Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Rooms At 29 Bruce Street 3-sterren

29-35 Bruce St, Dunfermline, KY12 7AG, Verenigd Koninkrijk

#13 van de 15 hotels in Dunfermline

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 565 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    6,7
    Goede prijs/kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligt juist langs een nachtclub die op vrijdag en zaterdag open is.we hebben er toch wel geluidshinder van gehad !

    Het ligt in het centrum van dunfermline!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    5,0
    Niet nog een keer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Spinnendraden en stof, o.a. op en aan de rail van de douchegordijn. Dit gordijn zelf, muf, gaat aan alle kanten plakken wanneer je probeert te douchen. Houten bekleding in de badkamer die volledig verweerd is door het vocht. In de lade van het bureautje lag er nog achtergebleven afval van een vorige bezoeker. En het ontbijt viel echt tegen. Dit moet je gebruiken in het restaurant van het hotel, geen daglicht, maar vooral de geur van de keuken valt heel erg tegen, zo vroeg op de morgen. Je komt er buiten en ruikt of je net gegourmet hebt. Over het ontbijt zelf: er staat warm (lauw) water in een thermoskan, hiermee moet je zelf thee en instantkoffie zetten, sap is wel ok, cornflakes is ok, brood mag je zelf toasten (niet vergeten de broodzak onmiddellijk weer te sluiten!), het Schots ontbijt wordt à la minute voor je gemaakt (al kan je er wel eens een halfuur op moeten wachten), maar geen yoghurt al staat dit aangegeven, geen vers fruit. Nee, het ontbijt viel niet mee.

    We kregen een kamer toegewezen, en toen we op die kamer kwamen was het een heel donker kamertje, met pal onder het raam, de motor van een airco, was ook een heel klein kamertje. Gelukkig was er nog een andere kamer vrij, die was lichter, en ook iets groter, dat was dus een meevaller. En positief was ook dat er thee/koffie gezet kon worden op de kamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    7,5
    Prima verblijf jammer van rumoer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rumoerig tot na middernacht

    Mooie kamer prima restaurant

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    10
    Nette kamers voor goede prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen haakjes op de badkamer

    Ruime kamers en badkamer met ligbad. Goede treinverbinding met Edinburgh

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    8,8
    Prima verblijf, een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was keurig. Diner en ontbijt beneden in het restaurant was uitstekend. Echt een aanrader! Personeel was vlot en vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    8,3
    Prettig verblijf, beperkt ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keuze van het ontbijt beperkt

    Ruime kamer, goed bed

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    6,3
    Aardige mensen prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een klein raam in de kamer die uitkeek op een blnde muur..meteen naast het raam was ook een dak waar een gigantische machine op stond te loeien. De kamer was donkee en bloedheet. Raam open veel te veel lawaai van de machine\ airco die daar stond.

    Aardige mensen prima locatie.

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    4,2
    kamer zonder zicht !
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamer zonder zicht ! je kijkt op muur van de kerk ernaast !! muffe geur !

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    4,2
    Locatie pal naast discotheek/nachtclub
    • Vakantiereis
    • Groep

    Locatie pal naast discotheek/nachtclub

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    6,3
    Het ontbijt maar dat is gewoonlijk in Schotland
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    slecht bereikbaar en moeilijk te vinden.

    Het ontbijt maar dat is gewoonlijk in Schotland

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,9
    nette kamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    airco in kamer zonder raam werkte niet helemaal goed. Bedden wat slap. Airo buiten 's nachts goed hoorbaar in kamer met raam

    nette kamer

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: