Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Malmaison Edinburgh 4-sterren

One Tower Place, Leith, Edinburgh, EH6 7BZ, Verenigd Koninkrijk

#92 van de 142 hotels in Edinburgh

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2241 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    9,2
    Goede uitval basis om Edinburgh te verkennen als je met eigen auto komt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijskwaliteit verhouding in het restaurant is niet in verhouding met wat je in de omgeving kunt krijgen.

    Mooie ruime kamer, netjes en schoon. En de dame van het Café was zeer behulpzaam en vriendelijk. Wist ook veel over cocktails. Gratis parkeerplaats voor de auto.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    9,2
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Room service. Maaltijd geserveerd zonder tafeltje. Een beetje kunst en vliegwerk kwam eraan te pas.😊

    Goed gelegen, iets buiten het stadscentrum, maar met gezellige bars en restaurants in de omgeving ( inclusief het restaurant en de bar met terras van het hotel) . Bus 22 brengt u binnen 10 minuten naar het hartje van Edinburgh. Er is gratis parking voor de hotelgasten. Wij hebben ook lekker gegeten in het restaurantvan het hotel. Perfect schots ontbijt! Mmmm!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    9,6
    Luxueus een trendy hotel !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat je voor deze prijs geen ontbijt in begrepen had.

    De kamer was fantastisch. De douchegel en de shampoo waren grappig. Het was er heerlijk rustig en toch dichtbij het centrum van Edinburgh. Super vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,5
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het extra bedrag voor het ontbijt. We hadden twee kameds die in verschillende vleugels lagen. Dat maakte het lastig om even langs te lopen.

    De kamers. Het ontbijt was goed maar kwam ovenop de kamerprijs. Dat vind ik bij deze prijzen niet kunnen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    7,1
    prettig verblijf in gezellig, comfortabel hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie toch een beetje ver uit het stadscentrum. Deze wijk was minder bruisend/hip dan we gelezen hadden. Al zaten er wel wat leuke tentjes op loopafstand.

    Service was goed, kamers waren ruim, badkamers waren prima, goeie aanbiedingen voor bar en restaurant, eten was goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    8,8
    Een historisch pand, in een modern jasje, met een vleugje humor in de kamer. Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De sales pitch, promoties verkopen bij aankomst, o.a. ontbijtpromotie vind ik niet leuk. Daarvoor kom ik niet naar een hotel of zou ik uitgebreider ontbijten. Was een kleine afknapper bij aankomst.

    Zeer vriendelijk personeel, mooie kamers en rustig gelegen. Aan de oude haven waar ook hier de geschiedenis komt kijken, in combinatie met trendy bar in de buurt voor een hapje een drank of live muziek. Ook lekker Italiaans restaurant, Engels pub, shopping mall in de buurt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    9,2
    Breakfast
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Breakfast

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    6,7
    Organisatie en flexibiliteit van het personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Organisatie en flexibiliteit van het personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    7,1
    Best leuk, maar er is nog ruimte voor verbetering
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service in het restaurant

    Locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    7,5
    Mooi hotel in Leith, Edinburgh
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Mooi modern, luxe hotel aan het water.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    7,5
    Prima hotel, geen topper.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje flauw dat wanneer je ontbijt boekt je moet bijbetalen voor gebakken eieren etc

    Verbleven in april 2017

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: