Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Grand Hotel

Happy Valley Road, Llandudno, LL30 2LR, Verenigd Koninkrijk

#36 van de 38 hotels in Llandudno

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3861 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,6

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    5,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    5,8
    Slecht slecht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud. Slecht onderhouden binnen en smerig. Vies ontbijt. Koude toast. Slechte muziek die veel te hard stond. Oude smerige tapijt op de vloer. Een hotel uit de jaren 80 maar niet bijgehouden. Voor de eerste en de laatste keer.

    Niets

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    2,9
    Blij dat we uit het hotel waren maar genoten van de prachtige plaats.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Ik wil niet alles opsommen, maar dit soort hotel verwacht ik niet te boeken via Booking.com in een West Europees land voor die prijs. Een zwart t-shirt in een kas werd wit/grijs, onvoldoende licht op de badkamer, nauwelijks (warm) water uit de kraan. Het totaal ademt de sfeer van vergane glorie, dat hoeft overigens niet onprettig te zijn. Maar lang achterstallig onderhoud heeft wél een enorme invloed op je verblijf. Hier verblijven vooral veel (invalide) senioren uit Wales en Engeland. Krukken, rollators en invalidewagentjes all over the place. Ik waande mij in een slecht verzorgingstehuis. Alles piept en kraakt van vloer tot deuren. Parkeer mogelijkheden zijn er niet, op ca. 800 meter kun je net buiten het centrum vrij parkeren. Llandudno moet je zeker doen, ga even langs de pier naar deze vergane glorie kijken maar neem er géén kamer!

    De ligging aan de baai en het uitzicht.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    7,5
    Statig gedateerd hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen parking en moeilijk om dichtbij betaalbare parkeerplaatsen te vinden Hotel is gedateerd Veel oude mensen (maar je kunt je inschrijven voor de bingo!)

    Van buiten af gezien een prachtig oud hotel aan de kust met zicht op zee en op de pier

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    7,1
    Leuk verblijf is oubollig hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prima locatie, mooie ligging aan de pier van Llandudno. Wanneer je naar Llandudno gaat is dit het hotel waar je moet zijn. Beetje vergane glorie maar dat maakt het weer extra mooi

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    7,9
    Mooie plek, comfort en tegen een schappelijke prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Engels ontbijt was smakeloos

    Mooie kamer

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    4,2
    Bed was redelijk
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hygiene, onderhoud, service personeel, geluidsisolatie, waterdruk en temperatuur

    Bed was redelijk

  • Beoordeeld op: 2 november 2015

    8,8
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dit hotel wel aan een opknappen beurt toe. Vergaande glorie

    De locatie

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: