Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hilton Liverpool City Centre 4-sterren

3 Thomas Steers Way, Liverpool, L1 8LW, Verenigd Koninkrijk

#27 van de 73 hotels in Liverpool

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3505 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    7,1
    Had meer verwacht voor deze prijs en van dit merk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de kamer was blijkbaar gerookt wat voor ons niet rokers resulteerde in opstaan met hoofdpijn Pas na 2 nachten een andere kamer gehad. Ontbijt is karig en na het weekend wordt het nog minder.

    Locatie is top

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    6,3
    prima ligging, service kan beter
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Hilton Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 3 nachten

    De receptionist was niet in staat om de betaling goed te verwerken. Hij beweerde dat mijn creditcard niet geautoriseerd was door de bank en toen ik met mijn bankpas betaalde liep de betaling vast. Echter, op mijn telefoon kon ik zien dat het bedrag van mijn creditcard en ook van mijn bankrekening was afgeschreven. De manager naam de betaling over en zonder enig uitleg van wat er aan de hand was, zei hij dat alles goed zou komen. De receptionist heeft zijn excuses niet aangeboden, de manager ook niet. Later op de dag heb ik een gesprek met de manager aangevraagd want ik was zeer ontevreden over de gang van zaken tijdens het inchecken. Hij was op dat moment zeer vriendelijk en heeft uitgelegd dat Nederlandse bankpassen niet alleen cijfers maar ook letters bevatten die door hun systeem niet worden verwerkt. Binnen 24 uur zou ik de extra betaling teruggestort krijgen. Het probleem met de betaling lag aan de onbekwaamheid van de receptionist. De manager heeft dan wel zijn excuses aangeboden. Na 48 uur was het bedrag teruggestort. Naar Liverpool kom ik zeker terug, ik betwijfel ten zeerste dat ik bij 'the Hilton City Centre' weer verblijf.

    De ligging is geweldig, op loopafstand van het centrum en van ‘The Docks’. De bus naar het vliegveld is heel dichtbij.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    8,8
    Super fijn hotel met goede ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Super goed erg uitgebreid en vers ontbijt. Het hotel heeft een geweldige ligging, zeer centraal met aan de zijkant een busstation waar je ieder half uur de snelbus naar het vliegveld kunt nemen. Aan de voorkant van het hotel liggen bijna alle belangrijke bezienswaardigheden en achter het hotel is een gloednieuw winkel centrum gesitueerd. De kamers zijn goed geisoleerd zodat je geen enkel geluid van de drukke stad gewaar wordt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    9,2
    Heerlijk verblijf!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hilton Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niets.

    Mooi hotel op de perfecte locatie. Op 5 meter van het busstation en aan de andere kant loop je zo het winkelcentrum en het centrum is. Het ontbijt is echt ontzettend lekker. Ik vond de kamers ook mooi. Ik zat op de 5e verdieping en had een heel mooi uitzicht over de Albert Dock. Op zich kunnen de kamers wel een opknapbeurt gebruiken maar dit stoorde mij niet. Ik heb het hier goed naar mijn zin gehad.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    8,3
    Locatie vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hilton Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niveau en hygiëne badkamer . Kleine dingen kapot en worden daardoor vies (kitnaden etc)

    Locatie vriendelijkheid personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    9,2
    Het was een aangenaam verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Haven
    • Verbleef 2 nachten

    Er was een losse spijker in onze kamer en die werd niet weggehaald toen we het vroegen.

    Ontbijt was lekker en het bed wat hemels zacht

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    9,6
    Heerlijk genoten.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Hilton Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt. Te weinig keus.

    Grote kamers, heerlijk bed.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    8,8
    Geweldig verblijf in het centrum van Liverpool
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was ruim en comfortabel. Het ontbijt had enorm veel keuze en smaakte geweldig. Personeel was vriendelijk en deed alles.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    5,0
    Geen aanrader
    • Zakenreis
    • Groep
    • Hilton Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer rook ontzettend muf en er is roomservice rekening gebracht terwijl ik dit niet gebruikt heb!!!

    Fitness

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    5,0
    Weinig waar voor je geld
    • Zakenreis
    • Groep
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer

    Bad

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    5,8
    Niet wat je van een Hilton hotel verwacht
    • Zakenreis
    • Groep
    • Hilton Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer stonken enorm

    Locatie tov congres

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,3
    Comfortabel en centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfortabel en centraal gelegen. Met uitstekend ontbijtbuffet.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    9,2
    Zeer aangenaam verblijf in tophotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Uitstekend ontbijt en de ligging van het hotel is ook fantastisch.

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    7,5
    gewoon goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    klimaatregeling kamers

    gewoon goed

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    8,3
    locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    parkeergelegenheid

    locatie prijs kwaliteit

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    9,6
    Luxe en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Airco

    Luxe en vriendelijk personeel.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: