Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over ibis Birmingham Centre New Street Station Hotel 3-sterren

Ladywell Walk, Birmingham, B5 4ST, Verenigd Koninkrijk

#36 van de 78 hotels in Birmingham

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3989 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 55

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    6,3
    De hoge prijs voor wat je krijgt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was heel warm en de airco werkte niet. In mijn vorig hotel in Premier Inn was het buiten even warm en was het steeds heel cool in mijn kamer. Er stond een ventilator aan toen ik binnen kwam, maar dat had weinig effect. 's Nachts was er veel lawaai op de gang. Wanneer iemand uit zijn kamer komt en de deur laat vallen, maakt dat heel veel lawaai. Er lagen oordopjes aan het bed zodat ik al vermoedde dat het er 's nachts niet rustig was. Ik wist dat het hotel in de Chinese wijk aan het station lag. Indien je dat niet weet, is het belangrijk om te weten dat het hotel niet in een veilige omgeving ligt. De badkamer was zeer klein. Ik vond de prijs 85 euro teveel voor deze kamer.

    Het onthaal was zeer vriendelijk. Wel gericht op jongeren, maar dat stoorde mij niet. De bar is gezellig. Dicht tegen het station.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    9,2
    De kamer was klein, maar heel efficiënt ingedeeld en schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de afmeting van de kamer. Maar de prijs-kwaliteit verhouding is prima.

    De kamer was klein, maar heel efficiënt ingedeeld en schoon. Het ontbijt was prima, met veel keus. De medewerkers waren heel vriendelijk, behulpzaam en persoonlijk. De hele organisatie maakt een laagdrempelige, efficiënte indruk. De ligging van het hotel is heel goed, dicht bij het station en alle bezienswaardigheden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    8,3
    Prima vermaakt !
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Vriendelijk personeel. Prima menu's voor de avond. Geen ontbijt genuttigd omdat ik op dieet ben en dan maar weinig mag dus daar kan ik niet over oordelen. Schoon in de kamer. Veel winkels en uitgaan gelegenheden en het station op loopsafstand

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,5
    Eenvoudig maar goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Openbare toiletten zijn smerig maar dat is bijna overal in Engeland.

    Top locatie. Vriendelijk personeel en een goed restaurant. Station op loopafstand 5 min. Midden in het winkelgebied en bij uitgaansgelegenheden. Dus je moet wel tegen geluid kunnen. Oordoppen aanwezig in kamer!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    8,3
    Degelijke accomodatie voor niet te veel geld
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niets, de kamers zijn wel aan de kleine kant maar dat is redelijk gebruikelijk in een grote stad als Birmingham

    Goede locatie, middenin Chinatown. Personeel super aardig

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    10
    Goed hotel op mooie locatie in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel ligt op een A-locatie binnen het centrum op korte loopafstand van New Street Station. De kamer was ruim en facilitair was schoon. Eten en ontbijt was prima en het personeel was zeer beleefd.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    9,6
    Enthousiast en tevreden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de zaterdagnacht was het een immense herrie buiten op straat die urenlang doorging. Daar kan het hotel niets aan doen, maar ik he beroerd geslapen. Jammer dat ontbijt niet in de prijs in zat.

    het was een prima hip hotel op een top locatie. Geweldig prettige sfeer. Goede bedden. schoon. lekker ontbijtbuffet. Zeer tevreden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,3
    Prima verblijf met uitermate vriendelijke en behulpzaam personeel.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was te warm voor de nacht

    Prima ontbijt, uitermate vriendelijk en behulpzaam personeel. leuk hotel met verrassende entree. Vriendelijke prijzen aan de bar, het ontbijt en de maaltijden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,1
    Als je houdt van een levendig buurt, zit je hier goed! Altijd iets te beleven!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Afwerking van kleine mankementjes: bijv. beveiliging op raam stuk; deur was blijkbaar kapot geweest en nogal rudimentair weer hersteld. Oppervlakte kamer en badkamer is beperkt. Je moest met je raam dicht slapen om geen last te hebben van het nachtlawaai.

    Ontbijt was in orde. De locatie in Chinatown geeft je een bijzondere kijk op hoe vele culturen samenleven in deze stad. Personeel was vriendelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    7,9
    Gewoon een goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het hotel ligt in een rumoerige wijk, dus er is in het begin van de nacht wel wat geluidsoverlast.

    Gewoon een goed hotel. Heerlijk dicht in het centrum, het grote station (New Street) en het centrum liggen op nog geen 5 minuten lopen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    8,3
    Prima hotel maar vraag kamer niet in de buurt van de weg.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om 4 uur snachts taxi's doorlopend aan het toeteren uur lang voor uitgaand publiek. Wel netjes opgelost door korting op betaalde kamerprijs.

    Personeel en service erg goed

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    5,8
    Geen aanrader als je rustig wilt slapen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    zeer lawaaiige kamers: zowel herrie van uitgaansgebied als van late hotelgasten. Ligging: wijk niet erg prettig, wel dicht bij station

    vriendelijk personeel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    7,9
    Verwacht geen super luxe, maar alles is "gewoon" goed!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor mijn gevoel is het niet de beste buurt waarin het hotel staat, maar wij hebben zeker niet veel overlast ervaren.

    Echt een geweldige ligging vlakbij uitgaansgelegenheden en vlakbij The Bullring

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    7,1
    Uitermate geschikte uitvalsbasis voor bezoek Londen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vluchtweg was niet duidelijk Geen mogelijkheid tot wegleggen van spullen (geen stoel o.i.d. aanwezig) Afvoer wastafel liep slecht weg.

    Uitstekende en centrale locatie Kamer was goed schoon Zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    8,3
    Prima voor een kort verblijf.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Iets ruimere kamer zou fijn geweest zijn maar alles is aanwezig. Je moet er geen uren door willen brengen.

    Alles was prima in orde. Netjes en behulpzame medewerkers.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    9,2
    Heerlijk verblijf op prima locatie in centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer is zeer klein. Lawaai s'nachts (weekend)

    Ontbijt was heerlijk. Mensen die niet houden van English Breakfast, moeten hier niet gaan ontbijten. Bedden slapen heel goed. Alles heel schoon. Vriendelijk personeel Prima locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    6,3
    Zeer goed hotel maar veel nachtlawaai op vrijdag en zaterdag
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Veel nachtlawaai van het uitgaansleven naast het hotel... best oordopjes meenemen

    Propere en goede kamers, goed ontbijtbuffet, vriendelijke personeel...

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    8,3
    Ibis Birmingham
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht van de kamer.

    Spontaan personeel. Nette kamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,2
    prima naar de zingehad
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de douche kop was stuk dat was jammer

    ontbijt was goed bedden waren goed aardige mensen (personeel) dus goed te doen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    7,5
    Hel fijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrij kleine kamer

    Jong en vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    5,8
    Ontzettend lawaaiig hotel.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontzettend lawaaiig hotel. De beats knallen door je hotelkamer. Oordoppen waren een must.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    5,8
    Goed hotel, maar te veel overlast voor het geld dat ik betaald heb
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 van de 3 nachten niet geslapen omwille van sterke overlast uitgaansbuurt

    Vriendelijk personeel!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    8,3
    Prima met vlotte bediening!!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk, snel en proffesioneel personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    9,2
    Genoten van Birmingham!
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De locatie van het hotel is uitstekend en het personeel heel vriendelijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,9
    goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    ik was hier voor de 4e keer, en de ligging van het hotel is uitstekend, personeel aardig , schone kamers

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    7,9
    prima hotel voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    klein voor 2 personen, prima voor 1 nacht

    kamer te krap voor 2 personen makkelijk te bereikbaar, ligt centraal

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    4,6
    slaaptekort
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    de lokatie is zo slecht en lawaaierig dat je geen oog dicht doet

    ontbijt was super

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    8,3
    Fijn hotel in centrum Birmingham
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Keurig hotel, mooie lobby en erg vriendelijk personeel. Prima keuze als je even in Birmingham bent. Ontbijt is ook goed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    7,1
    net hotel, wel gehorig
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de locatie ligt tegen een uitgaanscentrum aan met veel harde muziek en geluidsoverlast in de late uurtjes

    goede locatie in het centrum

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2016

    6,3
    Mooie ontbijtruimte - lelijke kamers
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Weinig uitnodigende en gehorige kamers.

    Enigszins beperkt ontbijt maar wel lekker. Mooie inkomhal en ontbijtruimte. Niet ver weg van het centrum.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    7,5
    Prima hotel voor een zeer betaalbare prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt. Nette kamer, klein maar zeer schoon, kleine mooi ingerichte badkamer

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    7,9
    veel uitstapjes gemaakt buiten Birmingham.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de aanduiding van het adres. ik heb lopen zoeken om het hotel te vinden.

    het hotel was in het centrum dichtbij het centraal station en shopping centre

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    8,3
    Prima hotel en dito bedden
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het lawaai vh uitgaande publiek vd Club die in de buurt van hotel zit.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    9,6
    Het personeel is zeer vriendelijk en gastvrij wat natuurlijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    Het personeel is zeer vriendelijk en gastvrij wat natuurlijk voor een deel de sfeer bepaald van je reis. De locatie is perfect gelegen met alles op loopafstand, markt, supermarkt, winkelcentrum en station. Voor een weekendje weg is dit de locatie waar je moet zijn. De mensen waren heel erg beleefd wat wij heel prettig hebben ervaren. Top!

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    7,9
    Kleine kamers, maar schoon.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De kamers aan de straatkant hebben erg veel last van geluidsoverlast vanwege de uitgaansgelegenheden in de straat. Dit is dagelijks tot diep in de nacht. Kamers die niet aan de straatkant liggen hebben hier geen last van.

    Kleine kamers, maar schoon. Faciliteiten prima en uitstekende (gratis) Wi-Fi. Prima locatie t.o.v. het centrum van Birmingham. 5 minuten lopen van The Bullring en New Street Station.

  • Beoordeeld op: 10 maart 2016

    6,7
    Prijs kwaliteit verhouding van de kamers was goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt was redelijk, kon beter qua broodjes, fruit en beleg. De kamers die aan het binnenplein liggen hebben veel last van het uitgaanspubliek. Een aantal nachten tot 3 uur 's nachts herrie.

    Prijs kwaliteit verhouding van de kamers was goed.

  • Beoordeeld op: 5 februari 2016

    8,3
    Het ontbijt was uitstekend, de kamers goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Jammer dat er door de disco tegenover het hotel, geen raam open kon. De ramen houden het geluid overigens goed tegen!

    Het ontbijt was uitstekend, de kamers goed.

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    8,3
    Heerlijk en uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    We moesten betalen voor het parkeren. Kosten waren 20 euro per dag.

    Heerlijk en uitgebreid ontbijt. Housekeeping kwam langs en we gaven aan dat het niet nodig was, omdat we er pas een paar uur waren. Toen ik later de deur open deed had de schoonmaakster een leuk tasje met handdoeken en thee en koffie erin opgehangen aan de deur.

  • Beoordeeld op: 10 januari 2016

    7,9
    personeel: zeer vriendelijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    de locatie: veel herrie in de avond en nacht van de naastgelegen uitgaansgelegenheden hoewel ik er niet heel veel last van heb gehad

    personeel: zeer vriendelijk en dat is wel heel belangrijk en prettig

  • Beoordeeld op: 26 november 2015

    9,6
    Wij waren hier voor één nacht omdat we naar een concert in...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet van toepassing.

    Wij waren hier voor één nacht omdat we naar een concert in de buurt gingen. De kamer was prima, meer dan een bed en een douche hebben we niet nodig. Alles was schoon. Ook het ontbijt was prima (lekker Engels!) en het personeel was behulpzaam. Goede locatie, vlakbij een groot winkelcentrum met veel winkels en restaurants en vlakbij de concertzaal O2 Institute waar we moesten zijn.

  • Beoordeeld op: 19 maart 2016

    9,2
    mooie centrale ligging, zeer hygiënisch
    • Vakantiereis
    • Stel

    het hotel ligt met de achterkant aan een uitgaansplein. Iedere dag tot zeer laat muziek en feestgangers

    mooie centrale ligging, zeer hygiënisch

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    10
    Uitstekende WiFi verbinding.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Uitstekende WiFi verbinding. Zelfs aan de overkant van de straat.

  • Beoordeeld op: 10 januari 2016

    7,5
    goede verzorging van de kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het geluid van de disco in de buurt.

    goede verzorging van de kamer.

  • Beoordeeld op: 26 november 2015

    5,4
    Er was leven en winkels in de omgeving
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De kamer was veel te klein en de prijs heel erg duur voor wat je terug krijgt. Dus niks boeiends.

    Er was leven en winkels in de omgeving

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2015

    7,9
    Schone kamer, rustig ondanks dat het hotel middenin het...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Schone kamer, rustig ondanks dat het hotel middenin het centrum is, uitgebreid ontbijt

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2015

    7,9
    Locatie midden in de stad.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Er wordt met name Engels ontbijt geoffreerd.

    Locatie midden in de stad. Comfortabel bedden

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    9,2
    De ligging en de prijs kwaliteit verhouding is erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    De ligging en de prijs kwaliteit verhouding is erg goed.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    8,8
    Heel centraal gelegen hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    1ste 24 uur wifi gratis, daarna betaald. Jammer maar geen ramp.

    Heel centraal gelegen hotel.

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    7,9
    We hadden in eerste instantie geen goede kamer en dat is...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden in eerste instantie geen goede kamer en dat is gelijk snel en goed verholen door het personeel.

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    6,3
    Ontbijt was niet geweldig en buiten erg rumoerig met harde...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt was niet geweldig en buiten erg rumoerig met harde muziek tot in de late uurtjes. Keycards voor de kamer weigerde regelmatig

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    7,1
    -net personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    ietwat kleine badkamer

    -net personeel -van te voren gebeld dat 2 aparte bedden voor 1 dag niet beschikbaar waren

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    7,9
    vriendelijk personeel, ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    lawaaihinder tijdend de nacht van uitgaande jeugd

    vriendelijk personeel, ligging

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    9,2
    De nabijheid van het station en winkel centra's
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    De nabijheid van het station en winkel centra's

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    5,8
    Vriendelijke begroeting
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Erg kleine kamer, veel leeg bij ontbijtbuffet, ontbijt bleek buiten de prijs.

    Vriendelijke begroeting

  • Beoordeeld op: 2 januari 2015

    6,7
    hygiene
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    te kleine badkamer disco achter het hotel waardoor je tot midden in de nacht keiharde muziek hoort

    hygiene personeel

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 55

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: