Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Megaro Hotel 4-sterren

Belgrove Street, Camden, Londen, WC1H 8AB, Verenigd Koninkrijk

#138 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1332 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 64

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    7,9
    ik vind het ontbijt redelijk duur voor wat het is / gn...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    ik vind het ontbijt redelijk duur voor wat het is / gn buffetformule - niet alles op de kaart was verkrijgbaar. Afrekening bij de check out was ook fout.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    9,2
    Aanrader en op een toplocatie, want super centraal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De service in het restaurant kan echt beter. Ik zou van mijn personeel verwachten dat ze mensen met een (glim)lach helpen. Dat was hier bepaald niet het geval.

    Goed hotel, lekker bed en een vers gemaakt ontbijt. Heb ik de kok nog mee gecomplimenteerd. Ook had ik een adapter voor mijn telefoonoplader nodig en die werd echt z.s.m. gebracht. Super.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    9,2
    Fijn hotel op perfecte locatie met metro voor de deur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer is enigszins opgepimpt, maar nog steeds een klein beetje gedateerd.

    De kamer was groot. De locatie van het hotel uitstekend gesitueerd. Bij de receptie werden hapjes aangeboden.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    7,1
    Prima, vriendelijk en professioneel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was koud tijdens ons weekend in Londen. En in onze kamer aan de straatkant was wel een behoorlijke koude tocht via de gesloten ramen. M.a.w. isolatie kam iets beter. Natuurlijk geen issue in de zomer ;-)

    Ontbijt super, personeel heel behulpzaam en vrolijk

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    7,5
    Een aangenaam, proper hotel met goede locatie en lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was te warm op de kamer: verwarming kapot? Bed was nogal smal, klein en het kraakte.

    Ontbijt was zeer lekker en het restaurant is mooi ingericht. Hygiëne is een pluspunt. Badkamer met regendouche. Extra's zoals body lotion, koffie en een waterkoker waren aanwezig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    10
    Ontbijt was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was heerlijk. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Ligging van het hotel is perfect en de inrichting mooi, netjes en praktisch met als toppunt de super fijne douche!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    10
    We hebben genoten! Super persoonlijke benadering door t personeel! Leuk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Jammer dat t appartement in een ander gebouw (wel op loopafstand) was dan de normale 2-pers kamer.

    Alles was TOP!! Maar het ontbijt verbaasde ons nog het meest in positieve zin.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    9,2
    Prima, gezellig verblijf echt genoten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was prima veel keus en erg lekker. Kamers prima en personeel heel vriendelijk en zeer servicegericht. Locatie perfect omdat je bij groot station zit, je kunt alle kanten op.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    8,8
    Het ontbijt was heel goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het bed op het appartement vonden wij wat te smal. De douche was zeer mooi maar de regendouche was niet bruikbaar mits dan de badkamer onderwater zou staan. Wel konden we dan de jets, waterval, handsproeier gebruiken maar zonder de kraan te ver open te zetten om een natte badkamer te voorkomen. De matras van het bed was prima, en die van het zetelbed was ook prima voor onze kinderen (15 en 16 jaar)

    Het ontbijt was heel goed. Het is geen buffet maar je kan van de kaart kiezen wat je graag hebt. Alles is in de prijs inbegrepen. Het appartement is zeer modern ingericht net zoals heel het hotel. Alles was voorzien in de keuken en badkamer van bestek koffiemachientje tot verzorgingsproducten enz.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    9,2
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer lag aan voorkant dus wel veel geluidsoverlast maar midden in London geen verassing

    Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam, centrale ligging en direct bij trein,metro en bus, ook goed ontbijt. Mooie kamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    5,0
    Teleurstellend
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    1)Ingang moeilijk te vinden. 2)Bij inchecken bleek mijn BC kaart niet meer te werken. Omdat ik niet genoeg contant geld bij had heb ik gevraagd om diezelfde avond nog bedrag direct over te schrijven op hun rekening en hiervan een bewijs van betaling te laten zien /mailen. Ook dit werd niet aanvaard .... Ben dan met mijn valies naar dichtstbijzijnde BC automaat gegaan maar ook daar werkte mijn kaart niet (bleek achteraf bij controle in mijn bank dat chip versleten was ..). Ik ben terug gegaan naar receptie met melding dat ik geen contant geld vast kon krijgen.. Daar stond ik dan om 24h 's nachts ... ganse dag gewerkt, reis van 3 uur (van Parijs nr London) erop zitten en géén kamer ... Het leek erop dat ik op straat zou moeten overnachten want een ander hotel op dat uur zoeken was bijna uitgesloten.. Ik stelde voor om toch nog eens de kaart te proberen en na de 5de poging ging mijn kaart ineens wel. Om 0h45 ben ik op mijn kamer mogen gaan ...3) Op kamer lag een "engelse"stekker om mijn laptop en gsm op te laden. Bleek dat deze niet werkte... Terug naar receptie voor nieuwe... ook deze bleek, als ik op mijn kamer terug was, niet te werken ...Nog maar eens naar receptie :-S ... en na 3de poging eindelijk een werkende stekker en om 01h15 in mijn bed om er dan om 06h terug uit te moeten :-S Mooi hotel met veel mogelijkheden alleen geen 4 sterren waard omwille van zeer moeilijk doen over betaling en niet werkende stekkers...

    Hotel zeer kort gelegen aan Eurostar station.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    7,9
    + ligging vlak bij Eurostar-treinstation, en de meeste...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    - slechte geluidsisolatie straatgeluiden; hoewel de kamer op de 4de verdieping zijkant lag, was het lawaai 's nachts op straat zeer hinderlijk. dit was het grootste minpunt. - trage wifi op kamer ondanks aankondiging dat dit verbeterd was; op gang wel ok. - houten vloer en meubel in badkamer door vocht aangetast; niet echt storend maar mag toch beter voor die prijsklasse - thee- en koffiezetfaciliteit aanwezig op de kamer, maar niet inbegrepen in prijs (beetje flauw toch)

    + ligging vlak bij Eurostar-treinstation, en de meeste metrolijnen + heel hartelijk en professioneel personeel + grootte van kamer en badkamer + heel fijne grote douche, extra grote en zachte badhaddoek, warme handdoekradiator + goeie haardrogen èn strijkijzer op de kamer + minibar, flesopener en glazen waren aanwezig; gratis water op de kamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    8,3
    Uitstekende ligging bij gebruik Eurostar vanuit België.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Verlichting in kamer kon beter. Ontbijt is altijd optioneel te nemen. Wordt genomen in het restaurant en hotelgasten betalen een forfait £ 12.50 voor keuze van één ontbijtgerecht + 1 warme drank + 1 fruitsap + fruitsla of yoghurt. Er is dus geen sprake van een ontbijtbuffet waarvan men neemt wat men wil. Bij vroegere aankomst kan men al op kamer tegen £; 10 per uur vroeger. Lijkt me redelijk belachelijk, als kamer toch klaar is. Anderzijds is bagage laten stockeren tot 14 uur of later, (ook bij vertrek) zonder kosten, geen probleem. Dus rare policy.

    Uitstekende ligging bij gebruik Eurostar vanuit België. Je steekt straat over en je bent er; Ondergrond station Kings Cross waar 6 metrolijnen zijn te nemen bevindt zich ook aan overkant straat. Directe omgeving buiten is vervuild wegens rondhangende daklozen. (maar die wandel je voorbij en je bent binnen). Ruime kamer en badkamer, die ondanks veel straatlawaai vrij geluidsdicht zijn. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    6,3
    Top locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is best prijzig en dan krijg je een bed van 120 breed voor 2p. Dat is wel erg klein. Daarnaast kan de schoonmaak beter.

    De locatie is super en het personeel is erg vriendelijk en wil je altijd helpen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    9,6
    Perfect voor een citytrip !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets! Echt!

    Vooral de omgang met de staf, van poetsvrouw tot management, was super leuk. Heel toegankelijk en gedienstig. Voorts waren hotel, kamer en ontbijt uitstekend. De prijs is wel hoog maar daarvoor kreeg men ook waar voor zijn geld. De buurt is hip; pubs, restaurants en shops voldoende in aantal. De ligging op 150 meter van St Pancras station en the Sub zijn ook troeven. London wordt zo heel bereikbaar.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    10
    Aangenaam verblijf in een fantastisch hotel.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De temperatuur in de slaapkamer en de ontbijtzaal was aan de lage kant. Het was vrij koud.

    Alles top! Vriendelijk personeel, grote en mooie kamer en badkamer, lekker ontbijt!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    9,2
    heel goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ramen niet zo goed geïsoleerd. je hoorde het verkeer super goed, net alsof het raam openstond.

    De kamer was heel groot. We hadden een upgrade gekregen. Prachtig uitzicht op de stad.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    10
    Prima verblijf, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    Heerlijk ontbijt , prima plek om vanuit te vertrekken. Let erop dat het handig is om vanuit NL alvast uit te zoeken wat je wilt doen en dan te reserveren. Zeker in drukke tijden.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    9,6
    Ideale locatie voor Eurostar reizigers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers aan de voorzijde hebben wat lawaai van Euston-Road, wel geen hinder geweest voor nachtrust.

    Geweldige locatie vlakbij St. Pancreas station en Kings Cross, ideaal voor wie met de Eurostar reist. Heel verzorgt ontbijt, vriendelijk personeel en ruime kamers.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 december 2016

    10
    Schitterend hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets (door de lokatie rechtover Pancras en gelegen op Euston road hoor je regelmatig lawaai van sirenes maar daar heeft het hotel geen schuld aan)

    Lokatie is excellent - ruime zeer comfortabele kamer met parketvloer - uitstekend ontbijt - supervriendelijke staff- vergeleken met andere duurdere hotels in de buurt is dit echt een aanrader

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 26 november 2016

    10
    Excellent hotel op de best uitgelezen locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Euh... Niets

    Je stapt uit de trein/Eurostar en je wandelt zo je hotel binnen. Eens terug buiten bereik je heel Londen via de underground op 2 minuten wandelafstand. Onze kamer was "deluxe" gelabeld, en we hebben ook niet geklaagd. Alles is voorhanden. Een ontbijt a la carte aan 12,50 pond en je bestelt zoveel als je kan eten. Supervriendelijk onthaal aan de receptie, waar ze je op alle vragen beantwoorden. Een hotel naar ons hart...

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    8,8
    Ideale uitvalsbasis 'in stijl' voor trip naar London en omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    - tijdelijk probleem: lift was stuk - vrij koud in de kamer (maar ik had ook zelf de verwarming wat hoger kunnen zetten, natuurlijk...) - opgepast voor straatlawaai, ik heb daar zelf geen last van, maar lichte slapers vragen beter een kamer aan de achterzijde

    - heel vriendelijk onthaal: top team! - ruime kamer - algemene inrichting: aangenaam, warm design (met veel hout) en ook de gevel is bijzonder (kleurrijk). - vlakbij St Pancras, Kings Cross, Euston, toegang tot verschillende metrolijnen, ... echt heel praktische locatie (zeker gezien wij moesten doorreizen voor een dagtrip buiten London)! - wij hadden een kamer vooraan, met zicht of de drukke verkeersas - spectaculair zicht :-) Ik wil hier opnieuw boeken bij een volgende trip.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    8,3
    Superligging!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartement was top! Superligging! Rustig en vlakbij station. En koffers kunnen op aan- en afreisdag in bewaring bij de receptie van het hotel gegeven worden.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    3,8
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Immens veel straat lawaai Prijs die we geboekt hadden was plots de prijs niet meer in het hotel Onvriendelijk personeel

    De ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,8
    Super locatie. Door de centale ligging wel wat last van geluidsoverlast van (sirenes van) de straat
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast van de straat

    Locarie is geweldig!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    8,3
    heel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de algemene sfeer en inrichting de groene wand met planten het restaurant

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    10
    Fantastisch verblijf..uitstekend ontbijt! Vriendelijk en bij de tijds personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedverlichting te weinig om te kunnen lezen..

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    9,2
    Uitstekend
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed te klein

    Locatie en het appartement

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    9,2
    warm welkom vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    warm welkom vriendelijk personeel stevig ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    8,3
    Ruime familiekamer !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 4 nachten

    Personeel restaurant kan beter, wel lekker

    Ruime familiekamer ! Prima gelegen

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    8,8
    Goed hotel met heerlijk ontbijt!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine twee persoonsbedden

    Locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 november 2016

    8,3
    Goede locatie,vriendelijk personeel en kamers in orde,wij zouden teruggaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het lawaai van de straat.

    De vriendelijkheid van personeel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    10
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk! Voor £12,50 mag je a la carte onbeperkt eten! Vers en super lekker!

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    9,2
    Mooie grote luxe kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Hele kleine minpuntjes.Het was erg warm op één van de geboekte kamers. De personen die deze kamer kregen vonden dat niet hinderlijk. Ik persoonlijk had het te warm gevonden. Een andere kamer gaf soms wat problemen met het warm/koud water. Londen is een drukke stad dus je hoort altijd wel wat. Wij hoorden 's avonds en 's nachtjes veel sirenes van politie, etc. en het lawaai van mensen op straat. Ik heb dat niet als problemen ervaren.

    Mooie grote luxe kamers. Op het moment van boeken van de drie kamers waren de prijzen gunstig. Dus voor mij een goede prijs en kwaliteitsverhouding. Wij hebben genoten van de luxe en het gemak. Het gemak was dat het station en metro (Kings Cross) tegenover het hotel ligt. Met een rechtstreekse trein duurt het ongeveer een uurtje om naar of van het vliegveld Heathrow (terminal 4) te komen. Receptie-medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook kun je gezellig een ontbijt, lunch/diner nemen bij Karpo.

  • Beoordeeld op: 30 maart 2016

    8,8
    Locatie, personeel, comfort (kamer, receptie), faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk niets, behalve dat de prijs van het ontbijt relatief erg hoog is (maar helaas in lijn met de prijzen in deze dure stad).

    Locatie, personeel, comfort (kamer, receptie), faciliteiten.

  • Beoordeeld op: 7 maart 2016

    10
    Uitstekende ligging tegenover station en de tube.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niks

    Uitstekende ligging tegenover station en de tube. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Appartement nr. 6 erg leuk ingericht en van alle gemakken voorzien en schoon! Uitstekende WiFi. Megaro is zeker een aanrader!

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    7,9
    Fijn dat je op kamer thee en koffie kan maken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen grote missers - enkel detailkritiek: Beetje meer bergruimte zou hand zijn. Onze raam ging niet open om te luchten dus volledig afhankelijk van airco.

    Fijn dat je op kamer thee en koffie kan maken. Heerlijk ontbijt (niet inbegrepen) - goede ligging voor aansluiting openbaar vervoer - goed bed.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    6,3
    Goede ruime kamer, mooie uitvalsbasis.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Weinig faciliteiten voor een 4*-hotel. Matige ontbijt en diner mogelijkheden etc. Eigenlijk alleen slaap hotelletje. Gedoe over de gereserveerde kamer, hoewel dit verholpen is. Hogere wisselkoers willen aanhouden van ca 10%. Erg onpersoonlijk.

    Goede ruime kamer, mooie uitvalsbasis. Goede sanitaire voorzieningen, zoals bad- handdoeken etc.

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    8,8
    De locatie: vlak aan het treinstation St.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Onze kamer lag aan de achterkant (rustig, zo gevraagd) maar dit impliceert wel dat je een lelijk uitzicht hebt...

    De locatie: vlak aan het treinstation St.Pancras en het metrostation Kings Cross Goede WIFI zonder paswoord

  • Beoordeeld op: 2 april 2015

    8,8
    Badkamer en de receptionisten.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Onder raam 4e etage was een plek waar fietsen konden worden meegenomen en geplaatst. Vooral 's avonds en ook 's nachts gaf dat nogal wat geluidsoverlast.

    Badkamer en de receptionisten.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    8,3
    Erg vriendelijk en professioneel personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs/kwaliteit verhouding. Espresso automaat in de kamer werkte niet.

    Erg vriendelijk en professioneel personeel. Een voorbeeld voor andere hotels!

  • Beoordeeld op: 20 januari 2015

    8,8
    Moderne kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt is niet inbegrepen en is zeer duur Beetje lawaaierig

    Moderne kamers Gratis WIFI Super locatie (recht tegenover St Pancreas) Naast de metro Comfort

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    9,2
    Zeer goede ligging indien je met de Eurostar naar Londen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zeer goede ligging indien je met de Eurostar naar Londen gaat; vlak aan Pancras Station. Perfecte uitvalsbasis voor bezoek aan de stad, alle mogelijke transport faciliteiten vlak aan het hotel.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2015

    8,8
    -ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    geen opmerkingen

    -ligging -mogelijkheid tot ontbijt/ lunch/diner in het hotelrestaurant -vriendelijk personeel -voldoende ruime kamer -badkamer prima uitgerust met regen/massagedouche

  • Beoordeeld op: 2 januari 2015

    8,3
    Heel ruim appartement, vlakbij St Pancras, alle comfort.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Erg storend geluid van een of andere motor, hetgeen de nachtrust onmogelijk maakte. Personeel was behulpzaam door andere kamer aan te bieden, maar hopelijk verhelpen ze het probleem spoedig.

    Heel ruim appartement, vlakbij St Pancras, alle comfort.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    9,2
    Prachtige kamer en zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wellicht een meer flexibele instelling in het bijbehorende restaurant

    Prachtige kamer en zeer vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    10
    Ontbijt is geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt is geweldig. Ontvangst en behulpzaamheid van het personeel is uitzonderlijk goed!

  • Beoordeeld op: 20 februari 2016

    8,8
    Ideale ligging bij stations.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ideale ligging bij stations.

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    7,9
    Fijn bed en ruime badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt niet inbegrepen, wel in de omgeving te verkrijgen voor een redelijke prijs

    Fijn bed en ruime badkamer

  • Beoordeeld op: 16 november 2015

    10
    Locatie en kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie en kamer

  • Beoordeeld op: 12 november 2015

    6,7
    locatie, vlak bij station, hip hotel, proper en verzorgd
    • Vakantiereis
    • Groep

    kleine kamers, geluid buiten van airco's zelfs in silent room

    locatie, vlak bij station, hip hotel, proper en verzorgd

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    9,6
    Het vriendelijke personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het vriendelijke personeel. Heel mooie en ruime kamer.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    9,6
    Prachtig appartement op een ideale ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets!

    Prachtig appartement op een ideale ligging

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    5,0
    Extremely expensive for what you get.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Extremely expensive for what you get. Breakfast takes a lot of time waiting. Small lobby Noisy area

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    7,9
    locatie,ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    geluidsisolatie

    locatie,ontbijt

  • Beoordeeld op: 30 april 2015

    7,5
    veel lawaai vh verkeer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    veel lawaai vh verkeer

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    7,9
    heel practische ligging !
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    kamer was heel warm , airco niet kunnen aanzetten

    heel practische ligging !

  • Beoordeeld op: 23 april 2015

    10
    breakfast only starts late
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    breakfast only starts late

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    7,1
    Locatie,
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het ontbijt, duur voor 2 eitjes en 1 snede geroosterd brood

    Locatie,

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    9,2
    Staff very attentive
    • Zakenreis
    • Stel

    Staff very attentive

  • Beoordeeld op: 16 maart 2015

    7,5
    vriendelijkheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt te duur

    vriendelijkheid van het personeel kamer

  • Beoordeeld op: 15 maart 2015

    9,2
    Very nice room.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Street noise when windows are open.

    Very nice room. Good location.

  • Beoordeeld op: 22 januari 2015

    8,3
    fijne sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel

    fijne sfeer ruime kamer direct aan internationaal treinstation

  • Beoordeeld op: 13 januari 2015

    7,1
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine kamer

    Locatie

Er zijn ook 21 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 64

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Megaro Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: