Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over King Solomon Hotel 3-sterren

155 Golders Green Rd, Golders Green, Londen, NW11 9BX, Verenigd Koninkrijk

#989 van de 1.031 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1656 beoordelingen over dit hotel

5,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,5

  • Comfort

    5,3

  • Locatie

    6,6

  • Faciliteiten

    5

  • Personeel

    6,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,7

  • Betaald WiFi

    3,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 45

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    6,7
    Personeel was vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was niet zo proper .de gordijnen waren vuil...de vloerbekleding.extra kosten voor de wiffie.en als je betaald mega traag en soms val je zonder internet

    Personeel was vriendelijk

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    6,7
    Prima hotel voor lage prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matige matrassen, helaas geen bed lampje, er kon geen raam open ontbijt was karig.

    Ligging ten opzichte van metro was goed, gezellige wijk, kamer was groot genoeg voor vier personen en badkamer was netjes en goede douche

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    7,1
    Kamer was net gerenoveerd, zag er netjes en schoon uit,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een hoop bouwafval van de renovatie lag nog achter het hotel onder ons raam.

    Kamer was net gerenoveerd, zag er netjes en schoon uit, prima bedden, nieuwe badkamer! Ontbijt buffet was voldoende.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    6,3
    Locatie is prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchewater liep niet weg, koud water in de douche, net gerenoveerd dus het tapijt zat nog onder de verfspetters, warme zolderkamer

    Locatie is prima. Goed te bereiken met metro en vanuit vliegveld goed te bereiken met national express

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    3,3
    Niet voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was armoedig. Beetje kaas en zoetigheid en oud brood dat je moest roosteren om het eetbaar te maken. Bijna geen warm water uit de douche te krijgen. Veel jonge rumoerige gasten en het antwoord van de receptie hierop was “morgen gaan ze weg”. Kamer was onfris, schoonmaak was slecht en de wc zo klein dat je opzij moest zitten om je benen kwijt te kunnen. Er wordt momenteel gerenoveerd dus lopen er overal werklui die het liefst al om 0700 uur gaan timmeren en het hotel ruikt overal naar verf. Van A tot Z armoedig. De buurt is ok maar misschien niet geschikt voor iedereen. In de straat alleen maar koshere winkels en zowel in als om het hotel allemaal Joods orthodoxe mensen in vol ornaat gekleed. Voor ons zeker geen probleem maar het kan geen kwaad om dit te vermelden voor eventuele gasten die totaal andere ideologieën nastreven.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    4,2
    Het personeel was aardig, maar sprak niet allemaal engels.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers waren smerig.. Er was erg veel schimmel in de badkamer, vlekken op de muur, vieze haren in de wasbak, stof op de kamer en de kast leek uitelkaar te vallen. Het leek of alleen het beddengoed was veranderd maar verder de kamer niet was schoongemaakt.

    Het personeel was aardig, maar sprak niet allemaal engels. Het ontbijt was gratis, maar wel erg weinig aanbod.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    6,3
    Goed geslapen, zeer mager ontbijt
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt hield in: toast met confituur/tonijnsalade(?)/ hard gekookt ei en cornflakes. Geen boterkoeken, kaas, hesp, choco, fruit, yoghurt.... niets om naar uit te kijken. Je moet van hotel naar ontbijthal via een steegje (buitenlucht) voor personeel, echt geen werk. Ontbijt sluit om 9u30, wat aan de vroege kant en als je er nog zit, wordt je tafel afgeruimd en rond je voeten gedweild, heel ontspannend... Chauffage op kamer werkte ook niet... de bar van hotel was niet aangevuld en zeer weinig nog beschikbaar.

    Goede matras, badkamer OK

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    5,4
    Prijs, kwaliteitverhouding komen totaal niet overeen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De rest van de kamer. Ramen waren stuk. Badkamer slecht. Gat in de vloerbedekking een tafel die uit elkaar viel.

    De bedden en de locatie. Die waren erg goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    4,2
    Parkeren voor de deur is erg prettig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn erg verouderd, dat geeft op zich niets als alles maar netjes is, maar dat was niet zo. De bedden zijn erg slecht, de veren prikken in je rug. De bar was tot 11 uur 's avonds open, maar om half 10 was er niemand om ons iets te drinken te geven. Ontbijt zeer minimaal. Geen kaas, ham, worst, alleen jam en een gekookt ei. Personeel niet vriendelijk. Verder nog "kleine" zaken zoals niet fatsoenlijk op de wc kunnen zitten omdat je je benen niet kwijt kunt, ontbreken van schemerlampen, wc rollen staan in de vensterbank, hangen niet netjes op. Al met al is dit een hotel waar ik nooit meer naar toe ga! Dit is echt het eerste hotel wat ik daadwerkelijk af zou raden.

    Parkeren voor de deur is erg prettig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    8,3
    Ik heb van genoten en wil weer bij dit hotel boeken.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik kreeg mijn een wake up call niet op tijd.

    Erg comfortabel kamer en heerlijk ontbijt.Christian en Akos waren erg vriendelijk bij de receptie.Een mooi, comfortabel kamer.Een mooi lounge, grote, good georganiseerd restaurant.Alles schoon.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    7,1
    Prima prijs-kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel kan vriendelijker, weinig persoonlijke aandacht. Een raampje kon niet dicht, waardoor men via dak toegang zou kunnen hebben tot de kamer. Geeft onveilig gevoel

    Prima bedden, standaard familiekamer. Was netjes,koffie en theefaciliteit op de kamer. Ontbijt was weinig keuze, maar voldoende om maag te vullen. Prijs-kwaliteit verhouding was prima!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    6,7
    Prima hotel, zeker voor die prijs. Met de metro in de nabije omgeving was je zo in hartje Londen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    De keuze bij het ontbijt was echt minimaal. De TV op onze kamer was defect. De bedden waren erg smal, de matrassen waren wel goed.

    De parkeerplaats was direct bij het hotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    3,8
    Slecht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer redelijk maar zeer gehorig, je hoort iedereen praten en alle voetstappen boven je. Badkamer zeer slecht, geen voegen in de vloertegels, overal schimmel. Nieuwe kamer gevraagd en dat was een nieuwe badkamer. Alleen ook zeer gehorig en een slecht bed, en 's avonds bij het dicht doen van de gordijnen, viel de rail eraf. Het ontbijt was ook minimaal, geen vleeswaren aanwezig, alleen 1 soort jam en wat tomaat en komkommer. Voor ons nooit meer!

    Niks.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    9,6
    Geweldig, ondanks wat tegenviel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Als je op de bovenste verdieping slaapt moet je 3 trappen op. De trappen kraken best wel hard. Er is wel een ontbijt elke ochtend, maar meer dan cornflakes, toast, koffie/thee/sap moet je niet verwachten. Er is echter wel enigszins variatie, en er is beleg beschikbaar. Het is gewoon niet heel uitgebreid.

    We hadden de beste kamer in het hotel. De kwaliteit van andere kamers is ook wel OK, zeker voor deze prijs. Het personeel is erg vriendelijk, altijd bereid te helpen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    3,3
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was veel te klein voor 3 personen, bedden waren erg doorgezakt, gordijnen zaten vol schimmel, douchemengkraan zat extreem onder het kalk. Verder was er geen Engels ontbijt en je had maar drie dingen waar je uit kon kiezen om op je brood te doen. Er was een waterkoker aanwezig op de kamer maar deze kon je niet vullen omdat deze niet onder de kraan paste. Het onvangst in het hotel was slecht. Ik had al betaald via booking.com en hij wilde me gewoon opnieuw laten betalen. Vloeren waren "rot". En sommige ramen kapot. Het hotel was een doolhof om bij je kamer uit te komen (eerste keer totaal geen hulp bij gekregen om de kamer te vinden). Het hotel is echt niet aan te raden voor andere.

    De locatie, de koffieautomaat bij het ontbijt, en dat we weer naar huis konden

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    4,6
    Schrikbarend vies hotel op een redelijk goede locatie bij de metro
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eerst aangeboden kamer had een badkamer die vol zat met schimmel. Na deze te hebben geweigerd konden we pas later inchecken in een schonere kamer waarvan de badkamer gerenoveerd leek, echter kon je amper bewegen in de kamer en was het bed klein en zacht waardoor je de vering in je rug voelde. Het ontbijt was absoluut beneden de maat en hebben we maar buiten het hotel gebruikt.

    Niets bijzonders. Korte afstand naar het dichtstbijzijnde metro station.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    5,4
    goedkopere uitvalbasis voor citytrip Londen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    het ontbijt was wel heel sober, zeer weinig keuze. de netheid van de kamer was OK bij aankomst, maar tijdens ons verblijf is er niet gepoetst, geen verse handdoeken (zelf gaan vragen aan de receptie en wel onmiddellijk meegekregen met excuses) De matrassen waren aan vernieuwing toe.

    metro op wandelafstand en goede verbinding met centrum Londen. gratis parking

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    7,1
    Goeie uitvalsbasis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte bedden.Niet zo vriendelijk.Sterk verouderd.

    Met het openbaar vervoer is Londen goedbereikbaar.Verzorgd eenvoudig ontbijt.Parkeergelenheid gratis.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    2,9
    de ergste nachtmerrie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Smerige kamer. Raam was kapot. Bedden waren in slechte staat. Wifi kostte een belachelijk hoog bedrag (1,5 Pond per minuut per apparaat). Onveilige buurt.

    Eigenlijk niks: vreselijk hotel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 februari 2017

    3,3
    slecht ,verouderd,veel lawaai en onvriendelijk
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer op zich sava,badkamer heel klein ,geen verluchting in de kamer veel lawaai overal, ramen verouderd vensterbanken met blaren op en zeer onvriendelijk personeel dit is geen 3 sterre hotel ,GEEN AANRADER!!!

    Niks...

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 februari 2017

    7,5
    Prijs goed voor wat er geboden wordt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was groot maar stopcontact laag aan de vloer, geen bedlampjes en glazen om tanden te poetsen.

    De ligging was perfect. Het personeel vriendelijk goede service.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    4,2
    Echt budget hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Schimmel in de douche en bij het raam, personeel spreekt amper engels en het personeel in het restaurant zat niks te doen behalve roddelen en voor zich uit te staren waardoor er niks werd schoon gemaakt. Wifi was duur. Je kon alles horen wat er in de kamers en gang om je heen gebeurde. Bed van lage kwaliteit.

    24 uur receptie was handig. 15 minuten lopen naar metro station. Prijs was redelijk vergeleken met andere hotels. Verwarming kan je in eigen kamer bepalen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    8,3
    Ik logeer hier geregeld.Een uitstekend hotel.Een goed locatie. CIJFER 9.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er viel NIETS tegen.Assistentie in de restaurant had iets better gekund.

    Medewerking/assistentie bij de receptie.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    6,3
    Oké
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, badkamers, wifi is betalend!

    Bedden waren zeer goed!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen afzuiging en ventilatie in de badkamer

    Bedden waren heerlijk

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    3,3
    Zeer gedateerd hotel... toe aan een upgrade
    • Individuele reiziger
    • Familiekamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onverzorgde kamer... lawaaierig... douche zonder deur... geen handdoeken (moeten vragen) ... vieze aanblik richting kamers... zeer gedateerd hotel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    4,2
    schimmel en geur in de badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    schimmel en geur in de badkamer veel lawaaihinder gang en kloppende deuren

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    2,9
    Erg slecht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Familiekamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was erg slecht

    Er was heel vies,Ik ga niet nog een keer daar

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    3,8
    De slechtste ervaring dat wij ooit hebben gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Hygiëne slecht, ontbijt weinig keuze, geen vrije Wi-Fi, tegen betaling internet voor 1 toestel, kan niet met meerdere apparaten online.

    NIETS.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    5,0
    Hygiëne ondermaats!
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geur op toilet en schimmel in de douche..

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    6,3
    Voor even oké
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je voelde de vering van het bed. Kamer was erg klein

    Het eten was in orde

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    2,9
    kleine, verouderde, lawaaierige kamer !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    kleine, verouderde, lawaaierige kamer ! Ontbijt bah !!!!!! Dit is geen ontbijt hoor !!!!

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    6,7
    Dit hotel kon alleen maar meevallen na de negatieve...
    • Vakantiereis
    • Stel

    beperkte keuze bij het ontbijt

    Dit hotel kon alleen maar meevallen na de negatieve beoordelingen die ik had gelezen. Helaas zag ik dit pas een paar dagen voor vertrek en maakte me ernstig zorgen. Nou, het is zeker geen Hilton, maar gezien de prijs voldoet het hotel aan de verwachtingen.

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    5,4
    Het personeel aan de receptie is vriendelijk.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het ziet er mooi uit op foto's, maar van dichtbij is het maar slordig afgewerkt. De badkamer stonk naar schimmel. Het raam keek uit op een vervallen binnenplaats met buizen en uitwerpselen van duiven. Het personeel in de ontbijtzaal is niet vriendelijk en lui.

    Het personeel aan de receptie is vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    3,8
    Kleine kamer voor drie volwassenen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kleine kamer voor drie volwassenen. Direct onder het dak. Veel lawaai van verkeer. Piepklein wastafeltje, te klein om je te kunnen scheren. 's Morgens vroeg geen warm water.

  • Beoordeeld op: 20 april 2015

    5,0
    Het was goed bereikbaar
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het ontbijt was niet goed, kamers lijken totaal niet op de foto's, personeel was niet echt aardig, komen erg veel jongeren met scholen mee wat we niet wisten

    Het was goed bereikbaar

  • Beoordeeld op: 3 februari 2015

    4,6
    Warm water, goed bed en een ontbijt, meer hadden we niet...
    • Stel

    Hotel ziet er niet zo goed uit als op de foto. Kamers zijn een doolhof, personeel is niet echt vriendelijk.

    Warm water, goed bed en een ontbijt, meer hadden we niet nodig.

  • Beoordeeld op: 3 februari 2015

    4,2
    het bed viel mee
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    bedompte kamer om hier te komen eerst door allerlei smalle, naar schimmel ruikende gangetjes ijskoud want ik kreeg een kamer waar de centrale verwarming kapot was afstandsbediening van de tv was weg in douche pas warm water na minutenlang de kraan openzetten personeel leek niet bijzonder betrokken

    het bed viel mee er was een waterkoker en instantkoffie/theezakjes het ontbijt was niet uitgebreid maar ok

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    4,2
    Uitstekende bereikbaarheid in Londen met Metro en Bus
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Erg duur

    Uitstekende bereikbaarheid in Londen met Metro en Bus

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2015

    6,7
    -
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    bed had groter gekund

    -

  • Beoordeeld op: 2 september 2015

    6,7
    De waterkoker en gratis koffie/thee
    • Vakantiereis
    • Groep

    Houder in badkamer kapot voor douche, zeep in afvoer wasbak, geen lift.

    De waterkoker en gratis koffie/thee

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    3,0
    niks
    • Vakantiereis
    • Groep

    alles

    niks

  • Beoordeeld op: 17 juni 2015

    5,8
    Het ontbijt viel ons tegen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt viel ons tegen. Het meer een klassieke Engels ontbijt mogen zijn.

  • Beoordeeld op: 6 juni 2015

    3,3
    Zou het niet kunnen vertellen
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hotel in geheel;behalve de receptionisten was iedereen van de staf chagrijnig niet klantvriendelijk

    Zou het niet kunnen vertellen

  • Beoordeeld op: 8 februari 2015

    5,8
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden Temperatuur Te kleine badkamer

    Ligging Parking

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 45

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van King Solomon Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: