Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hilton Nottingham Hotel 4-sterren

Milton Street, Nottingham, NG1 3PZ, Verenigd Koninkrijk

#32 van de 38 hotels in Nottingham

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2883 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    6,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    7,9
    Prima ontbijt, fijne ligging, gastvrij personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hilton Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren niet super groot of geweldig badend in luxe. Sowieso is een plastic douchegordijn niet wat je in een Hilton verwacht. Kamers waren prima, maar echt niet geweldig.

    Prima ontbijt, fijne ligging, gastvrij personeel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    10
    Fantastisch!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Cosy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de grote van de kamer een beetje, wie links in het bed lang had weinig ruimte (maar ben er zeker van dat er grotere kamers zijn die wel aan die verwachtingen voldoen!) voor de rest echt geen klachten!

    De vriendelijkheid van het personeel! Goede morgengoede middag, goede avond,altijd vriendelijk! Ik wad de code van mijn bankkaart vergeten en ze hebben me perfect geholpen, zelfs toen ik meer dan beschaamd was ;) Het ontbijt was super lekker, super vers een echt door en door leuk hotel! Wij gaan zeker nog eens boeken als we in Nottingham moeten zijn! super!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    5,8
    Had aangenamer gekund.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers. De kamer met dubbelbed was ruim, maar de luxe die wij gewend zijn van het Hilton en de prijs die we hiervoor betalen vielen zwaar tegen. De ander kamer was daarnaast ronduit veels te klein.

    Het ontbijt was goed. En het personeel ook.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    6,7
    Prima locatie, vervallen hotel
    • Zakenreis
    • Groep
    • Cosy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vervallen staat Slecht bed WiFi

    Locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    9,2
    Ruime keuze aan het ontbijt.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Wifi werkte heel slecht. Zo goed als niet

    Ruime keuze aan het ontbijt. Mogelijkheid om terplekke specifieke wensen kenbaar te maken.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    6,3
    Prima plek voor twee overnachtingen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel was wat verouderd en stond volledig in de steigers

    Het ontbijt was goed verzorgd

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    4,2
    Ontbijt was niet Hilton waardig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was niet Hilton waardig. We moesten een upgrate betalen om een grotere kamer te hebben met uitzicht op de straat. Spijtig genoeg werden we elke ochtend om 5 uur wakker van de bouwvakkers op de constructie suite naast het hotel. Zeer verouderd Hilton hotel die een opfris beurt nodig heeft.

  • Beoordeeld op: 13 februari 2016

    6,3
    De luxe kamernr 512 was te klein.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De luxe kamernr 512 was te klein.Te weinig lifts

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    9,6
    kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    wifi dat deed het niet

    kamer

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: