Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over My Bloomsbury 4-sterren

11-13 Bayley Street, Bedford Square, Camden, Londen, WC1B 3HD, Verenigd Koninkrijk

#472 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1945 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 57

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    8,3
    Perfecte locatie. Prijs/Kwaliteit de moeite waard!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We hebben een kamer gekregen waar er een hele nacht een ratelend geluid te horen was... Ik vermoed van de airco (hoewel die niet op stond). Gelukkig ben ik niet zo'n moeilijke slaper en had ik er persoonlijk weinig last van. Maar ik kan me inbeelden dat het lastig in slaap vallen is als het daarvoor voor jou stil moet zijn.

    De perfecte locatie om te verblijven om Londen te verkennen. Het hotel ligt in Soho, heel centraal. Alle bezienswaardigheden zijn snel bereikbaar. De metro ligt op slechts 2 minuutjes wandelen. Naast het hotel kan je 's morgen een coffee to go nemen en een lekkere ontbijtkoek, of je er gezellig neerzetten op het terras.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    8,8
    Goede locatie, super vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Twee keer brandalarm en op één avond enkel snikheet water uit de kranen. Niet koud te krijgen. Dag nadien was probleem opgelost.

    Goede locatie, super vriendelijk personeel!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    10
    Ideale, aangename verblijfplaats in de drukke stad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein schimmelprobleem in bad.

    Heerlijk bed, mooie kamer! Meest vriendelijke en behulpzame staff ooit! Hotel is super goed gelegen en het is er aangenaam vertoeven.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    5,0
    Simpel hotel, beetje houtje touwtje, koude en tochtige ontbijt ruimte. Prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Communicatie met personeel was beneden niveau. Een van onze reisgenoten zit in een rolstoel. Van te voren gecheckt per telefoon of het hotel toegankelijk is voor rolstoelen, dit zou het geval zijn. Echter in geen enkele kamer kon de rolstoel door de kamerdeur. Het lijkt me beter om op de site te vermelden dat het hotel niet rolstoel toegankelijk is. Ontbijt was niet bijzonder, geen lekkere koffie, voor een stevig Engels ontbijt beter even verderop kijken. Eenvoudige kamers met ietwat gedateerde badkamer. Locatie is prima, metro op max 5 min lopen.

    De locatie is prima

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    8,8
    Geslaagd weekendje weg!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Leuk hotel op een centrale locatie. Eigenlijk alles lopend bezocht. De bedden waren goed en de kamer was voor Londense begrippen ruim. Gelukkig niet zo warm als in de meeste hotels. Het ontbijt was heerlijk en betaalbaar! Alles vers van Gail's Kitchen. Op vrijdagavond pop-up restaurant met kleine italiaanse gerechtjes.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    5,4
    Locatie is goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer is erg klein, er past precies een bed in. Geen normale kast aanwezig. 2 persoonsbed is een twijfelaar dus geen 2 persoonsbed!!!

    Locatie is goed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    8,8
    Centraal gelegen, gezellig hotel. Ideaal als uitvalsbasis om Londen te verkennen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer had iets groter mogen zijn maar ik vermoed dat dit voor Londen en kwaliteit/prijs prima was. Dat zal ik leren als ik de volgende keer een ander hotel zou kiezen maar de kans is groot dat ik terug ga naar My Bloomsburry.

    Centraal gelegen in een aangename buurt met leuke restaurants. Je bent snel bij verschillende metro-stations. Voor herhaling vatbaar. Verder is het een gezellig hotel met vriendelijk en hulpvaardig personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    7,9
    Fijn hotel op een goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het douchegordijn stonk een beetje en was mijns inziens aan een wasbeurt of vervanging toe.

    De bedden lagen erg lekker en de locatie was heel goed! Het was 5 minuten lopen naar SoHo.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    8,3
    Toplocatie en vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het ontbijt konden we enkel kiezen tussen 2 menu's en niet à la carte dus elke dag hetzelfde eten was iets minder. Je kiest dus beter voor het hotel zonder ontbijt inbegrepen

    De locatie!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    6,7
    Locatie !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was minder modern dan de foto's op de site lieten uitschijnen. Het raam in de kamer kon niet open, dus konden we geen frisse lucht binnen laten s ochtends en na het douchen. En het water uit de douche werd op momenten afwisselend warm en koud

    Locatie !!!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    5,8
    De locatie
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kleine kamer. Het ontbijt was elke ochtend een chaos. Zeer beperkt aanbod, geen buffetvorm maar op een dienblad werd je gehele ontbijt gebracht.

    De locatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    7,1
    Netjes maar er zijn betere hotels voor dit geld
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer voldeed niet aan de verwachtingen weergegeven zoals op de foto's. Ik vond de kamer koud, vooral de badkamer! Het ontbijt was voor ons een tegenvaller: we hebben erg lang moeten wachten, geen ontbijbuffet, je mocht zelf iets kiezen, maar wat je dan kreeg was erg weinig voor de prijs die je hiervoor betaalde. De volgende ochtend zijn we ergens anders gaan ontbijten, wat dan top was.

    De ligging is super, personeel is erg vriendelijk en behulpzaam!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    7,9
    citytrip londen 3 nachten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De 2 kamers die wij hadden waren echt piepklein, ik had bijna geen ruimte langs mijn bed en had geen nachtlampje. Bijzonder weinig kastruimte en bijna geen stopcontacten voor het opladen van een gsm, of een haardroger. met een iets grotere kamer had ik de prijs-kwaliteit en comfort hoger gescoord.

    Het personeel, de hygiëne en de ligging waren perfect. Het ontbijt vonden we allen heel lekker, klein fruitslaatje, yoghurt met granen, brood met kaas en ham, fris gekruide witte kaas, confituur, fruitsap en cappuccino. Echt voldoende. (de Americano koffie was flets)

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    7,9
    Behaaglijke plek in centrum van londen1
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast van airco-systeem aan de achterkant van het hotel hierdoor elke ochtend om 5:30 wakker

    Vriendelijk en behulpzaam personeel Conformtabele kamers

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    7,5
    Personeel uitermate vriendelijk en gedienstig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een Superior Tweepersoonskamer geboekt, bij aankomst werd medegedeeld dat deze kamers overbooked waren, waardoor wij een goedkopere kleinere kamer kregen. We kregen daardoor wel een refund, maar de kamer was echt wel heel klein...

    Personeel uitermate vriendelijk en gedienstig. Ontbijtmogelijkheden vonden wij erg goed: geen buffet maar je kon bestellen hoeveel (of hoe weinig ) je wilde. Vooral als je, in de morgen, niet zo'n grote eter bent is dit een betere optie.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    4,2
    Teleurstellend!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer viel erg tegen, met name het twee persoonsbed was veeeeeeeeeel te klein! Het was een twijfelaar, te groot voor 1 iemand en zeker te klein voor 2. Zeer gehorig, de buren waren letterlijk te verstaan! Slechte service, geen oplossing dus niet tevreden.

    locatie was oke

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,9
    heerlijk voor een korte stop, perfecte locatie en zeer aardig personeel, behulpzaam
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie, aardig personeel, prima kamer, heerlijke eetgelegenheid / bakkertje erbij

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    8,3
    Locatie en rustige kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tapijt in kamer was een beetje oud

    Locatie en rustige kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    8,8
    Kamers waren goed maar klein.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers waren goed maar klein. Voor het ontbijt prefereren wij eigenlijk een ontbijtbuffet.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    6,3
    Gehorige kamer, ik kon de buurman horen snurken
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorige kamer, ik kon de buurman horen snurken

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    6,3
    Netjes maar sober.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Dat er geen warm water was waardoor wij niet konden douchen en wij genoodzaakt waren naar een ander hotel te verhuizen.

    De ligging.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    8,8
    Geweldige locatie, fijn ontbijt, vriendelijk personeel,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige locatie, fijn ontbijt, vriendelijk personeel, kleine kamer maar bed was fjn,ik zou er weer heen gaan

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    5,8
    Niks bijzonder
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks de aanbevolen 'upgrade' leek de kamer niks op foto's op de site. Kale muren- bed- kast-bureautje.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    6,3
    Slechte kwaliteit van verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Slecht kwaliteit van de ramen

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    6,3
    prettige service
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kleine kamers, je kan jezelf net keren

    prettige service

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    5,4
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer klein, koud bij binnenkomst. Douche in klein bad. Schimmel in hoeken badtegels. Prijs/ kwaliteit in algemeen.

    Locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    7,9
    Prima hotel, goed geslapen, fijne douche
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed mocht wat groter

    Locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    9,6
    Top tijd gehad, fijne bedden en goede ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top tijd gehad, fijne bedden en goede ligging

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,5
    De ligging is uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De ramen kunnen niet verhinderen dat er veel straatlawaai is en het ontbijt was een domper.

    De ligging is uitstekend

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    10
    Genieten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk behulpzaam personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    7,9
    Lokatie prima,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lokatie prima,

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    8,3
    Prima en comfortabel hotel voor weekendje
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Superlocatir en prima prijs/kwaliteit

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,9
    Perfecte locatie, en comfortabele kamer en bedden maar wel gehorig, en uitzicht op blinde muur.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Lawaai van boven in het hotel. Geen uitzicht.

    Locatie, comfort van bedden

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,8
    Leuk hotel. Goede ligging!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verlichting aan spiegels niet ideaal.

    Heel lekkere Verjaardagstaart + persoonlijk geschreven kaartje. Echt een leuke verrassing

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,9
    Propere kamers, verzorgd
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toilet spoelde niet (goed) door, geur uit douche wanneer je douchete.

    Propere kamers, verzorgd

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    6,7
    locatie was heel prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamers waren vreselijk klein, foto geeft hier geen goed beeld van. Badkamer was prima, en bed was ook fijn.

    locatie was heel prima

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    6,7
    locatie en ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer met veel geluidsoverlast

    locatie en ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,9
    Grootte van kamer
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grootte van kamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,9
    Goede lokatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het ontbijt was het heel druk en het duurde erg lang.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 februari 2017

    6,3
    Verouderde kleine 1 pers kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde kleine 1 pers kamer

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    8,8
    Prima hotel op een goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel op een goede locatie. Superior tweepersoonskamer zijn ruim, wel enigszins gehorig.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    6,7
    prijs ontbijt veel te duur voor wat je krijgt
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    prijs ontbijt veel te duur voor wat je krijgt

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    4,6
    Het enige dat me beviel was de locatie, daar is niets mis...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De prijs kwaliteit verhouding is ver te zoeken. Mijn toilet deed het niet. De oplossing volgens het personeel: gewoon een paar keer blijven proberen... maar daar betaal ik toch geen 200 euro per nacht voor? Schandalig! Ik kon ook de hele nacht meegenieten van mijn buren... En dan het ontbijt...15 euro: twee sneetjes brood met ei en spek.... schandalig!!

    Het enige dat me beviel was de locatie, daar is niets mis mee.

  • Beoordeeld op: 14 maart 2016

    5,8
    de locatie is erg goed en ook de mogelijkheid om te sporten...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    de kwaliteit van de kamer viel tegen, erg klein en kil en continu krakende vloeren wanneer mensen op de verdieping boven rondliepen.

    de locatie is erg goed en ook de mogelijkheid om te sporten bij YMCA is een goede faciliteit

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    8,8
    Vriendelijk personeel, schone kamers met goede bedden en de...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Heeft geen betrekking op het hotel, maar wat jammer is dat het dichtst bij zijnde tubestation tijdelijk gesloten is (Tottenham Court Road)

    Vriendelijk personeel, schone kamers met goede bedden en de rustige ligging ondanks dat winkels en restaurants op loopafstand zijn

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    4,6
    Matig verblijf hier.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Matig verblijf hier. Personeel doet afstandelijk. Stevig moeten betalen voor ontbijt, maar geen ontbijt gekregen wegens renovatie werken in de ontbijtzaal.

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    4,2
    de locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    s'avonds laat wisten ze niet dat wij nog een kamer hadden geboekt! was het een of ander niet goed doorgegeven door booking.com terwijl ik wel de uitdraai in handen had. dit begon al bij aankomst in de ochtend en zpu opgelost worden. de dame was behulpzaam maar het resultaat was er niet na.

    de locatie

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    3,3
    De locatie, prima nabij winkelstraten en metrostation
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kwaliteit hotel. Smoezelige accommodatie. Men tracht (tegen zeer hoge provisies, die worden verzwegen) producten als taxi en entreebewijzen te slijten. De eerste vraag die gesteld wordt bij binnenkomst is of je een duurdere kamer wilt accepteren (uiteraard tegen meerprijs), tekenend voor de rest van het verblijf.

    De locatie, prima nabij winkelstraten en metrostation

  • Beoordeeld op: 21 maart 2015

    8,3
    Toen wa arriveerden in het hotel vroeg een personeelslid van...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Toen wa arriveerden in het hotel vroeg een personeelslid van de balie waarom we naar londen kwamen, het Was voor mijn zijn verjaardag te vieren en een citytrip te doen en 5 min later na het inchecken kwam er personeel van de balie een verjaardagsliedje zingen aan ons kamer en kregen we een taartje met kaarsje erop. Super goede ervaring in dit hotel, volgende keer komen we zeker terug naar dit hotel als we naar londen komen!

  • Beoordeeld op: 14 april 2016

    7,5
    Locatie was top!
    • Zakenreis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kleine kamertjes, kleine bedden (voor 2 volwassenen echt te smal)..

    Locatie was top! Vriendelijk personeel en heerlijk ontbijten!

  • Beoordeeld op: 24 januari 2016

    6,3
    Netheid.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Matige service aan het onthaal. Zeer duur ontbijt.

    Netheid.

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    6,3
    Veel kleinere en minder mooie kamer dan op de foto's.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Veel kleinere en minder mooie kamer dan op de foto's. Erg duur ontbijt voor wat je krijgt.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    9,2
    Goede locatie en een heel fijn bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Goede locatie en een heel fijn bed

  • Beoordeeld op: 12 november 2015

    7,5
    Rustige kamer met heel goed bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Rustige kamer met heel goed bed

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    10
    Kamer en personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kamer en personeel

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    7,9
    de sfeer van het hotel, goede service en top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    de sfeer van het hotel, goede service en top locatie

  • Beoordeeld op: 16 maart 2015

    7,9
    Ligging, comfort, personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    prijs

    Ligging, comfort, personeel

Er zijn ook 26 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 57

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van My Bloomsbury

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: