Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Royal Adelaide Hotel 4-sterren

46 Kings Road, Cnr Adelaide Square, Windsor, SL4 2AG, Verenigd Koninkrijk

#8 van de 10 hotels in Windsor

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1382 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,1
    de ligging was goed en het bed was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Cosy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer was erg klein, onze koffers ( achtergebleven in de auto) hadden er niet bij gekund.

    de ligging was goed en het bed was goed. prettig zakelijke receptie.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    7,9
    Net en sfeervol hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Net en sfeervol hotel. Weinig op aan te merken. Grenzend aan de Long Walk en vlakbij het centrum van Windsor. Windsor Castle is minder dan 10 minuten lopen. Ontbijt was prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    4,2
    Ik ga hier nooit meer heen. Personeel was zeer onvriendelijk en totaal niet servicegericht.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Na een mail te hebben verstuurd dat ik een parkeerplaats wilde reserveren, die niet beantwoord werd totdat ik een tweede mail stuurde, werd mij doodleuk verteld, na aankomst dat ik maar 1 nacht kon parkeren (mijn verblijf was 2 nachten) en na wat heen en weer en bewijs van mail kon ik toch 2 nachten parkeren - maar niet zonder zeer onvriendelijk gemok van de receptioniste. Ik had 8 uur gereden en wilde wat eten. Maar om 21.15 (op vrijdagavond) was de keuken dicht. Er werd in de kamer aangegeven dat ik roomservice kon bestellen, maar toen ik belde (21.40) kreeg ik hetzelfde verhaal; de keuken sluit 9.15 - dit werd nergens aangegeven (waarom dan roomservice vraag ik me af?). Diner in het restaurant; ik bestelde tomatensoep en kreeg lentil soep en de groente met mijn maaltijd was ijskoud (bijna bevroren!). Ontbijt was erg basic.

    Kamer was ok.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,5
    Heel aangenaam.
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeerterrein was overvol. Blijkbaar moet ook het personeel hun auto daar kwijt.

    Het ontbijt was inderdaad heerlijk. Deze keer was onze kamer gelegen in het huis naast het hotel. Wel knus maar aan de kleine kant. De badkamer was heel erg mooi.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    5,0
    Slechte ervaring
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor het hotel staat een afvalcontainer. Ontvangst niet vriendelijk, het hotel is aan het verbouwen! Het is er niet schoon! We moesten door een soort zaaltje waar van alles stond (wel en niet uitgepakt) naar de trap die vol zat met stof en andere spullen (wat gebruikelijk met een verbouwing) de branddeur bleef open dmv 2 schroevendraaiers .Kamer was wel ruim maar ongezellig de gordijnen sloten niet goed en omdat er licht op het hotel gericht is heb je daar veel last van. S' morgens bij vertrek werden we niet eens gedag gezegd.

    Afstand met het centrum

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    8,8
    dagje windsor castle
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    restaurant met matige kwaliteit , professioneel vriendelijk, ook enigste keer dat we een service toeslag op het eten moesten betalen (10%) , wel ook enigste keer dat je ijswater op tafel kreeg dat dan weer wel gratis was ; parking aan het hotel is wel gemakkelijk maar peperduur (18 pond)

    goede ligging om het "windsor castle" te gaan bezoeken(100meter weg uit het dorp ingang tot de "long walk " naar het kasteel , oude stijl hotel met grote ruime kamer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    5,0
    Prijs kwaliteit vond ik niet goed, ik had een ruimere kamer verwacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Cosy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was nogal klein

    Het ontbijt was prima

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,5
    Heel aangenaam.
    • Stel
    • Cosy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er waren geen broodjes meer. Hebben nog gewacht maar kwamen niet.

    Mooi verzorgde kamer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    7,5
    Goed hotel, midden in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Zeer centrale ligging, midden in het centrum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    5,0
    Locatie zeer goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Cosy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers te klein, 2 persoonsbed zeer klein, karig ontbijt en slechte koffie ...

    Locatie zeer goed

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    6,3
    matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Cosy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was stuk. Doorgezakt of kapotte veren oid

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    7,5
    Een bed van1,30 meter is echt te klein om twee personen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een bed van1,30 meter is echt te klein om twee personen treffelijk te laten slapen. Voor de prijs van 100 £ (zo'n kleine 150 €) had een groter bed geen overdreven luxe geweest.

  • Beoordeeld op: 9 maart 2016

    7,9
    Goed verzorgd.
    • Stel

    Goed verzorgd. Prettige sfeer

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    5,8
    nihil
    • Vakantiereis
    • Stel

    Klein bed, ontbijt en avondeten vielen tegen.

    nihil

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    8,3
    Ontbijt fantastisch!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt fantastisch!

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    7,1
    Rustige kamer, heel vriendelijk personeel, prima ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Veel te warm, raam kan niet open

    Rustige kamer, heel vriendelijk personeel, prima ontbijt.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: