Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hilton London Paddington 4-sterren

146 Praed Street, Westminster, Londen, W2 1EE, Verenigd Koninkrijk

#428 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2469 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Betaald WiFi

    5,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 51

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,1
    Veel indrukken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Dubbele Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Boekingen van extra ontbijt via Booking.com komen niet door bij het hotel. Dit heb ik ook al een keer in Brugge gehad. Ik heb toen dus 2x voor ontbijt betaald maar wel van hotel terug teruggekregen. Ik ben nu bang dat weer gebeurd is.

    stille kamers, ontbijt en keuken van Hilton, locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,9
    Aanrader voor een citytrip Londen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er zat een welgevulde minibar in de kamer (die eigenlijk nutteloos was omdat je veel goedkoper en makkelijker wat te eten en drinken kon halen in het winkelcentrum) maar geen voorzieningen voor koffie en thee. Gelukkig wilden mijn dochters wel even naar de Starbucks lopen voor me:-)

    De locatie van dit hotel is werkelijk top. Zo vanaf Heathrow Airport op de trein (kaartjes kun je van tevoren online kopen, kinderen zijn gratis) en middenin treinstation Paddington uitstappen en recht je hotel inlopen. Ideale uitvalsbasis om Londen te verkennen, de Underground en bus zijn om de hoek en lopend ben je met 25 minuten op Oxford Street. Naast de hotelingang zit de Starbucks en onder het hotel winkeltjes en een supermarkt. De kamers zijn netjes, niet overdreven sjiek maar wel fijne bedden. De badkamer is groot maar helaas douchen in bad met een douchegordijn. Het ontbijt is goed, vers en uitgebreid.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    5,0
    De bedden zijn goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    voor de prijs die je betaald per nacht had het ontbijt er ook bij mogen zitten nu moesten wij €20,00 pp extra betalen en €328,00 per nacht voor 3 personen en voor de wifi moet je ook betalen dat vind ik wel schandalig

    De bedden zijn goed

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    7,5
    Hilton Paddington
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Dubbele Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het bestaat nog: geen gratis wifi. Onvoorstelbaar, wat een domper. Dat is meerdere punten aftrek wat mij betreft. Wil je toch wifi, dan betaal je 12! pond per dag voor een basic snelheid. Treurig dat een hotel met deze naam op die manier centen moet pikken

    Locatie is 1e klas, personeel vriendelijk en behulpzaam, schoon

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    4,6
    Onvoldoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Dubbele Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Upgrade kamer gekregen bij aankomst, deze lag echter naast ingang station, waar 's nachts vrachtwagens geladen en gelost werden! Geen oog dicht gedaan! Andere kamer gevraagd en gekregen maar daar was echter geen warm water aanwezig!

    ligging vlakbij metro, lekker ontbijt.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    8,3
    Er is een uitstekende bereikbaarheid met metro vlakbij het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was druk maar zeer behulpzaam personeel om geschikte plaats te vinden.

    Er is een uitstekende bereikbaarheid met metro vlakbij het hotel en rechtstreeks naar toeristische trekpleisters. Ruime kamer naar maatstaven van Londen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 december 2016

    10
    Dit hotel is een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Dubbele Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets eigenlijk.

    Alles was prima in orde. De kamers, de locatie. Je bent vanaf LondonHeathrow binnen 15min op Paddington Station. Je stapt uit de trein, gaat de roltrap op, loopbruggetje over en je zit in het hotel. Om de hoek kan je de Hopon Hopoff bus pakken. Metro en taxi zijn ook binnen handbereik. Wat wil je nog meer.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    8,3
    Zeker een aanrader wat betreft de locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Dubbele Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt is veel te duur voor wat je krijgt. De warme dingen, zoals eieren, waren koud en smakeloos. Voor dat geld verwacht je toch echt wat beters. Daarnaast ook jammer dat de wifi niet gratis was, zelfs nadat ik lid was geworden van de Hilton Honors. En tenslotte was de rij bij het uitchecken heel lang en liep het niet vloeiend.

    De locatie van het hotel was echt top, zeker ook met de directe toegang tot het treinstation naar het vliegveld! Mooie kamer, heerlijke douche en alles was super schoon!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    6,7
    Mooie kamer, goed bed en het ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer met Toegang tot de Lounge
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De (klant)vriendelijkheid bij de receptie was slecht.

    Mooie kamer, goed bed en het ontbijt was goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,5
    goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    dat je voor Wifi moet betalen

    kamer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    7,5
    ontbijt, service, lokatie
    • Zakenreis
    • Stel
    • Dubbele Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was koud en niet bij te stellen met thermostaat!

    ontbijt, service, lokatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    7,5
    Propere kamers, vriendelijk personeel, lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Propere kamers, vriendelijk personeel, lekker ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    5,0
    Hotel is oud en toe aan renovatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel is oud en toe aan renovatie. Ontbijt buffet is matig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    8,8
    locatie: vlak naast paddington station, metrostation en ...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Dubbele Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    locatie: vlak naast paddington station, metrostation en bushaltes grote ruim kamer en badkamer uitgebreid ontbijtbuffet

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    5,4
    Locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Dubbele Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te duut vooor een verouderd hotel

    Locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    9,2
    Comfortabel logeren in centraal gelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Dubbele Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Comfortabele kamer, schoon en ruim.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    8,8
    Super ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Dubbele Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    10
    Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding. Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Dubbele Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    De rust en de vriendelijkheid.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    10
    Prachtig hotel met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Dubbele Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel tegen

    Het ontbijt was goed en gevarieerd"

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    3,8
    slecht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Dubbele Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    personeel gedrag zich niet profesioneel. Service heel slecht met name in het restaurant. Nacht onrust. Bar music is very loud.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    8,3
    Heel klantvriendelijk en ontbijt was geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Dubbele Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Thermostaat in de kamers was moeilijk te regelen. Wij hadden het snachts erg koud

    Heel klantvriendelijk en ontbijt was geweldig!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    8,3
    Geweldige comfortabele bedden !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen haardrogers op kamer en badkamer was koud.

    Geweldige comfortabele bedden !

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    7,1
    Erg warm op de kamers en openbare ruimten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Erg warm op de kamers en openbare ruimten.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 december 2016

    10
    heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    wat luidruchtig buiten (en dan soms binnen)

    Ontbijt, schoonmaak, bereikbaarheid met Heathrow Express

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 november 2016

    9,2
    mooi hotel, uitstekende ligging, attent personeel
    • Individuele reiziger
    • Dubbele Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de prijs om een nacht bij te boeken

    prima kamer

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    9,2
    Prima en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Dubbele Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Luxe uitstraling,mooie kamers

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    6,7
    Netheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    verwarming

    Netheid

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    9,6
    geweldig hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Dubbele Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    slecht parkeren met de auto

    ontbijt was perfect en kamers super

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    9,2
    Het geweldige kingsize bed, we hebben heerlijk geslapen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen stekker voor haardroger in de badkamer. Te weinig bedverlichting om ontspannen te kunnen lezen. Geluid: we hoorden de bovenburen steeds door de kamer lopen. Het ontbijt was zeer uitgebreid maar véél te duur voor iemand die maar licht ontbijt. Slechts één stopcontact voor Belgische stekkers.

    Het geweldige kingsize bed, we hebben heerlijk geslapen. De hulpvaardigheid van het personeel. Vooral van de conciërge en de portier. De metro-ingang Paddington recht over de deur.

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    9,2
    vriendelijke staf, iedereen even behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het meeste personeel beheerste de engelse taal niet echt (aan de service desk wel trouwens) waardoor het soms moeilijk werd om iets duidelijk te maken, maar iedereen was zeer vriendelijk .

    vriendelijke staf, iedereen even behulpzaam

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    7,5
    Bij de reservering aangegeven dat ik 2 kamers naast elkaar...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bij de reservering aangegeven dat ik 2 kamers naast elkaar wilde met een tussendeur aangezien de kinderen (7/9/11/13) in een kamer sliepen en wij in de aangrenzende. Hier was geen rekening mee gehouden. Bij aankomst nog een keer gevraagt, ok geen probleem, maar toen we s'avonds terugkwamen in het Hotel kregen we 2 kamers ver van elkaar af. Uiteindelijk 2 kamers wat dichter bij elkaar gekregen maar moest toch elke keer een stuk gang over in mijn pyama ...

  • Beoordeeld op: 13 november 2015

    5,8
    Een goede locatie en uitval basis om Londen te ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    - slechte bedden. We hadden een familiekamer met 1 2 persoonsbed en bij het voeteneind een extra bed. Dit bed was groot genoeg voor een kind, maar een volwassene kon daar niet in liggen qua lengte - we waren met 2 volwassenen en 4 kids en hadden gevraagd om 2 kamers naast elkaar met verbindingsdeur. Dit kregen we niet. Een kamer had wel een verbindingsdeur met de kamer er naast, maar die was bezig. Het personeel deed absoluut geen moeite en was te beroert je aan te horen - op een kamer was de temperatuur heel warm. Airco deed het niet. - omdat het ontbijt er druk was werden wij met zijn 6en in een apart kamertje gezet, waar het ook bloedheet was

    Een goede locatie en uitval basis om Londen te ontdekken.

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    7,9
    Comfort
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Na boeking had ik graag sneller antwoord gekregen op de vraag of Glutenvrij ontbijt mogelijk is. Op dag van vertrek was business Centre gesloten. Door conciërge goed opgelost door printen boardingpass na dit via WiFi naar hem gemaild te hebben, snel geregeld

    Comfort Glutenvrij ontbijt

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2015

    8,3
    Uitstekende centrale ligging met tegenover de ingang van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen negatieve opmerking

    Uitstekende centrale ligging met tegenover de ingang van het hotel een metrostation. Uiterst vriendelijk personeel. Hygiene staat hoog in het vaandel. Niet het goedkoopste hotel (ook zeker niet het duurste) maar o.i. is de prijs gerechtvaardigd

  • Beoordeeld op: 29 mei 2015

    7,1
    nette kamer, voldoende ruimte aan buro om te werken
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    * geluid isolatie (omgevings geluid en omroepen station aan overzijde, ook 's nachts) * £ 15 toeslag voor wifi

    nette kamer, voldoende ruimte aan buro om te werken

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    7,9
    Ideale bereikbaarheid, zowel vanaf Heathrow als met de Metro.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De intake had iets beter gekund. Receptionist sprak onduidelijk Engels met sterk india-accent.

    Ideale bereikbaarheid, zowel vanaf Heathrow als met de Metro. Kamer (6e verdieping) ruim en goede geluidsisolatie.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2015

    7,1
    Locatie was ideaal, personeel was ook zeer netjes en begaan.
    • Zakenreis
    • Stel

    Prijs kwaliteit is het niet opperbest, meer dan 700 euro voor een kamer, het kan goedkoper. Tevens kost de wifi 15 pond per dag. Ook iets te veel van het goede.

    Locatie was ideaal, personeel was ook zeer netjes en begaan.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    10
    Kamers fijn bedden lagen lekker petsoneel altijd vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niks

    Kamers fijn bedden lagen lekker petsoneel altijd vriendelijk en nehulpzaam ligging perfekt in verband met openbaar vervoer

  • Beoordeeld op: 25 april 2016

    6,7
    de centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    de wijnkeuze

    de centrale ligging

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    9,2
    Prima locatie naast treinstation en tegenover metro.
    • Zakenreis
    • Stel

    Prima locatie naast treinstation en tegenover metro.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    7,5
    De kamer en het eten en drinken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De douche was stuk. Ook na melding werd hier niets aan gedaan.

    De kamer en het eten en drinken.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    9,6
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets.

    De locatie. Kwamen met de Heathrow express. Station verbonden met loopbrug n Hotel 👍🏽Metro tegenover hotel was perfect!!

  • Beoordeeld op: 27 december 2015

    7,9
    Ideale ligging, goed bedden en fijn ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ideale ligging, goed bedden en fijn ontbijt

  • Beoordeeld op: 21 december 2015

    9,2
    Totaal plaatje locatie en comfort gewoon top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Totaal plaatje locatie en comfort gewoon top!

  • Beoordeeld op: 7 november 2015

    6,7
    Perfecte ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen WiFi op de kamer. Eigenlijk niet kunnen voor een degelijk hotel! Echt wel een verbeteringspunt!

    Perfecte ligging. Mooie kamer.

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    6,3
    goed uitgebreid ontbijt, behulpzaam personeel, centrale...
    • Vakantiereis
    • Groep

    geen leuke bar, ongezellige lobby niet Hiltonwaardig.

    goed uitgebreid ontbijt, behulpzaam personeel, centrale ligging.

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2015

    8,3
    goede bedden, goede locatie, rustige kamer,
    • Zakenreis
    • Stel

    minibar system

    goede bedden, goede locatie, rustige kamer, meteen toegang tot Paddington Station, dichtbij Hyde Park

  • Beoordeeld op: 30 mei 2015

    7,9
    Accepteren geen maestro bankkaart
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Accepteren geen maestro bankkaart

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    7,1
    18 euro's per day for WiFi
    • Vakantiereis
    • Stel

    18 euro's per day for WiFi

  • Beoordeeld op: 21 januari 2015

    8,3
    De splinternieuwe kamer die we aangeboden kregen wegens...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De splinternieuwe kamer die we aangeboden kregen wegens overboeking

  • Beoordeeld op: 13 januari 2015

    7,9
    Lawaai van nachtclub
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lawaai van nachtclub

Er zijn ook 21 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 51

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: