Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over K West Hotel & Spa 4-sterren

Richmond Way, Hammersmith and Fulham, Londen, W14 0AX, Verenigd Koninkrijk

#290 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1804 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    8,3
    Mooi hotel met uitstekende ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen privé parkeerplaats bij het hotel zoals bij voorkeur aangegeven. Volgens de receptie kunnen enkel de gasten die boeken via de hotel site zekerheid hebben van een parkeerplaats.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    7,9
    Te duur voor hetgeen wat je krijgt zeker als je op de 1e verdieping zit wat eigenlijk, de kelder is.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Junior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid in de kamer na het gebruiken van water was storend. Ook als de buren water hadden gebruikt. Een of andere pomp was na watergebruik aan het draaien. Op zich vond ik het niet zo prettig om in de kelder te vertoeven. 3th Floor was nl begane grond en ik zat op 1 dus ongewenst 2 verdiepingen lager.

    Ontbijt was oké maar miste gebakken of scramble egg. Waren alleen koude eieren. Simpel ontbijt maar wel goed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    5,4
    Goed gelegen hotel, dringend aan renovatie toe.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was veel te klein voor de prijs, versleten tapijt, gordijn met gaten in. Onder het bed is al een jaar niet meer gestofzuigd, denk ik. Warm water als je een bad wil nemen, moet je geluk voor hebben. 3 kapstokken in de kast en een strijkplank en nog iets ondefinieerbaar zodat er amper plaats overblijft om de ocharme 3 kapstokken te gebruiken. Het kluisje (ook in de kast!) is zo oud en versleten dat het opschrift op de toetsen niet meer leesbaar is. Niet erg handig om een nieuwe pin in te stellen als je niet weet welke toets je moet gebruiken. De ramen laten veel tocht en koude binnen en van de verwarming, die enkel werkt als je de ventilator opzet, kreeg mijn vriendin allergische reacties. Die ventilator is trouwens veel te luidruchtig om op te laten staan tijdens het slapen.

    De ligging vlakbij Shepards Bush en het Westfield shoppingcenter zijn fantastisch. Rustige veilige buurt, buiten de trein naast het hotel geen lawaai en toch 30 min van het centrum. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,8
    Goed hotel voor citytrip, vriendelijk personeel, ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het continentaal ontbijt was wat miniem van opzet. We hebben 20min moeten wachten eer er croissants waren en voor een cappuccino of espresso moest je bijbetalen.

    De vriendelijkheid van het personeel en de rustife ruime kamer. Ligging zo kort bij de metro viel ontzettend goed mee.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    9,6
    Geweldig hotel met extra's!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De douche had wat mij betreft een gebruiksaanwijzing mogen hebben. Heel veel gedoe en ben maar in bad gaan liggen.

    Er was een gratis telefoon beschikbaar die als hotelgast kon gebruiken. Je mocht er alles mee doen, bellen, appen e.d.. Wij hebben hem gebruikt om door Londen te navigeren en dat was werkelijk geweldig. Zouden meer hotels moeten doen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    8,3
    kerstshopping
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    jammer dat er moest bijbetaald worden voor een bezoek aan jacuzzi en sauna. Ontbijt was ook vrij beperkt. Zeer luide muziek in bar en dit alle avonden. Geen plaats om rustig te praten.

    het bed en de locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    9,6
    vriendelijk en zeer behulpzaam personeel we werden in het...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    vriendelijk en zeer behulpzaam personeel we werden in het Nederlands te woord gestaan

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    5,0
    De gym
    • Individuele reiziger
    • Junior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gym

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    7,1
    Prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Redelijk prijzig, 12% kosten in de bar/ restaurant.

    De kamer, bedden, roomservice, zeer vriendelijk personeel, dichtbij underground

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    9,2
    heel goede bediening propere ruime kamers wel nogal groot hotel met grote afstanden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    uitstekend ontbijt goede bediening

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    9,6
    Hotel om aan te bevelen. Mooie schoon .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In Londen zijn veel daklozen , zielig

    Vlakbij underground station, bus station, restaurant , rustige gebied.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    7,5
    voor 1 nacht ok.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    tot +/- 01.30 u. geluidsoverlast van bezoekers bar.

    geen opmerkingen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    10
    De mooie kamers en de spa
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de kamer net voor de treinsporen gelegen was

    De mooie kamers en de spa

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    7,9
    Kamer matras geluidsisolatie spa
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleerkast

    Kamer matras geluidsisolatie spa

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 januari 2017

    8,8
    Uitstekend hotel met prima bereikbaarheid en met voldoende ontbijt en eetgelegenheden!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Veel 'etensresten' met borden in de gangen en hallen.

    Ligging en comfort en ontzettend aardig personeel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 14 januari 2017

    8,3
    Prima hotel op een voor ons fijne locatie.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel op een voor ons fijne locatie.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    7,1
    Januari 2017
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afternoon Tea (te duur voor wat het is) Ontbijt (zeer beperkt voor meerdere dagen)

    De ligging van het hotel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    10
    super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    ruime kamers, en vreselijk aardig en leuk personeel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,5
    Extra kosten voor de Spa
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Extra kosten voor de Spa

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    5,0
    Slechte organisatie, meeneemontbijt gereserveed , was niet...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Slechte organisatie, meeneemontbijt gereserveed , was niet klaar !!!!!!!! op zaterdag pas ontbijt vanaf 8 u , zelfs geen fruitsapje om 7u30 als je vertrekt !!!!ontbijt stond er al wel van 7 u sauna 20 pound ?????? we hadden een half uurtje vrij en toch zouden we 20 pond moeten betalen echt niet klantvriendelijk !!!!!!!!!!!!!!

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    7,5
    De locatie was goed.
    • Zakenreis
    • Stel

    Het bed in de standaard kamer was aan de kleine kant

    De locatie was goed. Dichtbij de metro, bus, winkelstraten en Westfield Mall. We hebben er een zeer plezierige tijd gehad.

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    4,6
    goede locatie
    • Individuele reiziger

    late check out(na 11uur)wordt in rekening gebracht £10/uur en voor die geld wordt je constant wakker gemaakt door housekeeping(vanaf 9uur al)

    goede locatie 5min van Sheperds Bush under/over ground

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    10
    De uiterst vriendelijke frontoffice en het goede ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    -

    De uiterst vriendelijke frontoffice en het goede ontbijt

  • Beoordeeld op: 27 december 2015

    8,8
    Personeel is heel attent, professioneel en erg aardig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    geen uitzicht

    Personeel is heel attent, professioneel en erg aardig.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    8,8
    Vriendelijkheid van personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Vriendelijkheid van personeel

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    10
    Comfortabel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Comfortabel

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: