Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Novotel York Centre 4-sterren

Fishergate, York, YO10 4FD, Verenigd Koninkrijk

#34 van de 46 hotels in York

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3097 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    9,2
    Prima hotel. Gewoon goed!!! Binnen 5 min in het centrum en kerstmarkt.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met 1 Queensize Bed en 1 Tweepersoonsslaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Opzich was er niks op aan te merken, echter misten wij wel de extraatjes. Een gratis koekje of lekkernij bij de koffie en thee bijvoorbeeld. Vooral vlak voor kerst. We vonden het Hotel vrij prijzig en vinden dat je dan ook wel wat extra's mag verwachten. Dat misten wij. Het personeel was erg vriendelijk. Een prima zwembad.

    Goede hotel, prima kamer en bedden!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    4,6
    weinig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed - Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten

    Stinkend water in de kamer. Het restaurant was een grote ontgoocheling. Het personeel spreekt elkaar voortdurend tegen. Wat is er nog en wat niet. De verschillende visgerechten worden opgediend met dezelfde saus, al dan niet passend,... Het slechtste hotel van de accord-groep waar ik ooit geweest ben.

    weinig

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    9,2
    Gastvrijheid staat voorop in de gezellige hotel met uitstekende voorzieningen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met 1 Queensize Bed en 1 Tweepersoonsslaapbank
    • Verbleef 2 nachten

    De kussens waren erg klein en plat. Verder geen opmerkingen, het was een heerlijk hotel om te verblijven.

    Het personeel is ontzettend vriendelijke en behulpzaam. Daarnaast is de gezellige lobby met bar en spelmogelijkheden voor de kinderen een bonus die het verblijf extra gezellig maakten. Het ontbijt was uitstekend en er was erg veel keuze. Wij waren vanuit het vliegveld met de trein naar York gereisd en hebben daar alles te voet gedaan, dat was prima te doen vanuit het hotel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    8,3
    Goed hotel op een goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met 1 Queensize Bed en 1 Tweepersoonsslaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    Toch iets beter schoonmaken, met name de badkamer. En er zat kauwgum op de telefoon van de kamer.

    De enthousiaste medewerkers en konden onze bagage al eerder kwijt op de eerste dag en langer later staan op de laatste dag. Lekker nabij centrum.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    5,0
    Locatie is prima, maar verder geen aanrader, niet schoon en deprimerend interieur, te duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer met 1 Queensize Bed en 1 Tweepersoonsslaapbank
    • Verbleef 3 nachten

    Ongezellige kamers, vieze vloerbedekking met vlekken. Deprimerende aankleding en kleuren. Raam kon maar op een kiertje, onfris. Badkamer met vuile voegen en kitranden en kapotte lampen. Vies zwembad: troebel water, schimmel en groen mos tegen de muur achter het zwemtrapje, dus in het zwembad zelf, tegels om het zwembad heen vuil en vol onduidelijke krummels en strepen. We zijn de 2e ochtend niet meer gaan zwemmen. Ontbijt ontzettend knullig, lopen met 8 (of meer?) man personeel, de efficiëntie ver te zoeken. waardeloze broodroosters, te weinig gebakken eieren. 11 pond per nacht voor parkeren op eigen terrein is absurd. We hebben ons verblijf 1 nacht verkort, geen aanrader!

    Ligging op loopafstand van het (historisch) centrum, vriendelijk personeel, maar veel onervarenheid.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    7,5
    Zeer behulpzame staf bij balie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Queensize Bed - Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie is niet zo boeiend. Gang naar kamer (2e verdieping) beetje smoezelig en rook minder fris.

    Zeer behulpzame staf bij balie. Persoonlijk en vriendelijk onthaal bij ontbijt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    6,3
    Nog een te groot aantal werkpunten voor een kwaliteitshotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed - Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten

    Bij aankomst: volgens de receptionist hadden we nog niet betaald en moesten we prijs van het hotel op onze creditkaart ter garantie laten blokkeren. Wij hadden wel reeds betaald. In onze kamer namen we ons Visarekeninguittreksel met bewijs van betaling, dat we gelukkig meehadden. Nadat we dat getoond hadden, kwam alles in orde. Bij aankomst: de automatische sleutelkaarten van onze kamer, die we aan de aankomstbalie kregen, werkten niet. De receptionist kwam onmiddellijk kijken en het probleem werd opgelost. In onze kamer kregen wij na korte tijd telefoon van de ontvangstbalie met de vraag of er nog een tablet achtergelaten was door de vorige logé. Dat was niet het geval. Wel lag er nog een vergeten tas met geneesmiddelen in de (open) kluis. Er was een koffiemachine en koffie in onze kamer, waar we de eerste avond dankbaar gebruik van maakten. De volgende dag was de koffie niet aangevuld en waren de vuile koffiekoppen niet geruimd. De meerprijs van 11 £ per dag parkeren, bovenop de kamerprijs, is hoog.

    Inderdaad heerlijk ontbijt

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, droog, tranig lag te lang

    Lokatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,2
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met 1 Queensize Bed en 1 Tweepersoonsslaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    10
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed - Slaapbank
    • Verbleef 4 nachten

    Grote kamer. Goed ontbijt. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,5
    Heelijke stadstrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed - Slaapbank (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden vond ik iets te hard

    Super locatie prima kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    5,4
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer met 1 Queensize Bed en 1 Tweepersoonsslaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service via de mail was hoopvol. De werkelijkheid viel tegen. Erg duur hotel

    Ik vond t erg duur in verhouding tot de accomodatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    9,2
    Locatie, locatie, locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met 1 Queensize Bed en 1 Tweepersoonsslaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie, locatie, locatie. Ideaal gelegen op wandelafstand van/in het centrum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    7,5
    Heerlijke bedden en een topdouche.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer met 1 Queensize Bed en 1 Tweepersoonsslaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nog kleding van vorige gast gevonden..

    Heerlijke bedden en een topdouche. Lounge ook prima en kids heel blij met het zwembad

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    9,2
    Vriendelijk internationaal personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De hoge meerprijs per dag voor het gebruik van de parking

    Vriendelijk internationaal personeel. Vooral de persoonlijke aanpak bij het onthaal in het restaurant door medewerkster Su gaf dat tikkeltje extra aan ons verblijf.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    7,5
    Super ingesteld op kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De kamers worden niet goed schoongemaakt en het zwembad is niet schoon. Mensen lopen met hun schoenen in en uit terwijl jij op je blote voeten aan het zwemmen bent. er zitten veel haren in het zwembad.

    Super ingesteld op kinderen. in de lobby zijn veel speel faciliteiten. er is een speeltuin, zwembad. Apple pc en een we om spelletjes op te spelen.

  • Beoordeeld op: 29 februari 2016

    10
    Centrum was op wandelafstand, goede parking.
    • Zakenreis
    • Stel

    Centrum was op wandelafstand, goede parking. En de bedden waren uitstekend!

  • Beoordeeld op: 27 december 2015

    7,5
    Dicht bij het centrum, 15 minuten lopen en makkelijk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Vrij kleine kamer voor 4 personen.

    Dicht bij het centrum, 15 minuten lopen en makkelijk parkeren.

  • Beoordeeld op: 26 december 2015

    10
    Prima ligging en ook zeker geschikt voor kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niks

    Prima ligging en ook zeker geschikt voor kinderen.(bijv. apart kindermenu in restaurant) Alles op loopafstand!

  • Beoordeeld op: 18 december 2015

    8,8
    Uitstekend en uitgebreid ontbijtbuffet.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitstekend en uitgebreid ontbijtbuffet.

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    10
    ONTHAAL , ONTBIJT FACILITEITEN EN BUFFET EN LIGGING: KORT...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    ONTHAAL , ONTBIJT FACILITEITEN EN BUFFET EN LIGGING: KORT BIJ DE STAD, TOCH RUSTIG GELEGEN

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: