Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Ossian's 3-sterren

Kincraig, Kincraig, PH21 1QD, Verenigd Koninkrijk

#3 van de 3 hotels in Kincraig

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 221 beoordelingen over dit hotel

5,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,2

  • Comfort

    5,1

  • Locatie

    6,7

  • Faciliteiten

    4,7

  • Personeel

    6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,1

  • Gratis WiFi

    4,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    2,5
    Worst stay we have ever had
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een regelrechte bouwval. Vuile kamers, gedeelde ruimte is onbestaand maar wel geadverteerd. Eten maken in de keuken was geen optie vanwege de vuiligheid. Handdoeken hadden twijfelachtige plekken die niet uitgewassen waren. Gelukkig hadden we slaapzakken bij zodat we het beddengoed niet moesten gebruiken. één van de ergste ervaringen die we al gehad hebben, de naam hotel/motel/hostel/lodge niet waardig. Dit is pure diefstal.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    3,3
    Niet doen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Een aanfluiting. Een onderkomen villa, die lekt, die te koop staat, waar de huiskamer een bouwval is. De accommodatie mag dan sober worden genoemd, dit is echt beneden de maat. Niet schoon, slechte matrassen, een beheerder die om alle problemen heen draait. Er worden drie sterren aan deze locatie toebedeeld, en dat is niet anders dan misleidend.

    Ons beviel helemaal niets, we hebben van verblijf afgezien.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    6,7
    Heel fijn als de verbouwing klaar is.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Kamer met Stapelbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er werd volop verbouwd en dit was niet bekend via de site.

    De uiterst vriendelijke eigenaar

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    4,6
    Rustig gelegen
    • Vakantiereis
    • Groep

    Eigenaar brengt kosten in rekening die niet terecht waren. Heeft beloofd het geld terug te storten. Is niet gebeurd. Vervolgens wordt er telefonisch niet geantwoord, ook niet na inspreken voicemail.

    Rustig gelegen

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    3,8
    De ( schijn )vriendelijkheid van de eigenaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Oud vervallen pand , totaal geen onderhoud , volgens de eigenaar was hij hiermee bezig. Geen bar , geen restaurant , geen ontbijt mogelijkheid in huis , totaal geen faciliteiten aanwezig . Als je zo'n pand hebt in deze erbarmelijke staat vraag dan niet de hoofd prijs, en nog erger, tijdens je boeking ben je je betaling al kwijt . Mensen trap er niet in , met de vooraf betaalde boekingen financiert hij zijn verbouwing en je krijgt er niets voor .

    De ( schijn )vriendelijkheid van de eigenaar

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    4,2
    Afwezigheid van voorzieningen als keuken of eettafel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Afwezigheid van voorzieningen als keuken of eettafel

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: