Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Northumberland Hotel 3-sterren

31-33 Craigmillar Park,, Newington, Edinburgh, EH16 5PE, Verenigd Koninkrijk

#136 van de 138 hotels in Edinburgh

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 853 beoordelingen over dit hotel

6,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,4

  • Comfort

    6,4

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    6,1

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Gratis WiFi

    5

  • Betaald WiFi

    4,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    5,0
    Gemakkelijk bereikbaar standaard kaal hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel erg standaard, kale kamer, mager ontbijt dat niet inbegrepen was.

    Locatie en parking is goed, net buiten centrum maar met bus voor de deur en op 40 min loop afstand, dus nog te doen als je even wilt wandelen. Avonds terug met taxi ongeveer £10, dus ook te doen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    6,7
    De parkeerplaats achter het hotel is ideaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche is matig Het ontbijt geeft weinig variatie, alleen verpakte niet vergaanbaar beleg, geen kaas ,vleeswaren alleen kuipjes boter en jam!

    De parkeerplaats achter het hotel is ideaal

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    5,8
    Goede locatie, geen top hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het voelde meer als een hostel dan een hotel. Het voelde niet heel schoon; kapotte lampjes, gaten in het dekbedovertrek en haren op het douchepaneel. De kussens zijn vreselijk. De ochtend van vertrek wilden we 's ochtends douchen maar er kwam geen warm water uit de kraan. Een uur later nog steeds niet. Dit gemeld bij uitchecken, de dame zei dat het kwam omdat iedereen tegelijk ging douchen. Het is een hotel, daar moet je op voorbereid zijn en een andere ketel aanschaffen. Ieder hotel heeft 's ochtends douchende gasten

    Voor het hotel zit een bushalte en op 5 minuten lopen zit een winkelcentrum met supermarkt. We hadden geen ontbijt geboekt, dus ideaal dat de supermarkt vlakbij is. 4 croissantjes en 2 jus d'orange en je hebt een ontbijt voor 3 pond. Met de bus waren we in 10 minuten in het centrum!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    3,8
    We had to wait long before we could check in.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    We had to wait long before we could check in. The room was " cleaned" bur NOT clean after all . The bathroom was old, and Ik have to write this in dutch.... Slecht afgewerkt. Houten geverfde planken als afwerking. Hele grove kit-randen die niet goed schoon te maken zijn en dus ook heel vies waren. Een hele vieze deur met overal zwarte vingers en op de muur klevende haren. Een ranzige douchebak waar uit de douche maar een beetje water kwam. Overal veel stof op de kamer en vieze plinten en kasten. About the English Breakfast, which we ordered and paid the day before, we were not on the list and it took more than 30 minutes to get it. It was really lousie breakfast ..... We didn't complain directly at the hoteldesk so we can't ask a part of our money back But serieusly......you have to reconsider if you will sell this hotel through your site booking.com Our further nights in hotels in Scotland, most of all at the same price, were good and wurth the price we paid.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    6,7
    Vlakbij het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Luxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles oud

    Vlakbij het centrum

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,5
    Ruime kamer voor weinig geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg licht in de kamer.

    Ruime kamer voor weinig geld

    Verbleven in april 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    3,8
    Douche met alleen koud water
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Douche met alleen koud water Toilet spoelt niet door Zeer onvriendelijke ontvangst ondanks dat ik extra betaalde voor late arrival Vergeten full breakfast uit te serveren

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    5,4
    sanitair
    • Vakantiereis
    • Groep

    sanitair ontbijt

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    5,0
    Prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Muren waren van karton en men hoort alles. Prijs deal ok met booking.com maar als je de volle pot moet betalen is het echt zijn geld niet waard.

    Prijs

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    5,0
    De kamer was goed, parkeer plaats voor auto en locatie.
    • Stel

    Ontvangst erg onvriendelijk Hygiene / comfort badkamer

    De kamer was goed, parkeer plaats voor auto en locatie.

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    6,7
    Goede bereikbaarheid van het centrum met open baar vervoer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gehorige kamers als mensen op de gang spreken

    Goede bereikbaarheid van het centrum met open baar vervoer

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: