Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Inn On The Lake 3-sterren

A2 Shorne, Shorne, Gravesend, DA12 3HB, Verenigd Koninkrijk

#10 van de 13 hotels in Gravesend

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2924 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 45

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    8,8
    Prima verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie en uitzicht. Prachtige natuur vlak naast het terras. Wij hadden ook een kamer aan de lake-sde, daardoor geen last van het geluid van de snelweg.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    7,1
    Mooie omgeving dicht en diner is oké
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Vermits dat wij niet rokers zijn en alle kamers rookvrij hadden moeten zijn rook onze kamer naar rook en zelfs heel hard Wij hebben 3 kamers moeten doen voordat we een goede hadden maar ook deze rook

    Het hotel was goed Ontbijt was redelijk goed En de omgeving was zeker mooi aan de achterkant De parking deze is vrij beschikbaar

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    8,8
    Bijzonder fijn en dichtbij de locatie waar we naar wilde gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was moeilijk om in eerste instantie het hotel te vinden.

    De up grade die wij kregen bij het inchecken, het Hotel ligt aan de M2 en dat is een drukke weg die 24 uur doorgaat, wij vroegen om een kamer aan de achterzijde en dat werd zonder extra kosten geregeld. Het was een grote 3 persoons kamer met uitzicht op het meer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    6,7
    Gedateerde hotel, ideaal voor op doorreis maar ook niet meer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt: je dient een keuze te maken tussen de verschillende mogelijkheden; english/continental/... ; liever een buffet waar je van beide kan kiezen - toast en cornflakes is wel buffetvorm Wifi: wens je gebruik te maken van wifi dien je eerst een heel formulier online met allerlei gegevens in te geven, wat ik niet verkies te doen.

    Restaurant: was prijs/kwaliteit prima Ideaal voor op doorreis want vlak nabij afrit van autosnelweg, maar waar je verder geen last van hebt. Geen last van geluid van autosnelweg of andere kamers gehad. Bedden waren prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    5,0
    De dames waren vriendelijk en behulpzaam .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bar en restaurant zeer slecht kamers oud en deuren slaan erg hard dicht de hele dag. Goed voor 1 nacht maar niet langer.

    De dames waren vriendelijk en behulpzaam . Uitzicht is mooi als je op het meer kijkt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,1
    Goed!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inn situated between the lake and the M2. Het meertje is echt mooi, het hotel ligt echter ook pal aan de snelweg.

    Prettig hotel met voldoende faciliteiten, goede uitvalsbasis voor Londen zonder in de stad te verblijven. Goed openbaar vervoer vanuit het nabije Gravesend. Auto nodig om in Gravesend te komen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,1
    prima voor ons reisdoel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    hotel ligt aan de snelweg. daar heb je overigens geen last van qua geluid. er zijn kamers aan de snelwegzijde en kamers aan de achterzijde met uitzicht op een meer en bos. jammergenoeg lag kamer lag aan de snelwegkant.

    prima kamer, aardig personeel, handige centrale ligging voor ons reisdoel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    7,5
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamers zijn wat verouderd. Honden zijn in het hotel toegestaan. Wij hadden de pech dat wij een kamer hadden naast mensen met een hond die de hele nacht heeft geblaft

    Goede bedden, ontbijt prima

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    8,3
    Prettig hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hoewel het hotel dicht bij de snelweg ligt ben je er niet direct vanaf de afrit. Het is even zoeken, zeker in het donker.

    Prima bed in het hotel. De kamer is ruim. Voldoende parkeergelegenheid. Je hoort de (drukke) weg niet in de kamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    7,1
    Naar prijs gereken: goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Bar meals, verflucht, loopafstand parkeren naar kamer met koffers, warmte in de kamer met verwarming uit, lawaai van de snelweg met raam open (aan een kant van het gebouw).

    Parkeren, bedden, ontbijt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,5
    Kort en tevreden verblijf op makkelijk te bereiken locatie langs snelweg, matras wel wat doorgezakt!
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Matras was wat doorgezakt!

    Goed verblijf in makkelijk te bereiken locatie aan fraai meer gelegen met prima parkeergelegenheid. Ondanks tegen snelweg aan gelegen, geen last van geluid! Heerlijk gegeten in bar bij latere aankomst.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    8,8
    Gezellig familiehotel met mooie ruime kamer en veel bezienswaardigheden in de omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel ligt langs de snelweg. De kamer was te warm om met het raam dicht te slapen, maar dan heb je dus geluidsoverlast.

    Kamer was mooi en ruim. Personeel was vriendelijk. Aan de achterzijde terras met prachtig uitzicht op een meertje. Goed ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,1
    Handig als je op doorreis bent
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas ligt het hotel op minder dan 25 meter van de M2. Met de ramen dicht hoor je er gelukkig niet veel van.

    Praktisch hotel voor mensen op doorreis, goede service en faciliteiten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    6,7
    Goed voor overnachting op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Diverse keren hotels in Engeland bezocht met hond. Alleen in dit hotel moesten we 10 pond extra betalen. Maaaltijd. Kwaliteit/hoeveelheid matig

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    7,1
    ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    aan snselweg. Kan niet met het raam open slapen, was wel warm in de kamer

    ontbijt was goed. Hotel aan de snelweg. Gelukkig goede ramen, dus hoorde het verkeer niet. Je kan niet met raam open slapen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    5,8
    Zeer matige ligging en eerder hond-onvriendelijk
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Meerzijde - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging: nergens stond duidelijk dat het echt PAL aan de snelweg ligt. Nergens in nabije omgeving echt een plek om je honden uit te laten. Moest voor de honden, naast de extra 20 pond, nog eens een liability formulier voor eventuele extra schoonmaakkosten van 50 pond tekenen...belachelijk want niemand is de kamer komen controleren en ik betaal toch 20 pond extra al!! Vind de accommodatie zeker niet hondvriendelijk, mogen nergens komen en overal aangelijnd en in de buurt alleen een fietspad naast de snelweg om ze uit te laten. Het meer is helemaa privé voor vissers en heb je dus ook niks aan om omheen te wandelen ofzo, want dat mag dus niet.

    De ventilator aan het plafond

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    3,3
    Ruime, verzorgde slaapkamers met veel ruimte.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van de snelweg, voorkant van het hotel ligt echt aan de snelweg. . Hard geluid de hele nacht geen idee wat het was soort geronk van machine ergens in het hotel. Hele hotel (behalve slaapkamers) roken naar oud frituurvet. Ontbijt was erg slecht. Scambeld egg aangebrand en teruggestuurd. Het lijkt erop dat het hotel wordt opgeknapt.

    Ruime, verzorgde slaapkamers met veel ruimte. Dit is echt het pluspunt van het hotel maar je moet de minpunten op de koop toe nemen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    5,8
    Teleurstellend
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dure "Lakeside" kamer viel tegen. Zelfde faciliteiten als de goedkopere kamers. Het uitzicht op het meer geeft i.v.m. vroeg invallende duisternis geen meerwaarde. Tussendeuren tussen kamers waren niet geluiddicht!! Veel lawaai op de gangen van voorbijlopende gasten. Ontbijt had te lang onder de warmtelamp gelegen en daardoor droog en taai. Personeel onvriendelijk.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    6,3
    Aan de snelweg!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vantevoren bij de boeking aangegeven dat we graag twee kamers naast elkaar wilden vanwege de meereizende kinderen. Dit bleek bij aankomst niet gelukt. Zaten zeker 12 kamers tussen. Superdunne muren waardoor elk geluidje doorkomt en dat waren niet allemaal fijne geluiden voor onze twee dochters :-(

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,1
    Ruime kamer, uitzicht o het meertje.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Familiekamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht

    De ligging van het hotel: aan de snelweg.

    Ruime kamer, uitzicht o het meertje.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,5
    Ruimte en de ligging
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het oude starre vrouwtje bij de ontbijtservice

    Ruimte en de ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    9,2
    Personeel vriendelijk, eten prima, kamer schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Je hoorde toch wel de weg

    Personeel vriendelijk, eten prima, kamer schoon

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,1
    Goed overnachtings hotel aan de snelweg
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer Meerzijde
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant kantine sfeer, ontbijt en diner wel okay.

    Prima locatie, comfirtabel bed ennette kamer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    8,8
    Vriendelijk personeel
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Restaurant accomodatie was wat minder

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    9,2
    super prijs.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    super prijs.. goede bedden en ontbijt was goed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    9,0
    Goed ontbijt en grote kamers en van de snelweg hoor je niets
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Goed ontbijt en grote kamers en van de snelweg hoor je niets

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    9,6
    Perfect voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten

    Douche had moderner gemogen.

    Alles was heel goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,1
    Kamer aan de kant van het water is een must.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht

    Veel straatlawaai!

    Kamer aan de kant van het water is een must. Grote kamers

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,9
    We hadden een fijn verblijf (tussenstop met auto ri Londen) De reis naar Londen hebben we vervolgd p
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen vd kinderen waren zeer slecht, je kon gemakkellijk de veren voelen !

    De mooie ligging aan het meer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,9
    Prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was een bruiloftsfeest in het hotel waar hele avond flink wat lawaai werd gemaakt

    Prijs kwaliteit verhouding Lokatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    9,6
    Rust
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Raam vd kamer ging niet open

    Het meer met het terras rust en kalmte

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    6,3
    Mooi gelegen aan het meer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De accommodatie is dringend aan vernieuwing toe.

    Mooi gelegen aan het meer. Goede uitvalsbasis voor Londen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    5,0
    Vlak aan de autostrade, heel veel lawaai
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Meerzijde
    • Verbleef 2 nachten

    Vlak aan de autostrade, heel veel lawaai

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    5,0
    het bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt en personeel

    het bed

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2016

    7,5
    kort maar bevredigend
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    alles

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    8,8
    Lekker eten, vriendelijk personeel, ruime kamer met...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dicht bij autoweg, kamer te warm, douche in bad.

    Lekker eten, vriendelijk personeel, ruime kamer met armstoelen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    7,9
    Grote kamer, zeer goede prijs/kwaliteits-verhouding,...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Grote kamer, zeer goede prijs/kwaliteits-verhouding, niet duur

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    7,9
    prima start vakantie U.K.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Meerzijde - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    lokatie en diner

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    4,6
    ligging en betere uitrusting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    ligging en betere uitrusting. Verouderd interieur

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 20 juli 2016

    4,2
    Niet echt tevreden.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontvangst was niet vriendelijk. Hond mag niet eens in de bar. Mieren in de kamer en badkamer.

    Langs de snelweg. Gemakkelijk voor op doorreis.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    6,5
    De grote van de kamer was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De lokatie, direct aan de snelweg. Erg jammer. Het verstoort niet de nachtrust want je hoort de snelweg haast niet.

    De grote van de kamer was prima. Aan achterzijde zit een meertje.

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    7,5
    MPooi terras aan de achterkant van het hotel aan het meer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat je geen raam open kan zetten i.v.m. de ligging van de kamer direct aan de parkeerplaats.

    MPooi terras aan de achterkant van het hotel aan het meer gelegen.

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    7,5
    kamer was ruim, eigen douche en wc,
    • Vakantiereis
    • Stel

    hygiene,

    kamer was ruim, eigen douche en wc, tv, alles wat beloofd was er ook

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    7,9
    prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel

    drukke snelweg, warme kamers

    prijs kwaliteit

  • Beoordeeld op: 4 juli 2015

    7,5
    Strategische ligging om Zuidoost Engeland en Londen city te...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers zonder airco wel erg warm bij heel warm weer

    Strategische ligging om Zuidoost Engeland en Londen city te bezoeken

Er zijn ook 18 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 45

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Inn On The Lake

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: