Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Royale Chulan Hyde Park Hotel 3-sterren

23-25, Leinster Square, Westminster, Londen, W2 4NE, Verenigd Koninkrijk

#783 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 775 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    6,7
    Prima verblijf!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel was een beetje lax. Kamer zat in de kelder en erg klein. Maar echt dikke prima voor een nachtje.

    De buitenkant van het pand was erg mooi.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    4,6
    Mixed feelings....
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed in 2 persoonskamer (505) was heel erg hard en geen gordijnen in slaapkamer van 3 persoonskamer (1A)

    Bedden in 3 persoonskamer (1A) waren goed. Ligging hotel tov metro en centrum is prima.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    7,9
    Prima accommodatie en locatie voor een kort bezoek aan Londen. Goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was erg gehorig. Tevens was er een storend geluid van een installatie, een harde brom/zoem/trilling. Mede gasten op de gang duidelijk hoorbaar in je kamer. Koelkast op de kamer had onaangename geur. Voor ons geen probleem, maar bedden zijn erg hard!

    Locatie was prima, op loopafstand van metrostation(s), winkels en restaurants en een leuke wijk. Hotel en kamer waren schoon en netjes. Prettig dat er een raam te openen was en dat je faciliteiten had om thee te zetten. Rustige buurt, geen overlast, geen/weinig verkeer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    7,1
    Comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Personeel kon helaas niet de boardingpass van de terugvlucht met het vliegtuig uitprinten, ook al zei het ander personeelslid dat het wel kon.

    De bedden waren comfortabel en het was erg handig dat er een keukentje in zat. Alleen een nadeel dat de badkamer erg klein was.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    7,5
    Prima hotel voor de prijs.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was vreselijk klein je kon je nog net draaien. We zijn hier eerder geweest in een andere kamer daar was de badkamer niet zo klein als deze. Muren waren heel dun je kon alles horen bij de buren (alles -_-)

    Prima hotel voor de prijs. De ligging was ideaal omdat we voor carnaval er waren en op loopafstand waren. Koelkast en magnetron waren erg fijn om te hebben

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,9
    Prima hotel voor een lang weekend Londen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    We hebben één keer het ontbijt genomen en dat was minimaal. Klein benauwd kamertje en diversiteit was ver te zoeken.

    Goede prijs/kwaliteit verhouding voor een stads hotel. Alles gewoon goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    4,2
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Dit is het slechtste hotel wat ik ooit bij Booking.com heb geboekt. De foto's op de website zijn ok, maar bij aankomst bleek de accomodatie een grote teleurstelling. Wat een gedateerd hotel! Onze kamer was zeer gehorig, had vieze gordijnen, een kapotte verkleurde koelkast en de wasbak in de badkamer was verstopt. Water liep niet weg. Hotelkamers in Londen zijn klein, maar dit was echt te klein. We konden nergens onze koffers kwijt.

    Openbaar vervoer, winkels en restaurants in de nabije omgeving.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,5
    Kamers waren zeer proper, werden ook elke dag gereinigd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Ontbijt had beter gekund. vb door aanbieden van verse koffie ipv nescafe We werden tweemaal midden in de nacht gewekt door een brandalarm.

    Kamers waren zeer proper, werden ook elke dag gereinigd.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    3,3
    Slecht hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Dit was met afstand het allerslechtste hotel wat ik ooit via Booking.com heb geboekt. De dame bij de receptie was vriendelijk maar daar heb je dan gelijk alles mee gezegd. We konden een continental ontbijt nemen van GBP 7,00 p.p. maar de receptioniste rade ons dat af. We hadden een familiekamer voor 3 pers. geboekt maar die bleek in de kelder te zijn. Ronduit oude smerige kamer met een doek voor een raam ipv een gordijn. Uiteraard geklaagd en weliswaar een betere kamer gekregen op de 1e verdieping maar nog steeds niet om over naar huis te schrijven. Notting Hill was ooit een leuke hippe wijk maar nu kom je er bijna geen local meer tegen.

    Niets!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    3,8
    niet al te denderend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    In kamer 608 verblijf je in de kelderverdieping, met de airco vlak achter je raam. Er is een kitchenette, maar geen potten of pannen. Nutteloos dus. De koelkast is wel handig, maar ook een handdoek om de afwas te kunnen drogen ontbrak. Er is amper ruimte om eten weg te zetten in de 'keuken'. De badkamer is tevens zo klein dat je de deur moet openzetten om je af te drogen. De lavabo is in verhouding te groot voor de badkamer.

    Het hotel ligt dicht bij Hyde park, wat gezellig is bij een avondwandeling. Er zijn 2 metrostations in de buurt, wat het transport zeer gemakkelijk maakt. Er zijn supermarktjes, souvenirshops en restaurantjes in de buurt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    4,2
    Niet geschikt voor een comfortabel verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Piep kleine kamer. Je kon je in de badkamer gewoon niet bewegen. Lelijk onprofessioneel afgewerkt. Super klein bed voor 2 personen. Je moest bijna over het bed klimmen om naar de badkamer te komen

    Locatie en mogelijkheid tot parkeren

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    7,1
    Goedkoop en dat zie je terug qua ruimte, eenvoud en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is allemaal erg krap qua ruimte en indeling, erg gehorig binnen.

    Goede locatie dicht bij metrostations

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    7,5
    prijs-kwaliteit goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt was zeer pover

    gezellige kamer, klein maar fijn

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    7,1
    Erg kleine badkamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kleine badkamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    5,0
    Niet veel klein en krappe kamers
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was slecht kon beter gekund

    Niet veel klein en krappe kamers

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    5,8
    WiFi werkt slecht tot niet in de kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi werkt slecht tot niet in de kamers Kleine badkamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    7,5
    Voldoet aan de verwachtingen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is sober. In de buurt gelegenheid genoeg voor uitgebreid ontbijt.

    Locatie en openslaande deuren op de BG. Koelkast en keukentje op de kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    4,6
    Kleine kamer, gammele sanitair, vieze gordijnen, geen ruimte...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer, gammele sanitair, vieze gordijnen, geen ruimte rondom bed

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    5,0
    Slechte prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Een van de twee kamers was veel te klein. Kon niet rond het bed lopen. en de badkamer veel te klein. Ontbijt ver beneden de maat

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    7,1
    centrale ligging, rustige wijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    te krappe douchecabine

    centrale ligging, vlakbij de underground.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    7,5
    Week
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was allemaal wat verouderd

    Er was eennkoelkast en keukenblokje

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    8,3
    Plezierig verblijf, goede prijs-kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen drinkautomaat oid

    Comfort

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 november 2015

    7,1
    Het personeel was zo vriendelijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Hier en daar is ondertussen wel onderhoud nodig aan dit hotel. Er zitten veel dingen los in de kamer en alles is wat ouder aan het worden.

    Het personeel was zo vriendelijk! Het bed sliep lekker. En de buurt waarin het hotel staat is erg schattig.

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23