Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Kensal Green Backpackers

639 Harrow Road, Kensington and Chelsea, Londen, NW10 5NU, Verenigd Koninkrijk

#963 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1120 beoordelingen over dit hostel

5,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    4,7

  • Comfort

    4,6

  • Locatie

    6

  • Faciliteiten

    4,7

  • Personeel

    6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6

  • Gratis WiFi

    4,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    3,8
    de locatie
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 4 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Alles behalve de locatie. hele plaats is onzettend vies; zeer onbeschaafde personelen. Ik werd zelfs bestolen. Kortom, het is een heel verschrikkelijke plaats; pas op totaal niet aanbevolen

    de locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    5,0
    Afschuwelijk! en ik ben een backpacker nb...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Geluidsoverlast, buiten en binnen. Harde drangers op de deuren, waardoor voortdurend knalgeluiden ontstaan, ook s nachts. Hygiëne, smerige toiletten (poep, kots, niet werkende spoelknop) Overlast bij ingang, overdag, s avonds en s nachts: alcoholisten/junks? Slechte bedden. Bedovertrek was versleten (scheuren erin) en te kort, gordijnroede kwam naar beneden bij het dicht doen. Gordijn was te smal. Matrassen met prikkende veren op twee bedden. Verkeerde film waar je in terecht komt..

    Echt afschuwelijk. Het leek niet bestemd voor toeristen, maar voor mensen aan de zelfkant van de samenleving. We waren echt verdrietig door wat we aantroffen en zijn zo kort mogelijk op de kamer geweest als mogelijk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    4,6
    Tja...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 1 Bed in een gemengde slaapzaal met 4 bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het feit dat ik op de eerste avond totaal geen deken had en dus noodgedwongen met een dekbedovertrek moest pitten. Zeer spijtig!

    Het bed, die lag heerlijk!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    5,0
    Reis viel een beetje tegen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hostel stonk bijna overal en de WCs spoelden niet goed door, er was maar 1 stopcontact in de kamer voor 4 mensen.

    Ontbijt was op zich goedkoop en voldoende, personeel was aangenaam.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,5
    Zeker aan te raden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wc's trokken niet heel goed door

    De mensen op de kamer waren heel gezellig, hier hadden we wel geluk mee want dat hoeft natuurlijk niet altijd zo te zijn.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    2,9
    Het personeel was enorm onbeschoft en ik voelde me onveilig in het hostel. Ik ben gelijk weg gegaan
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel was enorm onbeschoft en ik voelde me onveilig in het hostel. Ik ben gelijk weg gegaan en naar een ander hostel.

    niets. ben gelijk weg gegaan.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    3,8
    Het leek op een gevangenis !
    • Individuele reiziger
    • 1 Bed in een gemengde slaapzaal met 4 bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was simpel en bij 10u komen ze uw eten van de tafel hallen !!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    5,8
    1 nacht slappen is te overzien.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was vies, overal stof op de grond. Verschrikkelijk veel overlast van andere gasten.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    7,1
    prima
    • Groep
    • 1 Bed in een gemengde slaapzaal met 4 bedden
    • Verbleef 5 nachten

    kwaliteit bedden

    goede schone wc's (voor een hostel)

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    5,0
    Hostle 639
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    eigenlijk alles, was niet schoon, klein, gehorig ....

    een goedkope overnachting in een dure stad

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    6,3
    je krijgt de goedkoopste prijs in Londen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bedden slapen niet heel lekker.

    je krijgt de goedkoopste prijs in Londen. maar hier krijg je ook niet veel meer dan een bed voor terug. Metroverbinding is goed.

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    5,0
    Zeer veel nachtlawaai van voorbijrijdend verkeer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Zeer veel nachtlawaai van voorbijrijdend verkeer.

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: