Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over TheWesley 4-sterren

81-103 Euston Street, Camden, Londen, NW1 2EZ, Verenigd Koninkrijk

#486 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2471 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 65

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    4,2
    Eh.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Dat het tapijt enorm vuil was, ik zat ieder moment te niezen en dat de kamer kleiner was dan geadverteerd op Booking.com. We konden amper onze 2 koffers neerzetten in de kamer omdat het zo klein was.

    De locatie was het beste van het hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    5,8
    De ligging van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen foute kamers met een kinderbed en een dubbelbed. Dit was pas de 2de nacht opgelost. Airco is centraal geregeld en werd tijdens de dag afgezet. Niet prettig bij 30 gr. Personeel in de eetzaal was niet vriendelijk..

    De ligging van het hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    5,0
    Voldoende comfort maar door gebrek aan een venster wil je zo snel mogelijk weg uit de kamer.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Geen venster is de kamer; geen daglicht of natuurlijke verluchting van de kamer mogelijk. Hotel zelf is ook een beetje een labyrint. Sleutels lieten het meerdere malen per dag afweten.

    Lekker ontbijt, ruime keuze

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    5,0
    Rolling stones concert trip : wonderful. Hotel below zero.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De receptie. No service at all . Not customer friendly is the least I can say . A disaster !! Toen ik vroeg om een EUR netstekker adaptor voor mijn smartphone te laden was het antwoord : sorry none are available. Toen ik zei dat ik absoluut wide laden en dat de shaving socket ook niet werkte en ik dus absoluut moest kunnen laden omdat al mijn elektronische tickets op mijn smartphone stonden en ik dan wel een ander hotel zou zoeken , werd ik afgeblaft door de receptioniste : "are you threatening me ? " waarop ik "yes" antwoorde en zei dat ik van een 4 sterren hotel betere service verwachte en wel naar een ander hotel op zoek zou gaan . Immers zei men aan de receptie dat op zaterdag was het onmogelijk om het shaving socket te herstellen : the service people all have gone home ... Never ever again . Friendlyness/helpfullness reception below zero, unacceptable for a 4 star hotel in the city of Londen. P.S. after throrough search of my luggage I have found that I had brought my own adaptor.

    De ligging was perfect op 2 min van Euston underground.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    7,9
    Prima hotel met bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede ligging tov OV en P
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel is prima. Ligt op een goede plek vlakbij een undergroundstation met een parkeergarage. Enige minpuntje is het geluid van de underground die onder het hotel doorrijdt als je op de BG ligt.

    De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel was fantastisch! Leuk restaurant waar je direct naar binnen kunt lopen in een bardeel of het restaurantdeel (beide een andere kaart). Ontbijt was prima.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    8,3
    Zeer positieve ervaring.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mooie kamer, goed ontbijt. Een goede ligging t.o.v. trein- en metrostation. Op wandelafstand van St-Pancras Interational (aankomst Europese treinen). Mooie, zuivere kamer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    8,8
    Aangenaam verblijf met vriendelijk personeel. De badkamer vonden we de max.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was iets kleiner dan verwacht. Maar wel zeer comfortabel matras. De muren leken flinterdun maar op zich viel de overlast best mee.

    De kamer was zeer modern en proper.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    8,3
    Proper, (sommige) gerenoveerde kamers en zeer goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de tweede kamer die ik toegwezen kreeg was de matras erg versleten. Omdat het al de tweede kamer was (nadat in de eerste de safe stuk was) ben ik maar niets meer gaan zeggen.

    Vriendelijk onthaal. De safe op mijn kamer werkte niet en ik kreeg meteen een andere kamer. Op loopafstand vd Eurostar, en op 200m v 2 Underground stations! Zeer proper, grootte zoals verwacht. Bagageopslag zeer handig!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is best prijzig. 10,- voor een gewoon ontbijt. 13,- voor full English.

    Goed bed, schone kamer, nette badkamer. Als je niet in het hotel wilt eten/ ontbijten, zitten er in de straat en om de hoek zijn genoeg eetgelegenheden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    8,8
    Perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers zijn echt aan de kleine kant, maar wel goed uitgerust en netjes

    We waren er al eens vorig jaar en zijn teruggekeerd wegens de schitterende ligging en het uitstekend ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    6,7
    Het zit goed gelegen, metrohalte Euston. Maar alleen het bed lag lekker, verder zonde van het geld.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Erg duur ontbijt en veel keuze is er niet. Personeel is helemaal niet vriendelijk, kijken je chagrijnig aan. Het personeel van het ontbijt was wel vriendelijk. De kamer en badkamer waren erg klein.

    Het bed, die lag geweldig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    6,7
    Goede lokatie, vlakbij station, maar geen 4 sterren waardig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De superior room die ik had gereserveerd vond ik beneden peil, lawaaierig, vloerbedekking vol met vlekken en een uitzicht op de lelijke muur van het gebouw ernaast.

    Vriendelijke en hulpvaardige receptiemedewerkers die gezorgd hebben voor een betere kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    7,9
    - Dicht bij underground en treinstation.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Dicht bij underground en treinstation. - Niet mooi gelegen, wel gunstig. - Kamer klein maar goed te doen - Kamer schoon - koffie/thee faciliteiten - kluisje aanwezig - Ontbijt niet goedkoop, wel voldoende - Personeel erg vriendelijk en hulpvaardig

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,5
    Netjes, vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer op de begane grond. Het geluid van de 'underground' was heel goed te horen. Blijkbaar loopt er een tube direct onder het hotel.

    Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam met adviseren of het opzoeken van restaurantjes of andere attacties en dergelijke.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    6,3
    Geen 4* waardig. Foto's kloppen niet!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai buiten na wisselen kamer nog steeds hoorbaar. Badkamer had wat schimmel

    Vriendelijke personeel, we kregen een suite eerst voor ons redelijk duur betaalde kamer (239 euro, 1 nacht), maar we zaten op gelijkvloers en je kon de treinen horen passeren 's avonds toch gevraagd hoe lang die herrie zou duren. Na twee uur zou het ophouden. En dan toch maar andere kamer gekregen. Alleen geen geld terug.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 april 2017

    6,7
    Kamers waren zeer proper en badkamer was ook net!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was enkel koud ontbijt. Had je zin in een eitje met spek, was dit 5 pond meer. Niet echt wat ik verwacht van een ontbijt waar je al meer voor betaalt dan normaal.

    Kamers waren zeer proper en badkamer was ook net! Zeer vriendelijk personeel. Je bagage achterlaten na check-out is ook geen probleem en is mooi opgeborgen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    4,2
    Een lawaaierig verblijf met kamers die niet voldeden aan de kwaliteit van een 4-sterren hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De foto's op jullie en hun website kwamen absoluut niet overeen met de kamer. De kamer leek een bejaardenhuiskamer. Er was erg veel lawaai: piepende deuren, de buren die je letterlijk kon horen, debhouten krakende vloer waar een vies tapijt overheen lag.

    Dat ik toch uiteindelijk een upgrade kreeg.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    7,5
    Prijs-kwaliteits was het zeker o.k. Meer moet je van zulke hotels ook niet verwachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Uiteraard worden de kamers en het hele hotel op foto's beter voorgesteld dan het in werkelijkheid is. Het straatje waar het hotel is gelegen is wat verloederd. Niet echt iets om s' avonds te gaan wandelen.

    Het personeel was heel vriendelijk. De kamer was niet echt groot maar er was koffie en thee en iedere dag een fles water. Handdoeken werden ook dagelijks ververst. Het ontbijt was sober en voor een Engels ontbijt moest je bijbetalen, hetgeen we niet wisten. Het hotel ligt vlakbij een metro station. Het is een sober hotel maar qua inrichting hebben ze wel hun best gedaan, vermits het ook maar een klein complex is. Wij gaan er in elk geval terug.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    6,3
    Locatie, dichtbij metro en Eurostar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was te duur - slechts beperkt buffet voor £10. Douche niet goed schoongemaakt. Eerste kamer niet vermeld op booking. Geen vier sterren.

    Locatie, dichtbij metro en Eurostar.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    7,1
    Prima hotel met een uitstekende locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer was ingericht voor mensen met een mobiliteitsbeperking, waardoor de spiegel en wastafel laag hingen. De wastafel was erg klein. Bij het raam in de badkamer mocht het wel wat schoner, de rest was overigens erg schoon. Daarnaast geen koelkast aanwezig.

    Ligging was uitstekend op 1 minuut lopen van metrostation Euston, vriendelijk personeel, prima ontbijt, goed bed geen overlast.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    5,8
    Prijs - kwaliteit verhouding van dit hotel was voor ons onvoldoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was kleiner dan verwacht. Het was erg warm op de kamer. Het kantelraam op de kamer werkte niet goed. Service en behulpzaamheid van personeel viel tegen.

    We hadden een kamer die onlangs Was Gereserveerd. Dus nog helemaal fris

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,9
    Relatief verzorgd hotel, met correct personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    - mindere geluidsisolatie op de kamer ; - kleine doucheruimte, voorzien van wanden met onvoldoende waterdichtheid.

    Relatief verzorgd hotel, met correct personeel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 november 2016

    8,3
    een aanrader !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Toen we hier vorige keer logeerden hadden we een grotere kamer die ook gezelliger was

    Heel lekker ontbijt, vlakbij metro, goede bar, propere kamer, goede bedden

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,5
    Superior kamers zijn net en niet klein.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is beperkt, maar lekker

    Superior kamers zijn net en niet klein.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    7,1
    Het verblijf voldeed aan onze wensen : rustige omgeving binnen een drukke stad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Suite
    • Verbleef 4 nachten

    De bedmatrassen zijn wat minder.

    Ontbijt is ok. Airco op de kamer is een zegen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    9,6
    Ideaal voor een kort tripje, dicht bij St. Pancras treinstation.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prima ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    4,6
    Geen 4 sterren waard...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    -

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    6,7
    Dankzij het behulpzame en vriendelijke personeel was het nog net een aangenaam verblijf.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorige kamer, matig bed, de verwarming had kuren. Het ontbijt kon er nipt mee door.

    Bijzonder vriendelijk personeel. Uitstekende locatie.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    5,8
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grote van de kamer “suite” ziet er in mijn ogen anders uit!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    7,1
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Netheid waar we het breakfast hebben gegeten. De vloer in de hoeken en langs de kant was goed.

    De ligging

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    7,1
    Het was prima, maar veel te lawaaierig
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben 2 nachten heel veel lawaai gehad van muziek/feest in het restaurant

    Schone kamer badkamer en centraal

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    6,7
    Het savannah restaurant
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Relatief kleine kamers, erg zachte bedden.

    Het savannah restaurant

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    8,8
    Mooi hotel op zeer goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco was moeilijk te regelen. Geen frigo op de kamer.

    Zeer mooie hotel! Zeer goede ligging!! Zeer mooie kamers!!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    5,0
    Hele goede douche.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niet heel proper doorheen het hele hotel.

    Hele goede douche.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,9
    Ontbijt en kamer volledig volgens verwachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen sportzenders beschikbaar op de kamer

    Ontbijt en kamer volledig volgens verwachting

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,5
    Net Hotel met zeer compacte kamers en goed restaurant
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er zat een kuil in het bed, wat het conform enigsinds wegnam.

    Locatie tov Euston Station Office

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 februari 2017

    7,9
    Goedgelegen hotel met zeer vriendelijke staff
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niet overal goed werkende wifi maar er werd wel een kamer switch voorgesteld door personeel, dus dat was top!

    vriendelijkheid personeel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    7,1
    Prima voor een korte trip naar Londen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Matras zacht, lattenbodem eronder erg hard.

    Goede locatie. Schone kamers.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    6,7
    goede ligging en kamer was proper.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het bed was niet lang genoeg en matras te zacht.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    3,8
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine, gehorige kamer, matig ontbijt. Kamers toe aan renovatie. Slechte prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    9,2
    de locatie, de service en het restaurant
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    kleine kamer en wat rumoerig

    de locatie, de service en het restaurant

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    6,7
    Prima verzorgd ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorige kamers. En erg warm airco was niet regelbaar.

    Prima verzorgd ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 december 2015

    7,5
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitzicht uit het raam. Kille ontbijtruimte

    Zeer vriendelijk personeel. Verzorgde kamers. Fles cava op de kamer naar aanleiding van aankondiging honnymoon.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    6,7
    De locatie dichtbij euston station is erg handig voor het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De buurt zelf is niet echt charmant, maar dit kan je ook niet echt verwachten van een stations buurt . Het hotel zelf was in een renovatie fase en de liften deden het niet allemaal . Verder waren de kamers best ok maar wel aan de kleine kant als je met 2 verblijft .

    De locatie dichtbij euston station is erg handig voor het vervoer naar alle lijnen via underground

  • Beoordeeld op: 17 december 2015

    7,1
    Nette kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Als gevolg van een verbouwing is een lift niet beschikbaar waardoor wij trap op, trap af en langs vreselijk veel deuren onze kamer pas konden bereiken. Luchtventilatie aan de luidruchtige kant.

    Nette kamer. We hadden twee aparte bedden en daaromheen mooi de ruimte. WiFi werkt heel goed. Op steenworp afstand van Euston station.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    7,9
    locatie hotel ok, dicht bij metro Euston
    • Vakantiereis
    • Stel

    beetje ontgoocheld in de superieure kamer verbouwingen restaurant - uur ontbijt 6u30 - 9u beetje verwaarloosde straat waar hotel ligt

    locatie hotel ok, dicht bij metro Euston vriendelijk personeel goede keuken

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    9,2
    -Gerenoveerd hotel, maar doet geen afbreuk aan de netheid en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    -Gerenoveerd hotel, maar doet geen afbreuk aan de netheid en comfort -Zeer fijne kok, en team, met lekkere keuken (prima engels ontbijt.. en meer) -Vlotte receptie. -Prima volkse pub aan de andere kant van de straat :-)

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    6,3
    Locatie naast metrostation
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Klein vloeroppervlakte Bed zou te smal zijn voor 2 personen en ongeschikt voor lange mensen. zeer zacht matras

    Locatie naast metrostation Modern ingerichte, schone kamer

  • Beoordeeld op: 10 februari 2015

    6,7
    inrichting kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    inkom weinig stijl zeker voor 4 sterren hotel, tijdens verblijf bezig met verbouwingen, verfgeur, koude eetruimte die niet gezellig is en ook verbouwingen merkbaar, kamers waren achteraan met sterk/vel hoorbare machines op daken andere gebouwen in buurt, centrale verwarming deed het niet (receptie hiervan ingelicht) dus verwarmen met airco

    inrichting kamers

  • Beoordeeld op: 13 januari 2015

    5,4
    locatie (dichtbij underground en leuke pubs met locals),...
    • Vakantiereis
    • Stel

    personeel niet klantgericht (behalve de kok van het ontbijt) met weinig oog voor service, smal en kort bed, verbouwing van het hotel wat hier en daar rommelige sfeer opleverde

    locatie (dichtbij underground en leuke pubs met locals), ontbijt met vriendelijke kok die graag een lekker ontbijt vers voor je maakt, fijne douche

  • Beoordeeld op: 2 januari 2015

    7,9
    Uitgebreid ontbijt met zeer vriendelijke kok Roberto die...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitgebreid ontbijt met zeer vriendelijke kok Roberto die verse pannenkoeken, wafels en eiergerechten bereidt. Goede prijs-kwaliteit verhouding: de kamer is comfortabel en ruim voor deze prijs in Londen. Drie metrostations van verschillende lijnen op minder dan 5 minuten loopafstand (Euston, Euston Square en Warren street).

  • Beoordeeld op: 1 januari 2015

    6,7
    Dicht bij de metro, stille straat,
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onze kamer was aan de kleine kant. De badkamer was voor rolstoelpatienten ingericht, moeilijk te gebruiken zo'n lage lavabo en lage-te kleine spiegel. Wifi werkte bijna niet. Te zwak signaal. Renovatiewerken stoorden enorm in de ontbijtzaal.

    Dicht bij de metro, stille straat, Goed bed.

  • Beoordeeld op: 20 mei 2016

    7,1
    Stille kamers.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kleine kamer (m2) in het licht van de hoge prijs

    Stille kamers. Weinig last van de buren

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    8,3
    Gunstig locatie en schoon!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Gunstig locatie en schoon!

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    7,5
    Prima locatie, keurig hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen bar aanwezig en het restaurant werd verbouwd.

    Prima locatie, keurig hotel.

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    9,2
    Wat kleine kamers maar te doen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wat kleine kamers maar te doen.

  • Beoordeeld op: 25 december 2015

    5,4
    We kregen een mindervalidenkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We kregen een mindervalidenkamer. Lawaaihinder, toestellen zoals lift, espressomachines,... defect. Afval en vuil door bouwwerken. Pover ontbijt.

  • Beoordeeld op: 6 december 2015

    7,9
    hygiëne
    • Vakantiereis
    • Stel

    hygiëne

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    6,7
    Vriendelijk personeel
    • Stel

    Fotos van de kamers op website geven een beterbeeld dan de weekelijkheid

    Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    8,8
    Ligging t.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ligging t.o.v. metro, en vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    5,8
    locatie en algeheel comfort
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt. Typisch engels weinig anders dan warme vette happen. Brood dat alleen geschikt om te roosteren.

    locatie en algeheel comfort

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    7,5
    Prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wij zaten aan de achterzijde van het gebouw. Geen uitzicht en veel herrie van airco's. Het was heel warm op de kamer.

    Prima ontbijt.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    7,9
    Perfecte rustige ligging in goede wijk met St Pancras op...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Full English breakfast, minimaal continental.

    Perfecte rustige ligging in goede wijk met St Pancras op loopafstand.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2015

    6,3
    de locotie was maar 15 minuten van het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    de locotie was maar 15 minuten van het centrum

  • Beoordeeld op: 22 januari 2015

    9,2
    Ligging, bed, vriendelijkheid personeel, ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    niets

    Ligging, bed, vriendelijkheid personeel, ontbijt.

Er zijn ook 19 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 65

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van TheWesley

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: