Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Brooks Hotel

70 Grove Street, Fountainbridge, Edinburgh, EH3 8AP, Verenigd Koninkrijk

#112 van de 138 hotels in Edinburgh

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 710 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    8,3
    Edinburgh is een fantastische stad, het hotel was sfeervol en we hebben enorm genoten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het personeel mag iets hartelijker, service was goed, maar echt heel vriendelijk kwam het personeel achter de receptie niet over. Het personeel bij het ontbijt weer wel. Boek het ontbijt NIET bij booking, het is goedkoper in het hotel zelf. 10 pond voor full English en 6,5 pond voor continental, het laatste is uitgebreid en goed.

    De bedden waren geweldig! Het hotel was zeer sfeervol en het openbaar vervoer is ook geweldig, hoewel het ook te lopen is, wat 's avonds handig is. Een dagkaart koop je al voor 4 euro. Bagage mag je gratis stallen voor en na inchecktijd.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    8,8
    Beetje oubollig maar uitstekende waar voor je geld.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wat oubollige uitstraling en inrichting en het ontbijt vindt plaats in een ruimte met een slechte akoestiek waardoor het al gauw lawaaierig is.

    Prima locatie vlakbij het EICC congrescentrum. Vriendelijk en behulpzame dames aan de receptie. Groot comfortabel bed. Lounge die aandoet als een gezellige huiskamer. Excellent value-for-money.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    7,5
    Een mooi verblijf voor een weekendje of 4 dagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We sliepen beneden naast de washok, dus vroeg in de ochtend horen we de deuren hard dichtgaan. De water stroomde moeilijk het putje in waardoor het water richting de kamerdeur stroomde.

    Het bed. De avondpersoneel was zeer vriendelijk! Het ontbijt was uitstekend👌🏻

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    7,9
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gang naar de kamer kraakte enorm. Als je een lichte slaper bent wordt je er wakker van.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    8,8
    Parking
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parking

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    6,7
    de lounge beneden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    badkamer echt te klein voor dit soort hotels

    de lounge beneden

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    10
    Er is in het hotel een heerlijke zitkamer met een bar...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Er is in het hotel een heerlijke zitkamer met een bar "van de eerlijkheid". Je kunt er met je gezelschap zitten en een drankje drinken. Wat je drinkt, schrijf je op een betaal je later. Heel ongedwongen sfeer. Verder vriendelijk personeel en schoon. Het kasteel ligt op loopafstand. Prima verblijf!

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    7,1
    Ligging hotel is prima, kamer wat mij betreft praktisch.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Aankleding wat minnetjes, dus prijs voor het gebodene vond ik hoog. Edinburgh is in veel opzichten een dure stad.

    Ligging hotel is prima, kamer wat mij betreft praktisch.

  • Beoordeeld op: 2 november 2015

    9,6
    Kort bij het centrum van Edinburgh, uitermate vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed was prima, maar aan de kleine kant.

    Kort bij het centrum van Edinburgh, uitermate vriendelijk en prima ontbijt

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    7,1
    zeer gastvrij personeel en een heel uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    erg kleine bedden voor 2 personen

    zeer gastvrij personeel en een heel uitgebreid ontbijt

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    6,7
    zeer kleine kamer, luidruchtig aan de weg
    • Vakantiereis
    • Stel

    zeer kleine kamer, luidruchtig aan de weg

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: