Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Novotel Newcastle Airport 3-sterren

Ponteland Rd, Kenton, Newcastle upon Tyne, NE3 3HZ, Verenigd Koninkrijk

#38 van de 60 hotels in Newcastle upon Tyne

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2488 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    10
    We hebben 5 dagen met plezier in dit hotel doorgebracht.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel tegen..uitstekende service

    Het feit dat er een separaat toilet is, geluids arme kamer, kleine goed geventileerde fitnessruimte en goed ontbijt zijn, maakt dat wij eind van het jaar weer terug komen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    7,1
    Voor een nachtje oke
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hygiëne, badkamer was niet schoon, er was een handdoekpakket voor een persoon,terwijl we toch met z n tweeen waren

    ontbijt was goed, bed was goed, niet te hard/ niet te zacht.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    8,8
    Grote, mooie, rustige kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had gedacht dat het hotel dichter bij het vliegveld zou liggen. Want het noemt zich Novotel Newcastle Airport. Met de auto is het toch nog ongeveer nog 20 minuten rijden naar het vliegveld. Ben je te voet: het metrostation is niet naast de deur: anuit het hotel moet je ongeveer 15 tot 20 minuten lopen - gelukkig bergaf, maar toch niet echt prettig als je veel bagage bij je hebt). Naar het vliegveld is het met de metro dan nog 4 haltes (ongeveer 15 minuten). Postitief is dat de metro om de 10 minuten vertrekt. Bij het hotel ligt een grote rotonde. Vanaf die rotonde weet je niet goed welke weg je moet inslaan om bij de oprijlaan van het hotel te komen. Was even zoeken....

    Grote, mooie, rustige kamer. In de zomer kan het in Engeland frisjes zijn. Maar prima: ook in augustus kon ik de verwarming aanzetten. Het hotel maakt een redelijk chique indruk. Dat vind ik fijn. Voor mij is dat sfeerverhogend. Uitgebreid ontbijtbuffet: veel keuze. Vlak in de buurt is een groot winkelcentrum waar alles, maar dan ook alles te koop is. De parkeerplaats voor de auto's is heel groot. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat er geen plek meer is.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    8,8
    zeer goede , ruime en schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Diner viel tegen , weinig keus op de kaart. Eten leek niet bereid maar opgewarmt

    zeer goede , ruime en schone kamers.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2018

    7,9
    Praktisch
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt.

    Prima ontbijt, kamer was prima

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    9,6
    Lekker schoon, ruime kamer en goed zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker schoon, ruime kamer en goed zwembad. Super fruit bij het ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    9,2
    Newcastle
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onthaal was miniem

    Het matras

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vloerbedekking in de gangen vies

    Ontbijt prima

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    10
    Super overnachting gehad, fantastisch ontbijtbuffet.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Erg uitgebreid ontbijtbuffet, heerlijk. Was er pas om half 10 maar alles was nog volop aanwezig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,2
    Top ontbijt en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ietwat gedateerde inrichting en vloerbedekking

    Ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    8,3
    Gewoon voor de prijs goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Misschien een klein koelkastje op de kamer.

    Goed en schoon hotel, ik slaap er altijd maar 1 dag en het zwembad is klein maar fijn.

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 januari 2015

    7,5
    10 min.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wifi deed het niet op de telefoon alleen op tablet. We hadden een kamer op de 1e etage erg gehorig.

    10 min. lopen naar de metro en ongeveer 8 haltes verwijderd van het centrum. Naar de airport is het ook ongeveer 8 tot 10 haltes. Vriendelijk personeel. Mooie ruime kamers en dagelijks schone handdoeken.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    7,5
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    weer, aanzicht buitenzijde

    ontbijt inrichting ligging dicht bij: Metro. Mc Donals, Italiaans restaurant, Supermartkten

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    7,9
    De ligging met parkeergelegenheid en WIFI
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Toilet was aan vervanging en toe best wel gehorig.

    De ligging met parkeergelegenheid en WIFI

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    7,5
    prima ontbijt, ruime familiekamers, fijn zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    erg warm in de kamers omgevingsgeluid (wegen)

    prima ontbijt, ruime familiekamers, fijn zwembad

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    7,1
    Service van personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hoge kamerprijs zonder ontbijt!

    Service van personeel

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    10
    dat je goed en snel werd geholpen
    • Vakantiereis
    • Stel

    dat je goed en snel werd geholpen

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    6,7
    vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    kamer is niet zo proper (tapijt niet hygienisch)

    vriendelijk personeel goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    9,6
    Vriendelijk, efficiënt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijk, efficiënt

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    9,6
    De kamer was ruim met voldoende opbergruimte.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijt is bij te bestellen, maar erg prijzig, dus daar hebben we geen gebruik van gemaakt.

    De kamer was ruim met voldoende opbergruimte. Goed douche.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    7,9
    Prijs - kwaliteitsverhouding prima!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Raam moest i.v.m. geluidsoverlast dicht blijven.

    Prijs - kwaliteitsverhouding prima!

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    9,6
    Goede kamer en heerlijke douches.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Goede kamer en heerlijke douches.

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: