Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Rennie Mackintosh City Hotel 3-sterren

218 Renfrew Street Garnethill, Behind Glasgow Dental Hospital, Next ToSchool Of Art, Glasgow Centrum, Glasgow, G3 6TX, Verenigd Koninkrijk

#77 van de 81 hotels in Glasgow

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1411 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,8

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    5,4
    Het was prima voor 2, maar we komen niet meer terug.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De ruimte voor ontbijt was erg klein, dat we moesten wachten op een tafel. (beide dagen, we verbleven 2 nachten) Doordat we erg laat konden ontbijten, haalden we de check out tijd net niet, toen stond er gelijk een geïrriteerde medewerker voor de deur. Ondanks ons uitleg bleef ze erop aandringen dat we moesten uitchecken. De badkamer is erg verouderd en lekte water uit de douchekabine. Het tweepersoonsbed is erg klein.

    De locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    6,7
    Goede locatie maar matig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt pas vanaf 8uur en zelfs toen moesten we nog 15 min wachten voor we naar binnen konden. Ondanks belofte dag er voor dat we er al om 7:50 in mochten. Bediende was leek wel brak van avond doorzakken. Duurde uiteindelijk te lang zodat we zonder ontbijt om 8:25 zijn vertrokken om onze vlucht te halen Douche was half stuk (bloedheet/koud) Oude kamers

    Prima bed Schone kamers

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    4,6
    Hotel was niet veel, maar de stad was erg leuk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer, tegels zaten los, schimmel, slechte kraan, bloed aan de muur. Het liefst had ik hier met slippers gedoucht. En we hadden een kamer beneden tegenover de ontbijtzaal, het was in de kelder dus, niet echt fris. Kamer had vieze vloerbedekking. Bedden waren oke.

    De ontbijtzaal was netjes

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2018

    6,7
    goedkope prijs, ontbijt inclusief
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    wietlucht op de gang

    goedkope prijs, ontbijt inclusief

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2018

    5,0
    De ontbijtruimte is veel te klein.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijtruimte is veel te klein. Het ontbijt werd per persoon uitgeserveerd. Dat lijkt lux, maar kost veel tijd en leidt tot stagnatie.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    5,4
    Tevreden
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    5,0
    Hygiëne matig, vloerbedekking kleverig, douche zeer beperkte...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Hygiëne matig, vloerbedekking kleverig, douche zeer beperkte waterdruk en bovendien lekkend

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel en kamer waren netjes en schoon, maar erg gedateerd. Geen negatieve ervaring en prima voor een nachtje.

    Locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    8,3
    Glasgow is een leuke stad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Straal van de douche ...

    De hulpvaardigheid van de staff

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    5,0
    Prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers waren erg gehorig en de bedden klein. Sfeerloze kamer

    Prima locatie

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    6,7
    Goede locatie, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen wifi op de kamer, erg onhandige en oncomfortabele badkamer (vooral voor 2 personen), klein slecht bed, oubollig

    Goede locatie, vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    7,5
    Het hotel lag goed gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed was volgens mij te klein. Ik had de eerste nacht daarom niet goed geslapen. Ik had een kleine tweepersoonskamer gevraagd, maar die bleek veel kleiner dan op de foto's. Er was weinig plaats om uw bagage te plaatsen. Ook waren er veel trappen en lag het hotel op een steile helling.

    Het hotel lag goed gelegen. Het lag net om de hoek van de belangrijkste winkelstraten. In de buurt waren er leuke cafeetjes en veel eetgelegenheden die 's nachts nog open waren. Het was ook zeer hygiënisch. We waren blij met de waterkoker en haardroger die we hadden.

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    9,2
    Super personeel, rustige locatie (maar toch vlakbij het...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Super personeel, rustige locatie (maar toch vlakbij het uitgaan) en goede prijs/kwaliteit verhouding.

  • Beoordeeld op: 13 december 2015

    6,3
    Niet duur
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet duur

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    8,3
    Dichtbij het centrum .
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dichtbij het centrum . Goede parkeergelegenheid.

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    5,8
    Slaapkamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    personeel bij ontbijt

    Slaapkamer

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: