Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Onich Hotel 3-sterren

Onich, Onich, PH33 6RY, Verenigd Koninkrijk

#11 van de 11 hotels in Onich

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 757 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    6,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    8,3
    Prima onderkomen met goede verzorging en prachtig uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Veel trapjes, gangetjes, kruip-door, sluip- door... Het hotel ligt ook vrij geïsoleerd, er zijn geen restaurants of andere gelegenheden in de nabije buurt. Voor verdere uitstapjes heb je wel een auto nodig.

    De ligging is echt prachtig; met uitzicht op het meer. We hebben daar fantastisch warm gegeten en het ontbijt was ook goed ( de koffie leek wat aangebrand) wel volop keuze. We hadden een kamer met uitzicht op het meer ; erg mooi en rustig. Ruime kamer ook.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    8,3
    De kok had lekkere zalmforel klaargemaakt en toen we aan de...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mensen die met hun hond speelden in de bar-eetzaal.

    De kok had lekkere zalmforel klaargemaakt en toen we aan de opdienster vroegen welke soort forel dit was, kwam de kok de volledige uitleg geven.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    4,6
    kon beter
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden 2 kamers geboekt en deze later om geboekt naar kamers met uitzicht. Aangekomen blijkt dat ze van niks weten en zelfs met de reservering op de telefoon deden ze niks. Dit was jammer want je betaald er extra voor. Verder hadden we geen wifi omdat we helemaal achterin zaten en badkamer was slecht en verouderd.

    Ontbijt was goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    7,1
    Indrukwekkende omgeving maakte minder goed verblijf goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vonden restaurant niet proper. vuile ruiten en vloer , geen tafellakens. Bediening verliep niet vlot , lang wachten. De prijs van de kamer in vergelijking met de kwaliteit van andere geboekte hotels en B&B's.

    Onthaal viel mee : hadden blijkbaar kamer geboekt aan de drukke straatkant.(op booking.com wordt dit toch niet vermeld) , maar er was nog een kamer vrij met zicht op het loch en balkon. adembenemend uitzicht ! Hotel geeft verouderde indruk., niet gezellig. Nochtans was de kamerprijs duurste van onze reis !!. Grote kamer met verouderd meubilair. Koffie en thee beschikbaar. Gratis parking beschikbaar. Wifi werkt niet constant. uitgebreid ontbijt in nieuwe zaal met zicht op het Loch.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    5,4
    Matig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel tegen. Als je wat later was had je of oud spul of het was op.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    10
    Prachtig uitzicht, glorieus
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Alles

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    6,0
    Uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Loch
    • Verbleef 1 nacht

    Kwaliteit inrichting was slecht. Oud meubilair en open fineer aan de kasten van de badkamer.

    Uitzicht

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    5,8
    Het personeel was erg behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren erg slecht

    Het personeel was erg behulpzaam.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    7,5
    heel mooi gelegen hotel met goede bediening
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Loch
    • Verbleef 1 nacht

    in de bar een beetje music en entertaiment misschien

    ontbijt was heel lekker en goede bediening van het personeel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 2 september 2016

    3,8
    Verlopen Glorie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Loch
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verlopen hotel. Is oud en erg vies. Ruikt onaangenaam. Doet zich voor als net hotel maar is het niet.

    De ligging aan het meer

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    7,1
    Grote ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Als je kamer aan de wegkant hebt, dan slaap je stuk minder goed!!! Erg veel lawaai!!! Bij boeking kan je kamer of kamer seaside kiezen! Kies altijd SEASIDE!!

    Grote ruime kamer

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    8,3
    Prachtige, rustige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Organisatie van het personeel, zowel in restaurant als bij het ontbijt, kan VEEL beter !!

    Prachtige, rustige locatie. Comfortabele kamer. Lekker eten.

  • Beoordeeld op: 24 april 2016

    7,1
    locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    updating is nodig slechte wifi

    locatie

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    8,3
    De kamer waren goed en schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De kamer waren goed en schoon. Onbijt was super. alleen full breakfast was duur.

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    5,8
    Het uitzicht en locatie zijn fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het personeel, behalve de eigenaar, zijn niet heel aardig. De kok was zeer onflexibel.

    Het uitzicht en locatie zijn fantastisch

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    7,9
    We kregen eerst een luidruchtige kamer AN de straatkant maar...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We kregen eerst een luidruchtige kamer AN de straatkant maar toen we dat signaleerden kregen we onmiddellijk een andere

  • Beoordeeld op: 27 mei 2015

    7,9
    De ligging, het eten, de bar
    • Vakantiereis
    • Groep

    Een kleine badkamer, de wifi werkt maar matig

    De ligging, het eten, de bar

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Onich Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: