Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Arbor Hyde Park 4-sterren

36-37 Lancaster Gate, Westminster, Londen, W2 3NA, Verenigd Koninkrijk

#313 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1663 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    8,3
    Rustige omgeving waar het hotel zich bevindt, waardoor er...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Tijdens het inchecken moet je 1 pond extra betalen via kredietkaart. De reden hiervoor werd niet duidelijk gegeven. Tijdens het ontbijt is koffie of thee inclusief. Voor onze 2 tieners moesten we warme chocolademelk extra betalen, alhoewel dit op de menukaart van English Breakfast stond waarvoor we al extra hadden betaald. Het tweepersoonsbed voor de 2 tieners was te smal (twin) wat hun nachtrust niet ten goede kwam.

    Rustige omgeving waar het hotel zich bevindt, waardoor er geen nachtlawaai is. Vriendelijk onthaal en personeel. Ruim bed (2 aparte bedden tegen elkaar) met goede matras voor onze kamer. Het continentaal ontbijt was lekker. We hebben English Breakfast bijkomend genomen (7 pond pp). Dit is een uitgebreid keuzemenu met lekkere eiergerechten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    8,3
    prettig verblijf mede dankzij vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    grotere kamer en bed!

    het lijkt erop dat je booking de kleinste kamers krijgt! Ontbijt was prima in orde en de ligging maakt het mogelijk veel van Londen te zien!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    7,5
    Klein, trendy hotel in rustige buurt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Geen eetgelegenheden in de buurt, dus 's avonds moet je weer de metro op of anders een flink eind stappen.

    Fijn, rustig gelegen hotel, dichtbij metro. Mooie inrichting, trendy kleurgebruik. Kamer was voldoende groot en de badkamer was prima (goede douche !). Ontbijt was verzorgd maar de keuze was eerder beperkt. Wel lekkere koffie. Inchecken verliep vlot, vriendelijk personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    8,8
    Ok
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Koffie ontbijt : slappe thermoskoffie. Je moest bijbetalen voor gebakken ei of roerei, chocomelk, capucino Te weinig variatie bij ontbijt

    Wel lekkere toast bij ontbijt De koffie op de kamer was heel goed : Nespresso-machine en capsules ( niet van Nespresso, dus niet zo lekker).

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,1
    Net en rustig gelegen hotel, maar neem niet kamer 206 want alles van kamer 207 te horen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer zeer gehorig mbt naastgelegen kamer. Kon de buurman zelfs horen snurken. Hier klacht over ingediend. Omboeken bleek zelfde dag niet mogelijk want volgeboekt. Ter compensatie volgende dag English breakfast (normaal gesproken meerprijs) aangeboden gekregen. Akkoord gegaan en drie nachten met oordoppen geslapen!

    Ligging hotel, verzorgde kamers, netjes en nieuw. Rustige omgeving

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    6,3
    Londen is schitterend. Wel duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badlinnen werd niet omgewisseld. Ondanks het feit dat we het op de grond legden. Vuilnisbak niet geledigd. Prijs was duur in verhouding met confort.

    Ontbijt was prima. Personeel was zeer vriendelijk. De ligging was ok.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    6,3
    Ontbijt was heerlijk voor Engelse normen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer rook niet zo fris. Receptioniste kwam erg stressvol over, waardoor we een slechte eerste indruk hadden van ons verblijf.

    Ontbijt was heerlijk voor Engelse normen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    7,1
    Modern hotel op goede locatie maar mist wat echt belangrijk is (goede nachtrust/bed/douche)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden van een Club room een upgrade gekregen naar een kamer hoger (Executive/Superior?). Ondanks deze upgrade was het bed echt heel smal, 1.40 breed. Zeer benieuwd wat het bed van onze oorspronkelijke kamer dan was geweest. Er kwam erg veel geluid van de kamer boven ons, alsof daar de halve dag meubels verschoven werden. Ook zat er vlakbij het bed in het plafond een groen spotje, voor de nooduitgang (er was maar 1 deur in de kamer...), wat niet uit ging en daardoor 's nachts heel storend was. De douche was nogal flut in de badkamer (kop bleef niet op een normale stand hangen waardoor je zo'n beetje op de kraan moest staan om onder de straal te passen). We hebben zeker vier verschillende medewerkers gesproken bij de front desk gedurende ons verblijf; allemaal waren ze niet onaardig maar vreemd genoeg sprak geen van hen vloeiend Engels, wat nogal vaak voor communicatiestrubbelingen zorgde. Het ontbijt dat inbegrepen is bij de kamer is alleen koud buffet, als je eieren wil of andersoortig 'Engels' ontbijt moet je flink bijbetalen. De bar is meer een vitrinekast met drank in de lobby ipv echt een plek waar je even rustig wat gaat drinken.

    Goede locatie, een mooie kamer, modern ingericht, schoon en goed onderhouden.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 februari 2017

    7,9
    Goede bedden, heerlijke douche, prettige en rustige buurt...
    • Individuele reiziger
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Borg die we moesten betalen terwijl we niets wilden consumeren in het hotel. Ongepaste en onbeleefde reacties van het personeel daarover. Receptiepersoneel dat ons verkeerd informeerde over de bushalte naar het vliegveld. Slechte communicatie, ik had namelijk verzocht om 2 aparte bedden. Dit was alleen mogelijk tegen een toeslag waarop ik heb geantwoord dat het dan niet hoefde. Vervolgens kreeg ik het antwoord dat ze hun best gingen doen mij een upgrade te geven, hartstikke fijn. Tot ik bij aankomst toch te horen kreeg dat ik moest betalen voor de 2 aparte bedden. Nadat ik heb uitgelegd hoe het gelopen was en dat twee bedden voor mij geen must waren, dat het slechts een verzoek was, werd het toch toegezegd, de kamer was waarschijnlijk al klaargemaakt voor ons. Maar ik voelde me wel enigszins opgelaten door de manier waarop dit ging.

    Goede bedden, heerlijke douche, prettige en rustige buurt met een fijne ambiance. Het meeste personeel waarmee we contact hadden was zeer dienstverlenend en aardig. Ontbijt was goed.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    7,1
    prima (zakelijk) hotel voor een kort verblijf op uitstekende locatie;
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    jammer dat personeel aan de front desk slecht verstaanbaar Engels spreekt en niet communicatief is. Aankomst niet 'warm', weinig wezenlijke interesse; ontbijt erg standaard sterke 'putjeslucht' in de kamer

    locatie, rustig, mooi gerestyled. Een upgrade gehad naar ruime familiekamer Veel ramen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    9,2
    Ik kwam hier onverwachts vanwege het annuleren van de vlucht...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers wel wat gehorigen door houten verdiepingvloeren.

    Ik kwam hier onverwachts vanwege het annuleren van de vlucht en was blij verrast door de prijskwaliteitverouting en liging ten opzichte van het centrum. Geen grote kamer maar wel comfortabel met nespressoaparaat en fles mineraalwater. Ontbijt ook prima. Met gekookt eitje.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    8,3
    Heerlijk verblijf in een wat te kleine (type club) kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Erg klein/kort bed (140x190) voor iemand van 1.97 en 1.87, maar ondanks dat goed geslapen.

    Geweldige en rustige locatie, vriendelijk en behulpzaam personeel, heerlijk ontbijt. Let op: metrostation Lancaster Gate is gesloten van 4 jan 2017 t/m juli 2017, alternatief is metrostation Queensway en bevind zich ook op slecht 5 minuten loopafstand van het hotel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    8,8
    Heerlijk hotel voor een lang weekend London.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    - Niks

    Ontbijt was prima. De kamer (104) viel zeker niet tegen qua grootte. Wij hebben in London wel eens kleiner gehad. Alles was schoon en netjes, zelfs de badkamer. Hotel locatie is top, dichtbij Hyde Park en Paddington station.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    9,6
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was ietwat aan de kleine kant. Bij een heel druk ontbijt worden een paar medewerkers erg nerveus en beginnen te rennen tijdens het bedienen.

    Goede prijs/prestatie verhouding. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    8,3
    goede lokatie. Compleet, niet uitbundig. Zeer vriendelijke ontvangst. Schoon en goede voorzieningen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    de locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    9,2
    Prachtige locatie om door Londen te trekken. Zowel wandelen, fietsen als metro is er fantastisch
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers in London zijn klein en toch kostbaar.

    Uitstekend ontbijt. Erg leuke lobby om te zitten met prachtig uitzicht.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    8,8
    Goed hotel. Schoon, voldoende ruimte (superior kamer). Beetje gehorig, maar voor ons niet storend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gehorig

    Ligging centraal Sfeervol Goed ontbijt Schoon

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,9
    Leuk kleinschalig hotel op een ideale locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verwarming werkte niet optimaal

    Leuk kleinschalig hotel op een ideale locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    7,1
    Goede locatie, kleine kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grootte van de kamer

    De ligging

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    8,8
    Prijs/kwaliteit correct!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Trappen om naar kamer te gaan.

    Personeel was uitermate vriendelijk!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Problemen met toilet níet direct opgelost

    Kamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    10
    een kleinschalig, gezellig hotelletje met heel vriendelijk personeel in het hartje van Londen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    voldeed volledig aan mijn verwachtingen

    personeel super vriendelijk, ontbijt heerlijk, kamers verzorgd en proper

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    6,7
    goed voor een nacht
    • Zakenreis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer in de kelder tapijten konden properder

    badkamer ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 maart 2017

    8,8
    zeer goed
    • Zakenreis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kleine badkamer

    Zeer goede en rustige locaztie. Vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,5
    Dat we pas een dag vantevoren te horen krijgen dat het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we pas een dag vantevoren te horen krijgen dat het dichtstbijzijnde metrostation al dicht is vanaf januari tot zeker eind juli.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 januari 2017

    9,2
    Dikke aanrader voor die prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Geen enkel minpuntje de bespeuren! Alles super prijs kwalitijd!!!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 januari 2017

    8,8
    keurig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    minpuntje is geen toiletborstel bij de wc

    mooie nette schone kamers, vriendelijk en behulpzaam personeel, goed ontbijt

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    8,3
    Prima hotel en locatie voor enkele dagen London.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitgebreid Ontbijt. Locatie.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2016

    6,3
    Carnaval
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Borg voor de kamer

    Gratis WiFi

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    7,9
    Voor een kort verblijf, prima hotel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Uiterst kleine kamers, geen plaats voor bagage; we hebben de valies onder bed kunnen schuiven.

    Zeer vriendelijk personeel en ideale ligging.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 mei 2016

    5,4
    Het ontbijt was prima geregeld , personeel van hotel was...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was superklein ( integenstelling van uw foto's van dit hotel), de badkamer week veel af van uw foto's, ook superklein , we hadden geen inloopdouche( wat u wel toont op uw foto's van dit hotel) , maar ouderwets klein bad, waar je met pijn en moeite in moest staan om te douchen en waar lange mensen zoals ik( 1.95m), niet eens onder de douche konden staan, omdat de douche stang niet hoog genoeg was geplaatst .Het toilet zat precies in klein hoekje tussen bad en de wand, waardoor je nauwelijks ruimte had .Ook de kamer op zich was super klein, het bed was nauwelijks 1.40 m breed, de kastruimte was minimaal, slechts 2 overhemden konden er hangen.Ik heb dit ook doorgegeven aan de manager , die contact met u zou opnemen, hij vond dit ook erg vervelend, en bood mij aan om de volgende keer als ik weer naar Londen ga, hun direct te bellen , dan zou hij zorgen als compensatie dat ik upgrade zou krijgen naar duurder kamer, die stuk groter is dan de standaard. Ik hou er niet van , belazerd te worden. De foto's die u op uw site zet, , zijn van duurdere kamers. We kregen standaard kamer. Niet erg, maar dan moet u ook de foto's van de standaard kamer op uw site zetten en mensen niet op het verkeerde been zetten, met foto's van veel duurdere kamers.Want dan had ik dit hotel niet genomen , in ieder geval niet voor dit geld.Ik ben in veel landen geweest en in hotels, maar deze hotelkamer was de kleinste die ik ooit heb meegemaakt.Ik hoop dat u wat doet met mijn klachten, anders is dit de laatst keer geweest dat ik iets boek via uw site

    Het ontbijt was prima geregeld , personeel van hotel was super vriendelijk, ligging van hotel idem dito

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    8,8
    Spijtig dat er surplus werd aangerekend voor cappuccino ...
    • Zakenreis
    • Stel

    Onnodig overal verwarming op hoogste stand. Vooral in Lobby. Ongezond en slecht voor milieu!

    Spijtig dat er surplus werd aangerekend voor cappuccino ,warme melk en ei!

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    We kregen niet de kamers die we geboekt hadden. Eén kamer was echt veel te klein en behoorde precies tot een familiekamer. Na klacht ingediend te hebben, kregen we voor de tweede nacht een betere kamer maar geen korting als tegemoetkoming voor de eerste nacht.

    Locatie

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    6,7
    Kamer was ruim voor Londense begrippen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het ontbijt viel tegen. Er stond al bij de eerdere beoordelingen dat het niet uitgebreid was en dat ze probeerden je extra te laten betalen voor het Engelse ontbijt, dus dat wisten we al. Maar dat de kwaliteit van het aangebodene zo zou wisselen hadden we niet verwacht. De ene dag waren de croissants gortdroog maar de chocoladebroodjes lekker, en de andere dag was het andersom. Een dag waren ze beide niet vers. Toast werd gebracht maar was geen toast te noemen, eerder opgewarmde boterham. Jam en boter moesten apart besteld worden. Er stonden twee ochtenden een paar hard gekookte eitjes. Allen met gebroken schaal en zo lang gekookt dat het eigeel groen geworden was.

    Kamer was ruim voor Londense begrippen

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    9,6
    Mooie grote kamer en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg beperkte keuze aan brood voor ontbijt. Enkel wit en een enkel ander type brood bvb. Ciabatta dat snel op was. Wel mogelijkheid om bruine toast te krijgen.

    Mooie grote kamer en badkamer. Totale stilte 's nachts, London kan rumoerig zijn.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    9,2
    Wij hadden een mooie kamer op de derde, fijn bed, heerlijke...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Net als alle andere beoordelingen: er wordt inderdaad geen eitje geserveerd en dat is nogal karig. Maar voor het overige een acceptabel ontbijt: vers fruit, 4 soorten sappen, yoghurtjes, div. muesli's, croissants, brood, ham, kaas etc. Kwaliteit niet per sé een 9,2 waard, maar de kamer en het vriendelijke personeel maakte dat goed.

    Wij hadden een mooie kamer op de derde, fijn bed, heerlijke douche, schoon, leuk design, iedere dag perfect schoongemaakt, etc.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    9,2
    Prachtig chique pand op enkele minuutjes bij de metro...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Op zondag is onze kamer niet schoongemaakt. Geen ramp, maar zou het wel netjes vinden indien dit op voorhand wordt gemeld. Onze gastheer in het restaurant leek ons na 3 ochtenden nog steeds niet te herkennen. Stak iedere dag hetzelfde standaard praatje af met dezelfde vragen. Niet onoverkomelijk, maar om met een '10' beoordeeld te worden wel belangrijk.

    Prachtig chique pand op enkele minuutjes bij de metro vandaan. Binnen enkele haltes (echt kwestie van minuten) sta je in hartje centrum. Nette wijk, waar wonen en verblijven van hoogstaand niveau is. Vriendelijke medewerkers, mooie en erg schone kamers. Van alle gemakken voorzien. Veel mensen klagen over het ontbijt. Ergens begrijp ik dat omdat een ander ontbijtmenu dan het 'standaard menu' vrij prijzig is, maar ik ben van mening dat het standaard ontbijt echt veel te bieden heeft. Yoghurt met fruit en cruesli, croissant, chocoladebroodjes, wit en bruin brood, allerlei soorten kazen en vleeswaren, vers fruit, verse sappen, toast met boter en jam etc. In dezelfde straat bevinden zich de 'Boris Bikes' echt een ideale manier om je door London te begeven. Wifi werkt erg goed.

  • Beoordeeld op: 16 mei 2015

    8,3
    Zeer comfortabele bedden en douche.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel is heel erg lawaaierig. plafonds kraken als de gasten in de kamer boven ons liepen. Was echt heel erg. Zeker als dit al start om 5 uur s ochtends! Verder maken de schoonmakers ook veel lawaai door met deuren te smijten (heel vroeg).

    Zeer comfortabele bedden en douche. Locatie is perfect. Vlakbij een metrohalte van de centrale lijn. Hotel is prachtig ingericht en is kleinschalig. Alles is netjes en schoon.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    7,9
    Mooi hotel, prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor ruim €200- per nacht vonden wij de kamer wat klein. Bed was maar 140 cm breed. Bij het ontbijt werd geprobeerd ons van de kaart te laten bestellen en dat betekent extra kosten(niet gedaan).

    Mooi hotel, prima locatie. Standaard aangeboden ontbijtbuffet is prima.

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    8,3
    Nette geriefelijk kamers met gratis wifi, versnaperingen op...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Voor typisch 'english breakfast ' werd een toeslag gevraagd...

    Nette geriefelijk kamers met gratis wifi, versnaperingen op de gang en zeer vriendelijk onthaal....!

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    8,3
    Ligging, netheid, sfeer en interieur, vriendelijke...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt basis, er moest worden bijbetaald voor extra's, kamer op begane grond

    Ligging, netheid, sfeer en interieur, vriendelijke receptioniste, behulpzaam en bekwaam

  • Beoordeeld op: 28 februari 2015

    8,8
    Rust in het hotelop een plek zo dicht bij het Centrum van...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt was ok, maar splitsing continentaal ontbijt (inclusief) en "English cooked breakfast" met apart menu leidde tot discussies en de vreemde situatie dat je geen gekookt of gebakken ei bij je ontbijt kon krijgen voor minder dan GBP 6

    Rust in het hotelop een plek zo dicht bij het Centrum van Londen

  • Beoordeeld op: 19 februari 2015

    9,6
    Erg vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijt, meerprijs voor cappucino of eitje.

    Erg vriendelijk personeel. Goede voorzieningen. Heerlijk bed en aangenaam ruime kamer. Prettige rustige wijk, dichtbij metro.

  • Beoordeeld op: 3 februari 2015

    7,5
    De locatie was uitstekend voor een citytrip.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat je voor een eitje bij je ontbijt moet bijbetalen zo'n onzin is dat. Wat kost nou een ei. Serveer dat ook gewoon bij het ontbijt.

    De locatie was uitstekend voor een citytrip. Het hotel was netjes en goed verzorgd.

  • Beoordeeld op: 15 januari 2015

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Continental ontbijt was prima, wel jammer dat in deze prijsklasse extra moet worden betaald voor Engels ontbijt

    Locatie Vriendelijk personeel Heerlijk bed Prima badkamer

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    10
    Vriendelijk personeel, mooie locatie, fijne kamer , heerlijk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    Vriendelijk personeel, mooie locatie, fijne kamer , heerlijk ontbijt... Kortom heerlijk hotel voor weekendje Londen

  • Beoordeeld op: 30 april 2016

    6,3
    Prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs versus kwaliteit matig!

    Prima ontbijt

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    9,2
    Kamers waren mooi ingericht en praktisch.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel in de ontbijtruimte was niet vriendelijk en niet zo snel

    Kamers waren mooi ingericht en praktisch. Ligging was top

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    6,7
    Grootte van de kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Grootte van de kamer

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    8,3
    een klein beetje gehorig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    een klein beetje gehorig. Geen scrambled egg's

  • Beoordeeld op: 15 januari 2016

    9,2
    Ligging en comfort waren top
    • Vakantiereis
    • Stel

    bijbetalen bij ontbijt voor eieren

    Ligging en comfort waren top

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    8,8
    Schattig boetiekhotel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niks op aan te merken

    Schattig boetiekhotel.

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    8,3
    Charme van hotel, fantastisch ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    In omgeving weinig restaurants, geluid van leidingen in de nacht

    Charme van hotel, fantastisch ontbijt

  • Beoordeeld op: 21 december 2015

    6,7
    mooie rustige buurt, dicht bij openbaar vervoer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    familiekamer; dit in kelder verdiep met enkele kleine hoge ramen die uitkeken op een muur, vasttapijt

    mooie rustige buurt, dicht bij openbaar vervoer

  • Beoordeeld op: 12 december 2015

    7,5
    erzorgt ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    storend geluid van motor of brander in de beurd van de kamer ,vooral snacht

    erzorgt ontbijt

  • Beoordeeld op: 12 december 2015

    9,6
    Heel goed en verzorgd hotel met vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Heel goed en verzorgd hotel met vriendelijk personeel. Metro is om de hoek. Prijs/kwaliteit is echt super goed Een aanrader

  • Beoordeeld op: 27 november 2015

    8,3
    Locatie en hygiene
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine bedden, waardoor voeten buiten het bed staken

    Locatie en hygiene

  • Beoordeeld op: 23 november 2015

    8,8
    Fijne schone kamer, lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen restaurant aanwezig, tips in de omgeving.

    Fijne schone kamer, lekker ontbijt. Jammer dat er een supplement toegevoegd wordt voor extra's.

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    7,1
    Ontbijt is zeer verzorgd
    • Zakenreis
    • Stel

    Zeer onpraktische kamer door de twee niveaus. Ook trap op trap af om tot in de kamer te komen.

    Ontbijt is zeer verzorgd

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    5,4
    Wifi dik in orde, kamer werd piekfijn schoongemaakt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij vonden de kamer erg klein

    Wifi dik in orde, kamer werd piekfijn schoongemaakt

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    7,9
    goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed was nogal smal

    goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    6,7
    Prachtige badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een bed van 1.40m met nauwelijks plaats om uit het bed te stappen. Doolhof van gang om kamer te bereiken.

    Prachtige badkamer.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    10
    Uitstekende prijs kwaliteitverhouding !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Uitstekende prijs kwaliteitverhouding ! Zeer gastvrij en een uitstekend ontbijt. Aanrader !

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    7,9
    Zeer vriendelijk personeel, goed ontbijt en propere kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De prijs was veel te hoog voor een relatief kleine kamer. Klein bed.

    Zeer vriendelijk personeel, goed ontbijt en propere kamer.

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    10
    Prachtige inrichting en goede espressomachine op de kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Enigszins gehorig, m.n. op de gang.

    Prachtige inrichting en goede espressomachine op de kamer.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    5,4
    Badkamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het ontbijt was vreselijk

    Badkamer

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    5,4
    De rustige ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer kleine kamers en deuren die verkeerd draaien. Weinig keuze bij ontbijt, enkel boter en jam...

    De rustige ligging.

  • Beoordeeld op: 5 juni 2015

    8,8
    Locatie is prima, ook 's om 's avonds over straat te...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bed was redelijk smal

    Locatie is prima, ook 's om 's avonds over straat te gasan. Dicht bij metro.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2015

    10
    Onze kamer was ruim en gezellig, met een mooie, grote...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Onze kamer was ruim en gezellig, met een mooie, grote badkamer. Alles was goed verzorgd en superschoon. Personeel was vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Locatie

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    9,2
    Badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt

    Badkamer

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    8,8
    Quit hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Quit hotel

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    10
    Kleinschalig en perfect ingerichte kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Kleinschalig en perfect ingerichte kamers.

  • Beoordeeld op: 26 maart 2015

    10
    Rust in het centrum en nespresso in de kamer
    • Stel

    Rust in het centrum en nespresso in de kamer

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    8,3
    Het bed en de rust
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt niet zo uitgebreid maar wel voldoende.

    Het bed en de rust

Er zijn ook 23 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Arbor Hyde Park

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: