Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Holiday Inn Express Lincoln City Centre 3-sterren

Ruston Way, Brayford Park, Lincoln, LN6 7QL , Verenigd Koninkrijk

#7 van de 19 hotels in Lincoln

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2483 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    6,3
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden een rustige kamer met twee aparte bedden gevraagd bij de reservering. We kregen een kamer met een tussendeur naar de kamer ernaast. Daar zaten mensen gewoon te kletsen, niks bijzonders, maar je kon elk woord verstaan. Zo gehorig was het. Andere kamer gevraagd. Kon niet, hotel zat vol. Alle kamers met twee bedden waren bovendien met een tussendeur verbonden met de kamer ernaast. Met de geluidsoverlast vandien. Vreselijk gehorig, De dag erna kregen we nieuwe buren: een gezin met een baby. Toen een nieuwe kamer gevraagd en gekregen. Maar ja, weer een met connecting doors. Onbestaanbaar! Dit moet vermeld worden op de website zodat je weet wat je boekt. All twin rooms do have connecting doors to the connecting rooms!

    Je loopt in een kwartiertje naar het centrum

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,5
    De onthaalmedewerkster was zeer behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt viel tegen. Aan de magere kant, geen broodbeleg zoals kaas, ham, geen spiegeleieren. Kamers zijn klein en ook het bed was vrij smal.

    De onthaalmedewerkster was zeer behulpzaam.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    6,3
    Nooit meer naar een Holliday Inn !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 3 nachten

    Matrassen zijn slecht, drie dagen zeer slecht geslapen. Ontbijt zeer matig van kwaliteit. Worst smaakte naar bloem, eieren uit een zakje, croissantjes niet knapperig. Alleen Light yochurt met veel suiker. Werd niet vooraf geinformeerd dat je commisie moest betalen bij afrekenen in euro's; kost je dus 3,5 % extra op je rekening! Reclamatie is niet mogelijk, staat op de bon. Bank rekent gratis voor je om en gebruikt de normale koers. Heb om een zachter kussen gevraagd bij de receptie, deze waren niet voorhanden. Als je de Sofa slaapbank gebruikt, kan je niet meer lopen in de kamer. De slaapbank was nog slechter van kwaliteit. De bedveren steken er bijna doorheen, bij alle matrassen.

    Ligging t.o.v de universiteit. Hotel was zeer schoon.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    10
    Ontbijt was goed en goed georganiseerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was goed en goed georganiseerd. Kamer was groter dan verwacht met fijne badkamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,9
    Gewoon budget hotel dat er beter dan normale eruitziet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    Gewoon budget hotel dat er beter dan normale eruitziet. Bed was wel verouderd. Ontbijt okay maar beetje chaotisch

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    7,5
    Redelijk goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet zoveel op aan te merken.

    Goed bereikbaar.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    8,8
    Comfortabel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijtbuffet had iets uitgebreider gekund, onder andere het broodbeleg was wat karig.

    Alles is op loopafstand van de accommodatie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    9,2
    Klantvriendelijk hotel op een toplocatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets.

    De extra services van het hotel. Men was echt bereid om te helpen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    7,5
    goed verblijf, nette kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 3 nachten

    Vriendelijk personeel, vond ik tegenvallen.

    Ontbijt was karig, geen kaas of worst, elke ochtend hetzelfde, geen variatie. Goed maar sober.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    7,5
    Voor een kort verblijf zeg ik ja.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was een beetje aan de sobere kant.

    Kamer was uitstekend met een goede badkamer.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    10
    vriendelijk personeel en zeer propere kamers met alle comfort
    • Groep

    het ontbijt vond ik basis.mag gerust wat uitgebreider zijn.geen choco en extra vleeswaren aanwezig en het broodassortiment mag ook wat meer keus zijn.

    vriendelijk personeel en zeer propere kamers met alle comfort

  • Beoordeeld op: 24 januari 2016

    7,9
    Locatie, goede balie medewerkers
    • Gezin met oudere kinderen

    Locatie, goede balie medewerkers

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    7,5
    Goede wifi
    • Vakantiereis
    • Stel

    Betalen voor de parking

    Goede wifi

  • Beoordeeld op: 2 maart 2015

    10
    de service
    • Stel

    wifi connectie was lastig

    de service

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: