Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Princess Hotel 2-sterren

35-39 Argyle Street, Kings Cross, Camden, Londen, WC1H 8EP, Verenigd Koninkrijk

#545 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 859 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 44

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    7,9
    redelijk hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Er wordt maar 1 handdoek p.p. gegeven, dacht eerst vergissing maar dat is de gewoonte. Onze kamer was op de 2e verdieping er zijn 3 verdiepingen, geen lift. 1 nacht geen bovenburen andere nachten wel en het is nogal gehorig wat loopgeluiden enz. heb ik gemerkt. De sleutel dient te worden afgegeven als je het hotel verlaat, soms was er bij terugkomst niemand en moest je even wachten voordat de deur geopend werd.

    rustige ligging aan binnenplaats. Kleine kamers, maar voor 3 nachten prima. Hotel ligt in een rustige wijk/straat waar veel hotels zijn. Vanaf St. Pancras-station gunstige ligging ong. 7 min. lopen. Buurt met leuke eetadresjes, oa voor ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    6,7
    Oke
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had een kamer op de eerste verdieping. Hier waren 2 douches en maar 1 toilet. Dit vond erg vreemd en soms best vervelend. De douche is zo klein dat je nauwelijks je komt kan keren. Bij het verlaten van het hotel moet je je kamer sleutel inleveren. Bij terugkomst zeg je je kamernummer en krijg je hem terug. Dit vond ik erg raar. Zeker gezien het feit dat ze geen controle doen of het daadwerkelijk jouw kamer is of niet.

    De locatie is perfect. 2 min lopen van Kings Cross station

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,5
    Comfortabel bed, goede douche, rustig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er mag naast het bed iets worden gemaakt waar je je als water of i.d. kunt neerzetten. Nu doe je dat onder het bed.

    Comfortabel bed, goede douche, rustig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    3,3
    Ontevreden qua prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    kleine slaapkamer,tegen over de prijs ga ik voortaan een ibis hotel reserveren Kapotte handdoeken,raam handvat kapot,wc spoelde niet goed door

    Goede bedden

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,9
    Warm welkom en prima geslapen.overdag de stad in
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets ruimere badkamer

    Locatie is super! Binnen 2 min lopen op grootste metro king cross en trein station st pancras.super centraal terwijl hotel in stil straatje ligt waar je s morgens de vogeltjes hoort fluiten...en dat in hartje londen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    9,2
    Goed hotel op toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen verwarming in de badkamer, wat wel minder comfortabel is in de winter.

    Location, location, location! Super locatie voor een shoppingtrip naar Londen. Op minder dan 5 minuten wandelen van Eurostar-station en metro. Het metrostation was dan ook nog een knooppunt met alle belangrijkste lijnen waardoor je heel snel overal in Londen kon zijn. Propere kamers, klein maar comfortabel. Goede bedden. Grote badkamer met heerlijke douche. Deze kamer voldeed aan onze verwachtingen. Wij zullen hier terug boeken op onze volgende Londentrip.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,9
    De locatie heel praktisch.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer die buiten de kamer was. Wisten het pas als wij aankwamen. De ontbijt was nie veel keuzen alleen engels ontbijt of wel yoghurt. En onze kamer was tegen het straat en kan s'nachts de lawaai horen van buiten.

    De locatie heel praktisch. Propere badkamer ondanks dat die buiten onze kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    6,7
    Praktische locatie en vriendelijk personeel. Kamer proper. Opslag bagage is onvoldoende veilig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De gedeelde badkamer én douche. Meestal gaan gasten op ong hetzelfde moment gebruik maken van douches (voor of na het ontbijt), waardoor je tijd kan verliezen. De douche en toilet was een verdieping lager: niet aangenaam naar privacy toe én je moet terug je kledij aantrekken om naar het toilet te gaan. Een zwaar minpuntje: ik mocht mijn bagage in het hotel laten voor het inchecken en na het uitchecken maar de bagage werd in een niet afgesloten gang gezet. Andere gasten kunnen dus makkelijk in je bagage. De locatie is ideaal als je toekomt maar is een nadeel om naar het centrum te gaan waar de grootste toeristische attracties zich bevinden: hiervoor heb je de metro nodig en die rijdt maar tot ong middernacht. Te voet is het ong 3 kilometer tot het centrum én taxi's zijn zeer duur als je de laatste metro mist. Net zoals alle faciliteiten in London is Princess hotel duur voor het gebodene: in mijn geval een kleine 1-persoonskamer zonder toilet op de kamer én toch een stukje van het centrum.

    Heeft een zeer praktische locatie op wandelafstand (ong 5 min) van St Pancras treinstation waar oa de Thalys en Eurostar toekomen. Het personeel is vriendelijk én de kamer was proper, de omgeving was tamelijk rustig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,9
    Redelijk, spijtig van de slechte geluidsisolatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een familiekamer met 4 personen. Ruimte genoeg, maar een kast zou niet slecht zijn. De badkamer is klein en er zijn geen haken om iets op te hangen. Tapijt in een badkamer is niet echt hygiënisch. Ook schimmel aan en rond de douche. We zaten op de benedenverdieping, waar je alle beweging hoort van boven en van de trappen, ook 's nachts niet leuk ondanks oordoppen.

    De grote troef van dit hotel is de afstand tot Kings Cross. Er zijn veel goede eetgelegenheden op korte afstand. Goede bedden.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    7,9
    Op loopafstand van St.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    De bedden zijn wat kort en smal maar wel met een stevig matras. Het hotel is gehorig, je hoort de bovenburen lopen in hun kamer. Wij hadden rustige buren, dus geen overlast.

    Op loopafstand van St. Pancras International (station waar Eurostar aankomt), supermarkt en diverse eetgelegenheden. Met de Underground zijn eigenlijk alle toeristische trekpleisters dichtbij. Ook de British Library is letterlijk om de hoek. Op de foto zie je rechts onderin, bij de blauwe Mini, het hotel en de toren aan het einde van de straat is van het station. Op onze 3 persoonskamer zonder douche was wel een wastafel en een waterkoker met wat bekertjes en koffie/thee en een tv.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    6,7
    Goede prijs-kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden gekozen voor gedeelde douche en toilet (op de gang). Op zich was dat prima geregeld en het scheelt veel in prijs, maar ik zou het gelet op het gevoel van privacy een volgende keer anders doen.

    Lekkere bedden, goede ligging vlakbij Station St. Pancras, prima wifi! Vriendelijk personeel bij de receptie.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 november 2016

    7,5
    De locatie is helemaal prima zo vlak bij het Eurostar...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het is allemaal wel heel basic, kleine kamers, gedeelde badkamers, maar goed meer dan er even slapen wil je per slot van rekening niet als je in London bent toch?

    De locatie is helemaal prima zo vlak bij het Eurostar station St Pancras.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    8,3
    simpel maar net hotel dicht bij het station voor internationale treinen. vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    trappen lopen

    goede bedden en alles was hygienisch!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    4,6
    Bovenste verdieping heeft geen airco, ongeveer 50°C overdag...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bovenste verdieping heeft geen airco, ongeveer 50°C overdag in de zomer. Douche op de bovenste verdieping is in een kast.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,8
    Vriendelijk personeel .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel ..dichtbij station.. rustig ..hele goeie prijs kwaliteit verhouding

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,9
    Top lokatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg klein.

    Lokatie. Schoon. Goede tv. Voor Londense begrippen nog redelijk betaalbaar.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    8,3
    Zeer practisch.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Muren geven nogal wat lawaai door.

    Zeer practisch.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    7,9
    Is oke als je niet veel in je kamer hoeft te zijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    best kleine kamer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    9,2
    Prima. Aanrader prijs/kwaliteit.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Netheid. Vriendelijkheid. Zeer service gericht. Locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    7,9
    Indrukwekkend londen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    4,6
    personeel was echt niet vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    personeel was echt niet vriendelijk

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    7,5
    Ideaal voor enkele nachten als je enkel een hotelkamer nodig hebt om te overnachten.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Echt wel een heel kleine kamer.

    Kleine, maar zeer nette kamer, vlak bij internationaal treinstation.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    6,7
    Duur maar voor London okay
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    ruimte in kamer versus prijs

    Bereikbaarheid, ligging

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    8,3
    Behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele kleine douche

    Behulpzaam personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,1
    Fantastisch centraal gelegen op hele korte loopafstand van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Fantastisch centraal gelegen op hele korte loopafstand van het metro station, in een rustige straat.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    7,1
    Personeel erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel niet echt iets tegen. Je krijgt wat je boekt.

    Personeel erg vriendelijk. Typische Engelse slaapkamers. Gedeelde badkamer was prima.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    6,3
    Goede locatie met metro en bus
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onbijt service

    Locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    7,5
    Omgeving makkelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed erg kort En miste het ontbijt 😂

    Omgeving makkelijk

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    7,9
    Locatie was top, zeer centraal en vlakbij metro.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs, maar London is duur

    Locatie was top, zeer centraal en vlakbij metro. Vriendelijk personeel. Hygiënisch

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    7,5
    Vrij ruime kamers - goede hygiëne
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Vrij ruime kamers - goede hygiëne

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    5,0
    slechte prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    belachelijk dat er een extra creditcard toeslag gerekend werd, kale kamer en veel te duur voor de prijs.

    dichtbij station

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 maart 2016

    10
    Wij vroegen van te voren om de rustigste kamer en die kregen...
    • Gezin met oudere kinderen

    Een avond wat geluid van de bovenburen, maar duurde kort en was niet erg verder. Ik schrijf het alleen op, omdat er toch geluidsoverlast zou kunnen zijn door andere gasten bij je bezoek aan dit hotel. Verder heerlijke stilte. Je hoort dus echt niet steeds anderen op de gangen oid. Wil je rust, kies deze kamer beneden!

    Wij vroegen van te voren om de rustigste kamer en die kregen we, nummer 24 in de kelder. Super! Heerlijk rustig, geen geluidje van de straat te horen en het fijne is dat in dat gangetje een douche en toilet zat waar vrijwel de gehele week niemand anders kwam. Iedere dag wordt alles goed schoongemaakt en je bed netjes opgemaakt. Dagelijks schone handdoeken. Natte handdoeken kun je wat moeilijker kwijt, maar wij hingen ze in de open kast over de kledingstang. Zeer vriendelijk personeel. Aangename sfeer, voelde gewoon goed. Wij wilden geen ontbijt, is apart voor 5 pond te verkrijgen. Waterkoker op de kamer voor thee, super. Ook voor mensen met heup- en rugklachten goed te doen. Ik kan op vrijwel geen matras goed liggen en dit was prima te doen voor een week. Natuurlijk niet als thuis, maar echt in orde. Kreeg extra kussen omdat ik heupoperaties heb gehad, behulpzaam personeel. Dagen en dagen studie gemaakt van te voren van alle hotels rond Kings Cross en welk hotel dan ook binnen deze prijscategorie en locatie had vreselijke reviews (wij zochten vooral op matras, rust, wifi). Perfect en snel wifi! Wij zullen hier zeker terugkomen, we zijn kieskeurig, lichamelijk beperkt (ik dan), sfeergevoelig en we hebben lichte smetvrees, maar hebben weinig geld en hebben met dit hotel enorm veel geluk gehad. Mocht je heel lang zijn zoals wij, wel beetje bukken bij de deuren. Kamer is klein, maar dit hoort er bij. Grootte van de kamer was goed te doen (wij zijn moeder en puberzoon en hielden het goed uit). SUPER!

  • Beoordeeld op: 15 februari 2016

    8,3
    Locatie (kort bij Kings Cross Station) en vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    kamer was niet erg groot. Gehorig mbt bovenburen. Geen dubbele ramen en sloten niet heel goed af daarom gehorig wat betreft buitengeluiden

    Locatie (kort bij Kings Cross Station) en vriendelijk personeel. Bedden prima, elke dag netjes opgeruimd en nieuwe handdoeken. Internet wifi verbinding goed (s avonds via Chromecast en eigen IPad Nederlandse TV terugkijken op TV van kamer)

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    7,1
    zeer centraal gelegen in londen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    kamers zijn erg klein in verhouding met de prijs. de ramen tochten. geen telefoon aanwezig in de kamer. de kamer kan van binnen niet op slot.

    zeer centraal gelegen in londen. Alles is in de kamer aanwezig. alles is netjes en schoon. bed ligt heerlijk. wifi in het gehele hotel.

  • Beoordeeld op: 28 december 2015

    7,1
    Allervriendelijkst personeel, goede hygiene, dichtbij twee...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De tweepersoonskamer was heel klein, vooral de badkamer. De kamer met 2 bedden voor onze meiden was wat groter, en de badkamer veel beter. 's Nachts veel sirenes.. In geval van brand was er geen vluchtmogelijkheid op de verdieping, je kon alleen uit het raam springen (2hoog) op de stenen.

    Allervriendelijkst personeel, goede hygiene, dichtbij twee grote treinstations en metro. Koffie en thee op de kamer. En zelfs wekservice: de receptionist kwam twee verdiepingen omhoog om op onze deur te kloppen, om half vijf 's ochtends! Geen ontbijt in het hotel, maar op een steenworp afstand ontbijtmogelijkheden genoeg. (in de twee grote stations)

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    9,2
    Schoon en fris.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen eigen badkamer, maar dat was goed te doen. geen wachttijden en telkens blinkend schoon

    Schoon en fris. Koffie en waterkoker op de kamer. Dicht bij Kings Cross en St. Pancrass. Toch rustig straatje.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    8,8
    Het vriendelijke personeel en de schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De bedden zijn smal. Verder prima, maar wel erg smal.

    Het vriendelijke personeel en de schone kamers. De perfecte ligging van het hotel t.o.v. metro Kings Cross.

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    7,1
    Ideale locatie om Londen te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het hotel is nogal gehorig. Niet alleen veel geluid van buiten, maar ook als andere gasten binnenkomen of vertrekken dringt dat behoorlijk door

    Ideale locatie om Londen te verkennen. Vlakbij het grootste (metro)station van de stad (King's Cross / St. Pancras).

  • Beoordeeld op: 21 mei 2016

    8,3
    Prijs kwaliteit verhouding in 1 woord top
    • Vakantiereis
    • Groep

    Nvt

    Prijs kwaliteit verhouding in 1 woord top

  • Beoordeeld op: 2 maart 2016

    8,8
    Lekker geslapen, fijne bedden en rustige buurt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Lekker geslapen, fijne bedden en rustige buurt.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    7,9
    Niets
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    7,9
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    Personeel

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    7,1
    Prima verblijf voor die prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima verblijf voor die prijs. Uitstekende locatie.

  • Beoordeeld op: 10 februari 2015

    6,7
    Goede bedden
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen ontbijt

    Goede bedden

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 44

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Princess Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: