Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ramada Solihull, Birmingham 4-sterren

The Square, Solihull, B91 3RF, Verenigd Koninkrijk

#16 van de 19 hotels in Solihull

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1395 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    4,2
    Veel geld voor wat je maar krijgt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Fitness kon niet gebruikt worden, alhoewel dit één van de redenen was om dit hotel te kiezen. Ik had een adapter nodig om mijn pc op het UK net te kunnen aansluiten. Deze waren niet voor handen in het hotel. Ook geen hulp van het personeel waar ik deze zou kunnen vinden. Hotel is redelijk "uitgeleefd". De foto's tonen helemaal niet de werkelijke toestand. Personeel heeft een heel onverstaanbaar accent.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    8,8
    Dat we 12 pond per dag moesten betalen om te parkeren.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten

    Dat we 12 pond per dag moesten betalen om te parkeren.

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    5,4
    Gemiddeld hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het bed is vrij hard, de dekens nogal synthetisch zodat je de hele nacht ligt te zweten. Er is nogal wat achterstallig onderhoud want de verf bladdert van de ramen. De wifi is zo slecht dat ik het niet heb kunnen gebruiken. En ze accepteren geen Maestro dus ik heb 3 nachten voor 3 personen cash mogen betalen... Niet heel erg geschikt voor een business trip

    Gemiddeld hotel. De locatie is prima en het ontbijt is vrij uitgebreid

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    7,5
    Ruime kamers, prima.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Beetje onfris: In mijn kamer lagen extra kussens, waarvan 1 met een bloedvlek(je). Voelt niet zo fris.. Badkraan was slecht af te stellen...

    Ruime kamers, prima. Aardige medewerkers, eenvoudig en typisch engels. Verder schoon en ok

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    9,6
    prima comfortabele kamer.
    • Groep

    niets

    prima comfortabele kamer. prima bedden. gezellige bar. Direct in de omgeving van leuke winkelstraat en restaurantjes.

  • Beoordeeld op: 11 maart 2015

    7,9
    bed
    • Vakantiereis
    • Groep

    het ontbijt dat laat begon.we moesten eerder vertrekken , dus hadden geen ontbijt.

    bed plaats

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    10
    Het personeel was heel vriendelijk en het dienst was perfect
    • Vakantiereis
    • Stel

    De WiFi, niet lang mogen gebruiken. De douche was een beetje laag

    Het personeel was heel vriendelijk en het dienst was perfect

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: