Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Wishing Well 3-sterren

Oakney Wood Drive, Selby, YO8 8LZ, Verenigd Koninkrijk

#8 van de 11 hotels in Selby

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 931 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    6,7
    De bedden waren goed en het personeel zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hygiëne in het restaurant was slecht, de klodders ketchup zaten nog aan de zoutvaatjes van de avond ervoor en de roosters van de airco in het plafonds hebben nog nooit een schoonmaakbeurt gehad.

    De bedden waren goed en het personeel zeer vriendelijk. In het restaurant, wat in het weekend druk bezocht wordt m.n. door gezinnen en gebruikt wordt voor kinderpartijtjes, is een apart gedeelte voor volwassenen zonder kinderen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    5,8
    De ligging en het ontbijt
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    de vuile glazen bij het ontbijt

    De ligging en het ontbijt

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 mei 2016

    4,2
    Naast de slechte WIFI, ook problemen met TV.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Naast de slechte WIFI, ook problemen met TV. Hol bed ( absoluut niet goed voor ruglijder), rumoerig door slechte isolatie en vooral 's nachts rond 04:00 u gewekt door zeer dronken man die plotseling in mijn kamer stond. Verschrikkelijk. De toegangskaart voor zijn kamer naast me werkte dus blijkbaar ook voor mijn kamer. Niet voor herhaling vatbaar.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2015

    6,7
    kamer is okay!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    zakelijk heb je wifi nodig als je uit het buitenland, maar wanneer je iedere keer opnieuw moet inloggen wanneer je je I pad afsluit en opnieuw wil opstarten is dit heel lastig. wanneer dit niet beter wordt zal ik ook niet meer naar dit hotel gaan.

    kamer is okay!

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    7,9
    Ontbijt
    • Zakenreis
    • Groep

    Ontbijt

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    7,9
    goede accomodatie voor kinderen: binnen -en buitenspeelplein
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    goede accomodatie voor kinderen: binnen -en buitenspeelplein

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    6,3
    niks
    • Zakenreis
    • Stel

    WIFI, bed, ligging,ontbijt,

    niks

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: