Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over ibis London Greenwich 3-sterren

30 Stockwell Street, Greenwich, Londen, SE10 9JN, Verenigd Koninkrijk

#450 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2645 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    9,2
    Prima hotel, gunstige ligging met uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima basic kamer. Vriendelijke personeel. Schoon en netjes. Ligging in hartje Greenwich vlakbij metro, de Thames, het observatorium en andere bezienswaardigheden. Parkeren kan bij het hotel voor 15 pond per dag. Het centrum van Londen is per metro in 20 minuten bereikbaar. Ontbijten kan voor 9,25 pond in het bijbehorende Cafe Rouge. In de omgeving zijn ook voldoende andere eetgelegenheden, winkels en pubs.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    7,1
    Inchecken hartelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Knipperende lamp is na melden de eerste dag niet hersteld. Wij kozen voor een granola ontbijt, prijskwaliteitverhouding was mager. Bij het uitchecken kregen we een rekening van het ontbijt van de eerste dag. Die hadden wij echter wel betaald. Dit gaf problemen. Na het uitzoeken kregen we te horen dat het oké was. Excuses kwamen echter pas na ons aandringen.

    Inchecken hartelijk. Kamer was prima.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    8,8
    Weekendje Londen
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Sweet Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt in hotel was een beetje aanbde magere kant. Daarbij waren de kamers klein maar wel functioneel

    De aankleding, vriendelijkheid van het personeel en de ligging. We kwamen met de auto vanuit Dover en waren binnen 75 minuten in het hotel. Hotel ligt erg gunstig vanuit de snelweg en je hoeft niet door het drukke londen. Daarbij kun je met de boot (250 meter lopen) een prachtige tocht maken tot aan Westminster. Prima om dus het centrum te bezoeken.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,1
    Leuk
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijbetaling voor 2 de ontbijtkkoek boter op een papiertje , terras s'avonds op het terras geen servsetijd bij bij het ijsje en slordig opgediend, s'middags biefstuk frites en looksaus zonder een blaadje sla het oog wil wat. badkamer geen wc borstel,geen adapter , geen lakens, glas i.p.v. plastic bekers .Voor de tanden te poetsen en liever 2 eenpersoonsbedden. Maak moderner het is oubollig. G5

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    9,2
    Kort maar prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotelkamer maar iets ruimere badkamer zou prettig zijn.

    Ontbijt in café Rouge was prima. Greenwich heeft een prachtig park om in te wandelen en leuke adressen om een hapje te eten. Met de ferry ben je zo in hartje Londen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,2
    Goed hotel voor gasten die met auto naar Londen willen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Straatgeluid is behoorlijk als je raam open laat. Bedden redelijk hard. Maar anderen zullen dat juist weer prettig vinden.

    De kamers ruim vergeleken bij hotels in Londen centrum. Parkeren bij hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,8
    Wij verblijven elk jaar in dit hotel omdat we er zonder...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik heb het vorig jaar ook al gemeld : een extra handdoek zou fijn zijn naast de 2 badhanddoeken

    Wij verblijven elk jaar in dit hotel omdat we er zonder problemen met de auto geraken. Greenwich is bovendien heel gezellig met vele leuke eetadresjes voor ontbijt en avondeten. Met de DLR ben je snel in centrum London en rijd je door de indrukwekkende Docklands.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    9,2
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Een extra betaling van GBP 10 voor een early check in, meteen bij het begin van het verblijf, voelt als erg onvriendelijk. Dat wordt vooraf ook niet gemeld.

    Zeer schoon. Prima bedden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    6,3
    Mooie lokatie maar te weinig kwaliteit voor deze prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was karig Te weinig personeel. ..key card werkte niet en er was slechts een personeelslid aanwezig om de bar te bedienen en ons te helpen met ons probleem

    Locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    8,8
    Toffe tent!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Sweet Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ??

    Simpel maar echt engels ontbijt (ca 6 pond); keurig schone kamer, rustige ligging en qua underground niet zo goed bereikbaar. maar dat is een detail; een bus daarentegen stopt vlak bij.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    7,9
    de kamer was behoorlijk maar zeer klein en zonder enige...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Wij vroegen naar de prijs van het ontbijt en kregen slechts één prijs te horen, deze van het English breakfast. Later stelden we vast dat we ook het continentaal ontbijt hadden kunnen bestellen aan veel lagere prijs; deze fout werd rechtgezet. Maar de kwaliteit van het continentaal ontbijt was beneden peil: twee stukjes stokbrood met wat boter en jam, flauwe koffie ! Daarom hebben we de volgende ontbijten elders genomen.

    de kamer was behoorlijk maar zeer klein en zonder enige mogelijkheid om kleding op te bergen of zelfs twee koffers te zetten. Opvallend was wel de zeer grote stilte tijdens de nacht: GOED De airco werkte goed; de bedden van eenvoudige maar goede kwaliteit.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    6,3
    goede ligging met basisservice
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Sweet Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de parking kan niet gereserveerd worden: het is geluk hebben om net een vrije plaats te vinden bij aankomst. Receptie is bemand door studenten die onvoldoende op de hoogte zijn, en er is geen balie dus de student moet naar meerdere standjes gaan om alles in orde te brengen: chaotisch en tijdrovend. Slechts 2 vrij kleine handdoeken in de badkamer.

    heel goede matras. Centrale ligging.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,1
    Goede lokatie in leuk Greenwich
    • Stel
    • Sweet Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst: eerst betalen. Bij ontbijt: eerst betalen. Dat maakt zo een weinig gastvrije indruk. Behoorlijk duur voor een kleine kamer.

    Lokatie in Greenwich, goede douche, lekker ontbijt in bijbehorend café-restaurant. We kregen eerst een kamer die vies rook, maar die werd na onze klacht zonder probleem ingeruild voor een andere, maar nog steeds wel kleine kamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    10
    Super hotel in gezellige wijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Een avond was er een etenslucht op onze kamer en een andere avond roken wij een verflucht op onze kamer. Geen ontbijtbuffet, maar bestellen van de menukaart. Wel lekker!

    Mooie vernieuwde kamers, fijn bed, perfecte ligging in een geweldig deel van Londen (Greenwich).

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,5
    Ibis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we geen kamer hadden en voor 1 nacht naar ander hotel moesten. Terwijl wij dit hotel al in november 2016 hadden geboekt. Echt heel vervelend

    Dat het dicht bij Greenwich lag

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    10
    Gewoon een superfijne plek voor een korte stedentrip naar...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gewoon een superfijne plek voor een korte stedentrip naar londen. Niet te ver van het centrum, dochook weer niet super dichtbij. Taxi of metro pakken is dus toch wel een must

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,5
    Acceptabel hotel in een rumoerige buurt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechts 1 van de twee sleutels werkte om de kamer open te krijgen. Duurde een tijd om dat te repareren, bediening was daarbij erg kortaf. Kleine badkamer met ongunstige positie van het toilet. Voorzieningen voor koffie en thee hadden wat vrijgeviger kunnen zijn. Tamelijk rumoerig hotel, maar dat is te verwachten in Londen/Greenwich

    Comfortabel bed en een goede verduistering. Aanwezigheid van een goed werkende airconditioning maakte het verblijf een stuk aangenamer. Goede locatie met restaurants, kroegen en openbaar vervoer op slechts enkele minuten lopen. Voor de natuurliefhebbers is er een groot park op slechts 5 minuten loopafstand.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    8,3
    Heerlijke dagen gehad
    • Stel
    • Sweet Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was erg hard

    De ligging is super, erg centraal in Greenwich! Vlakbij ov, markten, winkels en toeristische attracties.plumtree cafe en Mitre zijn aanraders voor t ontbijt, enkele minuten afstand. Greenwich market is super! Persoonlijk vind ik Greenwich leuker dan city centre.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    8,8
    Omdat wij met de auto naar London reizen is dit hotel voor...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Een kleine handdoek extra was fijn geweest.

    Omdat wij met de auto naar London reizen is dit hotel voor ons ideaal gelegen. De auto blijft er in de garage en het DLR station ligt vlakbij. De rit naar het centrum met de DLR gaat snel en als bonus rijdt hij langs de Docklands. Je vindt veel leuke pubs en andere eetgelegenheden vlakbij het hotel, ook om te ontbijten. Greenwich is bovendien heel gezellig.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    8,3
    Goed hotel in een leuke wijk met goede verbinding naar centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets

    Ideaal als je vanuit dover met de auto aankomt. Hotel is schoon, personeel was super aardig en behulpzaam. Wij mochten van kamer wisselen omdat de wc niet werkte. Kamers zijn Standaard ibis, klein maar praktisch. Parkeren 17pond per dag. Computers met internet in de lobby. Gratis snelle wifi. Locatie is ideaal als men buiten de drukk stad wilt verblijven. Greenwich is een gezellige wijk met leuke restaurants en een marktplein. Verbinding naar centrum met dlr of railway goed te doen. Zou zeker aanbevelen!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    8,3
    Prima hotel in Greenwich!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Sweet Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Leuk hotel in Greenwich. Om naar het centrum (Big Ben e.d.) te gaan ben je wel 30-40 minuten onderweg met de metro. Leuke buurt (Greenwich) waar ook genoeg restaurantjes e.d. zijn

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    7,1
    Kamers boden waar voor hun geld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst in de kamer lag er een sigarettenpeuk in de vensterbank. Deze hebben we laten liggen en het vervolgens gemeld bij de receptie. Uiteraard werden excuses aangeboden en zou housekeeping geïnformeerd worden. De peuk lag er echter ba drie nachten nog... minpuntje voor wat betreft de volledigheid van de kamerschoonmaak en in de communicatie tussen receptie en housekeeping

    Kamers boden waar voor hun geld. Netjes ingericht met goede faciliteiten. Basic, maar dat is conform de verwachting. Al met al een goede prijs-kwaliteitverhouding

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    8,3
    Gezellig verblijf in Londen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen extra toiletspullen zoals badmuts, tissues e.d.

    Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend en de locatie Greenwich is erg leuk. Erge gezellige wijk met leuke winkeltjes en een leuk marktje.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    10
    Zeer plezierig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Sweet Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De 24 uur wifi bleek idd maar 24 uur te zijn, dus niet het hele verblijf.

    Een heerlijk hotel. Niet al te groot, ook de kamer niet, maar erg keurig en schoon en compleet. Locatie uitstekend: op loopafstand van alle bezienswaardigheden van Greenwich.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    6,7
    Redelijk hotel, dichtbij University of Greenwich
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Sweet Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Krappe bedden. Nieuwe badkamer aan de kleine kant, douche slechts 70cm br en op het toilet zit je bijna met je knieën tegen de muur. Geen mogelijkheid tot printen van boardingpass op computer in de hal. Pas na aandringen mocht dit op de computer van receptie. Continentaal ontbijt in aangrenzend restaurant, simpel voor wat je verwacht ( koffie/thee en waterige jus d'orange met stukje stokbrood met jam en 1 croissantje) Kamer van collega had vreemde geur, terwijl deze gemoderniseerd was.

    Schone kamer

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    5,4
    Ibis greenwich
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was bij de buren. Geen keuze. 2e kopje koffie moest betaald worden.

    Goed bed.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,1
    Nette kamer en sanitair
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Duur: de kamer was eenvoudig, eerder klein. 150 euro, zonder ontbijt, is te duur.

    Nette kamer en sanitair

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    10
    Dit hotel is de perfecte uitvallers om Londen te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Vriendelijkheid van alle medewerkers, goed restaurant!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    10
    Prima de luxe!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastische locatie in een rustig, bijna landelijk stadsdeel in Londen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    9,2
    Goed verblijf!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Sweet Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lokatie is goed, kort bij metro enzo.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    7,9
    De locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht vanaf mijn kamer

    De locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    10
    Graduation Ceremony University , super
    • Gezin met jonge kinderen
    • Sweet Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren prima, de omgeving ook.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    10
    Goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was lekker maar veel te weinig

    Heel goede ligging, vriendelijk personeel, propere kamers, alles in orde

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    8,8
    Heel fijn! Goede locatie voor als je na een dag in hartje Londen de drukte even achter je wil laten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afvoer in de badkamer was een beetje verstopt.

    Locatie. Kamer zeer comfortabel! Goede prijs/kwaliteit verhouding! Parkeren top geregeld!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Aanbod van film4 op TV
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Aanbod van film4 op TV

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    6,3
    Wij waren er voor 6 dagen en dat is lang voor zo een krappe kamer. Wij zijn duidelijk meer gewend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Sweet Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen kastruimte, kamer was erg warm, buiten was veel lekkerder als binnen. Airco deed het niet en men deed er ook niks aan.

    Het bed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,5
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig keuze bij het ontbijt

    Ligging hotel lekker centraal en goed bereikbaar naar centraal Londen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    6,7
    Comfortabel eenvoudige accommodatie
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was een tussendeur met een andere kamer weliswaar op slot maar onprettig en ik keek uit op een muur

    Lekker bed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    8,3
    prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Sweet Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    televisie aanbod

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    8,3
    sfeervol in het rustieke Greenwich
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Sweet Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    - heerlijk uitgebreid ontbijt in cafe Rouge

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    7,9
    Prima plek voor een paar dagen, verwacht geen luxe
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Erg basic

    Goede prijs, super locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    7,9
    prima voor een redelijke prijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    een van de obers in het aangelegen restaurant was steeds chagareinig

    klantvriendelijke mensen en informeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,5
    Goed voor elkaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Sweet Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op booking stond dat er een bad was en dat was er niet. Dat was slordig

    Nette kamer prima ontbijt goede medewerkers

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,1
    Tevreden
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mobiele receptie

    Ontbijt was prima, geen ontbijtbuffet

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,8
    Zeer goed geslapen. Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dicht bij metro. Gemakkelijk om londen te verkennen en toch op een rustige plek te vetroeven.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    8,8
    1 minpunt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Sweet Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    het verkeer buiten viel wat tegen in de nacht je kan beter het raam dichthouden

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    8,3
    Prima budget hotel.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je iets vroeger wilt inchecken moet je 10 pond extra betalen per kamer.

    Prima schone kamers met alles wat je nodig hebt aan faciliteiten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    5,4
    Good hygiene en room ok but too expensive
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Sweet Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te duur voor wat je krijgt. Geen balie als receptie...gewoon een sta tafel met laptop.

    De bedden en de hygiëne

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    8,3
    Wij hebben het erg naar onze zin gehad en zouden hier zeker terug komen als we weer naar Londen gaan
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren vrij warm en de badkamer aan de kleine kant.

    Vriendelijk personeel en zeer nette kamers. Een prima locatie met een gezellige omgeving.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien toch ook Europese stopcontacten voorzien

    Heel lief en behulpzaam personeel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,9
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    we kregen pas na 2 dagen een kortingsvoucher voor diner in het restaurant

    prima bedden en vriendelijk personeel. goede ligging van het restaurant

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    9,2
    Goede bedden en het personeel is super vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt bij het aanpalende restaurant is matig.

    Goede bedden en het personeel is super vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    7,5
    prima verblijf voor enkele nachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Sweet Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    ontbreken enkele faciliteiten (kluisje, kapstok, wc borstel) liever een ontbijt buffet, inbegrepen bij de prijs.

    Goede bedden

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    9,2
    Fijne citytrip
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goed hotel prima uitvalsbasis voor een London citytrip

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    10
    Fantastisch verzorgd en relaxed verblijf in dit uitstekende hotel
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was dik in orde met een zeer vriendelijke service, schone kamers en rust in het hoteldeel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    7,9
    De ligging is perfect om eens te beginnen in een onbekender...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ligging is perfect om eens te beginnen in een onbekender deel van Londen. DLR en musea liggen om de hoek. Leuk deel van Greenwich!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    8,8
    Zeer goed prijs kwaliteit gelegen in een heel gezellige buurt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Sweet Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was zeer basic, iets te weinig.

    Personeel was super. Zeer propere kamer.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    7,1
    Leuke locatie, dichtbij gezellig centrum van Greenwich en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuke locatie, dichtbij gezellig centrum van Greenwich en toeristische attracties, zoals de Cutty Sark.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Werking airco

    Locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    7,9
    Goed bed, schone basic kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Goed bed, schone basic kamer. Zeer goed ontbijt met goede vegetarische optie met avocado en spinazie!

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    7,9
    Het was erg fijn dat wij bij aankomst in het hotel meteen...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het was erg fijn dat wij bij aankomst in het hotel meteen naar onze kamer mochten. Dit was echt heel fijn. Verder is het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. En de locatie is ideaal.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    8,3
    Kamers zijn prima.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ze hebben nieuwe bedden en zijn daar terecht trots op. Voor mij waren de bedden echter geen vooruitgang. Te zacht en dus drie nachten rugpijn. Maar dat is voor iedereen anders natuurlijk.

    Kamers zijn prima. Lokatie is top! Ontzettend vriendelijk personeel. En heel veel leuke horeca op loopafstand voor ontbijt, lunch en diner. Of voor die welverdiende pint aan het einde van een lange dag.

  • Beoordeeld op: 18 februari 2016

    8,3
    De locatie is geweldig en je heb voldoende restaurants in de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie is geweldig en je heb voldoende restaurants in de buurt. En de treinstation en supermarkt is binnen 5 minuten bereikbaar. Je reist in 20 minuten naar het centrum van Londen Centrum.

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    8,8
    De locatie van het hotel is echt geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het viel ons erg tegen dat we moesten betalen voor de opslag van onze koffer op de dag van vertrek.

    De locatie van het hotel is echt geweldig!!! Alles op loopafstand en het is een zeer complete wijk.in café rouge 's avonds nog een hapje en drankje doen is ook aan te raden. Als je er een aantal dagen verblijft hoef je niet opzoek te gaan naar een goed restaurant buiten de wijk, want er zitten er voldoende in de buurt waaronder eentje van Jamie Oliver. Twee leuke dingen die je zeker moet doen in de buurt zijn de loop tunnel onder de theems door naar canary wharf, en de buslijn 188 naar russel sqr en dan de hele rit blijven zitten..

  • Beoordeeld op: 16 december 2015

    7,5
    Greenwich is een erg leuke wijk!
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden zeer slecht uitzicht op een afzuiginstallatie, het ontbijt was matig, geen ei of fruit alleen slappe koffie, sap uit een pakje en een broodje met jam en boter. De croissant was verrukkelijk daarintegen! Onze kamer was stoffig en er was geen bad aanwezig terwijl dat wel stond vermeld.

    Greenwich is een erg leuke wijk! Cafe Rouge wat bij het hotel hoort is ook erg sfeervol en erg leuk om wat te drinken en te ontbijten.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    6,3
    - Schoon hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    - Redelijk ver van alle bezienswaardigheden. Je zult altijd moeten overstappen maar het is wel omslachtig, vooral met de metro die in de buurt stopt. -Informatie rondom restaurants en ontbijt is een beetje onduidelijk. - Voor een langer verblijf zeker niet aan te raden. - Greenwich is niet het Londen wat je wilt zien (wel een rustige en veilige buurt).

    - Schoon hotel. - Kamer heeft een goed bed, schone badkamer met WC en een klein TV'tje met voldoende zenders. Alle benodigdheden voor een kort verblijf. - Metro station is op loopafstand - Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 13 december 2015

    6,7
    Locatie tov Univerdity of Greenwich
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt. Continental ontbijt bestaat uit croissant of pain au chocolat en stukje stokbrood met potje jam. Koffie/thee en waterige jus d' orange. Uitzicht kamer muur en parkeerplaats achterzijde.

    Locatie tov Univerdity of Greenwich

  • Beoordeeld op: 12 november 2015

    7,1
    Greenwich is een leuke plek om logeren.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Bij (door omstandigheden) late aankomst vond ik de mijnheer achter de receptie niet echt vriendelijk of gastvrij en zeer beknopt met het verstrekken van informatie. Maar wel zo snel als mogelijk mn cc te pakken krijgen.

    Greenwich is een leuke plek om logeren. Alles op loopafstand en goed te overzien. Mooie oude gebouwen. Het hotel is typisch Ibis. Clean, simpel, to the point.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    7,9
    De ontvangst en de mogelijkheden om langer op de kamer te...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Club Rouge is onderdeel van het Ibis. Het English Breakfast is weinig. Bediening is erg vriendelijk, maar wel traag en vergeetachtig.

    De ontvangst en de mogelijkheden om langer op de kamer te verblijven zonder daarvoor te betalen.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    8,3
    Ligging tov locatie, slecht 5 minuten lopen naar University...
    • Zakenreis
    • Stel

    Continentaal ontbijt slechts 1 croissant en stukje baguette met jam. Kop koffie of thee en glas waterige jus d'orange

    Ligging tov locatie, slecht 5 minuten lopen naar University of Greenwich. Rest van Londen goed te bereiken met metro en bovengrondse trein

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    6,3
    De verbindingsmogelijkheden met LONDEN centrum via DLR lijn,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Electriciteitsnet nog op 120 V !! Om een adapter te krijgen was het nogal 'moeilijk'. Eerste verbinding met internet via WIFI verliep moeilijk, eens de verbinding gekregen, daarna vlotter. Ontbijt in Café Rouge beneden onze verwachting zowel qua kwaliteit als qua prijs.

    De verbindingsmogelijkheden met LONDEN centrum via DLR lijn, underground en clipper.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    7,5
    Personeel vriendelijk en netjes
    • Vakantiereis
    • Groep

    Personeel vriendelijk en netjes Handdoeken dagelijks schoon/bed opgemaakt Ontbijt niet via hotel geregeld maar zelf bij naast gelegen restaurant: was goedkoper en meer keus

  • Beoordeeld op: 16 april 2015

    7,5
    Heel vriendelijk onthaal, ondanks dat we veel te vroeg waren...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zeer kleine kamer, uitzicht op muur, slechte matras (maar heb wel rugproblemen)

    Heel vriendelijk onthaal, ondanks dat we veel te vroeg waren, kregen we al direct een kamer toegewezen. Heel kleine kamer, maar is niet zo erg omdat we altijd pas tegen de avond naar onze kamer gingen. Toffe omgeving, met enkele leuke ontbijtadresjes!

  • Beoordeeld op: 25 maart 2015

    7,5
    De ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het continental breakfast is wel heel erg karig, zeker voor de prijs van € 5,50.

    De ligging De aanbieding (prijs) was voor Londense begrippen redelijk.

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    2,9
    Onze kamer was ingericht voor rolstoelgebruikers en voldeed...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Onze kamer was ingericht voor rolstoelgebruikers en voldeed daardoor niet aan de noden van een valide persoon. De spiegels hingen erg laag. De badkamer was vooral erg onhygiënisch, maar ook de kamer was klein en oncomfortabel. Te weinig handdoeken, geen enkele luxe. Er was heel veel licht in onze kamer doordat we net naast de parking sliepen.

Er zijn ook 22 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: