Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Edward Paddington 3-sterren

1A Spring Street, Paddington, Westminster, Londen, W2 3RA, Verenigd Koninkrijk

#750 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3964 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,8

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    6,7
    Prima verblijf, kamer erg klein.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was erg klein, en had maar een klein raam. Erg benauwend dus (gelukkig was er airco!) Het ontbijt was summier en werd op de kamer geserveerd, we moesten het eigenlijk zittend op ons bed op eten.

    Goede locatie. Vriendelijk ontvangst. Netjes/complete kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    5,0
    Het was ok voor de twee nachten, maar daar stopt het dan ook
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dag een ontbijt op de kamer, ontbijt viel echt tegen, zeer basic, dag twee niemand gezien dus dikke tegenvaller.

    Omgeving van het hotel is goed, alles vlot bereikbaar met de Tube.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    4,6
    Grote douche kop, goed matras
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beperkt ontbijt op de kamer, check-out om 11 uur, helaas stoffig, op de kast, kozijnen etc vies. Zwarte Schimmel in de badkamer. Zeer gehorig. Hard dicht klappende deuren. Geen airco, was zeer warm. Mini kamer .

    Grote douche kop, goed matras Locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    8,8
    Een kort maar een goed verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is een ideaal hotel voor 1 overnachting, kamer was niet groot maar dat is ook niet nodig aangezien je toch een ganse dag op stap bent. We lazen dat er ontbijtbuffet werd aangeboden maar wij kregen het ontbijt op de kamer, met z'n 4en ontbijt op bed, best gezellig. Het ontbijt was niet heel erg uitgebreid maar is dit nodig? We logeerden in een rustige omgeving. Ik zou het zeker opnieuw boeken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    4,2
    Vriendelijke receptioniste, en erg fijn dat we onze koffers...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer erg klein, bed was met tape vastgeplakt. Dekbedovertrek was veel te kort voor het dekbed. badkamer met schimmel, wastafel stuk. Ontbijt erg weinig keus, geen gekookt eitje, geen bacon, geen verse broodjes. Alleen boterhammen en plakjes kaas en ham. Op tafel stond een bordje met verschillende soorten jam.

    Vriendelijke receptioniste, en erg fijn dat we onze koffers al achter konden laten toen we aankwamen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,9
    eenvoudig en schoon.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt vrij karig en de ruimte te klein (onvoldoende plaatsen) Een (groen) lampje van het brandalarm gaf veel te veel licht af. Dit was hinderlijk bij het slapen!

    eenvoudig en schoon. Vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    6,3
    Prima Hotel, ontbijt niet aan te raden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt is het geld niet waard. In de kelder, super klein waar mensen je aan staan te kijken omdat er geen plaats is. Geen ramen, warm en benauwd. Dus even rustig en lekker ontbijten is er zeker niet bij. Het buffet was zeer beperkt. Bruin en wit brood, kipfilet, kaas, jam dat was het wel. O ja en wazige chocolade broodjes.

    Kamers ruim opgezet, schoon en lekker koel. Locatie top, dicht bij het centrum, paddigton stations echt om de hoek. Rustige buurt en het Italiaanse restaurant aan de overkant zeker gaan eten. Via Hyde park ben je zo in hartje Londen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    6,3
    Matig hotel met een perfecte ligging!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eerste kamer die wij kregen deed denken aan een cel. Was het woord hotelkamer niet waardig. Na 1 nacht en een klacht kregen we een betere kamer. Het ontbijt was erg simpel.

    De perfecte ligging vlakbij metrostation Paddington. Veel prima restaurants in de buurt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    6,7
    Kleine kamer (4pers) met alle voorzieningen, matig ontbijt, maar prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was slecht geregeld, veel te veel gasten in kleine ruimte, weinig keuzemogelijkheden en onvriendelijk personeel.

    Locatie van het hotel was perfect, vlakbij een handige metrohalte en Hyde Park.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    7,5
    Een goede uitvalsbasis om Londen te ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kleine kamer, te weinig plaats om je spullen te laten. Kleine badkamer, geen rekje om je toiletspullen op te zetten. Karig ontbijt en tevens kleine ontbijtruimte

    Goede ligging, dicht bij het metrostation, maar toch rustig gelegen. Goede douche. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    6,3
    Tegenvallend. Niet meer opnieuw ondanks de goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was niet netjes gepoetst. Douchekop zag er vies uit, het raam was vuil. Je kon het raam ook niet opendoen op een fatsoenlijke manier. Airco werkte niet goed. Eens het warm was op de kamer was de enige oplossing de kamerdeur open te zetten. Dat was het enige wat iets afdeed aan de hitte (en dan was het buiten nog niet eens warm). Ook veel lawaai van de straatkant. Het ontbijt was ook niet aangenaam. We hadden bijvoorbeeld 3 persoonstafeltjes waar je nog niet eens fatsoenlijk aan de tafel kon zitten omdat er een muur in de weg stond. Ook zat je met je hoofd naar de muur gericht en het ontbijt zelf was ook niet wat we verwacht hadden. Boterham (evt in broodrooster) met kaas/hesp/confituur of cornflakes was zo wat het enige wat aangeboden werd.

    De ligging van het hotel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    8,8
    Helemaal wat we er van verwacht hadden!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De matras was naar onze mening te zacht, maar dat is natuurlijk een persoonlijke mening.

    De omgeving was rustig en toch dichtbij een metrostation, Hyde Park en Kensington Gardens. Ook zeer aangename, lekkere en betaalbare eetgelegenheden vlakbij! Het hotel zelf voorzag in alle basiscomfort en voorzieningen. Helemaal wat je kan verwachten!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    5,0
    Goede lokatie, vriendelijk personeel, maar slechte kwaliteit bed/kamer/ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Zeer kleine kamer. Matras klein en oud met doorstekende veren. Te kleine lakens op bed, waardoor je halverwege de nacht op het oude matras met vlekken ligt. Automatisch aanspringende verwarming op 28g (ook midden in de nacht). Zeer matig ontbijt; weinig keuze, niet lekker.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,1
    Kamers en omgeving goed,ontbijt + ontbijtruimte kan veel beter.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijtruimte is veel te klein met lang wachten tot gevolg. Ook het ontbijt zelf was simpel. Kan echt beter voor deze prijs!

    De kamers waren best o.k.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    5,8
    Super locatie! Jammer dat de kamers niet schoon waren, maar wat wil je voor dat prijs!
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij binnenkomst zag je dat er lekkage was geweest aan de plafond en op de 2de nacht waren we zelf getuige van de lekkage en de volgende ochtend kregen we gelijk een nieuwe kamer aangeboden. Kamers niet schoon een beetje zelf wezen schoonmaken. Ontbijt erg matig (brood jam koffie thee verpakte crossaint muesli kaas ham). Je voelt de veren van het bed. In de omgeving kan je voor een redelijke prijs buiten de deur ontbijten. We hebben alleen de eerste ochtend ontbeten in het hotel en dan stond je al op de trap in de file om een tafel te krijgen.

    De locatie was geweldig 5 min lopen naar de metro. Personeel behulpzaam. Leuke restaurantjes in de buurt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    5,4
    Niet voor herhaling vatbaar, oké voor dexe keer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Afstandsbediening was plakkerig, theekopjes waren vies vanbinnen, doucheputje was vies, bed te zacht en overtrek had vieze witte vlekken. Het raam kon niet goed dicht en de airco is vanbinnen vies en blaast muffe lucht.

    De TV had veel zenders, er was goede WiFi en een zeer goede locatie.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    5,4
    Matig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden erg zacht, geen normale verwarming dus het was vrij koud, sochtends geen warm douchewater.. ontbijt in erg kleine ruimte met weinig hygiëne en weinig keuze. inchecken was vrij ongeïnteresseerd. Verder was de badkamer niet echt schoon en de kamer redelijk

    Locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    5,0
    mooie locatie, zeer middelmatige accomodatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer van 4 personen bleken 2 kamers te bevatten waar men nauwelijks ruimte had om te bewegen, slechts één stopcontact, slechts één adapter( met wat geluk) gekregen om onze gsm's op te laden, slechte matrassen, en bleek niet de kamer te zijn dat we oorspronkelijk besteld hadden.

    De locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,5
    Prima locatie, verouderde kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was verouderd. Stond een bank met Schueren er in. Douche had veel slijtage plekken. Ontbijt stelt niets voor, kleine ontbijtzaal. Meer dan ham, kaas, yochurt en serials moet je niet verwachten,

    Ligging is perfect. Kamer was ruim

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    7,1
    voor 2 of 3 nachten perfect als je ook niet te veel geld wilt uitgeven.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    het ontbijt is heel simpel en een kleine ruimte. dit kan beter. in de douche was het steen koud, alsof altijd het raam open stond. en het was er niet super schoon.

    De bedden liggen goed. En de locatie is perfect. in de buurt van 2 metro stations waardoor je makkelijk overal komt. ook zit het hotel in een leuke wijk met restaurantjes en winkeltjes in de buurt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    5,4
    Lawaaierig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt om 9 afgelopen, werd niet vermeld bij de check in.. Kamer was aan de straat, gevolg enorm lawaaierig. Hygiëne was kantje boordje.. gelukkig waren we er maar voor 1 nacht

    De ligging,

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    7,9
    Ligging, kamers zijn netjes.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt ruimte is te klein, waardoor je moest wachten om te kunnen zitten. Gehorige kamers

    Ligging, kamers zijn netjes. Niet groot maar zit wel alles op wat je nodig hebt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    6,7
    Budget hotel, prima plek maar boek zonder ontbijt, Is niet de moeite waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het Ontbijt was echt niet goed. Kleine ruimte, geen plek om te zitten en zeer karig ontbijt. Droog wit brood, plak kaas en worst. Daar blijft het bij. Badkamers waren niet echt schoon. Redelijk nieuwe badkamers maar er was daarna nooit meer een lapje over de muren gegaan. Geel geworden voegen waar je je thuis ook zo aan ergert zitten er hier ook volop. Slippers mee als je gaat douchen!

    De locatie was top. Prima prijs.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    3,3
    Geen aanrader tenzij je goedkoop wil logeren
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We kregen een kamer in de kelder van het hotel naast de ontbijtruimte. We hadden geen daglicht, werden wakker van de vroege ontbijters. Het ontbijt was heel triestig en we zijn dan ook 2de morgen ergens anders gaan ontbijten in de stad. De kamer naast ons kon je alles horen, er zat enkel een deur tussen. Gelukkig vielen onze buren mee en waren het niet de luidste...

    De ligging van het hotel is eigenlijk het enige positieve aan dit hotel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    10
    Schoon en keurig, netjes afgewerkt, 3 persoons kamer ruimer...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is karig maar er zijn in de straat meerdere plekken waar je prima kan ontbijten.

    Schoon en keurig, netjes afgewerkt, 3 persoons kamer ruimer dan verwacht, zeker voor Engelse begrippen. Prima badkamer. Niks te klagen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede locatie!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    5,4
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -onvriendelijk -zeeer kleine kamers -door spuiten silicone in douche konden we pas douchen de dag na aankomst -fouten gemaakt bij betaling waardoor ik achteraf extra moest bijbetalen -zeer weinig keuze bij het ontbijtbuffet

    Goede locatie Parkeergelegenheid

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    3,8
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren heel klein Badkamer en toilet nog kleiner. Je kon niet fatsoenlijk je kont afvegen. Wifi alleen in lobby. Ontbijt was karig en veel te kleine ruimte voor 45 kamertjes. 7 tafeltjes!! Je moest soms 10 minuten in de toch al kleine ruimte wachten. Precies half 10 werd alles weggehaald en werd je gesommeerd weg te gaan. Personeel was niet al te vriendelijk of hulpvaardig. ( geen Londenaren, meest andere nationaliteiten). Enige voordeel was een eigen parkeerplaats.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    10
    ons verblijf was ontspannend en zeer aangenaam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Heel vriendelijk onthaal en zeer behulpzaam. De kamer was proper en het bed was heel goed. de airco werkte perfect. Het ontbijt was ook best lekker en zeker voldoende. De ligging is ok dicht bij bus en metro

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    3,8
    Goede trip , slecht hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het hotel quasi alles.

    Belachelijk kleine badkamer met toilet incl.(0.9×2m). Geen comfort,vuil (schimmel!) Ontbijt is zeer miniem en slecht. Nooit een triestige locatie als deze gehad.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    6,3
    Geen bijzonder hotel, maar prima voor een nachtje
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was erg karig, de badkamer kon schoner en het personeel kan je niet adviseren over openbaar vervoer richting vliegvelden.

    Geen bijzonder hotel, maar prima voor een nachtje

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,5
    Redelijk goed hotel dichtbij restaurants en underground/bussen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco werkte niet goed. Het was te warm en er was geen echt raam naar buiten. Kamer beetje te klein.

    Rustig en personeel heel vriendelijk. Leuke en gezellige buurt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,1
    Locatie was prima, in een rustige wijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was schraal en de ruimte om te ontbijten was ook te klein. In het park stukje verder op zit een leuk zaakje om te ontbijten of een kopje koffie

    Locatie was prima, in een rustige wijk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    6,7
    wij hebben een goed verblijf gehad,omdat wij er alleen geslapen hebben .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt,was minimaal,jammer dat er geen verse broodjes waren,maar verpakt in plastik. kamer kan wat schoner,stof en badkamer oogde ook niet erg schoon,ook omdat het oud is en het meubel waar de waskom op staat was erg beschadigd.jammer dat het raam van zowel de slaapkamer als de badkamer niet open konden.

    locatie was perfect en het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    5,4
    Goede locatie, meer niet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Professionaliteit van het personeel viel me tegen. Alleen het noodzakelijke werd gecommuniceerd. Kamer was zeer klein, wat tegenviel. Al met al kwam het wat eenvoudig over.

    Goede locatie. Dicht bij park, metro, trein. Centraal in Londen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    3,8
    Klein bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was veel te klein voor twee volwassenen (tenzij je beiden kleiner bent dan 1.7m). Het ontbijt was eerder wat je verwacht in een hostel.

    De lobby was leuk.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    2,9
    Hotel op de terugweg, absoluut te mijden!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Op alle punten een onvoldoende! 1. Kamer: goedkoop afgewerkt en te klein: - onderlaken te kort en donsdeken vies, te kort en te smal (dubbel bed voor king-size) - kussens van zetel slap en zakken door - geen frigo, zelfs geen water te koop - wifi onstabiel en traag 2. Badkamer: veel te klein, geen plaats om toiletzak of tandenborstel te plaatsen, geen glas en geen papieren doekjes. Tegels zitten los en piepen. Vlekken op de wand. 3. Ontbijt: onvoldoende en onverzorgd, tafel slecht gedekt, personeel kent onvoldoende Engels, niet behulpzaam en onbetamelijke kledij De inkomhal is misleidend. Op deze locatie zelfs niet 1 ster waardig. Te duur voor wat het maar voorstelt.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2016

    6,0
    locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    niet gekregen wat wij geboekt hadden twee persoonskamer geboekt en twee persoonskamer geboekt met aparte bedden wel voor betaald maar niet gekregen

    locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    5,8
    Goede lokatie, maar niet erg schoon !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers waren niet schoon. Om de matras zat geen bescherming. Lakens te krap, waardoor je 's morgen wakker werd op de onbeschermde matras ! Koffie- en thee-faciliteiten: op een 4-persoons-kamer stond 1 kopje !

    Geen ontbijt gehad. Kamer-ruimte voldoende.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 8 december 2016

    5,0
    Mooie locatie, maar viezig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden geen normale hoes om het matras, er was niet stofgezogen en nog niet doorgetrokken van de vorige logee. De kamer was heel stoffig. Voor het ontbijt betaal je 3,5 pond. Dit stelt niets voor, zou ik dan ook zeker niet doen.

    De locatie, dicht bij het metrostation en bij hyde park. Met een paar minuten metro ben je bijv. al bij st. Pauls. Wel mooie badkamer met luxe bad en douche, maar viezig.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    7,5
    Goede locatie, prima prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    * Het ontbijt is maar 3,50 maar er is ook heel weinig keuze en niet vers

    * De locatie was erg dichtbij een hop on & hop off bus, dus ideaal ook 10 min lopen van hyde park * Er is een gratis telefoon met wifi waar je de hele dag gebruik van mag maken. * Moderne kamer met lekker bed

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    4,6
    Niet geschik voor zakenreizigers en kan in de kamers een goede opfrisbeurt gebruiken.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geen ontbijt of pas om 7:30h. Zeer vuil in de badkamer en toilet. Een muts en condoom gevonden!!! Geen matrasovertrek. Was een rook kamer!!!

    Ligging was goed met een lekker Italians restaurant.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    3,3
    Onprettig! Geen oog dicht gedaan
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen waterdruk op koudwater, waardoor er alleen super heet water uit de kraan kwam (gevaarlijk) Dit was om 11u savonds. En na een dag met een vroege vlucht om 5u sochtends en met 30graden door Londen te hebben gesjouwd wouden we toch wel erg graag douchen. Slechte response van congierge en meerdere malen moeten bellen voor update. Om midddernacht was er weer druk kwamen we achter, maar receptie heeft nooit even gebeld om dit te melden terwijl we zaten te wachten... Tevens gingen de 2 spots boven het bed gewoon weg niet uit. En het leeslampje naast hoofdeinde bleef in zowel de aan- als uitstand knipperen. Dit was uiteraard erg onprettig voor de nachtrust. Vensterbank achter hoofdeinde onwijs smerig. Stof, troep en zelfs een flats vogelpoep binnen (?)

    Er kon een raam open...

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    8,8
    heerlijk rustig gelegen hotel en snel bereik naar het cetrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 van de receptionistes was nogal onvriendelijk

    heerlijk rustig gelegen hotel en snel bereik naar het cetrum

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    7,5
    Badkamer was te klein.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was te klein.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    6,3
    Beoordeling hotel Edward Paddington
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was erg slecht

    Goede bedden

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,1
    Leuk hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    bedden waren te zacht, geen spiegel bij de hairfohn

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,1
    Leuk hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    bedden waren te zacht, geen spiegel bij de hairfohn

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    6,3
    Douches waren niet schoon
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douches waren niet schoon

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    5,0
    Het Hotel voldeed niet aan onze verwachting prijs kwaliteit was niet goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hotel kamers niet proper,ontbijt was sober

    De ligging centraal voor dag tripjes in London

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    9,2
    Erg fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig keus bij het ontbijt en weinig plaats voor zoveel gasten.

    Ligt op een erg fijne locatie. Op loopafstand van metrostation.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    7,1
    Plezierig hotel met goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De kwaliteit van de bedden.

    Goede prijs/kwaliteitverhouding. Op loopafstand van underground station Paddington.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    5,0
    Goede locatie. Matig hotel slechte hygiëne
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne en ontbijt

    Locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    6,7
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was redelijk klein

    Goede locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    10
    Goed gelegen degelijk hotel in Paddington
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was wel erg klein.

    De ligging was heel goed centraal.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtruimte was erg klein en maar 1 tafel voor 4 personen

    Kamers waren schooniet en netjes.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    8,8
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    De locatie van het hotel is in het centrum dicht bij de metro

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    7,1
    Schone kamer maar klein
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele kleine kamer en douche

    Heel dicht bij het metro station

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    6,3
    Perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers heel klein. Ontbijt heel beperkt.

    Perfecte ligging

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    7,9
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was minder, zeer weinig keuze

    De locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    9,6
    Locatie, bedden en douche
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Locatie, bedden en douche

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    7,1
    Leuke 3 dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was een snee brood, een appel, 1 soort cornflakes of een yoghurt. Da's alles

    De ligging was fantastisch

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,9
    De wifi was echt super slecht!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wifi was echt super slecht!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    8,8
    De centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was karig. Maar voor ons voldoende.

    De centrale ligging. Metro om de hoek.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    7,9
    Geweldige locatie voor Citytrip Londen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer maar dat wisten we voraf

    Uitstekende locatie! Prijs kwaliteit top voor Londen! Onervaren maar heel behulpzaam personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    7,9
    Prima hotel voor een nacht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was erg karig.

    Leuk hotel in een gezellige buurt met vele restaurants en Pubs.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    6,7
    Een hotel op een fijne plek met keurige maar kleine kamers met een zeer minimaal ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was zeer slecht. Zeer minimaal. De kamers en badkamers zijn erg klein.

    De ligging van het hotel. Dicht bij de metro en busstations.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    3,8
    Kleine kamer, niet schoon en slecht ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer, niet schoon en slecht ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    4,2
    Kleine kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer Slecht ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    7,1
    Dicht bij underground, prima uitvalt basis
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer relatief klein, maar voldoende voor een overnachting

    Dicht bij underground, prima uitvalt basis

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,5
    Het personeel was vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt viel tegen.

    Het personeel was vriendelijk.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 maart 2017

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi

    Locatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 februari 2017

    5,0
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamergrootte

    Het bed

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 januari 2017

    6,3
    Het bad deed het niet.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bad deed het niet. Kon niks aan gedaan worden en er werd geen sympathie getoond.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    8,3
    Leuk goede prijs kwaliteit verhouding en centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers mochten wat schoner

    Ligging en wifi en bed

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    6,7
    Goeie uitvalbasis voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimte en netheid van de kamers kon beter.

    Handy voor gebruik internet en telefoneren naar elkaar was een fijne extra service.

    Verbleven in december 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: