Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Marlborough House Hotel - B&B 4-sterren

321 Woodstock Road, Oxford, OX2 7NY, Verenigd Koninkrijk

#20 van de 35 hotels in Oxford

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 874 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    8,8
    En uitstekende locatie voor kort verblijf in Oxford
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de ochtend ging tweemaal het brandalarm af, niet lang maar toch niet prettig. En je ruikt in je kamer dat er beneden in de keuken een Engels ontbijt wordt klaar gemaakt.

    Bereikbaarheid en ruime kamer. Vriendelijke ontvangst. Behulpzaam. De bus naar het centrum van Oxford op korte loopafstand.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    5,8
    erg basic voor heden daagse tijd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    TV was van de PC raam was verrot eentje er waren/lagen vele zwarte haren in moderne badkamer

    ontbijt was goed, gast vrije dame aan de receptie en bereidwillig

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    8,3
    Mooie ruime kamers op enige afstand van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt werd geserveerd op de kamer, waarbij je kunt kiezen tussen 7.30 uur en 8 uur of tussen 8 uur en 8.30 uur. Je kon alleen kiezen tussen een Engels en een continentaal ontbijt, en beide hadden een beperkte sortering. Wij vonden die tijden en de keuzes niet geweldig.

    De kamers waren ruim, met een koelkast, een aanrecht met waterkoker en een eettafel. De bedden en de douches waren prima. Je kunt parkeren op het terrein bij het hotel maar dat is soms bezet en dan kun je om de hoek parkeren in de straat. Het is een half uur lopen naar het centrum van Oxford maar voor de deur stopt een bus en die kun je ook nemen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    5,0
    Er zijn absoluut betere B&B in Oxford.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie boven

    Het ontbijt was niet heerlijk, koffie en thee moet je zelf maken. Service is beperkt tot inchecken, daarna zelf uitzoeken. Parkeren is zeer beperkt, dus wordt het op straat. Geen airco! Factuur controleren.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    7,9
    Heerlijk verblijf gehad
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Naar onze mening had het continentale ontbijt wel iets beter gekund, maar de ontbijt service was heel goed.

    De grootte van de kamer was erg prettig en de bedden lagen heerlijk.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    9,6
    Prima verblijven voor een schappelijke prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We waren te laat met het bestellen van het ontbijt voor de volgende ochtend. Alsnog kregen we warme toast op de kamer geserveerd. Prima service ! Kamer was goed en luxe uitgerust.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    6,7
    Marlborough House is een standaard B&B, de volgende keer in Oxford zouden we een andere proberen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Onze verwachting adhv site en booking.com waren hoger. We hadden redelijke deal maar bleken wel bij te moeten betalen voor ontbijt (5 pond p.p. dus niet veel). Door de verwachting viel B&B beetje tegen, was standaard. Douche in bad, beetje verval is gaande. Onbijt op de kamer en zelf oploskoffie of thee zetten, is ons niet goed bevallen. Je kunt kiezen tussen 7-7:30 en 7:30-8:00. Het uit delen van de eerste ronde met vrij veel lawaai, waardoor je al wakker was. Verder was ontbijt zeker niet heel lekker of utigebreid. Onder de maat tov andere B&B's. Wij hadden daarna het nadeel dat personeel voor ons raam rookpauze ging houden. We moesten het raam dichtdoen tegen het lawaai tijdens ons ontbijt.

    Ruime kamer, maar verder standaard. WIFI ging met haperingen redelijk. Naar centrum, is lekker stukje lopen of goed te doen met de bus. Aardige mensen achter de balie, die je goed helpen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2016

    3,8
    Zeer teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    alles

    Ontbijt was matig Locatie heeft geen voorzieningen; heel simpele B&B. Geen enkele luxe Andere gasten : rampzalig: Mensen met kinderen die zich misdragen; roepen, rennen tot 's avonds laat, the works !

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,0
    Vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vloer bedekking en stoelen waren niet schoon bekers niet schoon en erg gehorig

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,5
    Best ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    goed gelegen, 2 km buiten centrum. Centrum per bus vlug bereikbaar

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    8,8
    Heel vriendelijk personeel, alles aanwezig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wifi soms wat koppig

    Heel vriendelijk personeel, alles aanwezig

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    9,6
    uitstekend
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ietwat ver van oxford centrum maar uitstekende busverbinding en vlug en goedkoop taxi

    zeer vriendelijk en altijd behulpzaam

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we weer moesten vertrekken.

    Het geserveerd ontbijt op de kamer was goed. Ook de busverbinding naar het centrum was oké.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    7,1
    Kamer voldeed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    (Te) weinig parkeerplaatsen (5) dus constant bezet. Ontbijt op de kamer wil zeggen 2 croissants die op de scrambled eggs liggen, dus slapjes en zelf te maken instant koffie. Geen stopcontacten in de badkamer voor de haardroger en scheermachine.

    Kamer voldeed. Vriendelijk en attent personeel. Goede ligging met directe busverbinding.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    8,8
    aangename ruime kamer
    • Zakenreis
    • Stel

    niets

    aangename ruime kamer

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    7,5
    Ruime kamer, keurig ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ruime kamer, keurig ontbijt

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    10
    veel privacy, comfort en uitstekend personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    veel privacy, comfort en uitstekend personeel.

  • Beoordeeld op: 27 juni 2015

    9,2
    Mooie grote kamer met keuken
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt op de kamer

    Mooie grote kamer met keuken

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    4,2
    De afstand tot restaurants
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De afstand tot restaurants Indringende geuren van zowel kuisproducten als bakgeuren in de andere kamers

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: