Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Merchant City Inn 3-sterren

52 Virginia Street, Glasgow Centrum, Glasgow, G1 1TY, Verenigd Koninkrijk

#65 van de 76 hotels in Glasgow

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2474 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 64

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    7,5
    Kamer was schoon, bedden waren goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het feit dat we bij aankomst te horen kregen dat we 5% moesten bijbetalen ondanks dat de accomodatie al betaald was, omdat wij de creditcard waarmee geboekt was niet konden overhandigen. Ook was vreemd dat dezelfde persoon iedere keer opnieuw geld wou zien als we iets vroegen, terwijl andere personeelsleden dit niet deden. Voelden ons door dat ene personeelslid in het zak gezet.

    Kamer was schoon, bedden waren goed. Ontbijt was Ok. Over het verblijf niets te klagen gehad

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    6,3
    Geschikt voor kort verblijf - weinig comfort
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt stelt helaas niet veel voor (geen vers brood - alles uit zakken). Verouderde kamer - zeer beperkte inrichting - geen dubbele vensters (risico op geluidoverlast)

    Goede ligging van het hotel, vriendelijk personeel en moderne badkamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    5,4
    Dit hotel kan ik niet aanraden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel onvriendelijk. Je moet de sleutels inleveren als je het hotel verlaat, bij terugkeer 's avonds (niet laat) was de receptionist 2x niet aanwezig. Geen lift en alleen een wenteltrap naar de 3e (én 4e) verdieping. Een dame die om hulp vroeg met haar koffer kreeg die niet! Ontbijt was inclusief maar waardeloos, broodjes lagen ín een plastic omhulsel ín een warmhoud apparaat, nog nooit zoiets meegemaakt.

    Goeie ligging. De kamers recent vernieuwd.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt dat inbegrepen is bij de prijs is voldoende. Voor €3,- koop je een cooked ontbijt. Maar tenzij je bonen in saus bij je ontbijt wilt, kan je die overslaan.

    Prima accomodatie, iedere dag keurig schoongemaakt. Voor deze prijs heb je geen enkele reden tot klagen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    5,4
    Zou volgende keer een ander hotel kiezen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was super klein. De badkamer was ook heel krap, mijn man is 1,88m en kon haast de douchecabine niet in. De tv werkte niet. Heel gehorig, zowel van de kamers naast ons als buiten.

    De locatie was top

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    3,8
    Ondanks het vriendelijke personeel, zou ik deze locatie niet aanraden.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een matig hotel op een drukke locatie midden in de stad. Geen aanrader als je voor je rust komt. Ga je er toch heen? Probeer dan een kamer op de begane grond te vermijden. Ik sliep op straatniveau tegenover een bar.

    Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    7,9
    Ontdekking Glasgow
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Raam ging moeizaam open. En er was gevraagd om een stille kamer, maar helaas was tegenover onze kamer een Loungebar, die op 23.00 uur open ging en om 3.00 uur sloot, dit gaf het nodige lawaai in de nacht. Daarnaast kon de douchebak de water afvoer niet aan, waardoor deze snel overliep.

    Centrale ligging bij het treinstation, eenvoudig aan te lopen. Centrum van Glasgow letterlijk om de hoek. Ontbijt was ok en de kamer was redelijk schoon (Onder het bed en in de hoeken leek iets langer niet schoongemaakt)

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    4,2
    Onprettig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht bed. Moesten met de trap naar de vierde verd. Op de vraag of we een kamer op een lager verd was resoluut nee terwijl het niet voo was. Ze boden ook geen hulp terwijl wij een ouder echtpaar zijn. Kamer muf klein

    De locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    5,4
    Prijs kwaliteit 👎🏻
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het hotel aangeeft via picto rolstoel toegangeliijk te zijn, terwijl di niet is het geval is. Ons werdt verteld dat dit picto gebruikt werd voor slechtziende of blinde 👎🏻👎🏻No go dat de ontbijtzaal in de kelder was . Er op deze etage geen toileten waren. Je een continaal ontbijt in de prijs hebt en dat je voor 3 pond bij kunt kopen als je gebakjen ei spek wordtje etc er bij wil hebben, dat vind ik schandalig wat wordt er verstaan onder continaal ontbijt? Vanaf 7:00 kun je ontbijten terwijl de gekookte eieren pas tegen half 8 klaar waren 👎🏻👎🏻. Ik vind dat als je vanaf 7 u kunt ontbijten behoort ook alles klaar te staan. De verwarming op de douche was gloeiend heet deze kon je niet stellen! Ruimte toilet was erg krap je kon je billen amper afvegen zo krap was het. Douchebak verdiend onderhoud. Prijs kwaliteit 👎🏻Tv slecht beeld

    Personeel was erg vriendelijk

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    4,2
    Geen beste start van onze vakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was bij de prijs inbegrepen, maar dit was alleen continentaal. Voor cookies breakfast moest je bijbetalen. Bed was krap, scheef, hard en nogal krakerig.

    De douche was het meest comfortabel aan de hele kamer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    7,1
    Matige verschijning voor deze prijs
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen uitzicht op de kamer, doordat er houten schotten achter het raam zitten. Veel omgevingsgeluid, ook duidelijk een bar of ander soort uitgaansgelegenheid veel lawaai vandaan te horen. Badkamer zat nog een haar in de badkuip.

    Ontbijt was erg simpel en magertjes. Personeel was erg behulpzaam. Bed sliep wel comfortabel. De locatie was om te genieten, midden in het centrum en goed bereikbaar vanaf station Glasgow Queen Street.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    8,8
    Fijne kamer op een goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij de receptie kun je een kaart krijgen zodat je in de vlakbij gelegen parkeergarage tegen een zeer gereduceerd tarief kunt parkeren. Dit was niet duidelijk genoeg omschreven bij de gegevens die staan vermeld op Booking.com en wij hadden dat helaas te laat in de gaten. Het scheelt enorm in de parkeerkosten.

    Zeer nette, moderne kamer voor deze prijs, midden in het centrum gelegen, 24 uurs receptie met vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    4,6
    Niet kunnen slapen dus eerder uitgecheckt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verschrikkelijk gehorig. Alles, maar dan ook alles is te horen.uitgaanspubliek/ gasten / autos / vrachtwagens. Kamers hebben enkelglas Ontbijt was eenvoudig maar ok. Zeer verouderde kamer En keihard matras en kussens Piepkleine douche

    Lokatie. Zeer centraal gelegen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    8,8
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    wifi werkte niet weinig aantrekkelijke ontbijtruimte

    locatie vriendelijke manager

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    6,3
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was echt slecht Niks vers

    Ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    8,8
    Bezoek aan Glasgow
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen parking. Ontbijt was wat eenvoudig

    Ligging

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    7,5
    Goede plek in de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was slecht en in een krappe, erg warme ruimte. Geen lift.

    Goede plek in de stad. Parkeergarage met korting om de hoek.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    7,5
    Prima locatie in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima locatie in het centrum.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    5,8
    Kijk- en vergelijk goed voordat je boekt!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer, ontbijt, 4 etages lopen met koffers (geen lift) en ongeïnteresseerde grondhouding van het meest personeel.

    De locatie.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    9,6
    Goed en goedkoop hotel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg vroege en korte ontbijttijden

    Goedkoop en ligging in het centrum

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    6,3
    Voldoende
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt , en hygiene van de ontbijtruimte Uitzicht van de kamer Geen lift naar 3e etage

    Ruimte van de kamer en de hygiene

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    7,5
    Gezellig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, weinig verse dingen en maar korte tijd dat ontbijten mogelijk is

    Personeel, 24uur beschikbaar en heel vriendelijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    4,6
    Het ontbijt was 1 grote ramp
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was 1 grote ramp

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    6,7
    Ontbijt kan beter
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt kan beter

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    6,7
    De trap in het torentje is leuk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was simpel, geen lift aanwezig, oud pand

    De trap in het torentje is leuk

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    7,9
    Hartje Glasgow
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn wat gehorig

    Het ontbijt is basic maar voldoende. De locatie in hartje Glasgow is prima.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    5,8
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai van buiten en slechte bedden

    De locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    5,4
    Ok voor paar nachten
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Perfect in centrum gelegen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    6,7
    Alleen de ligging is goed, heel gehorig , veel lawaai.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en veel lawaai

    Alleen de ligging is goed, heel gehorig , veel lawaai.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    7,5
    Prima hotel op goede locatie in hartje Glasgow
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Klein bed en kleine badkamer

    Locatie is perfect

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    7,1
    voldoende
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    voldoende

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,1
    Ontbijt moet echt beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt: met maar een vleessoort en een kaassoort en koude gekookte eieren

    De prijs

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    9,2
    Goede plek centrum glasgow
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi en straat tegenover had uitgaanspubliek en hoorde je. Wilde je engels ontbijt, dan moest je bijbetalen

    Ontbijt continental, maar prima en ruim

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    7,1
    De kamer was heel ruim en proper.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was aan de magere kant

    De kamer was heel ruim en proper. Goed onderhouden

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Locatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2016

    6,7
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was karig. Kamer nogal basic

    De locatie is prima. Dichtbij station en winkels en restaurants. Het straatje zelf is erg donker.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    6,7
    Zeer vriendelijk personeel,gezellige kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kleine badkamer,zeker douche. Ontbijt was sober.

    Zeer vriendelijk personeel,gezellige kamer.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    5,8
    Slecht hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was bijbetalen en het was een vuile kamer met onnoenlijk veel lawaai snachts

    De ligging was het enige toffe

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    7,1
    Basic voorzieningen op prima locatie
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Je krijgt waarvoor je betaalt. Prima centrale locatie, goed bed. Verder basic.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    7,1
    Locatie was geweldig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel geluidsoverlast van de club ertegen over ( op een zondagnacht!)

    Locatie was geweldig

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    4,2
    Nette ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Continentaal ontbijt zat geen ei en bacon bij. Daar moet je voor bijbetalen. Alsof wij dat in Europa niet eten. Verder alleen toast en slappe croissant. Bed was hard en te smal voor twee personen

    Nette ontvangst. Kamer schoon.

  • Beoordeeld op: 4 mei 2016

    6,3
    Midden in het centrum en goed schoon gehouden kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt was zeer beperkt en het personeel niet altijd even vriendelijk. Bed was oud en veren kwamen door het matras heen.

    Midden in het centrum en goed schoon gehouden kamer. Glasgow is een mooie stad met zeer vriendelijke mensen.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    7,5
    Prima locatie, sfeervolle entree en indeling!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Betaling met creditcard kostte 3% extra. Ook een Nederlandse bankpas werd daarbij als creditcard gezien. Een beetje krenterig, gegeven de prijs die je betaalt, net als het moeten bijbetalen voor een Engels in plaats van continentaal ontbijt.

    Prima locatie, sfeervolle entree en indeling! Kamer met drie bedden was geen probleem en zag er prima uit.

  • Beoordeeld op: 22 februari 2016

    7,9
    Locatie: dichtbij Central Station, George Square (centrum),...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    WiFi liever gesleuteld aub

    Locatie: dichtbij Central Station, George Square (centrum), winkelstraat Argyll Street, en St. Enoch metro ("subway") station. Buchanan bus station ongeveer 20 mins lopen.

  • Beoordeeld op: 26 december 2015

    7,1
    de ligging t.
    • Vakantiereis
    • Groep

    's nachts was er sprake van enige geluidshinder t.g.v. het er naast gelegen uitgaanscentrum en de ontbijt tijd 7-8.45 u was wat aan de korte tijd..

    de ligging t.o.v. centrum

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    6,7
    Locatie en het vriendelijke personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niet goed schoongemaakt en een hele kleine vieze badkamer, en we moesten extra betalen voor een normaal ontbijt, toast en koffie was gratis.

    Locatie en het vriendelijke personeel

  • Beoordeeld op: 26 november 2015

    5,4
    Vriendelijk personeel, geode ligging, schone kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt door de week maar tot 08.45, vroeg eruit dus. Slecht ontbijt, bijbetalen voor Schots ontbijt. Verwarming overdag uit, steenkoud in kamer (werd wel aangezet na klacht)

    Vriendelijk personeel, geode ligging, schone kamer

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2015

    6,3
    De locatie van het hotel in het centrum op 300 meter van de...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Veel te kleine douche en wasbak. Handen kun je nauwelijks wassen. Zeer gehorig. Ligt pal tegenover een club. Zeer mager ontbijt geen vleeswaren. Voor koloniaal ontbijt dien je 3 pond per ontbijt bij te betalen.

    De locatie van het hotel in het centrum op 300 meter van de bushalte waar de Luchthaven shuttle bus (lijn 500) stopt.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    5,4
    Bedden en badkamer waren goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Locatie is naast twee bars, erg veel geluidsoverlast 's nachts. Het ontbijt heeft goede koffie, maar daar is het wel mee gedaan. Extra betaling voor creditcard gebruik.

    Bedden en badkamer waren goed.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    6,7
    Ontbijt was uitstekend en de wifi werkte naar behoren.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen 3 losse bedden zoals gevraagd. Slechte/geen parkeerfaciliteiten.

    Ontbijt was uitstekend en de wifi werkte naar behoren. Locatie in stad ook uitstekend.

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    6,3
    Mooie locatie, historisch gebouw.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel wel OK, laat je echter niet verleiden door het 'ontbijt inclusief'. Dit is namelijk heel karig: geen vers maar fabrieksbrood (moet geroosterd worden, anders niet te eten), naast boter en jam maar 1 soort broodbeleg, koffie/thee, sinaasappelsap uit pak, 3 soorten ontbijtgranen en melk, yoghurtjes, wel veel vers fruit. That's it...

    Mooie locatie, historisch gebouw.

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    8,3
    Locatie was perfect, midden in het centrum
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt was noet uitgebreid, maar voor 3 pond kan je een warm Engels ontbijt krijgen

    Locatie was perfect, midden in het centrum

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    6,7
    Het hotel ligt in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het hotel ligt in het centrum. De prijs/kwaliteit verhouding is goed

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2015

    5,4
    Veel lawaaihinder, oude infrastructuur.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Veel lawaaihinder, oude infrastructuur. Ontbijt stelde niet veel voor.

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2015

    5,8
    De ligging in het centrum
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kleine kamer Eenvoudig ontbijt Opslag bij creditcard betaling

    De ligging in het centrum

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    3,3
    zeer lawaaierig.
    • Vakantiereis
    • Groep

    zeer lawaaierig. personeel zegt niks te kunnen doen tegen lawaai van gasten.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    7,5
    Locatie: dicht bij centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kosten gebruik creditcard; stond niet in de boekingsvoorwaarden Geen lift

    Locatie: dicht bij centrum Schoon

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    6,3
    Dichtbij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen fietsenstalling. Karig ontbijt.

    Dichtbij het centrum.

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    7,5
    Prima badkamer en bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was vrij matig. He F r was droog en er was weinig beleg. Als je bijv. ei wilde moest je 5 euro bij betalen.

    Prima badkamer en bed

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    7,1
    Ruime kamer en dichtbiJ het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt

    Ruime kamer en dichtbiJ het centrum

  • Beoordeeld op: 3 juli 2015

    7,9
    Ligging in het centrum, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ventilatie in de kamer: het was er erg warm en het raam kon niet open

    Ligging in het centrum, vriendelijk personeel. Glasgow is een erg leuke stad

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    7,5
    De kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen kaas of vlees bij het ontbijt.

    De kamer

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    5,0
    Ligging t.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geluidsoverlast door horeca tijdens nachten in het weekend

    Ligging t.o.v. centrum en treinstation

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    6,7
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijt Niet schoon Gehorig, tegenover een club

    Ligging

Er zijn ook 19 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 64

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: