Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hallmark Hotel Derby Midland 4-sterren

Midland Road, Derby, DE1 2SQ, Verenigd Koninkrijk

#16 van de 23 hotels in Derby

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1275 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    5,0
    Geen vier sterren waard, er zijn betere in Derby
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Toen we aankwamen, zeiden ze bij de receptie dat we geen kamer hadden gereserveerd! En dat dat zou komen omdat het systeem plat lag, dus dat het niet door was gekomen. Toen ik de bevestiging van booking liet zien, bleken we toch terecht te kunnen. Dat vond ik vreemd. Het hotel ziet er beneden redelijk uit, maar de kamers zijn erg verouderd, vlekken in het tapijt. Raam kon maar klein stukje open en we zaten boven een plat dak en aan de weg. Viel erg tegen voor wat we ervoor betaald hadden. Zeker geen vier sterren hotel!

    Je kon er makkelijk parkeren.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    7,1
    Heerlijk rustig hotel, diverse restaurants in de buurt en...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer, dat er scholieren als personeel in het weekend worden ingezet. Het ontbijt is met 8.00 in het weekend veel te laat, waardoor er zo'n twintig man voor de deur stonden te wachten voor het ontbijt.

    Heerlijk rustig hotel, diverse restaurants in de buurt en tegenover het station.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    10
    ant
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Grote kamer en badkamer met een goed bed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    6,3
    Tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor een overnachting die €190kost (wij boekten met hoge korting) was de kamer verouderd en klein.

    Het ontbijt was uitgebreid en lekker.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    6,3
    Noodzakelijk
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was erg beperkt. Geen fruit, alleen eieren, bacon een een geringe keuze uit yoghurt en cereals.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    6,7
    kamers mogen eens opgefrist worden.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt duur voor wat het was.

    kamers mogen eens opgefrist worden.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    8,8
    Lekkere bedden / vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfect gelegen. Lekkere bedden en vriendelijk / behulpzaam personeel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    6,3
    Geen airco
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    3,8
    lobby en bar waren wel goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    eerste kamer was oud en vies - ze hadden mij geboekte kamer weggeven (de ene zoals op de fotos stonden bij jullie site??) zwarte kever kwam vliegend uit het gordijn toen ik aan het bellen was met de receptie om te vragen over het internet (deze kamer was zo ver weg dat die internet niet bereikbaar was !!!) hotel was vol, ben verhuisd naar een kleine een persoons hok, geen airco! ik zal er niet meer bij jullie boeken, alle hotels zijn tweede rang!

    lobby en bar waren wel goed

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    7,9
    Gunstige ligging, ruime kamers, goed ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De wifi verbinding viel met grote regelmaat uit.

    Gunstige ligging, ruime kamers, goed ontbijt

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: