Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over ibis Sheffield Centre 3-sterren

Shude Hill, Sheffield, S1 2AR, Verenigd Koninkrijk

#15 van de 28 hotels in Sheffield

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2190 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    8,8
    Goede locatie van 1 naar 4 nachten gegaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren een extra 8,5 GBP

    Locatie, zijn van een nacht uiteindelijk 4 nachten gebleven. Prima naar het centrum te lopen en in de omgeving leuke tochten gemaakt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    7,9
    Vriendelijk, behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was wat lawaaierig en onrustig door een belangrijke voetbal wedstrijd. Via het centrum moet je net via een wat donker straatje naar het hotel. Ik vond dit als vrouw alleen niet prettig

    Vriendelijk, behulpzaam personeel. Zeer schone, nieuwe, modern ingerichte kamer met koffie en thee faciitieten Gratis mobiele telefoon met internet en gratis bellen

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    8,8
    Prima prijs-kwaliteit verhouding !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt niet kunnen beoordelen omdat we exclusief ontbijt hadden geboekt. Wifi viel af en toe weg maar verder een uitstekende locatie om paar dagen te verblijven !

    De locatie was uitstekend ! Dichtbij tram die je makkelijk naar o.a. Meadowhall brengt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    7,5
    Ik had de enquete al helemaal ingevuld toen ik ontdekte dat...
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik had de enquete al helemaal ingevuld toen ik ontdekte dat (in de kleine lettertjes) stond vermeld dat ik door deelname aan de enquete ik akkoord ging met niet nader genoemde algemene voorwaarden. Als jurist haak ik dan onmiddellijk af!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 februari 2017

    10
    een echt positieve ervaring
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    had niet verwacht om zo een mooi Ibis hotel te vinden, staff was supervriendelijk, kamer groot, proper en volledig nieuw, was echt onder de indruk voor die prijs.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    7,5
    Het was oké
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Er kwam heel weinig water uit de douche, geen wc borstel, ontbijt was nogal simpel

    Personeel was vriendelijk, Grote kamer, vlotte in-, uitchecken

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    5,4
    Zonder toestemming aangemeld bij de "loyal...
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Zonder toestemming aangemeld bij de "loyal programme"van het hotel. ( Club de Accor).

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    10
    aan te raden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt was fantastisch

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    8,3
    De ligging van het hotel was erg centraal, dichtbij het...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De ligging van het hotel was erg centraal, dichtbij het station en centrum, Ontbijt was buffet goed verzorgd

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    8,3
    Fijne dagen gehad.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    verbouwing

    Prima kamers, dicht bij het centrum. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    10
    Prima locatie voor weinig geld
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Prima kamers. Net gerenoveerd zo leek het. 2 sterren is echt te laag beoordeeld lijkt me. Prijs/kwaliteit is uitstekend.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 januari 2017

    8,3
    Kamers waren netjes en schoon.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt mag wel iets uitgebreider

    Kamers waren netjes en schoon. Tevens met voldoende ruimte.

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    7,1
    De locatie midden in stad.
    • Gezin met oudere kinderen

    Het systeem met de toegangskaart. Kaart werkte volgende dag om 11u u niet meer. Geen frigo met frisdrank op de kamer. Ontbijt voor 12 € te duur.

    De locatie midden in stad. Wifi werkte goed. Uit Boeken om 12 uur

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    7,5
    Ontbijt
    • Gezin met oudere kinderen

    Andere gasten , voetbalploeg

    Ontbijt VRIENDELIJK personeel

  • Beoordeeld op: 9 maart 2015

    9,2
    Het comfort en hygiëne
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het comfort en hygiëne

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: