    verouderd, tapijt op de trap lag los wat heel gevaarlijk is, ontbijt in de kelder ( klein afgesloten kamertje zonder ramen) met 1 deur voor de keuken en 1 deur om met een trap uit de ruimte te gaan.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,1
    Prima kamer, aardig ontbijt, personeel mag vriendelijker en gastvrijer en iets minder commercieel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Licht ging automatisch uit in douche, paar keer flink van geschrokken :). Ik moest bellen naar gratis nummer, maar daar werd in eerste instantie niet echt fijn mee geholpen, moest er moeite voor doen om hulp te krijgen. Betalen voor bagage opslag, ik vind dat dat gratis moet kunnen, gezien de kleine moeite die hiervoor gedaan moet worden door het personeel.

    Fijne grote kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    6,3
    Eenvoudig hotel met matig sanitair, maar centraal gelegen en redelijk van prijs. Ontbijt inbegrepen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer: shabby, slecht, niet hygiënisch. Kleine kamer. Er waren veel trappen

    Ontbijt, lokatie, koffers werden naar beneden gedragen. Parkeergelegenheid in de buurt.i

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,9
    prima bed en onbijt hotel voor een prima prijs
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Van buchanan bustation naar hotel is maar ca. 20 min lopen, maar voor wie slecht ter been is, is het een flinke klim. Viel me niet tegen, want ik kende de weg, maar een kleine waarschuwing is op zijn plaats.

    Heerlijk ontbijt! Vlakbij centrum 5 min, vlakbij bustation 20 min lopen (eindpunt airportbus) Vlakbij beide grote stations ca.25 en 30 min lopen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Kamer was erg klein, bijna geen ruime om koffers te laten. Parkeer kaart moest iedere dag per dag deel opnieuw gekocht worden.

    Locatie Ontbijt Hygienisch

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    3,3
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Sjofele kamer in kelderverdieping met onfris, opgelapt tapijt. Onpersoonlijk onthaal door manager zelf, die zijn standaardzinnen aframmelde. En tussen elke zin zijn neusvocht zeer hoorbaar inhaleerde. Bijzonder onsmakelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    4,6
    Van de 1x 2 persoonskamer was het bed veel te klein waardoor...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Van de 1x 2 persoonskamer was het bed veel te klein waardoor wij 1x kamer bij hebben moeten boeken > tegen de volle prijs... Ik vindt dit ronduit schandalig: bedden waren over het algemeen veel te klein (ook andere kamers) maar dat wij hierdoor ook nog 1 kamer voor 280,- EUR bij moesten boeken kan absoluut niet...

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    4,2
    Ga hier niet heen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer slechte, kleine kamers in kelderverdieping. Klein raam met uitzicht op betonnen muur. Versleten lamellen er voor. Mini wastafel. Geen plaats voor koffers. Klein bed wat zodanig doorzakte dat het niet mogelijk was om met twee man erin te slapen. Ben met dekbed op de grond gaan liggen. Gedeelde badkamer van matige kwaliteit. Kortom, ga hier niet heen.....

    de ligging t.o.v. het centrum

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    6,7
    Eenvoudig maar goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bij aankomst bleek dat ik een 2 persoonskamer had besteld voor 1 persoon terwijl we met z'n tweeen waren en daarom moesten we 25 pond per dag bijbetalen en dat vond ik vreemd. In Nederland boek je een kamer voor 2 personen en dan wordt er van uit gegaan dat je met 2 bent en daarvoor betaald hebt.

    het was netjes en schoon

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    6,3
    Redelijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat verouderd.

    Rustige locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    7,5
    Prijs kwaliteit in verhouding voor een goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg nette badkamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,5
    Precies wat je kan verwachten van een middenklasse accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel rekent drie tientjes meer dan vermeld op de bevestiging van booming.com. Geen lift.

    Ligging hotel in het centrum. Rustige straat.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De tijd van het ontbijt tot 9 uur vonden wij niet echt prettig.

    Locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,5
    Goede accomodatie en goede ligging voor de prijs die je betaalt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    Voor een langer verblijf shampoo aanvullen.

    Het ontbijt was goed, de kamer basic.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    7,5
    leuk verblijf
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zo zelf graag eigen badkamer of toilet willen hebben. maar dit was al aangegeven

    simpel en eenvoudig. maar zeker goed in prijs en kwaliteit

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    6,7
    prima verblijf voor één nacht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    accommodatie is aan upgrade toe. Personeel vriendelijk en behulpzaam

    dicht bij het centrum

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    2,9
    Als slecht ervaren
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het hele comfort

    Niet geweldig

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    8,8
    Nette schone locatie in het centrum van Glasgow
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    het ontbijt was maar tot 09.00 uur

    Heerlijke bedden en schone kamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    3,8
    Eens maar nooit weer!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed was slecht met een matras waar alle demping uit was. Prijs/Kwaliteit was ver te zoeken.

    Locatie is gunstig en daar houd het ook mee op.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    7,9
    alles was uitermate praktisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    alles was uitermate praktisch

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    5,0
    Best wel een eind lopen vanaf het station
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt

    Best wel een eind lopen vanaf het station

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    7,9
    goed hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Waren helaas te laat voor het ontbijt maar de kamers waren prima. Nieuwe douchecel. Locatie is perfect in het centrum

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    7,5
    Goede kamer voor citytrip.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Badkamer was wel schoon, maar heeft een upgrade nodig.

    Goede kamer voor citytrip. Bed was prima. Ontbijt was ook prima, met keuze en klein buffet. Vanuit hotel is het 10min lopen naar de levendige stadscentrum.

  • Beoordeeld op: 30 november 2015

    5,4
    Locatie is prima.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hygiene viel wat tegen doordat er nog een pizzadoos met een stuk pizza op de kamer stond van de vorige gasten (dat ken echt niet). Geen eigen badkamer. Op de gang klein toilet en in het kleine toilet een kleine douchecabine. Dat is niet ideaal.

    Locatie is prima. Vlakbij centrum en treinstation.Grote kamers. Wij hadden voor 3 personen gereserveerd en hadden 2 eenpersoonsbedden en 1 tweepersoonsbed. dat was prima.

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    6,7
    Als je alleen wil slapen is het prima.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het stonk en het is een oud gebouw. Kleine douche en je voelt de veren in het bed.

    Als je alleen wil slapen is het prima. Voor de rest moet je er niet te veel van verwachten. 5-10 min lopen naar de stad.

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    7,9
    Personeel was erg vriendelijke en behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ruimte links om het bed met de opstap naar de badkamer. Zat tegen het bed aan. Geeft problemen met het uit bed stappen.

    Personeel was erg vriendelijke en behulpzaam

  • Beoordeeld op: 17 februari 2015

    6,7
    vriendelijk personeel, lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    we hadden graag een "zitkamer" gehad in het hotel waar we 's avonds nog even konden zitten terwijl onze dochter al sliep

    vriendelijk personeel, lekker ontbijt

  • Beoordeeld op: 16 november 2015

    7,9
    Zeer goede locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Zeer goede locatie

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    6,3
    Goedkoop hotel vlakbij t centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    verouderd. Beetje vergane glorie.

    Goedkoop hotel vlakbij t centrum

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    7,1
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kleine kamer

    Vriendelijk personeel

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 30

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: