Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Lonsdale Hotel

9-10 Bedford Place, Camden, Londen, WC1B 5JA, Verenigd Koninkrijk

#965 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2638 beoordelingen over dit hotel

5,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    4,6

  • Comfort

    4,1

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    3,9

  • Personeel

    4,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    4,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 49

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    5,0
    Perfecte locatie, erg slechte kamer en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Er lagen nog bier dopjes en een oorbel op de grond, ook lagen er verschillende schroefjes en een moer her en der op de vloer van de kamer. Het bed kraakte al verschrikkelijk bij de minste of geringste beweging en het matras was al duidelijk zichtbaar doorgelegen. We wisten voor deze prijs dat we wat ouder en versletenere inrichting konden verwachten maar de hoeveelheid kalk en vuil in de badkamer verraste ons toch erg onaangenaam.

    De locatie was ideaal

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    3,8
    London is fantastisch. Lonsdale Hotel is een ranzig hok.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden en eigen badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer (04 op de begane grond) alleen voor het oog schoon. Ruikt muf. Raam kan nauwelijks open. Vlekken op de muur. Stof in alle hoeken en gaten. Volledig versleten laminaatvloer met gaten. Krakkemikkig buro met rondom beschadigd fineer. Geen prullenbak. Badkamer op de kamer ronduit vies. Op het toilet van de badkamer kan je als volwassene niet fatsoenlijk zitten. Schimmel op alle plekken die je niet direct ziet. 2 handdoeken voor 4 dagen. Kamer is nooit tussentijds opgeruimd of een bed opgemaakt. Wij hebben niet meer dan drie woorden gewisseld met het personeel. Achter de receptie zat werklijk iedere keer als we de sleutel inleverden of ophaalde het personeel te bellen. Men keek nauwelijks op. Ik heb geen idee of we geboekt hebben inclusief ontbijt. Hierover hebben we ook geen informatie gehad bij het inchecken. Omdat alles zo tegenviel hebben we niet eens overwogen of nagevraagd of we konden ontbijten in het hotel. We hebben alle dagen buiten de hoteldeur ontbeten. Omdat het personeel geen enkel oog heeft voor de gasten en te druk is met bellen, hebben we niet eens de moeite genomen om een klacht in te dienen. Kansloos. Alles adem de sfeer van tegen zo laag mogelijke kosten, de locatie volledig uitmelken. We zijn blij dat we weer thuis zijn.

    Wat ons het meest beviel was het naar huis gaan.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    7,1
    A nice hotel.
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 6 nachten

    Ze hebben een handyman nodig. Outside it says "Handyman needed." You can say that again. Even the fixed jobs leave an amateurish impression. The building itself has enough potential to look so much better.

    Geweldig vriendelijk personeel. Perfecte locatie vlakbij de metro. Klein park om de hoek! (Russel Square). Very friendly staff. Perfectly near the metro Small park, just around the corner.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    6,3
    Acceptabel voor een zeer kort verblijf.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer - Basic
    • Verbleef 2 nachten

    Douchecel & toilet op begane grond, zeer nauw en niet echt schoon. Wat kleine investeringen door eigenaar zou verblijf een stuk comfortabeler maken.

    Prachtige wijk. Een kamer in het souterrain. Bed was goed en schoon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    8,3
    Top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden en eigen badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Centrale ligging, schoon sanitair, schone handdoeken en bedverschoning zelfs bij een verblijf van 3 nachten. Mogelijk dat het niet druk was, maar geen overlast van andere bewoners gehad.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    4,2
    Een vieze smerige bedoeling.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer - Basic
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles aan dit verblijf viel mij tegen. De service was erg slecht. Ik heb nog nooit meegemaakt dat de receptionist(e) zo asociaal doet tegen de hotelgasten. Het hotel heeft geen wifi. En de kamer was echt een smerige bedoeling.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    6,3
    Schone lakens en sanitair. Prima voor enkel slapen. Verder niet te veel verwachten voor dat geld.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden en eigen badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vaker geweest dus weet wat ik kan verwachten maar dit is geen chique hotel en heeft geen voorzieningen behalve kamers om te slapen. De prijs is hierop gebaseerd. Wil je meer (vriendelijker personeel, modernere kamer, ontbijt) dan moet je voor meer geld elders gaan zitten.

    Centraal in de stad tov mijn werklocatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    2,9
    De wijk waarin het hotel ligt is prachtig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer onvriendelijk/onbehulpzaam personeel. Vieze kamer, oud, stinkt, oa geen toiletrol, niet aan te raden om naar toe te gaan

    De wijk waarin het hotel ligt is prachtig

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    2,9
    alles aan het hot was, vies, vuil, onderkomen, oud, alles...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    alles aan het hotel

    alles aan het hot was, vies, vuil, onderkomen, oud, alles kraakt, en dat voor deze belachelijk hoge prijs, jullie moesten jullie schamen!!!!, vooral de badkamer, als je het al een badkamer mag noemen!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    2,5
    Londen is prachtig, maar bivakkeren in dit hotel is een afrader voor iedereen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    bejegening personeel was slecht en onpersoonlijk. hygiëne in het hotel, de slaapkamer en badkamer was beneden alle peil. 2 veldbedden als bed. een tv die niet werkte, diverse lampen die niet werkten.

    niets

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    3,8
    niet uitnodigend
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer - Basic
    • Verbleef 1 nacht

    De ontvangst was behoorlijk chagrijnig, de trap naar boven echt te oud en vies en de kamer had geen toilet. Daarnaast zat er plastic om het matras wat niet comfortabel ligt.

    De locatie.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    2,5
    Tijdens het boeken van deze kamer leek het alsof er een...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer - Basic
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijdens het boeken van deze kamer leek het alsof er een badkamer bij zat. Helaas was dit niet zo bij het inchecken, ik had dus een gezamenlijke wc en douche. De douche was te vies voor woorden. En als ik dit geweten had, had ik deze kamer nooit geboekt!! De site geeft een misleidend beeld over dit hotel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    4,6
    Verwacht je enige vorm van comfort of luxe dan zit je hier echt niet goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vanaf het moment van binnenkomst. Vreselijk chagrijnige werknemers bij de receptie. Niet 1, maar elke keer wanneer er een ander zat waren ze in een rot bui. Behalve dit was het hotel echt vreselijk. Oud en muf.Het stonk. Schimmel in de muren. De bedden waren vreselijk oncomfortabel en doorgezakt. En de douches... de douches lieten misschien 10 druppels water door, per minuut. Deze ervaring was echt heel slecht.

    De locatie. Er is een prachtig park in de buurt. En vanuit hier is het ook makkelijk om per metro te reizen

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    6,7
    Prima als je geen verwachtingen heby
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het douchegordijn stonk naar rook. Het tapijt op de trap en in de hal was rafelig en vies. Er lag ook een laag stof

    De kamer zag er netjes uit, 2 b3dden met schone lakens En handdoeken met zeepjes. Douche cabine was basic met een straal die alle kanten op spoot maar prima te doen. Matrassen aan de zachte kant maar zeker prima. Kussen wat hoog en wat gehorig aan de straatkant maa't met oordoppen heb je er geen last van. Wc op de gang was prima.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    7,9
    Voor het geld kan je niet zeuren. Zou weer terug gaan voor een citytrip.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wi-Fi werkte helaas een hele dag niet. Gelukkig heeft het hotel er naast open wifi ;) Het is een vervallen hotel. Maar dat zie je ook duidelijk terug in de prijs. Goedkoper dan dit kan bijna niet. Personeel is lichtelijk chagrijnig. Tassen achterlaten is op eigen risico

    De locatie is echt perfect. Bij de familie/4-persoonskamer zit je op de benedenverdieping waar je weinig last hebt van het geluid. De kamer had alles wat je nodig hebt voor een citytrip. Bed, schone badkamer, stroom en TV. 24 uurs balie. Dit hotel is overduidelijk interresant als je midden in de stad wilt zitten en daardoor niet veel in je hotel wilt zijn, maar wel de basics wilt hebben.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    4,2
    Rampzalig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene algemeen op de kamers traphal en gangen: triestig. Bloedluizen in matras die tijdens de nacht komen bloedzuigen. Personeel ging het oplossen door lakens te verversen. Uiteindelijk andere kamer gekregen. Personeel onverschillig

    Vernieuwde gezamenlijke badkamer. Propere handdoeken en lakens

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2016

    2,9
    Verblijf was zeer oncomfortable, ik ga daar nooit meer terug!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden en eigen badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super slechte kamer gehad, matched totaal niet met foto's op de site. Te warm, ijzeren bedden wat absoluut not done is en de bedden deden kraken. Vieze kamers en douche!

    Locatie was wel makkelijk te vinden

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    3,8
    Dit hotel was NIET voor herhaling vatbaar!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles: slechte/ geen ontvangst, ook erg onvriendelijk. Om 15u was onze oorspronkelijk aangewezen kamer nog steeds niet gepoetst. Een andere gekregen maar her interesseerde de receptionist duidelijk niet. Ook de badkamer was niet erg proper.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    4,2
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sanitaire voorzieningen

    Kamer was wel voldoende groot.(enige positieve) Het plastieken bad'kotje' met ingesloten wc was oud en aftands en er waren geen handdoeken of shampoo.(gelukkig was er warm water) Het was wel proper, maar stokoud. Slecht bed met rampzalige, keiharde verenmatras waarop je iedere beweging vj partner kon voelen, en taaie kussens. Lakens waren wel proper. Het raam stond open en we hebben het maar wijselijk open laten staan omdat we schrik hadden dat het anders helemaal kapot zou gaan.(het zat helemaal scheef gezakt in het raam) Aan het onthaal een indische mevrouw die daar niet echt met haar goesting er zat. Smorgens indische meneer die wel behulpzaam was om ons een plannetje van London te geven. Geen aanrader! Ik heb een bewijs van betaling moeten vragen. Positief: vlakbij het british museum

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 1 december 2016

    4,6
    Tegenvaller.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer - Basic
    • Verbleef 1 nacht

    Stinkende gang, lawaaierige vuile kamer, personeel dat nauwelijks uitleg gaf. Echt geen aanrader dus.

    Eigenlijk was er buiten de locatie niets echt goed aan dit hotel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    6,3
    ondanks de minpunten kun je voor dit hotel kiezen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eén bed kraakte en piepte. De wanden zijn erg dun, waardoor je letterlijk hoort wat de anderen zeggen.

    de prijskwaliteit verhouding is prima en we konden onze koffers achterlaten. Dat is perfect.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    4,2
    Zoek een ander hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden en eigen badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    oud hotel, weinig comfort, geen lift, douche met een heel klein straaltje water, lekkende wc. Slechte bedden. Sanitair wel redelijk schoon, maar rest niet.

    Locatie. We kregen een andere kamer toen de lekkende wc niet tijdig te verhelpen was.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    6,3
    De locatie is heel goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Mijn kamer was in de kelder en die was heel gedateerd. De weg naar de kelder via een vieze trap was niet te genieten. Het was even slikken. De tapijt is oud en vies. Het is ook heel luidruchtig s-avonds.

    De locatie is heel goed. 200 m van The British Museum. Er zijn veel lunchrooms en patisserie in de buurt waar je kunt ontbijten en lunchen. Holborn metro station is 6-7 minuten lopen van de hotel. De beddengoed en handdoeken waren schoon. Iedere dag wordt gepoetst. De personeel was erg aardig. Ik had mijn eigen badkamer!!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    3,3
    Helemaal niet goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was echt oud en zorgloos, helemaal vies met insecten en wij hadden de eerste nacht geen warm water

    Om niet te gaan

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    3,3
    zeer slecht. Het bed piepte!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden en eigen badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alles

    Niets, zeer slechte bedden waarvan 1 veldbed!!!!!!!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    2,5
    Pas op met boeken er zit hier een ader onder het gras..
    • Zakenreis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers

    Locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    2,9
    zeer slecht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    alles

    niks

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    2,9
    ,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ,

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    2,5
    Zeer slecht hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer - Basic
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer slecht hotel. Geen aanrader voor niemand.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    5,4
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Faciliteiten, hygiene, personeel.

    Locatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    3,8
    Slecht familiebedrijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was onbeschoft. Heeft van onze drank gedronken en de kamer maar half schoongemaakt.

    De stad. Aan het hotel echt niets

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    6,3
    Voor 1 nacht prima locatie voor lage prijs met schone lakens en sanitair
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Alles is oud en centrale ruimtes rommelig en vies

    Redelijk centraal en voor prijs meer dan redelijk voor de locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    3,8
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden en eigen badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Al de rest

    Ligging

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    4,6
    Vieze badkamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden en eigen badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze badkamer

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    3,8
    Camden hotel
    • Zakenreis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrijwel alles. De prijs/kwaliteit verhouding was belabberd

    De locatie

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    4,2
    De kamer is oud, gehorig, opgekruld oud tapijt, geen...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De kamer is oud, gehorig, opgekruld oud tapijt, geen lampenkappen, warm/koud water stroomt niet goed, vloer liep scheef. Er was geen ontbijt, ook geen koffie of thee. Uit vrees voor bedwantsen heb ik m'n tas, schoenen en kleding op tafel gezet.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    7,1
    De locatie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De locatie. Verder had ik wel warm stromend water en schoon bed en toilet en ik had wifi op de kamer. Kost niets vergeleken met hotels in de buurt. Dan moet een mens ook verder niet zeuren.

  • Beoordeeld op: 11 november 2015

    3,3
    Kamer rook naar vocht in de muren.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kamer rook naar vocht in de muren. Inkomhal had een vieze geur. Brandalarm in de nacht en de receptionist slaagde er niet in om dit af te zetten, gedurende 1 uur buiten op de stoep gestaan tussen 2 en 3 am.

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    2,9
    Leuke straat op loop afstand van Covent Garden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De foto van hotel en kamer bij boeken waren goed maar de werkelijkheid was teleurstellend slecht en armoedig.

    Leuke straat op loop afstand van Covent Garden.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    3,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer: - vloer was scheef. leg een fles water op de vloer en het rolt van ene kant naar de andere. zelfs wij rolden van de bed. - bed: matras was zeer slecht. we vroegen of we konden wisselen van kamer. waarop we op een zeer onbeleefde manier een njet kregen. we moesten maar eerst controleren voor we incheckten kregen we te horen. na hevige discussie en aandringen hebben we dan de volgende dag toch een andere kamer gekregen. daar viel het dan wel mee. - douche: de douche op onze verdieping was zonder slot!!

    Locatie

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    4,2
    Goede ligging, nabij British museum
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Vies, vervallen. Geen kast op de kamer, geen waterkoker. Schimmel in de badkamer, kapotte stortbak wc, geen douchegordijn

    Goede ligging, nabij British museum

  • Beoordeeld op: 20 januari 2015

    4,6
    De locatie en de buitenkant,
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wij konden de koffers niet achterlaten voor het inchecken. Het raam sluit niet goed en gaat zeer moeilijk open, Verpakkingsplastic over de matras maakt veel lawaai, De wastafel heeft twee aparte kranen voor warm en koud, maar mist een dop. Een van de lades van de kledingkast is in elkaar gestoord en ligt in de onderliggende lade. De deur kan niet goed van binnen op slot, TV werkt niet, Lamp in de gezamenlijke badkamer doet het niet, Bij klachten loop het personeel niet mee, maar zij bidden wel meteen een andere kamer aan.

    De locatie en de buitenkant, Ondanks dat het vervallen is, was het zeer schoon. De voordeur op slot in de nachturen Bij klachten loop het personeel niet mee, maar zij bidden wel meteen een andere kamer aan.

  • Beoordeeld op: 13 januari 2015

    3,8
    Wij kregen een kamer waarbij het beddengoed als een berg op...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij kregen een kamer waarbij het beddengoed als een berg op bed lag en de deur half in de deurpost hing. Alleen omdat de deur niet dicht kon kregen wij een andere kamer. Daar zagen de bedden er wel netjes uit maar de badkamer was duidelijk vuil met een hoop haren in de wastafel. Het was een goedkoop hotel maar het geld absoluut niet waard.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    4,6
    De douche mag beter meer druk op de kraan!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De douche mag beter meer druk op de kraan!!en de hygiëne

  • Beoordeeld op: 14 december 2015

    3,8
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Groep

    vies en slecht onderhouden

    De ligging

  • Beoordeeld op: 30 september 2015

    4,6
    De vriendelijke behulpzaamheid van Reddy en Anna, de 2...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De foto op Booking.com matched absoluut niet met de daadwerkelijke kamers.

    De vriendelijke behulpzaamheid van Reddy en Anna, de 2 receptionisten.

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    3,3
    Toiletten vies, kamers ouderwets, gezamenlijke badkamer vies...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Toiletten vies, kamers ouderwets, gezamenlijke badkamer vies en vuil

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    4,2
    locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    alles was oud en vies

    locatie

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    7,9
    Schoon en locatie
    • Stel

    Niets

    Schoon en locatie

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 49

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Lonsdale Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: