Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Plus Old Tollgate Hotel 3-sterren

The Street, Bramber, Steyning, BN44 3WE, Verenigd Koninkrijk

#2 van de 3 hotels in Steyning

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 797 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    5,0
    Een grote tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 4 nachten

    alles had beter gekund maar dat heb ik hierboven al verwoord

    Hotel is verouderd; slecht sanitair. Gebruik gemaakt van hun uitnodiging te eten in het hotel (we zijn geen fan van hoteleten). Buffet dat van 19.00-2100 geserveerd wordt zag er prima uit. Wij kwamen om 19.00 uur en ook toen stond het er prima bij. Eerst een wijntje vooraf met wat salade en toen we om 20.00 uur !!! op gingen voor ons hoofdmaaltijd waren er alleen lef-tovers. Daarover een opmerking gemaakt bij de chef keuken die vrij onbeschoft reageerde : "op = op". Ja maar het wordt aangeboden tot 21.00 uur....... ?!. Ook bij uitchecken deze opmerking gemaakt. De manager was er niet maar men zou haar contacten en wellicht iets aan de rekening doen. We zouden worden gebeld ...niks dus. Slechte tent, niet aan te bevelen en gaan er nooit meer heen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    6,7
    Prima verblijf op een paar minpuntjes na
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Schoonmaak van de kamer. Het was er te stoffig en de badkamer had ook wel wat schoner gekund. Het bed was te zacht en aan de smalle kant, maar na 3 hotels heb ik de indruk dat dat normaal is in Engeland. In het weekend wordt door de lokale bevolking veel gebruik gemaakt van het restaurant, op zaterdag is het dan eigenlijk te druk. Wij kregen ons 2e drankje toen niet maar was wel op de rekening gezet, werd er wel weer afgehaald ;). Al met al zou ik hier hier wel terugkomen.

    Mooie grote kamer in een sfeervol hotel. Ontbijt was erg lekker en het personeel was vriendelijk. Locatie van het hotel is goed. Net buiten Brighton, dus als je wat meer rust wil bij het hotel zit je goed. Prima parkeergelegenheid en een mooie tuin. Ook 's avonds lekker eten van de ' carvery'.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    8,3
    Ondanks één negatief punt willen wij hier vast en zeker nog boeken voor een volgende vakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Onze kamer (room 212 ) was boven de keuken gelegen wat tijdens de avondschift wat laaiwerigheid veroorzaakte.

    Kamers proper verzorgd - Mooi ontbijtservies - lekkere thee en koffie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    6,7
    een fijn verblijf, op de behandeling van de receptie na.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    receptie personeel heel erg ongeintereseerd vooral de dame die ons op 21-04-2017 uitcheckte Cashier 201/Tanya B een niet vriendelijke medewerkster die net deed of we niet bestonden, een schandalige behandeling.

    ontbijt uitstekend kamers goed , prima parkeer gelegenheid, goed horeca personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    5,4
    Leuk voor doorreis, maar niet om lang te blijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Gehorige kamers. Geen prettige sfeer. Personeel niet allemaal vriendelijk. We voelden ons niet altijd welkom. Moest overal om vragen, zelfs de rekening. Er werd een gezicht getrokken alsof dat heel veel moeite was om een printje te maken. Slechte Wifi-ontvangst. Badkamer beg.grond met raam en doorzichtige vitrage. Niet prettig om daar naakt uit de douche te komen. Douchen in bad zonder steun om je aan vast te houden met in- en uitstappen. Gevaarlijk. Hygiëne matig. Schimmel op de antislip badmat. Kamer aan de weg (nr. 110).

    Goede parkeerplaats. Goed bed. Uitgebreide keuze uit ontbijt. Je wordt wel bekeken tijdens het opscheppen. Hotel is in de tijd stil blijven staan qua onderhoud en inrichting (alles donkerbruin). Als je daar van houdt, dan ben je aan het juiste adres.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,5
    Zalig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche gaf weinig water(druk) Luchtafzuiging in badkamer maakt veel lawaai

    Bed locatie ontbijt wifi personeel gratis P

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    10
    Het ontbijt was voortreffelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Het ontbijt was voortreffelijk. Kamer was mooi en personeel was ook zeer vriendelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    10
    Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Heerlijk ontbijt en geweldige dienstverlening. Men serveerde avondeten om 22pm omdat trein vertraging had! Gewoon heerlijke flexibiliteit!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    9,6
    Het ontbijt was zeer goed, en de kamer was superschoon!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    1 ober was nogal nors. Het andere personeel was uitermate vriendelijk.

    Het ontbijt was zeer goed, en de kamer was superschoon!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    8,3
    Klassiek maar ok!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    avondeten: veel te weinig variatie!

    ontbijt, hygiëne, vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    6,3
    niets uitzonderlijk, gewoon hotel,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets uitzonderlijk, gewoon hotel,

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    8,8
    De kamer was ok.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Check-out kon pas vanaf 7:00u. Express check-out kan de avond voordien wel tot 22:30

    De kamer was ok. Bed zeer confortabel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    8,8
    Goede prijs-kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eten in restaurant is een lopend buffet.

    Leuk restaurant, typisch Engels. Goed ontbijt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    7,1
    Prima hotel , goede sfeer en prijs-kwaliteit verhouding is...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Prima hotel , goede sfeer en prijs-kwaliteit verhouding is prima.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    10
    geweldig hotel, grandioos ontbijt,heerlijke carvery,mooie...
    • Zakenreis
    • Stel

    geweldig hotel, grandioos ontbijt,heerlijke carvery,mooie schone kamers, fijne badkamer, verschillende zitjes waar je van je drankje kunt genieten,mooie omgeving, en vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    9,6
    kregen bij aankomst een veel grotere kamer aangeboden dan...
    • Zakenreis
    • Stel

    kregen bij aankomst een veel grotere kamer aangeboden dan wij normaal gewent zijn, uitleg van de receptie was dat wij nu wat langer bleven dan 2 / 3 dagen

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    9,6
    Ze weten precies hoe het hoort ze laten de gast gast zijn!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets behalve dat het anderhalf uur per bus van Brighton afligt de de bus niet geregeld gaat

    Ze weten precies hoe het hoort ze laten de gast gast zijn!

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    8,3
    Goede lokatie, ruime kamer, prima sanitair.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het restaurant serveerde alleen carvary, na een paar dagen wil je wel eens a la carte eten. De bedden waren te zacht en er zaten wiletjes onder, dus als je 's avond in bed wilde lezen, ging het bed er vandoor!

    Goede lokatie, ruime kamer, prima sanitair.

  • Beoordeeld op: 2 juli 2015

    9,6
    Erg prettig dat de fietsen (ivm fietsvakantie) in een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed was (zelfs na uithalen van het dekbed) erg warm.

    Erg prettig dat de fietsen (ivm fietsvakantie) in een afgesloten schuur konden worden gestald.

  • Beoordeeld op: 16 mei 2016

    9,2
    Mooi en gezellig hotel, zeer goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooi en gezellig hotel, zeer goed ontbijt ontvangst aan de receptie correct maar zakelijk, bediening zeer goed, mogelijkheid om in de buurt te eten

  • Beoordeeld op: 18 april 2016

    7,1
    De bedden waren comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De badkamer. Vond de douche in het bad ouderwets. De douchekop was niet verstelbaar dus te laag.

    De bedden waren comfortabel. Ontbijt uitgebreid,

  • Beoordeeld op: 7 september 2015

    10
    Erg vriendelijk, behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Dat er niet een echte pub bij was waar we 's avonds konden zitten

    Erg vriendelijk, behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    7,9
    De keuken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De keuken. Het diner en het ontbijt waren uitstekend.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    9,2
    Het is een goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Het is een goed hotel

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    7,9
    Niets viel tegen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets viel tegen

  • Beoordeeld op: 6 april 2015

    8,8
    Gemoedelijke sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gemoedelijke sfeer

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: