Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Mermaid Inn 3-sterren

Mermaid Street, Rye, TN31 7EY, Verenigd Koninkrijk

#3 van de 8 hotels in Rye

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 748 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    7,1
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Minder comfort maar dat hoort bij een dergelijk historisch pand.

    Het geheel was prima in een authentiek pand. Daar horen dan ook wat minder comfortabele dingen bij zoals een heerlijke douche (nu zittend douchen in badkuip) en een horizontaal bed (nu ietwat scheef aflopend). Maar voor één nacht was het voor ons prima!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,5
    Heel goed en zullen het zeker nog eens bezoeken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergelegenheid is wat klein, je moest je auto best laten staan of je had geen plaats meer.

    Ontbijt was lekker, mooi hotel, sommige personeelsleden waren super!Jazz avond was top!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    9,2
    Genieten van een charmant historisch hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het comfort van de badkamers is minimaal. Een douche nemen is niet altijd eenvoudig. Maar wat wil je in een gebouw van meer dan 600 jaar oud?

    Het onthaal was vriendelijk. Het hotel heeft een historie van honderden jaren en je moet hiervoor openstaan en genieten van de charme van het gebouw. Dat het comfort niet hedendaags meer is, is hier een logisch gevolg van, maar daar kies je voor. Je moet hier geen ***** luxe verwachten. Het restaurant was OK, maar wij hebben er in het verleden al beter gegeten. Het ontbijt is verzorgd en vers. Goede bediening!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    6,7
    de sfeer is authentiek Engels en uniek
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het hotel is aan een opfrisbeurt toe,vooral de bar

    de sfeer is authentiek Engels en uniek is het sfeervol restaurant met antiek en zilver BUITENGEWOON EN PRACHTIG

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    7,9
    Zeer mooi hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks ventilator en open raam bleef onze kamer (nr 22) erg warm, terwijl rest vh hotel veel koeler was.

    Diner en ontbijt prima. Mermaid Inn is een erg mooi hotel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    6,7
    prijs/kwaliteit te duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer 26 waar we verbleven zit net boven de keuken en tot 's avonds laat was er storend lawaai door de unit van de dampkap

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    9,6
    De bar met authentieke wandbrede middeleeuwse open haard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen klachten.

    De bar met authentieke wandbrede middeleeuwse open haard

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    10
    Wie engeland wil leren kennen: ga er heen !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    NIETS

    Wie engeland wil leren kennen: ga er heen ! Ontbijt is meer dan fantastisch. Staff is ongelofelijk vriendelijk Britse gastvrijheid ten top

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    9,6
    Prachtig hotel in historisch stadje
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prachtig hotel, veel geschiedenis, erg mooi gedecoreerd. Rye History Walk (die begint bij het hotel en kost bijna 10 pond) is ook een aanrader.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    8,3
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    parkeren, telefonische bereikbaarheid

    alles in orde

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 juli 2015

    7,1
    Sfeer is geweldig;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij diner rond 19:00 uur is men gehaast om de tafel nog een tweede keer die avons te kunnen verkopen. Ik snap dat wel maar we zitten niet in een fastfood restaurant en willen rustig kunnen genieten. Dat hebben we dan ook gedaan. Toch is dat gepush vervelend!

    Sfeer is geweldig; je weet niet welke kamer je reserveert (da's jammer maar hij was wel leuk). Erg warm die dag waardoor snachts een ventilator aan die lawaai maakt. Borrel op terras naast parkeerplaats (....) diner uitstekend! Alles in combinatie met het plaatsje enorm van benoten.

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    8,3
    Je gaat hier eeuwen terug in de tijd
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Je gaat hier eeuwen terug in de tijd Verbleef hier al 3 keer en telkens genoten we vanhet kader ende sfeer

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    9,2
    Het oude sfeervolle gebouw
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het oude sfeervolle gebouw

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    5,4
    De stijl van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    De badkamer

    De stijl van het hotel

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: