Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Marlin Apartments Canary Wharf 4-sterren

9-11 Byng Street,(Off Westferry Road),South Quay, Tower Hamlets, Londen, E14 8GG, Verenigd Koninkrijk

#614 van de 1.490 vakantiewoningen in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 804 beoordelingen over dit appartement

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    2,9
    Geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio Appartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was vies, schimmel op de badkamer, onbeschoft personeel en alles was oud en versleten. Plus appartement lag aan een drukke weg dus continue veel lawaai. Ik zat in appartement 2a op de begane grond.

    Dat het dicht bij de metro lag

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    10
    Voor herhaling vatbaar! :0)
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    Alles was fantastisch! Zoals geschreven was de host voor mij bepalend om volgend jaar terug te komen. Ik ben erg tevreden.

    Roger (mijn host) heeft mij bij aankomst een zeer goed gevoel gegeven. Ik kwam uit een ander verblijf, met een slechte ervaring, maar door zijn hulp is was ik dat snel vergeten. Ik kom volgend jaar weer terug puur door zijn warme ontvangst. Mocht hij dit nog lezen, dan wil ik hem nog bedanken, want bij het uitchecken zat hij er niet.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,5
    Goede accommodatie voor een bezoek aan Londen, maar maak geen gebruik vd opklapbed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitklapbare bed is ongeschikt om op te slapen. Jammer was ook dat er geen beddengoed voor was terwijl ik voor 5 had geboekt. Hebben ons 1 nacht moeten behelpen. Gelukkig volgende ochtend vriendelijker en behulpzamer personeel.

    Ruim appartement met voldoende voorzieningen. Internet kan beter.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    9,6
    Uitstekende uitvalsbasis om Londen te ontdekken in super uitgeruste appartementen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bij aankomst konden we nog niet op de kamer (waren ook vrij vroeg ter plaatse) en de toiletten aan de receptie waren buiten dienst. Dat was even vervelend. Voor de rest alles super naar wens.

    Marlin apartments is super goed gelegen om Londen te bezoeken. Vlak bij het metrostation Canary Warf Jubilee, van waaruit alle bezienswaardigheden makkelijk te bereiken zijn. Appartementen zijn ook zeer goed uitgerust met alle voorzieningen, zoals Microgolf, koelkast en vriezer, afwasmachine en zelfs een afwasmachine. Daarnaast hadden we 2 slaapkamers met elk een badkamer, living en keuken. Ook waren er twee flesjes water in de koelkast bij aankomst, wat een leuke attentie is. Is zeker geen goedkope accomodatie, maar de prijs meer dan waard.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    6,3
    Sommig personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, andere...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio Appartement
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sommig personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, andere zijn weer erg passief en geven soms informatie die niet klopt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    6,7
    Schoon en compleet uitgerust
    • Zakenreis
    • Groep
    • Studio Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie beetje slordig en niet super vriendelijk. Ligt beetje achteraf.

    Schoon en compleet uitgerust

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    8,8
    super dak terras bij mooi weer
    • Zakenreis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    super dak terras bij mooi weer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    8,3
    Prettig en comfortabel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen klachten

    Ruimte, netheid, luxe

    Verbleven in januari 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 april 2016

    8,3
    Heel goed gelegen vlakbij het grote zakencentrum (de City)...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het ontbijt dat ik kreeg aangeleverd in een zakje (er is geen restaurant, maar je kunt het wel krijgen, wordt geleverd door een cateringservice) was erg sober en drie dagen achtereen hetzelfde: twee kleine saaie croysantjes, een cupje met iets van korrels om te eten (hoe, waarbij?), een cupje met een soort yoghurt waarop ook al korreltjes zitten, een flesje vruchtensap, een theezakje en iets van (oplos)koffie. Je kunt beter een snack onderweg naar de Metro nemen, dat is lekkerder en vult beter.

    Heel goed gelegen vlakbij het grote zakencentrum (de City) en metroverbindingen. Rustig. Modern en proper appartement, helemaal prima! Men is erg klantgericht, probeert je ten dienste te zijn en een aangenaam verblijf te laten hebben.

  • Beoordeeld op: 10 december 2015

    8,8
    Mooie locatie en luxe appartement
    • Vakantiereis
    • Groep

    Concierge was niet erg vriendelijk bij het inchecken. De houder van de CC was een ander dan die geboekt had en dat accepteerden zij absoluut niet! Iets wat vrijwel overal wél geaccepteerd wordt. Gelukkig was de CC houder ook aanwezig maar anders hadden we NIET kunnen inchecken! Bij het reserveren staat dit echter nergens aangegeven...

    Mooie locatie en luxe appartement

  • Beoordeeld op: 10 december 2015

    7,1
    de rust en de ruimte
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    jammer dat er geen haardroger ter beschikking is in het appartement

    de rust en de ruimte

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    8,8
    Zeer vriendelijk personeel en veel ruimte.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Zeer vriendelijk personeel en veel ruimte. Staan klaar met een leenparaplu als t regent!! Netjes.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: