Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over La Suite West - Hyde Park 4-sterren

41-51 Inverness Terrace, Westminster, Londen, W2 3JN, Verenigd Koninkrijk

#499 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1333 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 55

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    7,5
    Aangenaam verblijf met het gezin voor een leuke citytrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De informatie omtrent het ontbijt, nl. dat het enkel 'vegan' is en het was niet erg duidelijk van bij het boeken of het ontbijt was inbegrepen

    De kamers waren geweldig, fris en netjes.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    9,2
    Heeeeerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Prachtige, goed uitgeruste, ruime, schone kamers. Mooi, rustig gelegen hotel met serene uitstraling en toch erg dicht bij 2 underground stations, Kensington Park en straat vol eetgelegenheden om de hoek. Pesoneel erg behulpzaam en 24 uur per dag aanwezig en beschikbaar. Kortom een heerlijke ervaring en voor herhaling zeker vatbaar. PS restaurant op begane grond met leuk lommerrijk terras. Hebben wij echter geen gebruik van gemaakt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,9
    Vriendelijk personeel, erg schoon en kwalitatief goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de kamer en badkamer waren alleen erg klein maar door een slimme indeling wel voorzien van alle gemakken

    Vriendelijk personeel, erg schoon en kwalitatief goed hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    5,4
    Het personeel was vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai van de metro die passeert onder het hotel. Door dunne isolatie, veel lawaai van de andere kamers. De kamer zelf is een beetje afgeleefd. Weinig keuze qua ontbijt in een veel te kleine ruimte waar iedereen op elkaar gepakt zat. Te duur voor wat het maar was.

    Het personeel was vriendelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    9,2
    Geweldig om een paar dagen met mijn dochter Londen te (her)ontdekken met dit hotel als "thuisbasis"!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ramen opendoen voor wat frisse lucht was lastig, maar met een pakje papieren zakdoekjes tussen het raam lukte het gelukkig toch!

    De kamer was heerlijk ruim en van alle gemakken voorzien.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    8,3
    Prima verblijf met een heerlijke douche en bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Petite Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was klein (maar niet storend) zonder uitzicht (keken op een muur nog geen meter van het raam). Prijs was echter zeer gunstig voor Londen begrippen.

    Mooie ligging aan Hyde Park en goed bed. Heerlijke regendouche in marmeren badkamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    4,6
    We kwamen in de kamer en zagen meteen dat het niet zo was...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kwamen in de kamer en zagen meteen dat het niet zo was zoals op de foto, de muren waren erg vuil, er hangde op de lakens nog snot van andere mensen.. de vloer in de badkamer kan jij bijna niet opblijven staan zo warm was het. Ook bik het inchecken moest ik een dubbele betaling doen omdat ik mijn visa kaart niet bij had. Ze zouden het dan wel terug storten maar zo moest ik wel weer 300 euro betalen, vriendelijk was de mevrouw van de receptie ook niet, begon met haar ogen te draaien, werd ongeduldig omdat ik het niet oké vond dat ze niet tevreden waren dat het hotel gewoon weg betaald was. dit heb ik nog nooit meegemaakt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,9
    Zeer goed maar personeel en ook de kok beter ooleiden over openbaar vervoer en veganisme
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kennis van het personeel, niet op hoogte van bus informatie en niet op de hoogte waren van vegan ontbijt... De veanistische maaltijd die we ook 1x genomen hebben was zeer ondermaats, super kleine oortie en smakeloos, de kok van dienst zou een moeten gaan eten bij de vele heerlijke veganistische zaken in Londen. Er was ook en onvriendelijke man savonds die het blijkbaar zelfs teveel vond even dag te zeggen als men binnenkwam. Al het andere personeel aan de balie was wel zeer vriendelijk vooral de Indische dame bij onze check out

    De kamer sfeer en inrichting, het zicht kamer, geluid buren kamer, de rustige ligging, het feit dat ze vegan ontbijt en maaltijden aanbieden

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    6,7
    De locatie meteen bij de metro ingang
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Petite Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijtservice.1ste dag na 20 min wachten maar zelf eens gevraagd of we thee konden krijgen en de menu kaart voor het Engels ontbijt dat we geboekt hadden, dat terwijl het niet eens druk was; wij waren het 3de tafeltje. de 2de dag 30minuten op pancakes gewacht en toen waren ze er nog niet bij navraag kon het nog 20 tot 30 min duren. U begrijpt het al daar hebben wij niet meer opgewacht

    De locatie meteen bij de metro ingang

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    8,3
    Fijn verblijf op een goede locatie, al was de kamer gehorig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Petite Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Erg gehorige kamer. Wij wonen zelf in het centrum van Rotterdam dus zijn wel wat gewend. We sliepen hier in kamer 1, recht onder de trap. Als iemand de trap op/af kwam, kon je dit erg goed horen. Daarnaast kan je de metro horen & voelen aangezien deze kamer in de kelder van het pand is.

    Mooi hotel van buiten en van binnen, wel wat donker van binnen. Locatie is fantastisch, je loopt zo Hyde Park in en je zit vlak bij verschillende metro stations, wat handig is omdat je zo minder hoeft over te stappen. Erg vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    6,7
    De omgeving waar het hotel staat
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel erg donker, kamer klein en omdat het bed voor het raam stond konden we niet goed bij het goedijn en konden we ook het raam niet open doen

    De omgeving waar het hotel staat

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    8,8
    aangenaam, vriendelijk en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    matrassen waren vrij hard

    ontbijt was in orde , vriendelijke bediening rustige ligging vlakbij metro, verschillende restaurants in de nabije omgeving

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    9,2
    Prachtig design boutique hotel met leuk terras, maar slechte (vegan) keuken.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het restaurant serveert alleen Vegan food. Op zich heb ik niets tegen vegan voedsel, maar de mogelijkheid zou ook moeten bestaan on niet-vegan te eten. Mijn quinoa salade smaakte naar.. konijnenvoer. De verlichting is nogal duister, zeker op een zonnige dag in augustus komt de sfeer in het hotel nogal deprimerend over als je binnenstapt. Maar ja, we waren daar natuurlijk op één van de zeldzame dagen dat het mooi weer is in Londen ;)

    Prachtige kamers, ingericht door Anuschka Hempel. Leuk terras om buiten te eten onder de Katalpa bomen. Goed gelegen, op wandelafstand van twee metro stations, en toch in een rustige buurt. Ofwel had ik bijzonder veel geluk met de aangeboden prijs, ofwel is dit effectief prijs/kwaliteit een ongelofelijk goed hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    8,3
    Gezellig en hip hotel met perfecte locatie om Londen te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Petite Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was goed, maar liet lang op zich wachten. Daar het buffet niet zo uitgebreid was, was je genoodzaakt nog à la carte bij te bestellen. Dit liet toch meer dan 30 minuten op zich wachten en het waren soms enkel zachtgekookte eitjes.

    De ligging was uitstekend. Om de hoek van de metrohalte Bayswater, wat ideaal is om de stad te verkennen. Gezellige buurt met goede restaurants. Wij zijn bij Noah's Kitchen en Guste Remo gaan eten. Het interieur en de kamers waren top. Je kan buiten zitten om te ontbijten, wat zeer gezellig is onder het bladeren afdak. Ook gezellig in de avond, daar er allemaal kleine lichtjes verborgen zaten tussen de bladeren.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    7,5
    Leuk verblijf in een aangename setting!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hier en daar wat opfriswerkjes nodig

    Het hotel is mooi ingericht. Bij mooi weer is het leuk buiten ontbijten op het terras. De kamer was aan de kleine kant maar ideaal voor een kort verblijf!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    8,8
    Lux en Stijlvol vertrekpunt om Londen te ontdekken. Qual/Prijs TOP
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Restaurant prijzen van het Hotel nodigen niet uit.

    Locatie Super een perfecte locatie. Heerlijk rustig, vlak bij Hyde Park. Dicht bij Metro ingang. Heerlijk vertrekpunt om Londen te doen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    7,1
    Goed bevallen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer aan de donkere kant, slechte verlichting waardoor onmogelijk om krant te lezen. In de badkamer ontbreekt het plaatst om wat neer te leggen of op te hangen

    locatie is goed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,0
    7,5
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lunch is niks bijzonder wat je kunt bestellen . Dat je niet echt een bar hebt voor wat te drinken . Het onbijt is ook een beetje omslachtig . Het een kun je bestellen het andere moet je weer betalen . Het buffet is niet heel bijzonder .

    Kamer is goed

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,1
    Goed hotel als je een goed bed wilt en er verder niet aanwezig bent.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt erg duur (13 pond p.p; voor veel minder geld kun je om de hoek heel goed ontbijten bij Café Roma. Badkamervloer is verwarmd, maar iets teveel: je moet slippers aan om er te kunnen staan. Personeel is niet bijzonder vriendelijk, dat zou beter kunnen. Het is een duur hotel, maar misschien lag dat aan de periode (jaarwisseling): ruim 200 euro per nacht, ex ontbijt dus. Maar London is nu eenmaal duur.

    Ligging is super, je wandelt zo Kensington Gardens in en Bayswater underground is 50 meter lopen. De kamer is klein maar het bed is heel goed en er is een ruime douche. Gratis koffie, thee en water in flesjes en dagelijks een appeltje.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    8,8
    Topkamer hehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vegetarisch

    Topkamer hehad

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    7,5
    Vlakbij Hyde park is dit mooie nieuwe hotel wel uitstekend gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt was duur

    De kamer was top en de ligging uitstekend

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    9,2
    Fijn verblijf gehad samen met mijn dochter van 11.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was wat aan de kleine kant, maar wel voldoende ruimte.

    Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    9,2
    Ruime en stille kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime en stille kamer.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    10
    Pefect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel goed bed, zalig geslapen Dicht bij metro bayswater

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    9,6
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tochtig raam

    Heerlijk bed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    9,2
    Perfecte locatie, perfecte kamer, luxe comfort en schoon
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Petite Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De ontbijt was duur terwijl er om de hoek heel veel restaurantjes zijn waar je voor goedkoop kunt eten

    De kamers waren schoon en de badkamer heel luxe

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    7,9
    Heerlijk, voor herhaling vatbaar !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Petite Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer had iets groter mogen zijn

    De omgeving, de winkels en het metrostation alles dichtbij

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    9,6
    Fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Geweldige kamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    4,6
    Lawaai door afzuiginstallatie of airco.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai door afzuiginstallatie of airco. Volgens personeel was dit in het verleden ook al gemeld door vakantiegangers.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    8,3
    Fijn hotel in een leuke buurt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime kamers voor een stedentrip verblijf. Met fijne faciliteiten en een fijne bank in de kamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,9
    esthetisch, hou van Japans design
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    de donkere gangen naar de kamers, gaf onzeker gevoel en angst om te vallen

    zeer design maar door de donkere gangen gaf het een onzeker gevoel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    10
    Geweldig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service en gastvrijheid en aankleding van het hotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    10
    De bedden waren heerlijk ook de douche en de locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks eigenlijk het was heerlijk

    De bedden waren heerlijk ook de douche en de locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    8,8
    Leuk adres in centrum London
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kleine kamers, zoals altijd in London

    Mooie inrichting

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    4,6
    nooit meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    extreem kleine kamer. absurd dat voor eventuele extra's al vooraf betaald moet worden

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    7,1
    Er wordt geen alcohol geschonken.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er wordt geen alcohol geschonken. Wijntje bij een lunch zou lekker zijn.....

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    5,0
    Matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We hoorden de underground tot in onze kamer. En onze kamer had zicht op een muur. Jammer.

    Kamers best ok maar ontbijt viel tegen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    8,3
    Heerlijk bed en ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De airco ging niet uit

    Heerlijk bed en ruime kamers. Vriendelijk personeel. Goede parkeerservice

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    7,5
    De kamer was optimaal ingericht!
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen lobby in het hotel, gangen smal en donker, lege minibar

    De kamer was optimaal ingericht! de ligging is ideaal, vlakbij een centraal metrostation en hydepark

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    5,4
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    -de geboekte DELUXE ROOM was een donkere kamer op -1, de kelderverdieping. Slechts klein donker raam dat zicht gaf op een vuil, stinkend luchtgat. Mijn vrouw lijdt aan claustrofobie. Zo 'mochten' we een kamer op +1 nemen, de zgn. "JUNIOR SUITE" die helemaal niet groter was dan de eerste kamer. De naam verwees naar niets. We moesten daarvoor 80 pounds méér betalen! - onvriendelijk, onpersoonlijk personeel. - leeggoed van maaltijden op kamers bleef de hele dag lang op de gang staan. - bed van mindere kwaliteit: helden af naar buitenzijde. - lawaaierig van bovenburen...

    ontbijt

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    6,7
    Kamer(nr 11) zonder raam en met motoren van koelkasten of...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kamer(nr 11) zonder raam en met motoren van koelkasten of airco op binnenkoer. Blijkbaar was er toch een venster achter bedwand verstopt, daardoor geen lucht of licht en een hele nacht wakker van het lawaai.

  • Beoordeeld op: 23 januari 2015

    6,3
    moest een depot van 100 BP betalen tijdens check in voor...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    moest een depot van 100 BP betalen tijdens check in voor mogelijke extra kosten een omslachige en klantonvriendelijke procedure, volstaan had kunnen worden met het noteren van creditcard gegevens ter garantie van extra kosten Ik ben op 18 december 2014 uitgecheckt en -ondanks emails en vele telefoontjes en toezeggingen van personeel- is depot nog niet terug gestort

  • Beoordeeld op: 13 mei 2016

    8,8
    Rustige kamer in een modern en comfortabel hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Rustige kamer in een modern en comfortabel hotel. Vlakbij metrostation en in mooie buurt. Leuk en behulpzaam personeel en schone kamer.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    9,2
    Ontbijt was erg lekker en zag er leuk uit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    We zouden niets kunnen bedenken wat ons is tegengevallen.

    Ontbijt was erg lekker en zag er leuk uit.

  • Beoordeeld op: 13 april 2016

    9,6
    Wij komen regelmatig in Londen, dit was toch wel het beste...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij komen regelmatig in Londen, dit was toch wel het beste hotel tot hier toe!

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    7,9
    Goed ontbijt, fijn bed, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goed ontbijt, fijn bed, vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    9,6
    Het ontbijt was in orde
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt was in orde

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    9,2
    De kamers waren klein maar luxe;
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    aparte douche in plaats van in bad

    De kamers waren klein maar luxe; vooral bed en badkamer wat erg belangrijk is

  • Beoordeeld op: 26 januari 2016

    8,8
    mooi hotel met toffe inrichting
    • Vakantiereis
    • Groep

    de ramen mogen dringend vervangen worden veel lawaai hinder

    mooi hotel met toffe inrichting

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    8,8
    Het jammere is dat er geen bar aanwezig was
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het jammere is dat er geen bar aanwezig was

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2015

    6,3
    Mooi design.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Iets te kleine kamers.

    Mooi design. Perfecte ligging. Rustig.

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    8,8
    Heel sfeervol hotel op toplocatie!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Heel sfeervol hotel op toplocatie! Mooi terras en heerlijke lunchkaart!

  • Beoordeeld op: 16 april 2015

    6,7
    Comfort on room
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Breakfast was a bad experience

    Comfort on room

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    9,2
    Alles was zeer goed, wel jammer dat we onderaan zaten...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles was zeer goed, wel jammer dat we onderaan zaten waardoor we weinig lichtinval hadden en zo ook meer lawaai hadden van de metro's

  • Beoordeeld op: 2 maart 2015

    7,9
    Alles prima.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    wel erg klein!!!!!

    Alles prima...en let op! Raw food restaurant; vegan.....

Er zijn ook 36 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 55

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: