Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Park Plaza County Hall London 4-sterren

1 Addington Street, Lambeth, Londen, SE1 7RY, Verenigd Koninkrijk

#316 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 7701 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    8,3
    Fijn goed gelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Studio - Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten

    Verouderde badkamer met losse tegels op de vloer..

    Ruime kamer met een grote slaapbank en vooral de centrale ligging t.o.v. restaurants, metro en attracties was ideaal. Het personeel was heel vriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    6,3
    Onbetrouwbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een kamer met uitzicht op de Londen eye gereserveerd. Bij aankomst kregen we te horen dat het onze ‘lucky day’ was en de kamer een upgrade had. We hadden nu een kamer met het prachtige uitzicht van de station

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    6,7
    Locatie was top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Familiestudio met Uitzicht op de London Eye
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel vond ik niet super vriendelijk. Er kwam een klein straaltje uit de regendouche. Het badstop sloot niet goed, waardoor het bad leegliep. Je betaalt echt voor de locatie.

    Locatie was top! Suite geboekt met uitzicht op London Eye en dat was natuurlijk super.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    6,7
    Goed maar sommige details konden beter.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er stond maar 1 kok die tijdens de ontbijtspits iedereen moest bedienen. Dat duurde te lang, de man stond er alleen voor! De thee/koffiefaciliteiten waren beperkt en de theekopjes stonden verstopt bij de poetsproducten. Beter aanbod tv kanalen mocht wel (geen Eurosport!)

    Degelijke accommodatie. Zeer goed restaurant.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    7,1
    Leuk maar erg duur
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer - Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijzen in het hotel vond ik zeer duur. Zal misschien te maken hebben met het feit dat Londen een zeer dure stad is?

    Het enthousiasme en de passie van de Italiaanse medewerkers / personeelsleden in het park plaza county hall beviel mij het meest.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    7,1
    Leuk en aangenaam maar erg duur.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De dure prijzen. Ik vond Londen in het algemeen overdreven duur en het hotel was ook duur in het algemeen.

    De Italiaanse personeelsleden waren vriendelijk. De Engelse mensen zelf vond ik minder vriendelijk. We hebben gedineerd in het Italiaans restaurant van het hotel en het eten was lekker. Wel duur maar Londen in het algemeen is een erg dure stad. Ik vond het leuk dat de kamer er luxueus uitzag en dat de personeelsleden de gezinsleden vlak naast elkaar in kamers gezet hadden. We hadden een superior tweepersoonskamer en een studio geboekt en kregen twee studio’s naast elkaar, wat wel leuk was.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    8,8
    Fijn en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1e kamer die ons werd aangeboden was absoluut niet goed. Toen we om een andere vroegen kregen we een aanzienlijk betere. In- en uitchecken: hele lange wachttijden - kan miss beter georganiseerd worden

    Hele vriendelijke bediening vooral in het restaurant

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    7,9
    Hoge prijs voor matig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijten in een koude zaal KOUDE douche Foto’s geven ander beeld weer. Voor de prijs die we hebben betaald hadden we zeker iets anders verwacht. Jammer.

    Hotel heeft een goede ligging! Makkelijk van de ene hoek naar de andere van de stad. Zowel tevoet als het openbare vervoer. Vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    7,1
    Ligging is Oké.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoons Studio (Familie)
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijtzaal was te klein voor het aantal bezettingen in het hotel. Soms te lange wachttijden. We hebben twijfels over de Hygiëne in het hotel (bv. er liep een muis in het restaurant, vlekken op het tapijt in de kamer, vloer los in de badkamer,....)

    Ligging is Oké.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    9,6
    Prachtig hotel voor een familievakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Borden en bestek in de kamer werden niet elke dag afgewassen. Het babybedje had geen dekentje.

    Heerlijk ontbijt, wel elke dag hetzelfde. De locatie was perfect voor het oudejaarsfeest, en het Waterloo-metrostation is op loopafstand. De service van het personeel was top.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    6,3
    Een klasse minder dan naast gelegen Park Plaza Westminster bridge, die helaas al volgeboekt was.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Executive Studio - Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten

    Gezien het een best prijzige aangelegenheid was (wat je uiteraard wel weet als het om Londen en oudjaar gaat, wat we dan ook wilden betalen maar toch ...) vielen er ons toch wel wat dingen tegen: - roest op badkamer thv verschillende douche-elementen - gaten in vitrage - door uitklappen bedbank (derde bed was wel mogelijk volgens de site) kon deur van de kamer en deur van kledingkast net niet helemaal open - erg luidruchtige airco - een hotel wat weliswaar netjes waarschuwt dat het ontbijt best voor 9 uur genoten kan worden omdat er anders een wachtrij staat - waar je zou verwachten dat men vooral iets doet aan het aantal zitplaatsen toch ? - matige beheersing van de Engelse taal door sommige personeelsleden waardoor misverstanden ontstaan - (mogelijk wellicht nin combinatie met de matige taalbeheersing) misleidend dan wel onduidelijk mailtje over een upgrade, die vervolgens slechts op 1 nacht bleek te slaan 'want ja op oudjaar golden andere prijzen": dus of niet nemen upgrade of van kamer verhuizen na 1 nacht - tegenvallend oudjaarsbuffet (dat terwijl het restaurant awards gewonnen zou hebben)

    prima ligging met aantal restaurants en OV-stations in de buurt op loopafstand van London Eye, Westminster Brigde, Big Ben, Thames ...

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    8,8
    Een aangenaam verblijf met een ruim ontbijt, vriendelijke bediening. Wij zijn fan.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer - Studio
    • Verbleef 2 nachten

    De prijs van de cognac in de bar (27€/ glas !!) vonden we zwaar overdreven. De kwaliteit van matras op het extra bed/ ligbank kan ook beter.

    De studio is correct ingericht, alles is aanwezig. Mooie, ruime badkamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    7,5
    Heerlijk hotel, met zeer grote kamer en op loopafstand van de stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij vonden het ontbijt erg duur. Hierdoor hebben wij buiten het hotel gegeten bij verschillende leuke tentjes in de buurt.

    De kamer was erg mooi en groot. Fijn om na een dag in de stad je hebben gelopen, heerlijk even in bad te kunnen liggen. De ligging op loopafstand van de londen eye, westminster abbey en de bigben was heerlijk. Ook liepen wij zo van het hotel naar het metro en trein station van Watrloo waar je alle kanten op kan reizen. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. We konden zowel bij aankomst als bij vertrek onze tassen en koffers in het hotel laten en later ophalen. De kamers waren schoon en voldeed aan onze verwachtingen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    9,6
    Perfect genoten en geluk gehad met het weer. We komen waarschijnlijk in 2018 terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontzettende warme kamer (12-12-2017), niet te regelen. Behoorlijk hoge prijs voor 3 nachten-tripje London.

    Mooi hotel, perfecte ligging bij Station Waterloo. op korte loopafstand van de Westminster Bridge en London Eye. Op redelijke loopafstand van Buckingham Palace. Heerlijke wandeling over de WithHall naar Trafalger Square. Dit was de 2e maal in dit heerlijke hotel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    9,6
    Uitstekend hotel op een prima locatie. Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoons Studio (Familie)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Medewerkers in de bar zouden efficiënter kunnen werken. Nu bij het bestellen van een kinderijsje het gevoel dat het te weinig omzet is en dat deze mensen/kinderen wel even kunnen wachten en andere gasten met een grotere bestelling eerst.

    Nette grote kamer, prima douche. Goede ontbijt faciliteiten Stille kamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    5,4
    Voor 1 nacht prima, maar niet voor een lange vakantie
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wat mij tegen viel is dat je geen uitzicht had naar buiten, maar alleen binnen. Daarbij brandde er de hele nacht een licht in de hal en omdat het gordijn niet helemaal dicht gaat heb ik daar dus last van gehad. Verder was de goodsteen verstopt van de wasbak en zat er vooral veel kalkaanslag op de douchekop en het bad. niet uitnodigend. Wat wel leuk is dat je een welkom op het scherm ziet staan bij aankomst

    Het ontbijt was prima, ze kunnen wel wat nieuwe pannen gebruiken want de oudheid proef je in het eten.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    5,0
    kamer goed nachecken voor de aankomst van de gast
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    1- TV en telefoon deden het niet dus ik kon niet bellen voor hulp en moest ik zelf van 8tse verdieping naar de receptie. 2- wastafel en douchekuip volledig verstopt wat je niet verwacht in zo`n hotel. mn de verstopte douchekuip vond erg smerig want daar kwam ik achter halverwege de douchebeurt

    kamer goed nachecken voor de aankomst van de gast

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    5,8
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer temperatuur veel te laag kreeg een verwarming nog steeds te koud. Nacht doorgebracht met twee dekens en 2 truien aan. Verder kreeg ik noet hetgeen waar ik vooraf om had gevraagd nog nooit zo vaak naar de receptie moeten bellen. Empatie personeel matig, "oplossing" zeer matig evenals sevice.

    De locatie in de stad je bent binnen een paar minuten lopend bij Londen Eye en the big Ben!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    8,8
    centraal gelegen hotel naast Waterloo station
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoons Studio (Familie)
    • Verbleef 1 nacht

    Mini bar in kamer 221 was stuk. wilde niet van het slot af. 2x voor gebeld, slecht op geacteerd. Uiteindelijk maar gewoon aan de bar gehaald en meegenomen naar de kamer

    hotel is centraal gelegen aan de South bank, Voor de kinderen hebben ze Crown Plaza geld. Hiermee kunnen ze aan de bar drinken, ijs en candy bars halen. Leuk idee, kleine moeite groot plezier

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    8,8
    Park Plaza County Hall heeft een prima ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoons Studio (Familie)
    • Verbleef 3 nachten

    Park Plaza County Hall heeft een prima ligging. En is daarmee een goede uitvalbasis om diverse highlights lopend te bereiken. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Fijn bed. Het hotel heeft een leuke bar om na een dag vol indrukken nog een even kopje koffie of een ander drankje te nuttigen. Aanrader!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    5,0
    Locatie is zeer goed maar ga toch nie meer terug
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoons Studio (Familie)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel slecht geslapen, we hadden 1 dubbel bed en 1 zetel opengevouwen, heb in ze alle 2 geslapen en zowel ik als mijn vrouw en kinderen hebben slecht geslapen

    Leuk hotel, vriendelijk personeel maar 1 iemand heeft toch ons tripke verpest door arrogant te zijn. Ga niet meer terug door hem

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    5,4
    Tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoons Studio (Familie)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was duur en te weinig tafels / stoelen Klantvriendelijkheid van de manager van de bar was erbarmelijk Bed voor de kinderen was te hard

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,9
    London is geweldig en de locatie van het hotel top.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoons Studio (Familie)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 dag ontbeten op 1e verdieping. Dat was minder. 2 en 3 dag ontbeten in ontbijtzaal. Dat was prima. In het Nutella glas zit een mes, helemaal onder de pasta omdat je ter plekke je boterham moet besmeren. Beter kleine potjes Nutella die je mee kunt nemen aan tafel of kleine bakjes om Nutella zelf te pakken voor aan tafel. Grapefruit sap is erg zoet. Woonkamer is klein als het bed is uitgevouwen. Dan kun je niet meer lopen. Bed was ook niet opgemaakt. Toen we vroegen wordt het wel meteen geregeld.

    Service en locatie. Conciërge is erg behulpzaam en meiden achter de balie ook.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    9,2
    Vlak bij Waterloo station, makkelijk om door te reizen
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel in het restaurant mag echt iets vriendelijker zijn.

    We kregen gratis een upgrade naar een kleine studio. Alles prima in orde, mooi uitzicht over Londen en Waterloo station

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    9,2
    zeer goed zou het nog een keer boeken als ik naar london ga
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    receptionist was heel nadrukkelijk in haar formulering dat zij voor alles kon zorgen (naar mijn idee om fooi te krijgen)

    kamers waren zeer schoon en modern ingericht, ontbijt was goed met keuze tussen warme en koude gerechten. Bij aankomst werden we goed ontvangen en kregen info over de stad.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    9,2
    Wat een top hotel, op een top locatie met een top service!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoons Studio (Familie)
    • Verbleef 3 nachten

    Tja het is inderdaad een wat duurder hotel, maar voor deze locatie, deze service en kwaliteit valt het eigenlijk wel mee. Geen minuut spijt van gehad.

    Wat een geweldig hotel! Ziet er allemaal prachtig uit, het personeel is super vriendelijk, kamers mooi, ontbijt heerlijk, kinderen zijn welkom en tja de locatie is top! Absoluut een aanrader om dit hotel te boeken, binnen 3 minuten sta je bij de metro, 3 minuten bij de big ben en londen eye, star bucks om de hoek...genoeg gezegd denk ik zo :)

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    7,9
    Toffe accommodatie voor een korte trip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Studio
    • Verbleef 2 nachten

    Airco in de kamer werkte niet. We zaten op het zesde verdiep, de ramen konden niet open voor veiligheid. Hierdoor was het erg warm in de kamer en kon er ook niet verlucht worden.

    Locatie was top !

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    9,2
    Fijne locatie voor stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Momenteel tijdelijke werkzaamheden aan de trottoirs rondom hotel en oversteken om snel bij Westminster te komen is niet mogelijk. Omlopen kost 10 minuten extra. Uitzicht vanuit kamer op station is niet heel fraai.

    Comfortabel hotel, fijn bed. Prettige locatie om Londen te verkennen. In de buurt van treinstation (Waterloo) en metrostations. Westminster Palace en London Eye om de hoek. Ontbijt is goed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    7,5
    Aanrader voor een citytrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoons Studio (Familie)
    • Verbleef 2 nachten

    Special request ingediend om later uit te checken. Via booking is ons gedeeld dat dit zonder kosten wel mogelijk is. Helaas was dit bij aankomst niet bekend. Latere uitcheck is tegen een hoge prijs. Enig minpunt.

    Locatie is goed. Dichtbij London Eye, Big Ben en andere bezienswaardigheden. Ruime en schone kamers. Goed ontbijt. Aanrader voor een citytrip.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    9,6
    Super locatie in zeer leuk en trendy hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Studio - Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt wordt geserveerd in het restaurant en eveneens in de lounge bar beneden om lange wachttijden te vermijden. De kwaliteit van het ontbijt is in het restaurant is fantastisch - in de lounge wordt hetzelfde geserveerd maar de kwaliteit is minder ( eieren niet zo warm).

    Leuke kamers - vriendelijk personeel - super locatie - auto kan geparkeerd worden in een parking vlak bij in de buurt 20 £ /dag superpraktisch

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    6,7
    Veel te warm.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoons Studio (Familie)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De warmte in de kamer door slechte airco was zeer onaangenaam. Aan het onthaal hebben ze ons gemeld dat het probleem gekend is en er een ingenieur mee bezig is.

    Voldoende ruimte, mooie badkamer, goede service (bij vragen werd onmiddellijk actie ondernomen), goede poetsdienst en correcte aanvulling van handdoeken en producten.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,9
    Comfortabel en zorgeloos
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Studio met Uitzicht op de Stad (Familie)
    • Verbleef 2 nachten

    Je kan niet parkeren onder het gebouw. Valet-service is vrij duur De laatste dag werden we gewekt door de poetsvrouw...

    Alles oogt fris en modern. De kamer was heel comfortabel. Goeie service

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    9,2
    Goed hotel dicht bij het Parlement.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren naar onze smaak wat hard. We hadden gereserveerd voor drie personen, maar bij aankomst was de kamer opgemaakt voor twee. Dat is wel snel verholpen!

    Goede locatie, vlak bij Westminster bridge. Goed ontbijt en zeer behulpzaam personeel. Ondanks gelegen aan een drukke route, toch een rustig hotel. We voelden ons welkom!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 maart 2017

    8,3
    Ik raad deze hotel aan aan mijn vrienden....
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ramen in de kamer. Deze kunnen niet (althans in mijn suite) open worden. Ze zijn dicht getimmerd!. Ik had echt behoefte aan verse lucht in de kamer gedurende nacht 😨

    Vriendelijk en behulpzame personeel, een goede prijs/kwaliteit verhouding. Goed eten in het resturant, groote fietnessruimte en heerlijke sauna. Locatie is top 👍

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,1
    Vriendelijk behulpzaam personeel in een gemiddeld hotel met een onhandige inrichting.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kamers zijn lawaaiig. Veel geluid van de liften, ook al zit je er niet direct naast. Sommige kamers hebben geen daglicht ...

    Service. De studiokamers zijn ruim.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    7,9
    Een centraal gelegen en goed verzorgd hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De kamers zijn behoorlijk aan de prijs, maar dat is een bekend gegeven bij een hotel in het centrum van Londen.

    Prima hotel met ruime kamer, goede douche en goed verzorgd ontbijt. Daarnaast bevindt het hotel zich op een uitstekende locatie met op loopafstand de County Hall, de London Eye en de Westminster brug.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    8,3
    Heel vriendelijk, behulpzaam en verzorgd met enkele overkombare gebreken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Klein restaurant voor ontbijt wat tot lange wachttijden kon leiden. - Bed volledig uit donsveren waar je in wegzakt. - Inloopdouche. Water liep met momenten door de halve badkamer.

    - Centraal gelegen: openbaar vervoer tot aan de deur. Dichtbij attracties en monumenten. - Verzorgd restaurant: Uitgebreid ontbijt buffet en lekker Italiaans restaurant. - Vriendelijk en behulpzaam personeel. - Proper en ruime kamer. - Mogelijkheid om koffers tijdelijk achter te laten bij conciërge.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    9,2
    We hebben genoten!
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wat meer ruimte om te ontbijten, was een lange wachtrij omdat er geen plaats was om te zitten...

    De kamer was heel ruim en het personeel heel vriendelijk!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    8,8
    Het uitzicht van kamer 1331 is geweldig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoons Studio (Familie)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Informatie bij inchecken (prijs ontbijt. Bij inchecken is de prijs lager als je gelijk reserveert. Je mag even nadenken of je wil reserveren maar ze vergeet erbij te zeggen dat je wel dezelfde dag moet beslissen. Reserveer je later, is de prijs alle dagen hoger). De dekbedden kraken enorm.

    Het uitzicht van kamer 1331 is geweldig. Personeel was heel vriendelijk. Tip: het ontbijt kost 19.50 tenzij je bij inchecken gelijk (!) reserveert. Dan is hrt 16.50 pond. Italiaans restaurant is heel goed. Die zaal is ook de ontbijtzaal en dat is helaas wel een tochtige ruimte.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 februari 2017

    9,2
    Perfecte locatie, 5 min.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoons Studio (Familie)
    • Verbleef 1 nacht

    19 pond voor ontbijt pp is erg veel. Starbucks is om de hoek, lekker en voordelig.

    Perfecte locatie, 5 min. lopen van London Eye. Bij aankomst upgrade naar penthousekamer 14e etage. s-avonds terug gekomen op de kamer waren de gordijnen gesloten en lag er een attentie op het kussen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 11 januari 2017

    9,2
    Het personeel in het hotel was erg behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg warm, zelfs met airco.

    Het personeel in het hotel was erg behulpzaam. De koffers werden veilig bewaard zolang de kamer nog niet beschikbaar was. De kamer was niet erg groot, maar alle comfort was aanwezig. Het ontbijt bood voldoende keuze. Maar het grootste pluspunt is zeker de locatie van het hotel, op wandelafstand van vele bezienswaardigheden.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    9,2
    Goed gelegen en verzorgd hotel maar vermijd de slaapbank.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer - Studio
    • Verbleef 2 nachten

    Studio is klein! En slaapbank is gewoonweg slecht! Normaal geen rugklachten, nu na 1 nacht al pijn.

    Kamers waren verzorgd alsook de badkamer. Ontbijt was zeer uitgebreid! 24uop24u handig om baggage bij aankomst of vertrek even achter te laten.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Studio met Uitzicht op de Stad (Familie)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig liften/ ruimte in restaurant voor grote aantal kamers

    Modern Comfortabel Super dichtbij attracties Om de hoek bij Waterloo station (meerdere metrolijnen/ trein/ bus)

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    8,8
    Ideaal voor gezinnen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Studio met Uitzicht op de Stad (Familie)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In omgeving van het hotel weinig leuke restaurantjes

    Kindvriendelijk en fijn kamer met kitchenette. Mooi uitzicht op de city. Waterloo station metro en bussen op korte afstand. Parkeren auto dichtbij en betaalbaar.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    7,1
    Prima hotel voor Londen city trip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoons Studio (Familie)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor een beetje knap uitzicht moet je de kamer opwaarderen. Dat maakt het roch weer minder goedkoop.

    Lekker dicht bij Waterloo station, dus goede tube verbinding

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    6,3
    Locatie prima, maar kwaliteit niet in verhouding tot de prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers achterstallig onderhoud. Vlekken op de vloerbedekking. Ramen niet schoon, dus naar buiten kijken had niet echt veel zin. 1e kamer die we kregen was echt heel slecht. Uitzicht 0.0. Geklaagd en de dag daarna wel een andere kamer gekregen. Maar bespottelijk dat ze ons die eerste kamer überhaupt durfden te geven aangezien we 4 nachten verbleven voor meer dan € 1.500.

    Ontbijt prima, maar niet in verhouding tot de prijs.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2016

    7,1
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer had dringend een opfrissing nodig. (lavabo was gebarsten, douche/badkraan kwam los, losse tegel in badkamer en tapijt vertoonde veel slijtagesporen.) Ook geen zicht naar buiten toe maar op een binnenruimte. Hoge meerprijs indien men een upgrade neemt.

    Vriendelijk personeel, goed ontbijt en goede ligging. Proper.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 29 november 2016

    7,5
    Het ontbijt was ruim!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lange wachtrij voor je aan het ontbijt geraakt! Zachte matras voor chronische patiënten net iets minder! Maar en zeer aangenaam verblijf!!

    Het ontbijt was ruim! Voor ieder wat wils!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    8,3
    Deur van de badkamer is niet geluidsdicht, dus veel lawaai...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoons Studio (Familie)
    • Verbleef 2 nachten

    Deur van de badkamer is niet geluidsdicht, dus veel lawaai als iemand in de badkamer moet zijn terwijl de anderen slapen. Geen afsluiting tussen beide vertrekken.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    7,9
    Net hotel, maar erg druk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was te warm, was niet te regelen. Je kon geen raam openzetten. Erg vervelend was dat je elke dag een kwartier in de rij moest staan voordat je kon ontbijten. Het was erg druk. Blijkbaar is het hotel daar onvoldoende op ingesteld.

    De kamer was ruim en schoon. Een apart zitgedeelte. Ook in het slaapgedeelte een televisie. De bedden waren ook goed. De kamer en badkamer werden zeer goed schoongemaakt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    9,2
    uitstekende uitvalbasis met zeer vriedenlijk personeel, next time same hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoons Studio (Familie)
    • Verbleef 2 nachten

    kamers waren aan het kleine kant met ons gezin, maar aangezien het enkel voor slapen was bedoeld geen probleem mee gehad

    Ontbijt was uitgebreid en lekker eten, uitstekend uitval basis voor heel Londen, bijna alles kortbij, vriendelijk en professioneel personeel. We hebben er echt van genoten, het is zeer zeker herhaling vatbaar.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    8,8
    Prima voor een citytrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Studio - Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Organisatie van het ontbijt kan veel beter: lange wachtrij en onlogische opstelling waardoor iedereen in elkaars weg loopt.

    Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    9,2
    Geweldige locatie en geweldig personeel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer - Studio
    • Verbleef 2 nachten

    De slaapbank was niet heel comfortabel en om te wachten voor het plaatsnemen voor het ontbijt was ook minder.

    Locatie perfect, ontbijtbuffet uitgebreid en vooral goed, attent personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    3,8
    Slechte service
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service van hotel. Na 1e nacht al geklaagd te hebben over het bed (waar we half kreupel wakker in werde) werd alleen de optie geboden om te upgraden voor 120£ per nacht of een soort van schuim matras op de huidige te plaatsen. Na akkoord op schuimlaag weer een paar nachten verder met nog meer rugklachten. Weer naar receptie gegaan en konden toen gelukkig een andere kamer krijgen (snap niet waarom niet meteen). Men beloofde een gratis upgrade maar we hadden een gelijke kamer gekregen met wel een beter bed. Maar beloof geen upgrade als je die niet geeft. Wachten om te ontbijten omdat er te weinig tafels zijn is belachelijk. Nog niet eerder meegemaakt. Bij vertrek geen enkee interesse of ons verblijf wel goed was. Dus al met al vermoeider terug gekomen, had meer van de stad kunnen genieten en geen enkele vorm van compensatie gehad. En dat voor €1500, erg slecht

    Locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    7,1
    Een bed en een slaapbank ipv twee aparte bedden...niet zo fijn!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden een kamer geboekt met twee aparte bedden. Helaas betekende dat dat er van een bank een extra bed werd gemaakt. Dat 'bed' is keihard en echt niet lekker om op te slapen. Als je twee bedden boekt verwacht je ook twee bedden en niet een bed en een slaapbank. De kamer was veel en veel te warm. We hebben twee keer gevraagd om de temperatuur aan te passen maar dat is dus niet gebeurd helaas. Hierdoor hebben we niet goed geslapen.

    De locatie van het hotel is prima. Binnen 15 min loop je naar Covent Garden en binnen 5 minuten sta je bij de Big Ben en de London Eye.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    7,9
    Middenin Londen !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoons Studio (Familie)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs van bar en restaurant. Lekker gegeten maar fors aan de prijs.

    Keurige kamer voor ons gezin. ondanks lokatie middenin Londen geen last van geluid door zeer goede isolerende beglazing. Ontbijt netjes niet overdadig.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    8,3
    Prettig hotel als uitvalsbasis voor verkennen Londen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer - Studio
    • Verbleef 11 nachten

    Klein ding: er is kitchenette maar een theedoek vervangen gebeurde niet en mogelijkheid afval fatsoenlijk op te ruimen was er niet.

    Locatie met uitzicht op London Eye. Druk Londen maar stil door dubbel glass.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    5,8
    Ontbijt viel tegen. Veel storend lawaai van airco.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Executive Studio met Uitzicht op de Stad (Familie)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was niet echt lekker. Airco maakte veel lawaai. 1 avond wilden we eten in de bar. We waren met 3. Voor ons waren 2 personen alleen ze namen beiden een tafel van 4 in. Het personeel had dit duidelijk gezien, maar niemand nam de moeite om ons toch nog een tafel te geven. Ze hadden duidelijk liever 2 mannen alleen dan een moeder met 2 kinderen. Spijtig.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    10
    Heerlijke plek, goed hotel, fijne bedden en aardig medenkend...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden uitzicht op een dicht binnenpleintje en het was gehorig via de gang

    Heerlijke plek, goed hotel, fijne bedden en aardig medenkend personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    5,8
    Technische staat badkamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Technische staat badkamer. Kleine ruimte voor het ontbijt. Prijs / kwaliteit niet juist.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,5
    prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    uitzicht. op de binnenkant van het hotel. geen buitenlicht. dat vonden we niet fijn.

    hele aardige conciërges en andere medewerkers.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    7,9
    Aangenaam verblijf voor bezoek aan Londen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer - Studio
    • Verbleef 3 nachten

    kwaliteit van het restaurant

    Kamer en ontbijt zijn heel goed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    8,3
    Verblijf was goed zeer vriendelijk personeel achter de bali
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien wc borstel naast het toilet zou handig zijn af en toe

    Ontbijt was lekker, hotel gelegen in het centrum is pluspunt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    6,7
    Oke
    • Groep
    • Executive Familiestudio met Uitzicht op de London Eye
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie mag een stuk vriendelijker

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    8,8
    Ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Studio met Uitzicht op de Stad (Familie)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wachten op tafel bij ontbijt

    Uitzicht en ruimte in executive suite Vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    6,7
    Airco, veel te warme kamer, geen natuurlijk licht.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco, veel te warme kamer, geen natuurlijk licht.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,9
    Centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht is niet zoals de foto’s doen vermoeden.

    Centraal gelegen. Metro/trein halte om de hoek.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    8,8
    De centrale locatie, alles op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.v.t.

    De centrale locatie, alles op loopafstand.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    9,2
    Geweldig hotel gelegen in een goede uitvalshoek
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Studio
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel is wat onpersoonlijk.

    Een van de prettigste verblijven in de regio.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    7,1
    de deur van de douche ruimte sluit niet goed dicht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de deur van de douche ruimte sluit niet goed dicht

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    10
    Goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoons Studio (Familie)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt. Zeer centrale ligging. Goede kamers voor gezinnen met apart gedeelte.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    5,8
    Kleine kamer, ontbijt minimaal en lange wachttijd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Studio met Uitzicht op de Stad (Familie)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Elke dag in een lange rij voor het ontbijt. Echt ongelofelijk.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    8,3
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goed ontbijt en fijne kamers

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    9,2
    In orde!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de London Eye
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grootte bed klopt totaal niet

    Ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    8,3
    Erg goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer - Studio
    • Verbleef 2 nachten

    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling

    Verbleven in december 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: