Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Mercure Cardiff Holland House Hotel & Spa 4-sterren

24-26 Newport Road, Cardiff, CF24 0DD, Verenigd Koninkrijk

#16 van de 48 hotels in Cardiff

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3860 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    5,4
    Ontbijt was goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Gezien de prijs van de kamer, viel het me tegen haren in mijn bed en doucheputje terug te vinden (niet mijn eigen haren aangezien ik geen lang zwart haar heb).

    Ontbijt was goed. Goede locatie.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    8,3
    Kort maar krachig.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enkele zaken op de kamer waren wel aan vernieuwing toe maar voldeden nog. Geen echte tegenvallers.

    Groot Hotel met vriendelijk personeel. Ruime kamer met goed uitzicht.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    9,6
    Altijd goede ervaringen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bed was dit keer niet zo prettig, waarschijnlijk lag dit aan de kamer want normaal heb ik prima bedden hier.

    Prettig hotel, ruime kamers. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    8,8
    Lekker luxe genieten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco werkte zeer goed, maar meteen ook erg luid, op de laagste stand. Badkamer was netjes op het eerste zicht, als je beter keek zag je wel dat de kraan wat lekte, badkamer deur was gerepareerd maar slordig gedaan. Parkeren is ook voor gasten betaald en wordt erg slecht aangegeven. Een rondje moeten rijden om het te vinden.

    Wat een lekker bed!!! Heel comfortabel, king-size, heerlijk geslapen. Kamer was ruim, zowel bad als douche in de badkamer. Alles zag er netjes uit. Drankje van het huis, dit mag ook bier of fris zijn. Airco werkte super. Zwembad was heerlijk, beetje koud voor onze kleine, jacuzzi daarentegen lekker warm. Vriendelijk personeel, goede service

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    9,2
    Gezien de chique ik ingang, had ik een chiquer kamer verwacht, maar het was voor een paar dagen goed
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Deur van badkamer was oud (verf af) en al leek de badkamer schoon zag ik wat schimmelplekken in de douche. Ontbijt was een uitgebreide warm en koude buffet - was okay (koffie slecht).

    Ruime schone ingang; vriendelijk personeel. Gratis gebruik van zwembad (verwarmd)en sauna. Paar minuten lopen naar centrum.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    8,3
    Goed
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie ruime kamer en goede badkamer. Goede geluids isolatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    9,6
    Een schoon hotel met uitstekende faciliteiten en erg...
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren niet comfortabel.

    Een schoon hotel met uitstekende faciliteiten en erg klantvriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,3
    Een heerlijk verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was erg goed

    Een mooie grote kamer met een heel goed bed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,1
    Voldeed niet aan de verwachtingen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schimmel in kamer en badkamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    5,0
    Het bed was van goeie kwaliteit goed geslapen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene spa en wellness extreem ondermaats

    Het bed was van goeie kwaliteit goed geslapen

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    8,8
    Ik heb daar 2 weken gezeten vanaf 18-03-2016 tm 03-04-2016...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Opzich hadden de kussens wel wat comfortabeler mogen zijn. Maar als dat alles is tegenover alle pluspunten dan valt dit onder de noemer azijnzeiker zijn.

    Ik heb daar 2 weken gezeten vanaf 18-03-2016 tm 03-04-2016 ik had ontbijt bij mijn kamer maar ik was vaak eerder weg dan de ontbijttijden die zij hanteren. Ik kreeg elke dag netjes alles wat ik wenste in een take-awaybag mee echt werelds het personeel was gewoonweg tot alles berreid voor de klant. Dat is echt gewoonweg top!

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    8,3
    Locatie in Cardiff.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Locatie in Cardiff.

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: