Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Oak Tree Inn 3-sterren

Balmaha, Loch Lomond, Balmaha, G63 0JQ, Verenigd Koninkrijk

#1 van de 3 hotels in Balmaha

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1382 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 49

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    9,6
    Perfect van personeel tot lokatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Super prijs Kwaliteit verhouding. Restaurant, Bar en ontbijt waren top! Heel mooi gelegen voor een paar dagen streek verkennen of gewoon als doorreis lokatie. Schoon en goed!!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    6,7
    ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    zeer drukke plaats indien je op het terras wil eten moet je binnen bestellen geen aparte eetruimte voor gasten;reserveren voor dinner niet mogelijk

    ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    5,4
    Mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles had beter gekund. Het was er wel schoon en netjes.

    Het hotel was verzorgd en de lokatie is prima. Onze kamer was piepklein en de badkamer ook. Het wasbakje was 20-20 cm. Nauwelijks ruimte rond het bed en geen kast voor de kleding.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    We'll be back.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    -----

    We hadden een kamer met uitzicht op Loch Lomond met een vrij groot terras met stoelen en tafel. De kamer was erg groot, openslaande deuren naar het terras en een goede badkamer. Alle kamers waren in aparte gebouwtjes met elk vier kamers. Het restaurant was gezellig zeer efficiënt en de gerechten smakelijk. Héél grote porties.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    3,8
    misbruik van zijn monopolie en totale wanverhouding prijs-kwaliteit.niet aan te bevelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We boekten dit voor de ligging aan het meer maar het hotel heeft geen toegang.we boekten een kamer in een hotel,maar kregen een kamer toegewezen op loopafstand van het hotel.een zogenaamde lodge die meer een verbeterd tuinhuis is.enorme gehorigheid tussen de kamers waarbij je ALLES van de andere kamers kon horen.onvoorstelbaar en nog nooit meegemaakt. De beschrijving op de site klopt niet echt.de slechtste boeking die wij de voorbije jaren gedaan hebben.echt niet aan te bevelen.

    Niks

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    8,3
    Heerlijk verblijf in een gezellig familiebedrijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hier viel niets tegen!

    Een echt familiehotel met een prachtig Schots interieur. Je kunt eenvoudig bij het hotel parkeren en een prachtige wandeling maken in de omgeving. We hebben hier genoten van de gezelligheid van het personeel van Oak Tree Inn, de faciliteiten van het hotel én de omgeving.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    9,2
    Mooie locatie, goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kunt niet vanuit het bed tv kijken. Het bankje wat bij de tv staat is doorgezakt en zit niet lekker.

    Locatie was mooi bij een Loch. De aparte cottages hebben een mooi uitzicht over het water met een eigen balkon. Goed ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    8,8
    Charme sfeer leuke staff.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was beetje koud verwarming had meer capaciteit mogen hebben . Badkamer had weinig ruimte om je toilet spullen neer te zetten . Eerder verbeter puntje als kritiek . Zouden zo weer terug gaan . Echt super sfeer and good food !

    Charme sfeer leuke staff.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,5
    leuk hotel, op mooie lokatie met aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niks, alles prima

    de cottage was mooi en netjes, lekkere douche. Mooi rustig gelegen. Wandelwegen meteen voor de deur en bezienswaardigheden goed aan te rijden met een auto. Lekker eten in het gezellige restaurant. Ontbijt goed, maar bijvoorbeeld geen kaas en vleeswaren bij het ontbijt. Maar dat is misschien overal zo in Engelse/Schotse hotels. Bedden waren zeer goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,1
    Mooie ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We waren met twee echtparen. Wij zaten in een redelijk huisje met 4 andere stellen. Onze vrienden waren in het minste huisje weggedrukt, waar het ook nog eens muf rook.

    Mooie ligging.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    4,6
    die zien ons niet meer terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    wij sliepen in kamer nr. 1. nooit doen. deze was gesitueerd pal boven de keuken en wij hadden en erg warme kamer, een constant (luidruchtig) gezoem van de dampkap, naast onze venster en wij konden het personeel horen starten met werken en horen eindigen met werken en ik kan alleen maar hopen dat zij in 2 shiften werken want de dag start heel vroeg en eindig heel laat.

    wij konden slapen en de douche was oké.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,3
    super
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt mocht iets uitgebreider zijn. Ook zouden de gasten die in het hotel slapen voorrang moeten krijgen in het restaurant op bezoekers.

    De ligging en het super vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    7,9
    Hartelijke bediening, sfeervolle inrichting, prachtige omgeving, prima kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te veel suiker in het ontbijt. Cereals, yoghurt, overal zit giga veel suiker iin. Gezond eten moet echt beter in Schotland.

    De gezelligheid en een supervriendelijke staff

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    8,3
    Mooie locatie, maar met enig modern ongemak.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De WiFi werkt gewoon niet. Ookal wordt een oplossing geboden, dan nog kregen wij op de IPhones en IPads geen ontvangst. De kamer rook erg naar kamfer. Dit was niet aangenaam en we hebben erover gedacht een andere kamer te vragen. De nacht erop rook de kleding uit de koffer nog steeds. De dame aan de balie spreekt erg snel met een Schots accent. Je moet echt goed luisteren. Maar ze was aller vriendelijkst.

    De locatie is schitterend.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    7,5
    fijne kamer! Slechte service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De service van het personeel is waardeloos. Totaal geen flexibiliteit en omdat zij de enige zijn in de buurt geven ze geen extra service weg en moet je voor alles extra betalen. Als heel simpel voorbeeld.. Ik wachtte op mijn partner en wilde graag een sigaretje roken. Echter had hij mijn tas met aansteker, dus vroeg ik of ik 1 van de keuken mocht gebruiken. Dit kon niet, dus moest ik naar de winkel (die ook van Oak Tree Inn is) om een aansteker te kopen. En de grootste dooddoener was nog wel bij het uitchecken. We kwamen netjes op tijd uitchecken, er werd alleen gevraagd om kamernummer en de betaling werd geregeld. Geen enkele vorm van belangstelling naar hoe wij het hadden ervaren of iemand die ons een fijne dag wenste of wat dan ook.. Erg jammer!

    We hadden een deluxe kamer en dit was zeker een fijne, schone en ruime kamer. Ook met een klein terras voor de kamer, zodat we 's ochtends wakker konden worden met uitzicht op het meer

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    8,3
    Geweldig verblijf op prachtige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige locatie en gezellig restaurant. Heerlijk gegeten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    9,2
    Toffe locatie aan Loch Lomond!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was in orde!

    Sfeervolle herberg met lekkere keuken!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    7,5
    Leuke chaletjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Erg lang wachten voor diner en de kwaliteit was niet in verhouding met de prijs.

    Leuke chaletjes.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    10
    Ontbijt was super.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was super. Prachtige maar drukke omgeving.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    9,6
    Mooie locatie aan het meer van toch lomond
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt daar was geen ham en kaas

    Uitzicht over het meer vanuit de kamers

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    8,3
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Erg gezellig en vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    7,9
    badkamer / douche nietgeschikt voor lange personen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    badkamer / douche nietgeschikt voor lange personen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    6,3
    Uitzicht/locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Cottage was erg geluidhorig Restaurant

    Uitzicht/locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    9,6
    Prima kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prima kamers pitoresk gebouwd in een mooie omgeving Lekker ontbijt en een lekker diner voor een goede prijs

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    8,8
    HEEL GOED
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    EEN KOELKAST

    ONTBIJT GEWELDIG KAMERS GOED

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    9,6
    Gastvrij, goed eten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gastvrij, goed eten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    10
    Prachtige locatie in mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Perfecte locatie voor actieve vakantie. Leuke bar bij hotel en ook prima restaurant

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    10
    Er hangt op deze locatie een aangename en gastvrije sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was heel ruim en we hadden ook een mooie, ruime badkamer. Het ontbijt was prima, uitgebreid.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    9,6
    Sfeervol hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Gezellig,sfeer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    10
    Het was een prettige locatie en verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was goed. Centraal gelegen. Personeel vriendelijk.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    7,5
    mooie kamers maar gehorig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    mooie kamers maar gehorig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    7,5
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen wi fi ontvangst, enkel in de kamers

    locatie

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    6,3
    Te massaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te massaal

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 januari 2016

    6,5
    Prachtige plek, prima cottage
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Staf (m.n. de dames) was niet heel vriendelijk. In de cottage was een lamp kapot in de badkamer. Dat heb ik gemeld, maar de lamp werd niet gerepareerd en men kwam er ook niet bij ons op terug.

    Prachtige plek, prima cottage

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    8,3
    De locatie is prachtig direct aan Loch Lomond met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er missen wat "handige dingen" in de badkamer. Haakjes of rails waar je je handdoeken kunt hangen bijvoorbeeld. De douchewand was te kort en daardoor een waterballet op de vloer. De verwarming zat direct naast de wc, dus daar brand je je aan. Het veluxraam had een gordijntje of luxaflex mogen hebben, je voelde je toch een beetje bekeken in de badkamer.

    De locatie is prachtig direct aan Loch Lomond met wandelpaden voor korte ommetjes en het lange afstandspad West Highland direct langs het complex. Schoon, rustig en fijn.

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    7,5
    Het restaurant en de omgeving zijn prachtig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamer was aan de kleine kant. Voor ons gezin bestaande uit drie personen, moesten wij de prijs van vier betalen. Het ontbijt was vooral "Ëngels" niet geschikt voor vegetariers.

    Het restaurant en de omgeving zijn prachtig. Langs het meer kun je fantstisch wandelen. Veel backpackers gezien die de West Highland Way lopen.

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    7,9
    De kamers zijn gevestigd in leuke cottages in een mooie...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De wifi werkte niet, kwaliteit van het ontbijt viel wat tegen.

    De kamers zijn gevestigd in leuke cottages in een mooie omgeving aan Loch Lomond. De kamer en badkamer waren mooi en de bedden lagen goed. Het meeste personeel was erg vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 16 maart 2015

    6,5
    Prachtige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Zicht op het Loch wordt gehinderd door lelijke omgeving daarvoor. Vuilnisbakken, sloperij.n bar en restaurant dezelfde kaart. Betekent dat bar vol zit met etende mensen. Kamers ongezellig en duur.

    Prachtige omgeving. Bar en restaurant leuk. Open haard in bar.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    9,6
    Heerlijk gegeten in het restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heerlijk gegeten in het restaurant. Schone cottages en een heerlijk bed.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    10
    Mag Zich meer europees instellen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Mag Zich meer europees instellen

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2015

    9,6
    Ligging en sfeer in de Inn
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligging en sfeer in de Inn

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    8,3
    De kamer was luxe en schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt had wat mij betreft wat uitgebreider gemogen.

    De kamer was luxe en schoon. Avondeten was ook erg goed.

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    9,6
    Leuk hotel met sfeer;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    Leuk hotel met sfeer; mooi gelegen; goede faciliteiten

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    7,5
    De kamer in de nabij gelegen cottage was prachtig
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt kon wat meer variatie hebben

    De kamer in de nabij gelegen cottage was prachtig

  • Beoordeeld op: 15 juli 2015

    7,9
    Restaurant in het hotel zelf.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Toch redelijk duur. Kamers een beetje oud ingericht, maar alles was wel in orde.

    Restaurant in het hotel zelf. Mooie wandelingen in de buurt.

  • Beoordeeld op: 10 juni 2015

    10
    Virendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen wifi... of zeer zwak signaal

    Virendelijkheid personeel Uitzicht vanuit de kamers Comfort Hygiëne

  • Beoordeeld op: 3 juni 2015

    7,5
    Ligging - mogelijkheid om lang te dineren
    • Vakantiereis
    • Groep

    Eerder wat koel - massa

    Ligging - mogelijkheid om lang te dineren

  • Beoordeeld op: 16 mei 2015

    8,3
    uitzicht over loch lomond, relaxte sfeer rondom cafe en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    uitzicht over loch lomond, relaxte sfeer rondom cafe en restaurant, gezellige inrichting restaurant.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    7,5
    De ligging en stijl van bouw.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Helaas waren de bedden erg kort, terwijl ik 185 cm ben (niet extreem lang).

    De ligging en stijl van bouw.

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 49

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: