Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hilton London Green Park 4-sterren

Half Moon Street, Westminster, Londen, W1J 7BN, Verenigd Koninkrijk

#712 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1182 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,8

  • Comfort

    6,1

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    6,2

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,7

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    5,8
    matig
    • Zakenreis
    • Groep
    • Hilton Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ik vond het nogal pijnlijk dat ik 's avonds vroeg een taxi te reserveren voor de volgende ochtend en men zei dat dat niet nodig was omdat er voldoende in de straat zouden staan de volgende dag. 's Morgens was er uiteraard geen taxi te zien en men wou er ook geen bellen voor me. Ik ben dan maar zelf op zoek gegaan naar een taxi.

    de bediening aan de bar was top

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    3,8
    Locatie goed. De rest moet veel en veel beter om aan de Hilton standaarden te kunnen voldoen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hilton Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bij een Hilton hotel verwacht je meer. Locatie is perfect maar hotel is duidelijk aan renovatie toe. Allemaal ouwe meuk. Echt kleine kamer. Personeel redelijk vriendelijk. Ontbijt zeer matig. Niet met zorg gemaakt. Wat ik zeg. De naam Hilton voldoet echt niet in deze.

    Locatie is eigenlijke het enige dat prima is aan dit hotel. Ik moet me helaas richten op de negatieve dingen. Die waren er veel meer dan positieve dingen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    4,6
    Slechte prijs/kwaliteitverhouding, maar een goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer en badkamer vielen erg tegen. We hadden niet verwacht voor deze prijs (deluxe kamer) een gehandicaptenkamer te krijgen. Alles in de badkamer extra verlaagd. Terwijl ik bijna 2 meter ben. Op je knieen tandenpoetsen is niet zo comfortabel.

    Ontbijt en locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    5,0
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het tapijt in de kamer was vol met vuile donkere plekken. De vloer kraakte met als gevolg dat je de personen die boven jou logeerde 's nachts hoorde op hun kamer komen en 's morgens vroeg hoorde opstaan. De wifi was gratis maar de verbinding viel continu uit. Het was onmogelijk om er gebruik van te maken.

    Het ontbijt was heerlijk maar dat was ook het enige positieve aan het verblijf.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    6,7
    Prima locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Hilton Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weer geen gerenoveerde kamer!

    Petsoneel is heel aardig, maar het hotel mag wel eens opschieten met renoveren. Kamers zijn niet echt bijzonder, zelfs wat oud. Maar de locatie is geweldig. Ontbijt is ook prima.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    7,1
    Centraal gelegen goede uitvalsbasis .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst en toekenning kamer. Zeer kleine kamer geen leeslampjes bed, gordijn van rail, slordig.. Andere kamer gevraagd en gekregen .

    Uitgebreid ontbijt

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    6,7
    Geen luxe, goede locatie !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel moet gerenoveerd worden. Oude vloerbedekking, ramen tochten etc. Kamer ijskoud, na klacht ok. (Temperatuur moest hiervoor op 27 gr. gezet worden)

    Perfecte locatie. Goed ontbijt met kok voor de bereiding van de eitjes.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    5,8
    Locatie was super & ontbijt zeer in orde
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Hilton Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers klein, badkamer plafond zag er smerig uit, douche gaf weinig water. Prijs kwaliteit vond ik tegenvallen ook al bevind het hotel zich op een perfecte locatie

    Locatie was super & ontbijt zeer in orde

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    6,7
    Het inchecken
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het inchecken

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    6,0
    Er was geen water
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Hilton Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen water

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    7,5
    Goed, voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sfeer in bar, kamer maar dat wisten we

    Ligging, ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    4,2
    Service / klantvriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hilton Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service / klantvriendelijkheid

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    7,5
    Het ontbijt was meer dan prima.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Hilton Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer (Executive) kon wel een opfrisbeurt gebruiken.

    Het ontbijt was meer dan prima.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    4,6
    veel to hoge prijs voor dit Hotel
    • Zakenreis
    • Groep
    • Hilton Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kamer/badkamer

    Zeer gedateerd Hotel.... Prijs/kwaliteit verhouding was zoek

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    5,0
    Niet meer voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hilton Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ik zou de factuur per e-mail krijgen. Na 3 herinneringen heb ik de factuur nooit meer gekregen

    Voor Londens maatstaven waren de kamers ruim

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    7,5
    Goede ligging, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Onze kamer keek uit op een steegje met meerdere pubs (= lawaai). Gehorige kamers.

    Goede ligging, vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    7,5
    Ontbijt was super!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Single Hilton Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer, erg klein en geen uitzicht.

    Ontbijt was super!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    7,1
    Uitstekende ontbijt en locatie, de kamer valt tegen en ook slechte WiFi in de kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Hilton Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is klein en slechte WiFi

    De locatie is super

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2016

    8,8
    De locatie is super, zeker wanneer je Londen binnekomt via...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Straat is wat onopvallen alsof je door de achteringang naar binnen moet. Maar alles keurig en verzorgd in een goed deel van Londen.

    De locatie is super, zeker wanneer je Londen binnekomt via Victoria Station. De metro om de hoek zorgt ervoor dat hee Londen aan je voeten ligt. Verder net Hotel met prima prijs kwaliteitsverhouding.

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    8,3
    Wij kwamen al vroeg in de ochtend aan en mochten direct...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Er was geen gratis WiFi beschikbaar

    Wij kwamen al vroeg in de ochtend aan en mochten direct inchecken (08.30) zonder enig probleem. Ook een late check-out (14.00) na een late avond vanwege een huwelijksfeest op onze laatste dag was geen enkel probleem. Zeer vriendelijk personeel die graag wilde helpen en ons een zeer aangenaam verblijf bood.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    7,1
    Vriendelijk receptie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kamer very dated

    Vriendelijk receptie

  • Beoordeeld op: 5 december 2015

    9,2
    De ligging van het hotel, lekker ontbijt met veel keuze.
    • Stel

    De gangen met een vasttapijt dat niet meer van deze tijd is.

    De ligging van het hotel, lekker ontbijt met veel keuze.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    6,7
    De locatie en ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie en ontbijt!

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    8,8
    personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    isolatie kamers is niet optimaal

    personeel

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    8,3
    Over-delicious breakfast, very friendly and helpful staff,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Over-delicious breakfast, very friendly and helpful staff, very good location

  • Beoordeeld op: 28 januari 2015

    7,9
    Ondanks de ligging, vrij rustig.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Hele kleine kamer

    Ondanks de ligging, vrij rustig.

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: