Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over ibis Swansea 2-sterren

Fabian Way, A483, Swansea, SA1 8LD, Verenigd Koninkrijk

#4 van de 14 hotels in Swansea

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2376 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    8,3
    Aanrader voor doorreis !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is heel basic maar goed voor kort verblijf !

    We verbleven er deze keer kort tijdens doorreis .. prima bed en heel lekker ontbijt ! We kwamen heel laat aan van de boot maar dat was geen probleem.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    2,5
    dit was drama als hotel, wij hebben alleen filmpjes als bewijs
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De accommodatie was slechte, geen hygiëne, medewerker niet vriendelijk. onze verblijf was niet zoals wij hadden verwacht. voor ons raden wij het af om bij ibis hotel Swansea te boeken en wij gaan daar zelf nooit meer naartoe.

    Alles was slechte en graag zouden wij jullie email willen, zodat wij de filmpjes toe kunnen sturen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    9,6
    Heel goed ontbijt!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kitranden in douche met schimmel...jammer.

    Heel goed ontbijt! Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    6,3
    1 overnachting op doorreis
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    wist wat er was. ben er al vaker geweest

    goede kamer, vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 januari 2015

    9,2
    personeel prima net als de prijs kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ons is niets tegenvallen maar als het uitgaansleven de reden is van de reis is de ligging van het centrum niet optimaal en is een taxi of ov het beste alternatief

    personeel prima net als de prijs kwaliteit. de locatie voldoet als rust is wat je zoekt, een goed ingerichte kamer

  • Beoordeeld op: 11 juli 2015

    7,9
    Schone kamer met goede faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Groep

    Schone kamer met goede faciliteiten

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    8,8
    Vriendelijk onthaal .
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijk onthaal .. dicht bij de hippe Waterfront .. Lekker ontbijt .goed prijs !

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    7,9
    Employees
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    All ok

    Employees

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    6,7
    Het personeel was vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel is niet echt vriendelijk ingericht. Het was koud en kil

    Het personeel was vriendelijk. Het ontbijt was OK.

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: