Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Old Thorns Manor Hotel Golf & Country Estate 4-sterren

Longmoor Road, Griggs Green, Liphook, GU30 7PE, Verenigd Koninkrijk

#1 van de 3 hotels in Liphook

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1292 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    7,1
    Ligging is prachtig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben er alleen ontbeten, erg matig, jus? Sinas zonder prik! Lauwe koffie, zeer bescheiden keuze bij het buffet, we waren niet laat of zo. Alleen heen gaan als je dat voldoende vindt, of alleen maar golf als interesse hebt. We sliepen met het raam open en hoorden om kwart voor acht al golfballen stuiteren rond om de afslag. Of je moet er willen trouwen, populaire locatie bij de engelsen, feestruimten boden rook en ontspannings gelegenheid in de buurt van de slaapvertrekken.....

    Ligging is prachtig!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    9,2
    Een prachtig hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was niet volledig, geen salami, kaas of hesp. Jammer. Het ontvangst was onpersoonlijk en afstandelijk, we waren niet belangrijk...

    Een waaier aan mogelijke activiteiten en ontspanning! Erg mooi ingericht, ook de feestzalen en de bars !!! Jammer dat het zover van huis is, anders hadden we hier zeker een feestje gehouden. Zeer comfortabele kamer met een groot bed. Geslapen als een roos!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    8,3
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was heel warm in de kamer , geen airco , alleen een ventilator dat heel veel lawaai maakte en die het de laatste dag liet afweten

    De Pub, , bij het binnenrijden naar Old Thorns, je kon er verrukkelijk eten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    10
    Rustig, mooie nieuwe appartementen, lekker eten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustig, mooie nieuwe appartementen, lekker eten

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,1
    Goed bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche en toilet was voor lichamelijk gehandicapte mensen terwijl dit niet in de beschrijving van Booking stond.

    Goed bed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    9,2
    Mooie kamer voor een goede prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie kamer voor een goede prijs. De sportbar waar je ook wat kon eten.

    Verbleven in augustus 2018

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: