Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pacific Hotel 3-sterren

108 Sussex Gardens, Westminster, Londen, W2 1UA, Verenigd Koninkrijk

#918 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1512 beoordelingen over dit hotel

6,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,1

  • Comfort

    5,3

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    5,2

  • Personeel

    6,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,2

  • Gratis WiFi

    5,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    4,6
    Het hoogstnodige is er, maar ook niet meer. Goed als je alleen een bed nodig hebt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer ouderwets, slecht bed. Ontbijt alleen English Breakfast, ofwel gebakken ei, bacon, witte bonen in tomatensaus. Als je dit niet wilt dan alleen toast met jam. Ei op een andere manier bakken (ommelet) was niet mogelijk.

    Locatie niet ver van paddington station. Schoon

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    3,3
    Enkel net voldoende om te slapen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was een grote tegenvaller. De bediening was onvriendelijk en de borden waren nat, engels ontbijt was koud. Badkamer had schimmel in de douche en aan het venster. Bedden aan vernieuwing toe

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    3,3
    Ondermaats hotel in een prachtige stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vuile, verouderde, veel te kleine kamers met vies vast tapijt op de grond. Wij hadden een tweepersoonsbed van 1,20 meter! Geen WiFi in de meeste kamers. Krappe ontbijtruimte met heel veel lawaai, waar je verplicht aan gedeelde tafels wordt gezet. Onvriendelijk, zelfs onbeschoft personeel.

    Over deze accommodatie vallen er amper pluspunten te vermelden. De locatie, vlakbij metrostation en station Paddington, is goed. Van hieruit kan je heel Londen verkennen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    3,3
    teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt was zeer mager, nauwelijks keus. De bedden waren niet top, de douche was nauwelijks de moeite waard en het hotel was zowel wat betreft geluid van binnen als van buiten zeer gehorig.

    Het enige positieve was de locatie.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,5
    would book here again
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De waterdruk van de douche; de bandbreedte van de wifi.

    Desgewenst British breakfast- eggs bacon & beans. Vriendelijk personeel. Kamer adequaat maar wat basaal. Prijs aan de maat, maar laag voor London.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    6,7
    Prima hotel op een goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De krakende vloer maar daar heb ik verder geen last van gehad

    Top locatie en vriendelijk personeel. Dicht bij metro/trein en 10 minuutjes lopen van Hyde Park. Hoewel de kamer klein is is deze wel schoon en liggen de bedden prima. Als je geen luxe hoeft maar gewoon een simpel en schone kamer is dit zeker een aanrader. Je krijgt er een engels ontbijt met toast maar ze zijn ook bereid om bijvoorbeeld scrambled eggs voor je te maken. Op de hoek een leuke pub en genoeg gelegenheden om goed te eten in de buurt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    2,9
    Verschrikkelijk personeel en een vieze kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alles viel tegen. Verschrikkelijk personeel, geen schone kamer (overal lagen haren). De prijs was laag en dus moet je ook zeker niet te veel verwachten. Dit was echter ronduit schandalig. Ik zou iedereen aan raden om iets meer uit te geven en absoluut niet dit hotel te boeken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    5,8
    jammer, tegenvaller!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We hebben de eerste nacht wateroverlast van de bovenburen, en de derde nacht hebben we praktisch niet geslapen van de vieze lucht die in de kamer hing, we hebben diezelfde nacht nog een andere kamer toegewezen gekregen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    4,2
    Locatie prima. Wil je meer luxe ga hier dan niet naartoe.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond de hygiene niet geweldig. Het ontbijt was matig. Weinig keuze. De kamers waren erg klein. Het was daarnaast erg gehorig. Deuren die dichtknallen, mensen die door de kamer lopen, doortrekken. Je hoort het allemaal.

    De locatie was goed. Vlakbij de metro en winkels genoeg in de buurt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    5,8
    goed voor het doel Weekend London Leuke
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    badkamer was erg klein; Geen voorziening om toiletspullen neer te zetten.. Geen kasten voor kleren; slechts 1 kapstok wifi bereikbaarheid zeer slecht Geen informatie bij boeking dat er geen lift is dus belangrijk op welke etage je komt te verblijven.

    Ontbijt was goed, koffie afhankelijk van het tijdstip. Kamers waren simpel doch oké. Vreemd is dat de vuile handdoeken bleven liggen..?terwijl er tevens schone handdoeken waren neergelegd. Kamers waren alleen bereikbaar via trappen. In mijn geval bezwaarlijk wegens beperking. Wifi was zelden beschikbaar.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    3,3
    tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kleine kamers en ontbijt enkel een toast met confituur en koffie en spek met ei en beetje boontjes. Zelf geen keuze. Familie naast ons met kind kon geen choco of ontbijtgranen krijgen want die waren er niet

    niets

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    3,3
    Alleen de locatie was goed maar ik zou hier nooit meer heen gaan.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te kleine harde bedden. Kauwgom in vieze badkamer op muren. Wel heel simpel ontbijt. Kachel die op vol vermogen stond waardoor ramen open moesten en het net was of je op de snelweg lag s nachts. Erg simpel hotel. Geen aanrader!

    De gratis WiFi. Al moest je wel bij de deur liggen om het te ontvangen

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    4,6
    Slecht hotel voor deze locatie, een misser voor Booking.com om deze aan te bevelen
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Van de 4 dagen 3 geen warm water. Geen gemeend excuus en als enig compensatie een beetje korting op een volgend verblijf. Engels ontbijt zeer karig en geserveerd door een chagrijnig persoon. Kamer kon niet op een echt slot, personeel kwam 's ochtend zonder te kloppen binnen.

    Locatie t.o.v openbaar vervoer

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    7,5
    Prima prijs kwaliteit verhouding op mooie locatie in centrum Londen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets

    Ontbijt was goed, we sliepen boven de receptie dus hadden goede wifi. Verder is er in het hotel geen wifi dus we hadden mazzel. Personeel is erg vriendelijk. Verder zijn de voorzieningen eenvoudig maar dat wisten we. Centrum heel dichtbij.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    4,2
    Viel tegen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Schimmel op het plafond vd badkamer, hygiene. Kleine kamer.

    Ontbijt was oke

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,9
    Locatie is goed, ontbijt was lekker.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Hotel is wat verouderd, lekkage in de gang.

    Locatie is goed, ontbijt was lekker.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    7,5
    Simpel hotel maar naar prijs gewoon goed voor enkele nachten
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    badkamer was wel erg klein.

    goede ligging tov metro, Hyde park . Rustige omgeving. goede prijs/kwaliteit verhouding

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    8,3
    Prima tijd gehad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Geen waterkoker/koelkastje op de kamer.

    Zeer vriendelijk personeel. Geen ruime ontbijt keuze als je niet van een English Breakfast houdt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    5,0
    Matig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en kamer naast drukke lawaaierige weg

    Ligging nabij metrostation

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    4,2
    Slecht hotel op goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles aan het hotel. Slecht schoongemaakt. Slecht ontbijt. Vergane glorie.

    Locatie hotel was enige wat goed is.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    4,6
    De afstand tot de metro
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De groptte van de kamer , de badkamer was klein ( je kom niet recht voor de lavabo staan maar ernaast ) en het ontbijt

    De afstand tot de metro

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    6,3
    Vriendelijk personeel, schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco, erg kleine badkamer, geen kasten.

    Vriendelijk personeel, schone kamer.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 februari 2016

    6,3
    personeel was erg aardig
    • Vakantiereis
    • Stel

    kleine kamer, met wel heel kleine badkamer. ontbijt was of engels of toast met jam, geen vleeswaren of kaas beschikbaar jammer.

    personeel was erg aardig

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    5,0
    De locatie was goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    In de handdoeken zaten vlekken. We moesten er zelf om vragen. Ze lagen er niet. Evenals het toiletpapIer.

    De locatie was goed

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    3,8
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers service onbijt alles omtrent deze hotel

    locatie

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Pacific Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: